Netlestirebilirsem olucak inşallah canım bakalım, kafamda bir sürü soru var, bakalım hayirlisiysa olsun canım. Senin içinde şunu söyliyim Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Hmmm.iş kadını mı olucan sen?ay hayırlısı.darısı başıma inşallah
İnşallah istediyin olur tatlım.
Günaydın canım.akşam iyice dinlenirsin kuzum. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım.hadi hayırlısı canım..görüşürüz..
Eline sağlık gogocum, çok güzel görünüyor.Hep diyet hep diyet olmaz birazda bayram etsin mideler dimiii. Akşamki lazanyam
Güzel olmuş canım, pizza gözüme batmadı, dengelemmissin.Ben de dünkü menümü yazayım
Sabah salata,1yumurtadan yağsız omlet,2dilim ekmek çay,meto çay
Ara 2çatal pasta,çay
Öyle 2dilim pizza,ayran,yarım bardak cola zero
Ara kiraz,dut
Akşam(saat 11)1domates,kk peynir,meto çay
Öyle yemeyinden sonra kızını annemlere bırakıp gezmeye gittik. Tam 5km yürüdüm.1.5litre su içtim
Tatlım misafirlikte oluyor öyle yapacak bişey yok artık. Dikkat edersin bugün yarın toparlarsin canım.İyi geceler kızlar.kendimi fəlaket iyrenç hiss ediyorum.akşam akşam film izlerken cips,çekirdek yedim.şimdi de uyuyorum . çok kötüyümmmm.iyi ama bu bana ders olsun.bir daha bu kadar pisliyi içime yığmam herhalde.4 5 aydır ilk defa ıvır zıvır yerken kendimi frenlemedim,ama şimdi iyrenç hiss ediyorum.menümü de yazayım
Sabah peynir,ekmek salatalık,çay
Ara dut,çay,lokum
Öyle 1tavuk budu,1kanadı,yarım domates,1 patates,2dilim patlıcan hepisi kızartma1kepçe yoğurtlu yeşillikli salata
Ara kiraz
Akşam 4kaşık pilav,1tavuk kanadı,1kepçe yoğurt çorbası,salata
Ara cips,çekirdek,qazlı içecek,kiraz,çay...:)
1litre su,1 2 saat dışarıda koşuşturmaca...
Günaydın herkese.
Arkadaşlar bu haber çıkalı 1 hafta olmuş ama ben bugün öğrendim, büyük tehlike bu ya. En son 15 sene önce bu vaka görülmüş ülkemizde, ve şuanda da Suriyeli mülteciler sebebiyle İstanbul'da ki bazı ilçeler bildiğimiz karantinada.
http://www.istanbulhalksagligi.gov.tr/haber/cocuk-felci-hastaligi-nedir
Günaydın canımcım...garip ya...
Canım Suriyeli göcmenlerle ulkeye giriş yaptı hastalık maalesef. Dün ben kızıma extra doz aşı yaptırdım 2 doz olmuştu. Musluktan su tüketmemek gerek yemeğe bile olsa bu süreçte.Arkadaşlar bu haber çıkalı 1 hafta olmuş ama ben bugün öğrendim, büyük tehlike bu ya. En son 15 sene önce bu vaka görülmüş ülkemizde, ve şuanda da Suriyeli mülteciler sebebiyle İstanbul'da ki bazı ilçeler bildiğimiz karantinada.
http://www.istanbulhalksagligi.gov.tr/haber/cocuk-felci-hastaligi-nedir
Canım Suriyeli göcmenlerle ulkeye giriş yaptı hastalık maalesef. Dün ben kızıma extra doz aşı yaptırdım 2 doz olmuştu. Musluktan su tüketmemek gerek yemeğe bile olsa bu süreçte.
Kampanya var broşür dagitiyorlar kapilara canım, dün geçerken sorayim dedim yaptirdim çıktım ekstra 1 doz daha olacak. Tamam yardim edilsin okey ama biz çok zengin bir ülke değiliz ki. Bizim doğudaki köylerdeki cocuklarımız sersefil ne yaman celişki anlamıyorum. Dünyanın en pahalı benzinini kullanan biz. Diger ulkelere 3 kurusa satanda biziz anlamiyorum iste biz boyleyiz hala sidik yaristiriyoruz hala gösteriş pesindeyiz bilmiyorum ne olacak halimiz.Çok iyi yapmışsın canım, ama ne bileyim düşününce diyorum ki biz bunlar için endişelenmek zorunda mıyız? diken üstünde mi olacağız sürekli, neymiş giriş çıkışlarda suriyeli çocuklara aşı vuruluyormuş şimdi akıllar başa gelmiş. Getiriyorsun madem önlemini al.
Kampanya var broşür dagitiyorlar kapilara canım, dün geçerken sorayim dedim yaptirdim çıktım ekstra 1 doz daha olacak. Tamam yardim edilsin okey ama biz çok zengin bir ülke değiliz ki. Bizim doğudaki köylerdeki cocuklarımız sersefil ne yaman celişki anlamıyorum. Dünyanın en pahalı benzinini kullanan biz. Diger ulkelere 3 kurusa satanda biziz anlamiyorum iste biz boyleyiz hala sidik yaristiriyoruz hala gösteriş pesindeyiz bilmiyorum ne olacak halimiz.
Al bendende o kadar kendimi çok iri hissediyorumİyi akşamlar kızlar.ben çok şişlik hiss ediyorum yaaa.yoğurt çorbası ve kiraz beni fena yapıyor. ..bugünüm fena gecmedi ama buhafta ben sabit kalırsam sevinicem zaten.aslında çok yemiyorum ama son zamanlar akşamları yemiyordum ya
Kızlaaar instagram hesabı olan varmı?özelden yazalım mı 1 1mize?takip edelim bir birimizi?ne dersiniz?
Al bendende o kadar kendimi çok iri hissediyorum
Var canım goncaelif benim kullanıcı adım.
Al bendende o kadar kendimi çok iri hissediyorum
Var canım goncaelif benim kullanıcı adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?