Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çocuklar için değil eşler için dedim tatlım. Çocuklara serbest, onların işi o :)) Allah kolaylık versin, gönlüne göre olur inşallah canım.

günaydın canım keşke bizim kargaşamız havadan olsa keske.. haberlere yansımıyor pek ama 1 haftadır taşlanıyoruz... bu gün ortalık iyice savaş alanı lojman dışına çıkış yasak, 3 gündür kepenk kapattılar heryer kapalıydı zaten.. can korkusu varken diyet falan cidden umrumda olmadı evde komşularla misafircilik oynuyoruz resmen bu gün de başka bir komşuda olucam.. bu hafta liste açısından rezil benim o yüzden hiç paylaşmadım toptan yazarım dedim onada elim gitmedi.. eve kapanınca moralde pek iyi olmuyor işte çocuğa yansıtmamaya çalışıyorum, okul kaydını da yaptıramadım bakaım ortalık bi sakinleşirse..

canım sanada geçen gün canım sıkkın demiştim ya yazmamışım arkasını söylesem mi bilemedim.. şimdi paylaşmak istedim..son nöbetimde ambulansa ateş açıldı.. çok şükür isabet etmedi ki niyetleri zaten vurmak olsa vururlardı da.. öyle işte bu hafta beni idare edin artık diyet falan kalmadı sinirle ne bulsam indiriyorum mideme.. sebze falan alamadığım için zaten hamurişiyle geçiştirdik bütün hafta..

Çok geçmiş olsun canım benim, Allah korusun. Önce can sağlığı, moral bozuk olunca zor tabi... neden idare etmeyelim zaten bu hafta sanırım istikrarlı değiliz genelde. bende liste paylaşmadım berbat çünkü, güya pazartesi düzen verecektim daha bugüne kısmet oldu, tartıda artıdayım bakalım yeşilçaya falan yüklencem hiç içesim yok gerçi.

Çocuklar için değil eşler için dedim tatlım. Çocuklara serbest, onların işi o :)) Allah kolaylık versin, gönlüne göre olur inşallah canım.
Sağol bitanem inşallah.

Ay canım ya, ne kötü birşey yavrum ne korkuyordur, ne badireler atlatmissiniz, atlatiyorsunuz. Rabbim kolaylik versin canım, korusun oradaki herkezi. O hainlerinde Rabbim versin belasını, ambulans taşlamak neyin nesi. Off çok üzüldüm canım.

Ya kızlar bilmiyorum sitede mi sorun var uygulamada m netde mi beni tel.de mi bir türlü giremiyorum ya...açılmıyor ki...şimdi bile mesajın gideceyinden şüpheliyim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sorun yok canım ama ben klasik siteye giriyorum, uygulamayı sevmedim. Bi kaldırıp yeniden yükle istersen.

Kimseler yok yine Ben çıkıyorum güzeller büyük bir tartışma için eve gideceğim :18: sakin kalmayı umuyorum. Aslında daha çok tavrımı koymayı umuyorum ama sinirlerim geçti kesin gülerim yine öpüldünüz.

Kolay gelsin bebeğim başarılar sana.

Iyi akşamlar canım, çok büyütülecek bişey değilse sakin kal boşver, ofkeyle kalkan zararla oturur.

Canım çok geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha. Geri planda calisamiyomusun merkezdd falan ambulans xor bayanlar için.

Bende zor girdim canım

Kaç gündür doğru düzgün giremedim şimdi kizi yüzmeye getirdik rahatim o yuzden.menü yazmadım ama pazartesiden beri kaçamak ta yapmadım bakalım tartı ne diycek. Dün nöbette bile kaçamak yapmadım o derece yani.

Canım çok geçmiş olsun inşallah olmaz bidaha. Geri planda calisamiyomusun merkezdd falan ambulans xor bayanlar için.

Bende zor girdim canım

Sağol canım yarin nöbetçi yim yine bakalim...hastaneden ayrı olduğu için yer degistiremiyorum artık. İlce olunca merkezde de calisamiyoruz ama böyle giderse ücretsiz alican yine

Evi tasliyorlar canım ambulansla direkt ateş actilar.. Esimde irakta kargaşada off off

***4. TAKIM 365. ETAP***

Damlanur1062.8/ / /% )
gogo240568.0/ / /% )
tutatse8555.7/ / /% )
Ellanazz 71.9/ / /% )
sadness101256.5 / / /% )
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Evi tasliyorlar canım ambulansla direkt ateş actilar.. Esimde irakta kargaşada off off

Hay Allah ya. Ne diyim bilemiyorum, şok oldum şuan. İzin alabiliyorsan al canım, kızınla kal, yavrum ya yazık, küçücük haliyle neler yaşıyor. Allah yardımcınız olsun canım.

Hepinize iyi geceler bu arada, çok yorgunum. Yarın sabah görüşürüz, tartida hepinizin yüzü gülsün inşallah.

Günaydın herkeseeee. ..
Gecen hafta 62.800
Bu hafta 63.800
Fark +1000

***4. TAKIM 365. ETAP***

Damlanur1062.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo240568.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse8555.7/ / /% )
Ellanazz 71.9/ / /% )
sadness101256.5 / / /% )
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…