Benim pilates de yarım kaldı ya sorma.acaba eylül yaptımı ki.benim vücudum da sarkmış durumda...bu cumartesi pazaz da evde olmuycam yatılı misafirlikteyim.yine de dikkat etmeye çalışmalıyız ya...yaz işte olacak hep böyle günler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O pilatese netten bakaym dedim yapabiliyomuyum diye meger izlemesi kolaymis. 20 dk dayanabldm pertim cikti resmen. Adim atarken bacaklarim bi o yana bi bu yana gidiyodu
:sly::sly::sly::sly::sly: ayyy canım çok güldüm.bacaklarım biri bir yana diyeri öbür yana nasıl gidiyormuş öyle...gözümde canlandırdım da bittim gülmekden....
Hahaha kolay değil kuzum ya, iatersen başlangıç seviyesinde basla, zorlar inanırımO pilatese netten bakaym dedim yapabiliyomuyum diye meger izlemesi kolaymis. 20 dk dayanabldm pertim cikti resmen. Adim atarken bacaklarim bi o yana bi bu yana gidiyodu
Kuzum ben koaturmaktan firsat bulamiyorum bu ara, inşallah islerimi yoluna koyarsam baslarim artık.Benim pilates de yarım kaldı ya sorma.acaba eylül yaptımı ki.benim vücudum da sarkmış durumda...bu cumartesi pazaz da evde olmuycam yatılı misafirlikteyim.yine de dikkat etmeye çalışmalıyız ya...yaz işte olacak hep böyle günler...
Yok kiz gercekten bi on dakika oyle oldum zor yurudum valla hantallasmisim iyice baya hamlamis.:sly::sly::sly::sly::sly: ayyy canım çok güldüm.bacaklarım biri bir yana diyeri öbür yana nasıl gidiyormuş öyle...gözümde canlandırdım da bittim gülmekden....
Ayyy asıl komik olan benim ya...yanlış anlamışım galiba...
Hahaha kolay değil kuzum ya, iatersen başlangıç seviyesinde basla, zorlar inanırım
Kuzum ben koaturmaktan firsat bulamiyorum bu ara, inşallah islerimi yoluna koyarsam baslarim artık.
İnşallah öyledir kurabiyeler pastalar börekler hergun ciss ti bu hafta. Hesaplamissin sağol canim bu arada hasta cikinca cikmam gerekti..Metabolizman sasirmistir belkide canım
geçen hafta regl değilmiydin canım? ondandır herhalde. Ben geçen hafta 55.7'yi bile görmüştüm
Evet aslında o kisim da var.. Regl bende çok etkilemiyordu aslında yarin eczaneden tartilayim belli olur o zamanE ne güzel işte tatlım...daha ne istiyorsun...
Bence de haklısın kuzum.ben adet sonrası çok iyi kilo vermiş gözüküyorum....
Amanin bu ne ben onca yediklerimle kilo verdim herkes + da nerdeyse.. Ben hala tartıda sorun var diye düşünüyorum canlarim haftaya ne yaparim öyleyse..***4. TAKIM 365. ETAP***
Damlanur1062.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo240568.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse8555.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
Ellanazz71.9/72.5 /+0.6 /%-0.83 )
sadness101256.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/53.5 /0.9 /%1.65)
Kararrrsabirr: (80.5/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Bende 3 gün tuvalete oturamamistim :))Yok kiz gercekten bi on dakika oyle oldum zor yurudum valla hantallasmisim iyice baya hamlamis.
Hahaha kolay değil kuzum ya, iatersen başlangıç seviyesinde basla, zorlar inanırım
Kuzum ben koaturmaktan firsat bulamiyorum bu ara, inşallah islerimi yoluna koyarsam baslarim artık.
:sly::sly::sly::sly::sly: ayyy canım çok güldüm.bacaklarım biri bir yana diyeri öbür yana nasıl gidiyormuş öyle...gözümde canlandırdım da bittim gülmekden....
Toparlarsin canım bendede öyle şu an pilatesin ise yarayacagini düşünüyorum ama başlangıç seviyesinde başla vucudub alistikca tempoyu arttirirsivalla acil bir şeyler yapmam gerekiyor tatlım, evde şort falan giyemiyorum ya lömbür lömbürincelmesini geçtim zaten artık, genetik zaten bizde sıkılaşsın yeter. Ya benim 16 yaşında kız kardeşim var boyu benle aynı 45 kilo ama kalçası falan çok yumuşaktı dalga geçerdim onla, benim o zamanlar sıkıydı her yerim daha kiloluydum ama Şimdi selülit falan aldı başını gidiyor.
İnşallah öyledir kurabiyeler pastalar börekler hergun ciss ti bu hafta. Hesaplamissin sağol canim bu arada hasta cikinca cikmam gerekti..
Evet aslında o kisim da var.. Regl bende çok etkilemiyordu aslında yarin eczaneden tartilayim belli olur o zaman
Amanin bu ne ben onca yediklerimle kilo verdim herkes + da nerdeyse.. Ben hala tartıda sorun var diye düşünüyorum canlarim haftaya ne yaparim öyleyse..
aynı sorun bende de azıcık oldu, demekki pilatesi tam bitirseydim bende de öyle şiddetli ağrılar olacaktıBende 3 gün tuvalete oturamamistim :))
Bende buldum valla birde kendi hâllerimi düşündüm:)
Canım stresten vermissindir belkide gerçekten. Kötü günler geciriyosunuz.İnşallah öyledir kurabiyeler pastalar börekler hergun ciss ti bu hafta. Hesaplamissin sağol canim bu arada hasta cikinca cikmam gerekti..
Evet aslında o kisim da var.. Regl bende çok etkilemiyordu aslında yarin eczaneden tartilayim belli olur o zaman
Amanin bu ne ben onca yediklerimle kilo verdim herkes + da nerdeyse.. Ben hala tartıda sorun var diye düşünüyorum canlarim haftaya ne yaparim öyleyse..
Toparlarsin canım bendede öyle şu an pilatesin ise yarayacagini düşünüyorum ama başlangıç seviyesinde başla vucudub alistikca tempoyu arttirirsi
Güzeller bi kahve yapıp geliyorum 6da kalktım , disatdaydim yeni geldim acilamadim daha ya.
yarar bence de ya vakit buldukça aklımda kalan hareketleri yapacağım yavaş yavaş, sonra tam başlarım herhalde.
afiyet olsun canım, bize de yaap :)
yaa ddanesim bomba gibi geliyorum demiştim ben
aynı sorun bende de azıcık oldu, demekki pilatesi tam bitirseydim bende de öyle şiddetli ağrılar olacaktı
Canım stresten vermissindir belkide gerçekten. Kötü günler geciriyosunuz.
Güzeller bi kahve yapıp geliyorum 6da kalktım , disatdaydim yeni geldim acilamadim daha ya.
devam edebilirsen iyi canim yapmaya calis.. Bu pzt jillian basliycam sikilasmam bu göbekten kurtulmam lazim benimde
Afiyet olsun canim bende iceyim bari..stres etkilimi bilmiyorum ama hic bu kadar bunaldigim bi donem olmamisti yarin sabah bi tartilayimda :))
İnşallah öyledir kurabiyeler pastalar börekler hergun ciss ti bu hafta. Hesaplamissin sağol canim bu arada hasta cikinca cikmam gerekti..
Rica ediyorum bebeem sen bi tartil bakalım eczanede yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?