Evi tasliyorlar canım ambulansla direkt ateş actilar.. Esimde irakta kargaşada off off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kızlar benim tarti bozuldu herhalde sabah 53.5 ciktim bu hafta ki listemle nasil oldu bilemedim ama başka tartida bulamadim birazdan hesaplar eklerim gorusuruz
Gunaydin kızlar benim tarti bozuldu herhalde sabah 53.5 ciktim bu hafta ki listemle nasil oldu bilemedim ama başka tartida bulamadim birazdan hesaplar eklerim gorusuruz
E ne güzel işte tatlım...daha ne istiyorsun...Gunaydin kızlar benim tarti bozuldu herhalde sabah 53.5 ciktim bu hafta ki listemle nasil oldu bilemedim ama başka tartida bulamadim birazdan hesaplar eklerim gorusuruz
geçen hafta regl değilmiydin canım? ondandır herhalde. Ben geçen hafta 55.7'yi bile görmüştüm
***4. TAKIM 365. ETAP***
Damlanur1062.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo240568.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse8555.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
Ellanazz71.9/72.5 /+0.6 /%-0.83 )
sadness101256.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/53.5 /0.9 /%1.65)
Kararrrsabirr: (80.5/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
E ne güzel işte tatlım...daha ne istiyorsun...
Bence de haklısın kuzum.ben adet sonrası çok iyi kilo vermiş gözüküyorum....
Çok garip ya hepimiz bir den salmışız.. :sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:
evet canm yaa, sen iyiydin bu hafta regl donemindemisin sende. Bu arada katilim az oldugunda boyle oluyor bence.
Yok tatlım ya ben pazardan beri annemlerdeyim.yeşil çay içemedim,meto çay içemedim,spor yapamadım.bir de son haftalarda çok az yiyordum şu 4günlük yemek artırdı böyle...ki eskiye nazaran çok çok az yiyorum ama bilemedim vücut işte.katılımla da kilolar bir biriyle çok bağlı. Artık buna eminim...
Bende oyleyim valla ya sinava calisyrm diye ywmek yapamadm cay turu yiyincede abartiyorum. E sonrasindada rahat durmadim. Bu hafta ceki duzen verelim. Zaten reglde olacagim dahada sisersem psikolojm bozulacak. Etlerim iyice yumusamis cok kilo vermedgm halde, spora asilmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?