Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evi tasliyorlar canım ambulansla direkt ateş actilar.. Esimde irakta kargaşada off off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha ne kadar kalacaksınız orda canım alabiliyosan al ücretsiz izin. O kadar stresle çalışmak çok zor.

Tabi ben Günaydın bile demeden daldım topiğe. Günaydın herkese. Aynurum ikimizde artidayiz ama moral bozmak yok anlaştık mı canım.
Ben menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek peynir salatalık domates 2 dilim karpuz

ara 2 bisküvi nescafe

öğlen 1 dilim ekmek az peynir 3 dilim karpuz

ara 1 ev kurabiyesi küçük ve çay

Akşam 2 kepçe çorba 2 minik parça ciğer

su 2.5 lt
spor yok

Günaydın kızlar,
Regl oldum maalesef artıdayım ilk defa.
Takmıyorum ama, yapacak bişey yok, her hafta kilo vermem mümkün değil, uzun zamandır diyetteyim sanırım duraklama dönemine giriyorum yavaştan.
Kilo bildirimim
Geçen hafta:71.900
Bugün:72.500
Fark: +600
%:+0.83 yanlış hesaplamadıysam.
Kızlar ortalamanızı düşürdüğüm için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum, kendi adıma çok dert etmiyorum öyle yada böyle kilo vereceğim ama takıma zararım dokunduğu için üzgünüm sadece biraz.

kızlar ya ne oldu bilmiyorum ama tel.den giremiyorum bir türlü,uygulamada sorun var galiba.sabah da geniş bir mesaj yazdım,danese,sadnese cevap yazdım ama gelmedi.bir kıytırık bildirim yazdım o geldi.şimdi de kızımı babaannesiyle dışarıya gönderdim ben de ev işlerine koyuluyorum,dün evime döndüm tahmin edersiniz evin halini.kimse kafaya takmasın artıları çünki böyle olacağı belliydi zaten

***4. TAKIM 365. ETAP***

Damlanur1062.8/63.8 /+1 /%-1.72 )
gogo240568.0/68.2/ +0.2/% -0.29)
tutatse8555.7/ / /% )
Ellanazz 71.9/72.5 /+0.6 /%-0.83 )
sadness101256.5 / / /% )
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

selam kızlarçgunaydın.ben sanırım yakında mezun olacam.ınanın su ınternet yuzunden mezun olacam.cunku gıremıyorumçyakında da okul bıtecek ben hıc gıremeyecegım.neyse sımdı arkadasın laptopundan gırıyorum.fırsatım olunca gelecegım.

gecen hafta 55.7
bu hafta 55.3

fark 400 gr

kızlar gunaydın dun akşam geldim bir ara cevap yazdım ama gönderemeden net kesildi.
Artıda olanlar tek değilsiniz bende varım

Geçen hafta: 56,5
Bu hafta: 56,9

***4. TAKIM 365. ETAP***

tutatse8555.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
sadness101256.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)

Gunaydin kızlar benim tarti bozuldu herhalde sabah 53.5 ciktim bu hafta ki listemle nasil oldu bilemedim ama başka tartida bulamadim birazdan hesaplar eklerim gorusuruz

***4. TAKIM 365. ETAP***

tutatse8555.7/55.3 /0.4 /% 0.72)
sadness101256.5 /56.9 / +0.4/% -0.71)
Masumcuk80.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/53.5 /0.9 /%1.65)

Metabolizman sasirmistir belkide canım

geçen hafta regl değilmiydin canım? ondandır herhalde. Ben geçen hafta 55.7'yi bile görmüştüm

E ne güzel işte tatlım...daha ne istiyorsun...
geçen hafta regl değilmiydin canım? ondandır herhalde. Ben geçen hafta 55.7'yi bile görmüştüm

Bence de haklısın kuzum.ben adet sonrası çok iyi kilo vermiş gözüküyorum....

Çok garip ya hepimiz bir den salmışız.. :sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:

E ne güzel işte tatlım...daha ne istiyorsun...

Bence de haklısın kuzum.ben adet sonrası çok iyi kilo vermiş gözüküyorum....

Çok garip ya hepimiz bir den salmışız.. :sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:

evet canm yaa, sen iyiydin bu hafta regl donemindemisin sende. Bu arada katilim az oldugunda boyle oluyor bence.

evet canm yaa, sen iyiydin bu hafta regl donemindemisin sende. Bu arada katilim az oldugunda boyle oluyor bence.

Yok tatlım ya ben pazardan beri annemlerdeyim.yeşil çay içemedim,meto çay içemedim,spor yapamadım.bir de son haftalarda çok az yiyordum şu 4günlük yemek artırdı böyle...ki eskiye nazaran çok çok az yiyorum ama bilemedim vücut işte.katılımla da kilolar bir biriyle çok bağlı. Artık buna eminim...

Bende oyleyim valla ya sinava calisyrm diye ywmek yapamadm cay turu yiyincede abartiyorum. E sonrasindada rahat durmadim. Bu hafta ceki duzen verelim. Zaten reglde olacagim dahada sisersem psikolojm bozulacak. Etlerim iyice yumusamis cok kilo vermedgm halde, spora asilmam lazim.

Benim pilates de yarım kaldı ya sorma.acaba eylül yaptımı ki.benim vücudum da sarkmış durumda...bu cumartesi pazaz da evde olmuycam yatılı misafirlikteyim.yine de dikkat etmeye çalışmalıyız ya...yaz işte olacak hep böyle günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…