gogo ben de diğer takımları dolaşayım dedim ama kimsecikler yok, ıssızlaşmış buralar :)
Anlaşılıyordu zaten kyzucum yoğun olduğun.yoksa ıssız koymazdın buraları...kızlar merhaba, bende uğrayamadım bugün. işlerim çok yoğundu dışarıdaydım hep. hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Benim dilimlerim böyle canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yuzmeden geldim çok yoruldum yaa. Kızlar inanamadım bugün yuzme hocalarindan biri 69 kiloyum dedi benden zayıf boyuda benim kadar değil üstelik.
Günaydın güzeller,
Seferiyim bugün yine, gün içerisinde gelmeye çalışırım.
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın yine geç oldu ama :) Bayağı stresliyim kızlar bu ara diyet falan yaptığım yok. Şu belirsizlik insanı çok yoruyor hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Kusura bakmayın buraya da vakit ayıramıyorum o yüzden izne ayrılmak istiyorum. Ne olacağımız belli olsun düzeni oturtayım gelicem yine...
Günaydın takım ahalisi ben nöbete gitcem yine bugün.
günaydın canlarım dün nöbette girerim dedim giremedim hem yoğundu hemde internet sorunluydu.. 3 günlük menümü yazmıştım tam göndericem internet gitti o kadar yazdığım uçuverdi.. yarın annemle kızımı gönderiyorum bugün son günümüz akşama kadar giremem hazırlıklar var.. akşama uğramaya çalışırım görüşürüz yine..
Günaydın şekerler. ya kaç kez menümü yazıp yollamaya niyetleniyorum bir şey çıkıyor aniden çıkmak zorunda kalıyorum sayfadan. şu sıralar yoğunluk var şimdide evrak işlerim var toparlayınca geleceğim, ama sizde gelin özledim valla. Görüşmek üzere
Anaaam bu ne be...herkes yazmış da kaçmış...peki anlaşıldı yalnızım yine...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?