Maşallah Elife, çok bal.Elifim kendini çekmiş düzenlemiş böyle. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım haklısın ne diyim. Ben bu iş konusunda biraz cabalıyor, karar vermeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan eşim evde pazartesiye kadar, genelde dışarıda oluruz, gece gelirim yada böyle arada ugrarım. Kafamda bir netlestirebilsem çok daha rahat olacağım inşallah, dua edin benim için hayirlisiysa olsun.Günaydın kızlar...hepimiz için az kaloriyi geçtim bol paylaşımlı bir gün olsun.lütfen toparlanalım kızlar.böyle olmazki...
Allah kavustursun canım, sanada kolaylıklar dilerim tek başına kalıyorsun.günaydın canlarım dün nöbette girerim dedim giremedim hem yoğundu hemde internet sorunluydu.. 3 günlük menümü yazmıştım tam göndericem internet gitti o kadar yazdığım uçuverdi.. yarın annemle kızımı gönderiyorum bugün son günümüz akşama kadar giremem hazırlıklar var.. akşama uğramaya çalışırım görüşürüz yine..
Kolay gelsin canımGünaydın şekerler. ya kaç kez menümü yazıp yollamaya niyetleniyorum bir şey çıkıyor aniden çıkmak zorunda kalıyorum sayfadan. şu sıralar yoğunluk var şimdide evrak işlerim var toparlayınca geleceğim, ama sizde gelin özledim valla. Görüşmek üzere
Kolay gelsin canımGünaydın takım ahalisi ben nöbete gitcem yine bugün.
Canım sorun ne bilmiyorum ama bende koskocaman bir belirsizligin ortasindayin ama ayrılmak istemiyorum, vakit ayirmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Yinede sen bilirsin.Günaydın yine geç oldu ama :) Bayağı stresliyim kızlar bu ara diyet falan yaptığım yok. Şu belirsizlik insanı çok yoruyor hiç bir şeye konsantre olamıyorum. Kusura bakmayın buraya da vakit ayıramıyorum o yüzden izne ayrılmak istiyorum. Ne olacağımız belli olsun düzeni oturtayım gelicem yine...
Sanada gunaydın damlam. Yahu bir gunaydin de sonra sitem et kuzumAnaaam bu ne be...herkes yazmış da kaçmış...peki anlaşıldı yalnızım yine...
Buralardayim canım, disari ciktik geldik, esim evde pazartesiye kadar, birde is konusu var, bizim gündem yoğun biraz, pazartesiden sonra inşallah daha aktif olurum.kimseler yok yinee
Ok canım bana uyar, nasıl derseniz.Ben hastane yollarindayim yinee acaip durgunluk oldu topikte bu perşembe ikili eslesme yapalım yine. Canlanalim biraz.
Canım benim üzülme, kızın için çok iyi olur gitmesi, ortam kötü etkilenmez en azından bu kadar. Zor biliyorum ama bu taraftan baksan daha iyi hissedebilirsin belki. Gel canım buralatdayiz uzakta olsak, bişey yapamasakta dinleriz paylasiriz sıkıntını.selam kızlar çantaları hazırladım kızımda arkadaşlarıyla vedalaşıyor o arada bi bakayım dedim.. genel olarak takım yoğun bu ara anladığım.. olur elbette öyle yoğunluklar ama giren kişi sayısı belli zaten.. kimse yanlış anlamasın mazereti olanları bilmiyorum ama takım 5 kişiden oluşuyor zatenben yarın ağlamaya gelirim canlarım bitmedi zaten bu ara mızmızlanmalarım.. şimdi kaçayım kızım gelir birazdan öpüyorum hepinizi..
Canım yaa bende cuma göndericem kızımı birlikte aglariz artık.selam kızlar çantaları hazırladım kızımda arkadaşlarıyla vedalaşıyor o arada bi bakayım dedim.. genel olarak takım yoğun bu ara anladığım.. olur elbette öyle yoğunluklar ama giren kişi sayısı belli zaten.. kimse yanlış anlamasın mazereti olanları bilmiyorum ama takım 5 kişiden oluşuyor zatenben yarın ağlamaya gelirim canlarım bitmedi zaten bu ara mızmızlanmalarım.. şimdi kaçayım kızım gelir birazdan öpüyorum hepinizi..
Is konusunda bişey diyemiycem ama iyi araştırmak lazım o kadar para yatircan sağdan soldan sorup araştırmak lazım. Menün iyi olmuş.Dünkü menümü yazayım aklımdayken.
Sabah:2 dilim cok tahilli ekmek, beyaz peynirle tost
Öğle:1 kasr mercimek çorbası, karpuz
Akşam:2 kabak dolma yogurt
Ara:2 dilim karpyz.
Cok su icemedim disardaydim günün büyük kısmı.
Spor yok.
Böylece kapattım günü.
Çok yorgunum bilemezsiniz bugünlerde hem bedenen hem ruhen, bir netlesse su is durumu rahatlayacagim ama olmuyor bir türlü.
Kızlar iş anaokulu işi. Halihazırda var zaten ama ortaklık teklifi geldi. Borcu harcı varmı? Tercih ediliyormu? Kışın kontenjanı dolarmi? Vs birsürü soru var, netlestiremiyorum. Tabiri caizse tek atımlık kursunum var iş konusunda, emin olmadan giremiyorum, nerdeyse 1+1 ev parasi odeyecegim ortaklık için , zarar etmek , yada iyi durumda olmayan bir işletmeye bel baglamak istemiyorum. Benim için iyi olan yönü, kızım yanımdayken calisabilecek olmam şu an, bu sebeple istekliyim ama diğer soru işaretleri onumu tıkıyor. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?
Başım ağrıyor kaç gündür düşünmekten kosturmaktan.
Bilmiyorum belirsizlik çok zor.
Böyle işte bende durumlar.
kızlaarrr ben geldim. ne var ne yok bakalım. sizleri özledim. malum okullarda kapandı hafta sonu arkadasımın düğünü vardı onu da bitrdik derken artık hep buralardayım. tabi bu sürede kendm çok dkkat ettiğim söylenmesede 3 kilo verdm çok şükür almadım ya ben ona bile razıyım şuanda :)
Gogocum gecmisi cok okuyamdm ana eger listede yer varsa arkdslardan da musade olursa girerm
Senin yerin tabiki var izinli olduğun için canım. Bildirimi perşembe yapıyoruz artık.
Tamm canm pki bnim birakirkn ki kilom baz alincak degil mi ?
Tabi izne ayrıldığın kilodan simdikini çıkarıp kaç hafta olduysa ona bolcez.
Tamam canım. Bu arada berilden hbr var mi nasil durumu ?
Merhaba ben aranıza yeni katıldım isveç diyetiyle katılsam ne olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbuldukk☺️o zaman ben isveçle biraz veriyim 2 hafta sonra katılırım aranıza ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy canım benim.evet kuzularımızsız zor ama dinlenirsin sen de işte.diyetine adapte olursun...biz buradayız tatlı kuş...selam kızlar çantaları hazırladım kızımda arkadaşlarıyla vedalaşıyor o arada bi bakayım dedim.. genel olarak takım yoğun bu ara anladığım.. olur elbette öyle yoğunluklar ama giren kişi sayısı belli zaten.. kimse yanlış anlamasın mazereti olanları bilmiyorum ama takım 5 kişiden oluşuyor zatenben yarın ağlamaya gelirim canlarım bitmedi zaten bu ara mızmızlanmalarım.. şimdi kaçayım kızım gelir birazdan öpüyorum hepinizi..
Kuzum ben zaten herkesden önce günaydın demiştim...Maşallah Elife, çok bal.
Canım haklısın ne diyim. Ben bu iş konusunda biraz cabalıyor, karar vermeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan eşim evde pazartesiye kadar, genelde dışarıda oluruz, gece gelirim yada böyle arada ugrarım. Kafamda bir netlestirebilsem çok daha rahat olacağım inşallah, dua edin benim için hayirlisiysa olsun.
Allah kavustursun canım, sanada kolaylıklar dilerim tek başına kalıyorsun.
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Canım sorun ne bilmiyorum ama bende koskocaman bir belirsizligin ortasindayin ama ayrılmak istemiyorum, vakit ayirmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Yinede sen bilirsin.
Sanada gunaydın damlam. Yahu bir gunaydin de sonra sitem et kuzum
Buralardayim canım, disari ciktik geldik, esim evde pazartesiye kadar, birde is konusu var, bizim gündem yoğun biraz, pazartesiden sonra inşallah daha aktif olurum.
Ok canım bana uyar, nasıl derseniz.
Canım benim üzülme, kızın için çok iyi olur gitmesi, ortam kötü etkilenmez en azından bu kadar. Zor biliyorum ama bu taraftan baksan daha iyi hissedebilirsin belki. Gel canım buralatdayiz uzakta olsak, bişey yapamasakta dinleriz paylasiriz sıkıntını.
Tekrar Allah kavustursun.
Menün güzel,ama oş konusunda da çok dikkatli ol.iyice araştır,ben de bir zamanlar o işi yapa bilirim...sen bir başla bakalım...Dünkü menümü yazayım aklımdayken.
Sabah:2 dilim cok tahilli ekmek, beyaz peynirle tost
Öğle:1 kasr mercimek çorbası, karpuz
Akşam:2 kabak dolma yogurt
Ara:2 dilim karpyz.
Cok su icemedim disardaydim günün büyük kısmı.
Spor yok.
Böylece kapattım günü.
Çok yorgunum bilemezsiniz bugünlerde hem bedenen hem ruhen, bir netlesse su is durumu rahatlayacagim ama olmuyor bir türlü.
Kızlar iş anaokulu işi. Halihazırda var zaten ama ortaklık teklifi geldi. Borcu harcı varmı? Tercih ediliyormu? Kışın kontenjanı dolarmi? Vs birsürü soru var, netlestiremiyorum. Tabiri caizse tek atımlık kursunum var iş konusunda, emin olmadan giremiyorum, nerdeyse 1+1 ev parasi odeyecegim ortaklık için , zarar etmek , yada iyi durumda olmayan bir işletmeye bel baglamak istemiyorum. Benim için iyi olan yönü, kızım yanımdayken calisabilecek olmam şu an, bu sebeple istekliyim ama diğer soru işaretleri onumu tıkıyor. Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?
Başım ağrıyor kaç gündür düşünmekten kosturmaktan.
Bilmiyorum belirsizlik çok zor.
Böyle işte bende durumlar.
kızlaarrr ben geldim. ne var ne yok bakalım. sizleri özledim. malum okullarda kapandı hafta sonu arkadasımın düğünü vardı onu da bitrdik derken artık hep buralardayım. tabi bu sürede kendm çok dkkat ettiğim söylenmesede 3 kilo verdm çok şükür almadım ya ben ona bile razıyım şuanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?