Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum Eylül bana "bir günaydın de sonra sitem et " yazdı ben de günaydını herkesden önce ilk mesajımda yazmışdım zaten yazdım.o manada yani...yoksa tabiki 2saat farkla herkesden önce benim yazmam gerek...hani senin yarım saatlik işin vardı tatlım...gelsene yahu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar ben geldim.. annemi kızımı gönderdim evde kaldım bir başıma.. biyere çıkasım da yok bu gün böyle geçecek evde.. sabahtan beri zırlıyorum zaten biri bişey dese ağlarım bide milletin içinde en iyisi hiç çıkmamak.. geçmişe bakayım buralardayım..

Kizlar günaydın :) bizim buranın panayırları başladi giydm esofmanlari oraya gdiyorum deli gbi alisveris yapasım var :)

canım benim üzülme ya..sen iyi tarafından bak dinlenmeye bak..

Kizlar günaydın :) bizim buranın panayırları başladi giydm esofmanlari oraya gdiyorum deli gbi alisveris yapasım var :)

İyi alışverişler kuzum...

Elifim kendini çekmiş düzenlemiş böyle. :)

maşallah fıstığa

görüşürüz canım umarım en yakın zamanda oturtursun düzenini..
Anaaam bu ne be...herkes yazmış da kaçmış...peki anlaşıldı yalnızım yine...

öyle olmuş cidden ne yapmışız biz dün böyle ya
Ben hastane yollarindayim yinee acaip durgunluk oldu topikte bu perşembe ikili eslesme yapalım yine. Canlanalim biraz.
yapalım canım adige gelince sayı tamam olacak heralde..

sağol canım kız için iyi olacagı kesin çocuk beni avutuyor giderken üzülme anne diye.. bende birkaç güne alışırım heralde..

iş bence güzel canım ama niye ortak arıyor ne sıkıntı çıkmış?? borcu kısmını iyi arastır cidden sıkıntı yaratıyor hissedar olarak gireceksin anladığım kadarıyla oran nasıl olacak? yarı yarıya ise söz hakkın daha fazla olur kar zarar ortaklıgı bu sonuçta..e ayrıldıgın anda hisselerini başkasına devredebilecekmisin vs. sıfırla çıkman gerekmesin sonra görümcem özel hastaneye ortak girmişti verdiği ayrı birde borçla çıktı...aman dikkat et canım ama sorunsuz olursa senin için çok iyi olur...menünde güzel olmuş bu arada..

holşgeldin canım ne iyi ettin de geldin..
Hoşbuldukk☺️o zaman ben isveçle biraz veriyim 2 hafta sonra katılırım aranıza ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geç kaldım yazmaya ama sen isveçle verdikten sonra bünye öyle bir şaşıracak ki ardından 1 ay kilo veremeyeceksin...kolay gelsin

sağol canım uzun bir süre dinlenicem heralde...e bahanem yok artık bari diyete asılayım... izne gidene kadar 50 yi görsem ne güzel olur..

canım menü güzel olmuş iyice azaltmışsın yediklerini.. e bizim grup yetmiyormu kuzum birde başka yerde açmışsın

Herkes nerde yaa saat kaç oldu kimse yok.

geldim geldim kaçmam gari buralardayım... senin mesajı okumuştum bulamıyorum canım cuma gidiyormuş kızında.. e cidden beraber ağlarız artık..

sağol canım.. işin bitmed mi kız senin daha
canım sizin ora neresi çok tanışamadık... gelde kaynaşalım bi
canım benim üzülme ya..sen iyi tarafından bak dinlenmeye bak..

İyi alışverişler kuzum...

geçicek canım bugünü bi atlatayım... 1 ay 10 gün var izne gitmeme..mecburen alışıcam..

Alışırsın hayatım kesin.e daha iyi topikde ıssızlaşmış şu aralar.gelirsin bol bol buraya...

Alışırsın hayatım kesin.e daha iyi topikde ıssızlaşmış şu aralar.gelirsin bol bol buraya...

sessiz canım buralar biliyorumda sayımız az o yüzden aslında.. haftaya daha güzel toparlanırız damlanurum herkes bi işini gücünü oturtsunda..

Takılıyorum bebeğim ya. beni hiç sorma sabah aciliyeti olan bir iş vardı herzamankinden erken geldim ofise vee buraya yazdıktan sonra uyuyup kalmışım masa başında hatta hatırlıyorum bir adam geldi bir şey sordu saçma sapan yönlendirdim gitti, o sersemlikle ne dedim hatırlamıyorum valla nasıl uyku çökmüşse üzerime.

iş çoktan bittti de masa başında uyumuşum canım ya

Canım bende yazları hep ananemde kalırdım o geldi aklıma, bak senin fıstık sana teselli veriyormuş ben ise annemi tembihliyordum sakın beni hemen almaya gelmeyin diye ne taş kalpliymişim

bende öyleydim canım her yaz giderdik ama bu kadar küçük değildim ben.. kızımda ben üzülüyorum diye teselli veriyor zaten oda çok mutlu aslında

Kızlar bu arada karın ağrısından fenalaşıcam ya. evlendikten sonra her adet dönemim böyle oluyor artık, üşütmüyorum da aslında.

canım duzenli besleniyorsun aslında 2 gün kala tuzlu şeyler yemeyi kes diycem de.. meto çayını yaptın mı birde sen adet dönemimi çok rahatlattı benim..

canım duzenli besleniyorsun aslında 2 gün kala tuzlu şeyler yemeyi kes diycem de.. meto çayını yaptın mı birde sen adet dönemimi çok rahatlattı benim..

meto çayı hep aklımda ama bir türlü malzemeleri denkleştiremedim. şu sıralar öyle bunalıyorum ki hiç bir işimi yetiştiremiyorum aklıma da gelmiyor böyle şeyler eve gelince salıyorum kendimi. yarın tartı günü bugün yeşil çay içsem iyi olacaktı tartıda eksik çıkardım ama ona bile elim gitmiyor.
bende öyleydim canım her yaz giderdik ama bu kadar küçük değildim ben.. kızımda ben üzülüyorum diye teselli veriyor zaten oda çok mutlu aslında

ananesinin yanına gidiyordu değil mi? ananeler başka oluyor ya mutlu olunmaz mı hiç, e bir de doğudaydınız dimi koca kış geldi geçti bunalmıştır çocuk değişiklik olur onun için.

Son düzenleme:
Saol canım. Evet yaa ben dedim takımı hareketlendircek bişey lazım.
Allah kavustursun canım benim.
Evet benimkide gitcek iple çekiyor gitmeyi sipa
Benimkide aynı gecen yazdan yaptı planları şimdiye çoktan giderdide neyseki sınavı vardı bugün ondan kaldı.
Kızlar bu arada karın ağrısından fenalaşıcam ya. evlendikten sonra her adet dönemim böyle oluyor artık, üşütmüyorum da aslında.

Ben hastalancam zaman ayaklarimi ve karnımı sıcak tutmaya calisirim cok faydalı.

Kendimden biliyorum hak vermek lazım kızlara. sıkılıyolardır bütün sene.

Ben evlendikten sonra dikkat etmeye başladım ama daha kötü oluyorum. Kimilerin ki değişiyormuş evlendikten sonra, bekarken sancılı geçiripte evlendikten sonra kurtulan arkadaşlarım var bende de tam tersi oldu sanırım

canım ben 8 senelik evliyim üstüne doğum da yaptım 2 senedir rahat geçiyor daha regl donemi.. ama malzemeleri al çayı yap ben ilk defa bu kadar rahat ediyorum.. sağlıklı beslenmeye başlamanında etkisi olmuştur ama çay apayrı rahatlattı beni..

sağolasın canım tekrardan.. istanbula indiler çok mutlu benim sıpada nasıl neşeli konuşuyor.. keyfim yerine geldi benimde sesini duyunca

doğrudur tatlım, benim iş sıkıntıları da üstüne geliyor sanırım ondan daha stresli oluyorum. tarifi bilgisayara not etmiştim bakarım canım. Yaa bir de bir tane aktar var bizim orada o adamda camide hocaymış sürekli kapalı dükkan diğer aktarlarda otobüs mesafesinde açıkçası birazda aktarcı abiden kaynaklanıyor malzemeleri alamamam

Ben doğumdan sonra rahatladım ama yinede sicak önemli mesela baslamadan once ütü yapmak iyi geliyo hem iş hem alışveriş

Çaya dikkat etmemistim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…