Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben burdayım canım da bu ara günaşırı nöbetlerim.. uyumaktan vazgeçtim 2 kahve içtim şimdi de leslie yapıcam dün cozuttum yine nöbette..
yeni arkadaşları da biraz seçerek alsak gogocum kendini güzelce anlatan kararlı olanlardan.. 13 ve 14. takım öyle yapıyor dikkat ettimde kim uzun uzun anlatıyorsa onları takımlarına davet ediyorlar.. gelenlerin kalıcı olmasını sağlarız belki..
eyvah biz yine nota alıcaz son yazanlarla kurtarırız diyordum da..

Damlacım ben bırakmadım sizi ama günlerdir dilimde tüy bitti anlatmaktan , iş konusu var biliyorsun, eşim izinde bi kaç gün , dünde yazdım hayvanat bahcesine gidiyorum diye. Hergün selam vermeye çalışıyorum. Daha fazlası olmuyor maalesef bu yoğunlukla.
günaydın güzeller bende selam verip dinlenmeye geçiyorum dün çok yoğundu nöbet gece doğru dürüst uyumadım.. bi kendime geleyim gelirim yine

Iyi dinlenmeler canım

Selam kızlar, Hayırlı cumalar.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1dilim ekmek, peynir, domates salatalik cay ile kahvaltı.
Öğle:1 çizburger,1 zero (hayvanat bahcesinde pek alternatif yoktu. Hamburger ekmeğinin yarisini yedim zaten.
Aksam:2 kasik pilav, 2 kasik salata,2 kasik tavuk sote
Spor yok ama darica baya büyümüş iyi yürüdük.

Kötü olmamış canım, kek ödül olmus.

Hayırlı olsun canım mezuniyetin, hep güzel kilolarda kal emi.

Ayyy canım benim. İyi olmana çok çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın.bakarmısın sanki geleceyini hiss etmiş gibi bu gün seni andım. Fırsat buldukca gel kuzum.eskilerden bir gogo var bir ben.tutatse mezun olacak.gupae de izindeydi yeni geldi.sen de gel canım benim.iyi sağlıklı beslenmek gerek senin...
Nota almayız yaaa.dereceye girmeyiz de nota da almayız ya..
Nasıl istiyorsan kuzum.aslında ben de gelicek hafta mezun ola bilirim ama burayı terk etmeye arladaşlarımı bırakmak istemiyorum.bakalım ne zamana kadar buradayım...
günaydın güzeller bende selam verip dinlenmeye geçiyorum dün çok yoğundu nöbet gece doğru dürüst uyumadım.. bi kendime geleyim gelirim yine
Tam iyi uykular diyecekdim ama diyer mesajın var...
Sinirlenme canım.anladım işinin olduğunu da kim katılımı azaltırsa bir zaman sonra izne ayrılıyor ondan dedim.sen neden kızdın ki

Çok haklısın canım.ama sanırsam katılmak isteyenlerde kimse yok ya...gogo söylüyodu dün galiba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canım berilim çok özledik hepimiz seni.iyileste sen başka hiçbir şeyin önemi yok çok öpüyorum seni.

canım çok güzel kilo vermişsin zaten tebrik ederim nasıl istersen öyle olsun... bu ara cidden uğrayamadın.. aman başka sıkıntı olmasında işlerin yoğun olsun burda olsanda olmasanda uğra arada bekleriz...
canım elimizden geldiğince burda olmaya çalışıyoruz.. birkaç kişi gelsin daha da canlanır burası az olduğumuz içinde öyle geliyor sana.bak kendidde 3 kişi saymışsın sadece....bu arada gidecekmiş gibi konuşmuşsun sende saglıklı beslenme bilincini oturtmak kolay değildir canım insanlarda herkes hızlıca verme peşinde malum yaz önü çokta zorlama kendini öğreticem diye..

E hayatım 3kişi siz, bir ben bir de kaptan var katılımı iyi olan...ondan sizi saydım :sly:

Kizmadim canım ama tepkin cok yerinde gelmedi, Hergün mutlaka geliyorum ben buraya, sizden kopmadim yani. Disardayim dedigimdede gogo ve danes gorür facebook'ta bildirimlerimi. sanmaji yokum diye yiyip içiyorum, hala dikkat ediyorum ama duraklama dönemine girdim bende. Kilo veremememin sebebide budur canım.

sağol canım dinlendim
çok sağlıklı olmasada miktarlar az güzel bir menü.. benimkini yazayımda kızın bana toparlanamıyorum ben hala...

az yazıyorlar canım çok fazla kişi yok birde uzun süredir toparlanmaya çalışan takımlara öncelik veriyor kaptişler ama takımlar topladı bayağı kapabiliriz artık yenileri sen mezun olmuyorsun birde bu kadar isyan edip kendin gidemezsin.. koruma döneminde burda olacaksın

Amanınnn... sen bana baya kızmışsın...yanlış anlamışsın beni...ben sana sadece bizi bırakma dedim kötü bir şey demedimki...

Katılım az diye uzuluyo aynur o yüzden yazmış canım hepimiz iyi kötü katılmaya çalışıyo birbirimizi uzmenin anlamı yok.
Çok olmamış ama ara öğün şart canım metabolizma çalışsın diye.
Yuzde 30 un altinda kalirsak nota aliyoruz Üzgünüm canım.
Katılım az bu aralar birde insanlar hızlı kilo verme derdine düştü yaz geldi ya.

Kendi aramizdada canlandiririz kizlar ne kötü durumlardan döndük şimdiye kadar.

yok canım ben valla ordan takip etmem yoksa siz bana faceden bakıyormusunuz bu kız nerde diye desene kacamak yapsam yakalanıcam şaka bir yana hadi keyiflenin kızlar işlerini bi oturt gelirsin buralardasın zaten.. protein diyeti yapalımmı bu duraklama için canım bu arada??

aaa gogocum kızını gönderecektin bugün naptın kaçta gidecek??

Evet gogocum ya...ben üzüldüyümden öyle yazdım yanlış anlaşıldım.şimdi daha da üzüldüm

bana durum çokta kötü gelmiyor zaten canım ya.. damlanur accık isyan edince dedim bende... kendi içimizde de muhabbetimizi ediyoruz diyetimize devam ediyoruz sonuçta..

sadness nerde bu arada kızlar saat 12 oldu bildirim yaptımı benmi görmedim ki.. bu saate kalmazdı o

kızlar bu arada 12 oldu ben spora başlayamadım.. öğleden sonra da komşu çağırdı oraya gidicem.. anyacağınız spor+ duş+ süslenme için 2 saatim var ben kaçıyorum görüşürüz yoksa spor kalacak.. akşama doğru benim pil biter ondan sonra hiç yapamam..görüşürüz..

Bugün gitcek kızım eşim birakmaya gidebilir belki pazara kadar yanlız kalabilirim zaten yarın nöbetçiyim yine.. şimdi görümcemin kızını bekliyoruz sinemaya goturcem ikisini biraz yürüyüş olur banada.
sadness nerde bu arada kızlar saat 12 oldu bildirim yaptımı benmi görmedim ki.. bu saate kalmazdı o

Gelir sanırım.

Kuzum kızmadım anliyorum senin niyetini ben. Ama cok bunaldım zaten bugünlerde sadece biraz anlayis. Ben hepinizi ayri ayri çok sevdim, özlüyorum gelemedigimde, hedefime ulasmadan kovsaniz gitmem.
Gogom kizmadim ya, konusuyoruz, bunaldim zaten bu belirsizlikten üzüldüm biraz , damlam öyle tepki verince.
Ok canım pazartesiden itibaren toparlanicam inşallah
Evet gogocum ya...ben üzüldüyümden öyle yazdım yanlış anlaşıldım.şimdi daha da üzüldüm

Damlacım sorun yok canım.

Kolay gelsin canım.

Kızlar bu kitabi almaya karar verdim.
21 farkli kadinin kilo verme süreci komik bir dille anlatilmis, diyetisyende yanlislarini söylemiş, esprili bir dille bilgilendiriyor, benim tanitimindan anladigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…