Sonunda olan oldu herkes terketti takımı galibaneyse ben yine yazayım menümü
Dün sabah 1 krep yağsız. 1 peynir salatalikb1 tk reçel
Ara 1 elma
Öğlen 1 kepçe çorba 3 tane mücver yoğurt
Ara 1 ince dilim kek
Akşam etli patatesli bi yemek vardi 2 dilim kepek ekmeği suyuna banip yedim.
Ara 1 elma ve 1 dilim kek yine
Su 2 lt
spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eyvah biz yine nota alıcaz***4. TAKIM 366. ETAP***
Damlanur1063.8/ 62.8/1 /%1.57 )
gogo240568.2/67.7 /0.5 /%0.73 )
tutatse8555.3/ 55.3/0 /% 0 )kilosu sabit mezun olmak istiyor
Ellanazz72.5/72.5 /0 /%0 )kilosu sabit
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk80.1/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Ddanes: (53.5/53.5 /0 /%0)kilosu sabit
Kararrrsabirr: (80.0/ / /% )
Adigegupse: (70.9 /70.0 /0.9 /% 0.07) 350 . Etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 17 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Damlacım ben bırakmadım sizi ama günlerdir dilimde tüy bitti anlatmaktan , iş konusu var biliyorsun, eşim izinde bi kaç gün , dünde yazdım hayvanat bahcesine gidiyorum diye. Hergün selam vermeye çalışıyorum. Daha fazlası olmuyor maalesef bu yoğunlukla.Ya kızlar(kızlar da yok kendi kendime konuşayım bari) ne garip bir diyet anlayışımız var biz insanların ya.diyet dediyimizde aklımıza hemen yememek geliyor.benim qrupda bazı arkadaşlar var günü sadece auranla bile geçiriyorlar.onları bunun zararlı olduğuna inandırmak çok zor ya.iki gündür uğraşıyorum bu yeme biçiminden vaz geçirmek için onları.garip olan şu ki bilmiyorum bana mı öyle yoksa herkesde mi öyle ben bir daha eski yeme düzenime dönmek istemiyorum asla.böyle büyük konuşuyorum ama dönmem diyorum o kadar.ara sıra kaçamaklar olur mutlaka ama onlar yeme şekli deyil kaçamak olur benim için.onun için burdakı arkadaşlarıma rn önemlisi de Berilime benim bu takıma aldığı için ömür boyu minnettar olucam...onun için bu takımın da böyle sönmesini hiç hazm edemiyorum.herkes 1er 1er gidiyor.benim zamandan katılımı iyi olup da 5aydır burda olan bir ben bir de gogo var.kaç güzel katılımı olanlar da vardı da onlar da bir şekilde gittiler.bunlardan biri de eylül olacak galiba ya.katılımı iyi olmayanın zaten o hafta kilo verdiyini görmedim hiç.lütfen danes,sadnes,eylül buraya sıkı tutunun...
günaydın güzeller bende selam verip dinlenmeye geçiyorum dün çok yoğundu nöbet gece doğru dürüst uyumadım.. bi kendime geleyim gelirim yine
Kötü olmamış canım, kek ödül olmus.Sonunda olan oldu herkes terketti takımı galibaneyse ben yine yazayım menümü
Dün sabah 1 krep yağsız. 1 peynir salatalikb1 tk reçel
Ara 1 elma
Öğlen 1 kepçe çorba 3 tane mücver yoğurt
Ara 1 ince dilim kek
Akşam etli patatesli bi yemek vardi 2 dilim kepek ekmeği suyuna banip yedim.
Ara 1 elma ve 1 dilim kek yine
Su 2 lt
spor yok
günaydın arkadaşlar.özürdiliyorum.ben günleri karıştırdım.kilo birdirimini dün yapacaktım.bugün yapsam nolur acaba
geçen hafta:55.3
bu hafta:55.3
fark:0
gogocum kaptanım.beni mezun edebiler misin acaba.sanırım bu kilo bana yetti.bu ayrılma diyeti bırakıcam anlamına gelmiyor tabiki.asıl hedef 53 çünkü .o hep aklımda old. için dikkatliyim.
bu arada adige gelmiş hoşgeldin tatlım.eğitim öğretim bitti sen geldin.bu defer de ben gidecem
gönlüm burda ama yetişemiyorum.burayı ihmal ediyorum bu da sizlere haksızlık diye düşünüyorum.haftaya muhtemel mezun olucam sanırsam.
Ayyy canım benim. İyi olmana çok çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın.bakarmısın sanki geleceyini hiss etmiş gibi bu gün seni andım. Fırsat buldukca gel kuzum.eskilerden bir gogo var bir ben.tutatse mezun olacak.gupae de izindeydi yeni geldi.sen de gel canım benim.iyi sağlıklı beslenmek gerek senin...Aylar sonra evime gidiyorum yoldayim ne cok seyi özlemim var bilemezsiniz en cokta sizi damla merve ebru gonca tutaste Ve adini hatirlayamadigim sanal dostlar bilinki o. Odada hep aklimdaydiniz
Iyi sayilirim cabuk yoruluyorum sadece
Ama gelirim artik ins
Nota almayız yaaa.dereceye girmeyiz de nota da almayız ya..***4. TAKIM 366. ETAP***
Damlanur1063.8/ 62.8/1 /%1.57 )
gogo240568.2/67.7 /0.5 /%0.73 )
tutatse8555.3/ 55.3/0 /% 0 )kilosu sabit mezun olmak istiyor
Ellanazz72.5/72.5 /0 /%0 )kilosu sabit
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk80.1/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Ddanes: (53.5/53.5 /0 /%0)kilosu sabit
Kararrrsabirr: (80.0/ / /% )
Adigegupse: (70.9 /70.0 /0.9 /% 0.07) 350 . Etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 17 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Nasıl istiyorsan kuzum.aslında ben de gelicek hafta mezun ola bilirim ama burayı terk etmeye arladaşlarımı bırakmak istemiyorum.bakalım ne zamana kadar buradayım...günaydın arkadaşlar.özürdiliyorum.ben günleri karıştırdım.kilo birdirimini dün yapacaktım.bugün yapsam nolur acaba
gogocum kaptanım.beni mezun edebiler misin acaba.sanırım bu kilo bana yetti.bu ayrılma diyeti bırakıcam anlamına gelmiyor tabiki.asıl hedef 53 çünkü .o hep aklımda old. için dikkatliyim.
bu arada adige gelmiş hoşgeldin tatlım.eğitim öğretim bitti sen geldin.bu defer de ben gidecem
gönlüm burda ama yetişemiyorum.burayı ihmal ediyorum bu da sizlere haksızlık diye düşünüyorum.haftaya muhtemel mezun olucam sanırsam.
Tam iyi uykular diyecekdim ama diyer mesajın var...günaydın güzeller bende selam verip dinlenmeye geçiyorum dün çok yoğundu nöbet gece doğru dürüst uyumadım.. bi kendime geleyim gelirim yine
Sinirlenme canım.anladım işinin olduğunu da kim katılımı azaltırsa bir zaman sonra izne ayrılıyor ondan dedim.sen neden kızdın kiDamlacım ben bırakmadım sizi ama günlerdir dilimde tüy bitti anlatmaktan , iş konusu var biliyorsun, eşim izinde bi kaç gün , dünde yazdım hayvanat bahcesine gidiyorum diye. Hergün selam vermeye çalışıyorum. Daha fazlası olmuyor maalesef bu yoğunlukla.
Iyi dinlenmeler canım
ben burdayım canım da bu ara günaşırı nöbetlerim.. uyumaktan vazgeçtim 2 kahve içtim şimdi de leslie yapıcam dün cozuttum yine nöbette..
yeni arkadaşları da biraz seçerek alsak gogocum kendini güzelce anlatan kararlı olanlardan.. 13 ve 14. takım öyle yapıyor dikkat ettimde kim uzun uzun anlatıyorsa onları takımlarına davet ediyorlar.. gelenlerin kalıcı olmasını sağlarız belki..
eyvah biz yine nota alıcazson yazanlarla kurtarırız diyordum da..
Aylar sonra evime gidiyorum yoldayim ne cok seyi özlemim var bilemezsiniz en cokta sizi damla merve ebru gonca tutaste Ve adini hatirlayamadigim sanal dostlar bilinki o. Odada hep aklimdaydiniz
Iyi sayilirim cabuk yoruluyorum sadece
Ama gelirim artik ins
canım çok güzel kilo vermişsin zaten tebrik ederim nasıl istersen öyle olsun... bu ara cidden uğrayamadın.. aman başka sıkıntı olmasında işlerin yoğun olsungünaydın arkadaşlar.özürdiliyorum.ben günleri karıştırdım.kilo birdirimini dün yapacaktım.bugün yapsam nolur acaba
canım elimizden geldiğince burda olmaya çalışıyoruz.. birkaç kişi gelsin daha da canlanır burası az olduğumuz içinde öyle geliyor sana.bak kendidde 3 kişi saymışsın sadece....bu arada gidecekmiş gibi konuşmuşsun sendeYa kızlar(kızlar da yok kendi kendime konuşayım bari) ne garip bir diyet anlayışımız var biz insanların ya.diyet dediyimizde aklımıza hemen yememek geliyor.benim qrupda bazı arkadaşlar var günü sadece auranla bile geçiriyorlar.onları bunun zararlı olduğuna inandırmak çok zor ya.iki gündür uğraşıyorum bu yeme biçiminden vaz geçirmek için onları.garip olan şu ki bilmiyorum bana mı öyle yoksa herkesde mi öyle ben bir daha eski yeme düzenime dönmek istemiyorum asla.böyle büyük konuşuyorum ama dönmem diyorum o kadar.ara sıra kaçamaklar olur mutlaka ama onlar yeme şekli deyil kaçamak olur benim için.onun için burdakı arkadaşlarıma rn önemlisi de Berilime benim bu takıma aldığı için ömür boyu minnettar olucam...onun için bu takımın da böyle sönmesini hiç hazm edemiyorum.herkes 1er 1er gidiyor.benim zamandan katılımı iyi olup da 5aydır burda olan bir ben bir de gogo var.kaç güzel katılımı olanlar da vardı da onlar da bir şekilde gittiler.bunlardan biri de eylül olacak galiba ya.katılımı iyi olmayanın zaten o hafta kilo verdiyini görmedim hiç.lütfen danes,sadnes,eylül buraya sıkı tutunun...
canım çok güzel kilo vermişsin zaten tebrik ederim nasıl istersen öyle olsun... bu ara cidden uğrayamadın.. aman başka sıkıntı olmasında işlerin yoğun olsunburda olsanda olmasanda uğra arada bekleriz...
canım elimizden geldiğince burda olmaya çalışıyoruz.. birkaç kişi gelsin daha da canlanır burası az olduğumuz içinde öyle geliyor sana.bak kendidde 3 kişi saymışsın sadece....bu arada gidecekmiş gibi konuşmuşsun sendesaglıklı beslenme bilincini oturtmak kolay değildir canım insanlarda herkes hızlıca verme peşinde malum yaz önü çokta zorlama kendini öğreticem diye..
Kizmadim canım ama tepkin cok yerinde gelmedi, Hergün mutlaka geliyorum ben buraya, sizden kopmadim yani. Disardayim dedigimdede gogo ve danes gorür facebook'ta bildirimlerimi. sanmaji yokum diye yiyip içiyorum, hala dikkat ediyorum ama duraklama dönemine girdim bende. Kilo veremememin sebebide budur canım.Ayyy canım benim. İyi olmana çok çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın.bakarmısın sanki geleceyini hiss etmiş gibi bu gün seni andım. Fırsat buldukca gel kuzum.eskilerden bir gogo var bir ben.tutatse mezun olacak.gupae de izindeydi yeni geldi.sen de gel canım benim.iyi sağlıklı beslenmek gerek senin...
Nota almayız yaaa.dereceye girmeyiz de nota da almayız ya..
Nasıl istiyorsan kuzum.aslında ben de gelicek hafta mezun ola bilirim ama burayı terk etmeye arladaşlarımı bırakmak istemiyorum.bakalım ne zamana kadar buradayım...
Tam iyi uykular diyecekdim ama diyer mesajın var...
Sinirlenme canım.anladım işinin olduğunu da kim katılımı azaltırsa bir zaman sonra izne ayrılıyor ondan dedim.sen neden kızdın ki
Çok haklısın canım.ama sanırsam katılmak isteyenlerde kimse yok ya...gogo söylüyodu dün galiba...
sağol canım dinlendimDamlacım ben bırakmadım sizi ama günlerdir dilimde tüy bitti anlatmaktan , iş konusu var biliyorsun, eşim izinde bi kaç gün , dünde yazdım hayvanat bahcesine gidiyorum diye. Hergün selam vermeye çalışıyorum. Daha fazlası olmuyor maalesef bu yoğunlukla.
Iyi dinlenmeler canım
çok sağlıklı olmasada miktarlar az güzel bir menü.. benimkini yazayımda kızın bana toparlanamıyorum ben hala...Selam kızlar, Hayırlı cumalar.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1dilim ekmek, peynir, domates salatalik cay ile kahvaltı.
Öğle:1 çizburger,1 zero (hayvanat bahcesinde pek alternatif yoktu. Hamburger ekmeğinin yarisini yedim zaten.
Aksam:2 kasik pilav, 2 kasik salata,2 kasik tavuk sote
Spor yok ama darica baya büyümüş iyi yürüdük.
Ayyy canım benim. İyi olmana çok çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın.bakarmısın sanki geleceyini hiss etmiş gibi bu gün seni andım. Fırsat buldukca gel kuzum.eskilerden bir gogo var bir ben.tutatse mezun olacak.gupae de izindeydi yeni geldi.sen de gel canım benim.iyi sağlıklı beslenmek gerek senin...
Nasıl istiyorsan kuzum.aslında ben de gelicek hafta mezun ola bilirim ama burayı terk etmeye arladaşlarımı bırakmak istemiyorum.bakalım ne zamana kadar buradayım...
Sinirlenme canım.anladım işinin olduğunu da kim katılımı azaltırsa bir zaman sonra izne ayrılıyor ondan dedim.sen neden kızdın ki
Çok haklısın canım.ama sanırsam katılmak isteyenlerde kimse yok ya...gogo söylüyodu dün galiba...
Kizmadim canım ama tepkin cok yerinde gelmedi, Hergün mutlaka geliyorum ben buraya, sizden kopmadim yani. Disardayim dedigimdede gogo ve danes gorür facebook'ta bildirimlerimi. sanmaji yokum diye yiyip içiyorum, hala dikkat ediyorum ama duraklama dönemine girdim bende. Kilo veremememin sebebide budur canım.
Katılım az diye uzuluyo aynur o yüzden yazmış canım hepimiz iyi kötü katılmaya çalışıyo birbirimizi uzmenin anlamı yok.Damlacım ben bırakmadım sizi ama günlerdir dilimde tüy bitti anlatmaktan , iş konusu var biliyorsun, eşim izinde bi kaç gün , dünde yazdım hayvanat bahcesine gidiyorum diye. Hergün selam vermeye çalışıyorum. Daha fazlası olmuyor maalesef bu yoğunlukla.
Iyi dinlenmeler canım
Çok olmamış ama ara öğün şart canım metabolizma çalışsın diye.Selam kızlar, Hayırlı cumalar.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1dilim ekmek, peynir, domates salatalik cay ile kahvaltı.
Öğle:1 çizburger,1 zero (hayvanat bahcesinde pek alternatif yoktu. Hamburger ekmeğinin yarisini yedim zaten.
Aksam:2 kasik pilav, 2 kasik salata,2 kasik tavuk sote
Spor yok ama darica baya büyümüş iyi yürüdük.
Yuzde 30 un altinda kalirsak nota aliyoruz Üzgünüm canım.Ayyy canım benim. İyi olmana çok çok sevindim.İnşallah daha da iyi olacaksın.bakarmısın sanki geleceyini hiss etmiş gibi bu gün seni andım. Fırsat buldukca gel kuzum.eskilerden bir gogo var bir ben.tutatse mezun olacak.gupae de izindeydi yeni geldi.sen de gel canım benim.iyi sağlıklı beslenmek gerek senin...
canım çok güzel kilo vermişsin zaten tebrik ederim nasıl istersen öyle olsun... bu ara cidden uğrayamadın.. aman başka sıkıntı olmasında işlerin yoğun olsunburda olsanda olmasanda uğra arada bekleriz...
canım elimizden geldiğince burda olmaya çalışıyoruz.. birkaç kişi gelsin daha da canlanır burası az olduğumuz içinde öyle geliyor sana.bak kendidde 3 kişi saymışsın sadece....bu arada gidecekmiş gibi konuşmuşsun sendesaglıklı beslenme bilincini oturtmak kolay değildir canım insanlarda herkes hızlıca verme peşinde malum yaz önü çokta zorlama kendini öğreticem diye..
Kizmadim canım ama tepkin cok yerinde gelmedi, Hergün mutlaka geliyorum ben buraya, sizden kopmadim yani. Disardayim dedigimdede gogo ve danes gorür facebook'ta bildirimlerimi. sanmaji yokum diye yiyip içiyorum, hala dikkat ediyorum ama duraklama dönemine girdim bende. Kilo veremememin sebebide budur canım.
Katılım az diye uzuluyo aynur o yüzden yazmış canım hepimiz iyi kötü katılmaya çalışıyo birbirimizi uzmenin anlamı yok.
Çok olmamış ama ara öğün şart canım metabolizma çalışsın diye.
Yuzde 30 un altinda kalirsak nota aliyoruz Üzgünüm canım.
Katılım az bu aralar birde insanlar hızlı kilo verme derdine düştü yaz geldi ya.
Kendi aramizdada canlandiririz kizlar ne kötü durumlardan döndük şimdiye kadar.
Katılım az diye uzuluyo aynur o yüzden yazmış canım hepimiz iyi kötü katılmaya çalışıyo birbirimizi uzmenin anlamı yok.
Katılım az bu aralar birde insanlar hızlı kilo verme derdine düştü yaz geldi ya.
Bugün gitcek kızım eşim birakmaya gidebilir belki pazara kadar yanlız kalabilirim zaten yarın nöbetçiyim yine.. şimdi görümcemin kızını bekliyoruz sinemaya goturcem ikisini biraz yürüyüş olur banada.yok canım ben valla ordan takip etmem yoksa siz bana faceden bakıyormusunuz bu kız nerde diyedesene kacamak yapsam yakalanıcam şaka bir yana hadi keyiflenin kızlar işlerini bi oturt gelirsin buralardasın zaten.. protein diyeti yapalımmı bu duraklama için canım bu arada??
aaa gogocum kızını gönderecektin bugün naptın kaçta gidecek??
sadness nerde bu arada kızlar saat 12 oldu bildirim yaptımı benmi görmedim ki.. bu saate kalmazdı o
Kuzum kızmadım anliyorum senin niyetini ben. Ama cok bunaldım zaten bugünlerde sadece biraz anlayis. Ben hepinizi ayri ayri çok sevdim, özlüyorum gelemedigimde, hedefime ulasmadan kovsaniz gitmem.Amanınnn... sen bana baya kızmışsın...yanlış anlamışsın beni...ben sana sadece bizi bırakma dedim kötü bir şey demedimki...
Gogom kizmadim ya, konusuyoruz, bunaldim zaten bu belirsizlikten üzüldüm biraz , damlam öyle tepki verince.Katılım az diye uzuluyo aynur o yüzden yazmış canım hepimiz iyi kötü katılmaya çalışıyo birbirimizi uzmenin anlamı yok.
Ok canım pazartesiden itibaren toparlanicam inşallahyok canım ben valla ordan takip etmem yoksa siz bana faceden bakıyormusunuz bu kız nerde diyedesene kacamak yapsam yakalanıcam şaka bir yana hadi keyiflenin kızlar işlerini bi oturt gelirsin buralardasın zaten.. protein diyeti yapalımmı bu duraklama için canım bu arada??
aaa gogocum kızını gönderecektin bugün naptın kaçta gidecek??
Damlacım sorun yok canım.Evet gogocum ya...ben üzüldüyümden öyle yazdım yanlış anlaşıldım.şimdi daha da üzüldüm
kızlar bu arada 12 oldu ben spora başlayamadım.. öğleden sonra da komşu çağırdı oraya gidicem.. anyacağınız spor+ duş+ süslenme için 2 saatim var ben kaçıyorum görüşürüz yoksa spor kalacak.. akşama doğru benim pil biter ondan sonra hiç yapamam..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?