O zaman ordakı faydalı bilgileri bilmediklerimizi paylaşırsın bizimle kuzum.Eki Görüntüle 1163101
Kızlar bu kitabi almaya karar verdim.
21 farkli kadinin kilo verme süreci komik bir dille anlatilmis, diyetisyende yanlislarini söylemiş, esprili bir dille bilgilendiriyor, benim tanitimindan anladigim.
Kuzum kızmadım anliyorum senin niyetini ben. Ama cok bunaldım zaten bugünlerde sadece biraz anlayis. Ben hepinizi ayri ayri çok sevdim, özlüyorum gelemedigimde, hedefime ulasmadan kovsaniz gitmem.
Gogom kizmadim ya, konusuyoruz, bunaldim zaten bu belirsizlikten üzüldüm biraz , damlam öyle tepki verince.
Ok canım pazartesiden itibaren toparlanicam inşallah
Damlacım sorun yok canım.
Kolay gelsin canım.
Eki Görüntüle 1163101
Kızlar bu kitabi almaya karar verdim.
21 farkli kadinin kilo verme süreci komik bir dille anlatilmis, diyetisyende yanlislarini söylemiş, esprili bir dille bilgilendiriyor, benim tanitimindan anladigim.
Süper canım oku bakalım nasıl bizede anlatırsın.
Ben kızları dışarı çıkardım sinema istemediler bowlink oynuyor uz sadness1012 3 e kadar bekliyelim.
Iyi eğlenceler canım. Hayret sadness gelirdi neden gelmediki. Bir sorun oldu galiba. Bende eşimi bekliyorum bizde çıkarız birazdan.
Ay canım benim, Allah kavustursun tez zamanda ne diyim. Iyi tatiller Elife.Saol canım eğlendik güldük bitti.kızımı gönderdim az önce kaldım öyle gariban
Saol canım eğlendik güldük bitti.kızımı gönderdim az önce kaldım öyle gariban
Ay canım benim, Allah kavustursun tez zamanda ne diyim. Iyi tatiller Elife.
Saolun canlar evet eğleniyo en azından ama bugün depresif takilcam galiba yataktan kalkasim yokoy oy hadi allah kavuştursun senide canım..mutlu olacaklar en azından buda bizim tesellimiz olsun..
selam kızlar bende öğle sporumu yaptım gezmeye gittim yedim içtim ardından 1 saatte dışarda yürüdüm.. yediklerimi yaktımmı bilmiyorumşimdi de cacık yapıcam kendime evde salata malzemesi de yok yeşillik çok sıkıntılı bu ara bulamıyorum 1 haftadır.. akşamı böyle hafif geçirebilirsem günü kurtatırırım diye düşünüyorum...
bu arada dün cısllarla dolu nöbet menümü de yazayım..
sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 1 karnıyarık, 1 kase cacık, 2 dilim tam buğday
ara: 1 probiyotik yoğurt
akşam: 2 kaşık makarna, 1 kase cacık
ara gece karışık: toplamda birer parça birer parça derken 250 gr olan helva, ekmek arası peynir domates, 1 avuç cips, 1dilim pizza, 3 tane patates kızartması
su 2 lt kadar spor yok, meto çayı 3 kupa( bu yediklerime meto çayı ne işe yararsa artık)
bugünün de menüsünü yazayım yatıcam kızlar çok yorgun hissediyorum..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:6 tane sarma, 4 tane mercimek köftesi, 2 çatal sütlü tatlı,2 tane elmalı toplardan bolca çay
akşam: yarım kabak ve 1 yumurtadan yağsız omlet, 1 çavdar ekmeği, 3 kaşık kadar yoğurt
su 3 lt kadar, spor leslie 4 fast mil+ 60 mekik+ 1 saat yürüyüş, meto çayı 3 kupa
Olsun gogocum ya.ne olucak.arada olur öyle şeyler...gogoom senin kız da gitmiş.Allah kavuştursun hayatım...Yaa kızlar ben bi halt ettim kızlarla dayanamadım hamburger yedim küçük olanlarindan ama şimdi midem berbat madensuyu ictim geçmedi bidahami icsem acaba pisbogazligin sonu işte
bugünün de menüsünü yazayım yatıcam kızlar çok yorgun hissediyorum..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:6 tane sarma, 4 tane mercimek köftesi, 2 çatal sütlü tatlı,2 tane elmalı toplardan bolca çay
akşam: yarım kabak ve 1 yumurtadan yağsız omlet, 1 çavdar ekmeği, 3 kaşık kadar yoğurt
su 3 lt kadar, spor leslie 4 fast mil+ 60 mekik+ 1 saat yürüyüş, meto çayı 3 kupa
Günaydın canımGünaydın kızlar.Hepimiz için güzel bir gün olsun. Yine uygulama çalışmıyor.akşam da ondan gelemedim...
Güzel olmuş menün beğendim benAaa çalışdı...o zaman ben de dünkü menümü yazayım...
Sabah 2dilim ekmek,salata,peynir,çay
Ara kiraz
Öyle 4kaşık fasulye,2kaşık yoğurt,1dilim ekmek,salata
Ara çay
Akşam(5 gibi) 1.5patatesli yağsız gözleme
Ara kiraz
3.5 litre su,20dakika yürüyüş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alırlar illaki ama düzenli yiyip spora devam ederlerse bozmadan verirler.Kızlar benim 1sorum var yine.hanı az yiyip de zayıflayan insanlar mesele sadece ayranla beslenen biri sonra bir az normal diyete dönerse kilo alır mı acaba?hani benim qrupdakı kızlara bir şekilde fazla yemeyi öyretmeye çalışlyorum.dün fena deyillerdi.ama bir az tedirginim.ya kilo alırlarsa diye...çünki gün içinde neredeyse bir şey yemiyorlardı.siz ne diyorsunuz?
Olsun gogocum ya.ne olucak.arada olur öyle şeyler...gogoom senin kız da gitmiş.Allah kavuştursun hayatım...
Amanin öyle ne çok olmuş öyle.ama spor müthişşşş...artık tek başınasın güzelce yaparsln diyetini sporunu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?