• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım biraz çaba gostersen gayet güzel olcak bak kot pantolon aldım diyosun 2 beden küçüğünü alsan daha iyi olmazmiii

Tabiki gelmeni çok isteriz ama karar senin işlerine göre ayarla gel canım. :54:

Evde yemek yapablirsem çok rahat oluyor ama yapamayınca kötü oluyor ondan salıyorum tek derdim aslında yemek pişirmek :( 28 beden aldım ancak oldu :1:

Geçmiş olsun canım ya. Haşlanmış patatesde verebilirsin, bol su içir, meyve suyu verme bu aralar (meyve sekeri tetikliyormus ishali, dr soylemisti) ayranda verebilirsin. Umarım kolay atlatır kuzu.

Güzel olmuş canım

Aksam yememissin canım, pastanin yerine gecmis, cok abarti gelmedi bana.

Iyiyiz canım sen nasılsın?

Canım olur arada öyle. Toparlarsın merak etme, kendinide sartlandirma basarisiz olurum diye.

Basarilar dilerim canım.

Sağol ellanazım.

Canım bırakma sakin, zamanla kopükten kurtulursun, yüzmek çok güzel. Köpügü bırakmaktan bahsediyormussun gogom ya. Bırak tabi, su kaldırıyor zaten seni. Hiç korkma
Yok yuzmeyi bırakmam artık çok zevkli bedenen yorsada beynini dinlendiriyo insanın.
teşekkürler elanaz ben de iyiyim :))

gogocum başlasam yine deneme surecine giricekmiyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım sen izindesin yeni üye değilsin ki.dönerim diyosan bu perşembe bildir kilonu yazayım listeye.
Evde yemek yapablirsem çok rahat oluyor ama yapamayınca kötü oluyor ondan salıyorum tek derdim aslında yemek pişirmek :( 28 beden aldım ancak oldu :1:

Sağol ellanazım.

Yemek pişirmek için bi gün birkaç saat ayirsan yapıp buzluga koysan olur aslında.

Yok yuzmeyi bırakmam artık çok zevkli bedenen yorsada beynini dinlendiriyo insanın.

Yok canım sen izindesin yeni üye değilsin ki.dönerim diyosan bu perşembe bildir kilonu yazayım listeye.

Yemek pişirmek için bi gün birkaç saat ayirsan yapıp buzluga koysan olur aslında.

yemek işinde öyle acemiyim ki canım. 7 ay oldu evleneli hala oturtamadım yemek işini. bugün bulgur yapıp yanına cacık yada salata yapacağım. ama bundan böyle artık tıkandığım yerde sorarım size, insanın aklına bişey gelmiyor bazen ya.

yemek işinde öyle acemiyim ki canım. 7 ay oldu evleneli hala oturtamadım yemek işini. bugün bulgur yapıp yanına cacık yada salata yapacağım. ama bundan böyle artık tıkandığım yerde sorarım size, insanın aklına bişey gelmiyor bazen ya.

Canim hoşgeldin toplu alinti yapamadim ama okudum.. Ara sira insanin herşeyi birakasi gelir öyle.. Bunaldim diye burayi birakma sakin.. + da misin bu hafta Pers. Öyle demistin? Yemek konusu zamanla oturur canim ama ellenazin dediği gibi topluca yapip biraksan rahat olur sana.. Kendin için yemek olmadiginda 2 yumurta kir yagsiz yanina domates salatalik al sana diyet yemeği.. Birgun biberli birgün mantarli hatta kabakli :)

Ah canım yaa olsa dükkan senin bi tane var bende gerçekten dostum olan.

Iyi geceler canım.
Öyledir Zaten canim 1 tane olur dost dediğin. Benim hüzün vakti bu ara...
Güzel olmuş spor var çünkü canım. Çekirdeği sevmedim o ayrı.

Güzel olmuş canım haftasonu na göre.

Güzel olmuş ama akşam az olmuş sanki. Geç saatte yediysen normal tabi.

Selam canım
Umarım bir sorun yoktur.

Günaydın güzeller,
Tatil bitti ben aranıza bomba gibi dönüyorum artık daha rahat gelebileceğim sanırım.
Is konusu hala muallakta, sanırım sezon açılmadan giremeyeceğim bu şartlarda.
2 günlük menümü yazayım bu arada.
Cumartesi
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peybir, domates, salatalik cay
Pazar
Sabah:1 dilim tortilla ekmek, sucuklu yumurta ile yedim, çay
Cumartesi
Öğle: 4 köfte, 1 dilim ekmek, marul, zero
Pazar
Öğle:4 yk tavuk sote,2yk pilav, ayran
Cumartesi
Akşam:6yk kadar yeşil fasulye, 1 kase yogurt,1 dilim ekmek.
Pazar
Akşam
6tane mantı, 4dilim kadar karpuz, 1 kup vanilyalı dondurma.(dondurma araydı kızlar)
Menülerimde ara olmadı bu günlerde, farkındayım yanlış ama dışardaydık çoğunlukla hafif alternatifler bulamadım pek, mısır tarzı atıştırmalıklar tüketmek istemedim.
Bugünden itibaren daha dikkatli olacağım. Dışarda yedik genelde çok sağlıklı olmadı menülerim, su icemedim çok ve düzenim bozuldu, bağırsak faaliyetlerim bile düzensiz oldu.
Biraz yeşilçay, yeşilkahve içmeliyim bu hafta.
Neyse ne çok anlattım dimi?
Sizi ozlemişim.
Öpüyorum, gelirim birazdan yine. Gogomun tarifini verdigi balli tarcini hazirlayıp içmeye gidiyorum.
Bizde özledik canim iyi oldu geldiğin.. Menulerinde disarda olduğun halde iyi bence.. Ben evdeyken daha düzensiz :))
Dünün menüsünü de yazayım unutmadan

sabah 2 parça haşhaşlı ekmek peynir salatalık domates acı sos çay

ara 1 sigara böreği

öğlen 4 kaşık kısır 1 elma

ara 1 çatal kek 2 dilim karpuz

akşam 1 avuç kiraz 2 dilim karpuz peynir 1 sigara böreği 2 kaşık kısır

su 2.5 lt
spor 50 zıplama ip atlama niyetine:37:
Canim bütün menü sanki gün yemeklerini alip gün içine yaymissin gibi olmuş :) o hashasli 2 lokma mi yoksa büyük parcami anlamadim ama miktarlar az olmuş ben bir öğünde yiyorum bu ara bunlari
günaydin kizlar
iyi bir haftasonu geciriyorsunuzdur umarim
Gunaydin beril görmemiştim umarim seninde iyi geciyordur..
Bende dünkü menümü yaziyim dün annemin doğum günüydü gerçi biraz değişik oldu

Sabah evdeydik domates peynir salatalık 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği yedim

Öğlen dışardaydık buharda sebze yedim

Yarım saat yürüyüş yaptık sahilde sonra da 2 top dondurma yedim

Akşamda karpuz yedim 2 tanede kepekli bisküvi yedim

Bide 2 lt su içtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az olmuş canim bence...

Günaydın kızlar.umarım herkes iyidir.ben dün çok yorgundum
Işimi bitirip banyo yapıp uyudum.fakat gece kızım rahatsızlandı,kusdu.sonra da gece gece ishal oldu.çok korktum,çok kötü gece geçirdim.yine kötü bir rüzgar var.pencereleri kapatıp oturuyorum.çok fena...şindi kızıma pirinç lapasının yoğurtla karıştırıp verdim.inşallah bağırsakları düzelir.bi de papatya çayı vermeyi düsünüyorum.bakalım iyi gelecek mi...

Çok geçmiş olsun canim kuzuya... Muzla haslamis patateste ise yarar onları da dene.. Ama kakasi degistiyse rengi kokusu falan doktora götür mutlaka
Evet bendekide ritmik samba.

Hoşgeldin canım. Is konusuna takılma çok hayırlısı olsun belki kendi işini kurarsin.

Vavv sabah erken başlamış.
Basladi canim Da nöbette yapamiyorum ki en azından sabahtan yapayim diyorum
Kızlar bende dünkü menümü yaziyim

Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 bardak süt domates salatalık 3 tane zeytin yedim

Öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 6 kaşık tavuksuz kabak

Ara 6 tane kiraz

Akşam 1 dilim et 6 kaşık kabak yine

Ara 1 dilim karpuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmuş canim menun.
Bende yazayım menümü.
Sabah st 9 buçuk gibi 4 kaşık musli yulaf ezmesi tarçın karışımı ve süt

Ara elma

Ara 2 ceviz 3 hurma

Öğlen 3 gibi 1 kaşık kabak salatası 1 kaşık havuç salatası ikiside yoğurtlu 2 mercimek köftesi 2 yaprak sarma Zeytinyağlı ve çay

Ara 1 avuç patlamış Mısır

Akşam yarım dilim pasta inceydi bayaa pasta için akşam yemeğini feda ettim.

Su 2 lt kadar
spor 2 saat çarşı turu

Gün iyiydi ama akşam bozdum olayı

Bence gayet güzel olmuş canim bozdum dediğin çok bisey değil..

Geçmiş olsun canım ya. Haşlanmış patatesde verebilirsin, bol su içir, meyve suyu verme bu aralar (meyve sekeri tetikliyormus ishali, dr soylemisti) ayranda verebilirsin. Umarım kolay atlatır kuzu.

Güzel olmuş canım

Aksam yememissin canım, pastanin yerine gecmis, cok abarti gelmedi bana.

Iyiyiz canım sen nasılsın?

Canım olur arada öyle. Toparlarsın merak etme, kendinide sartlandirma basarisiz olurum diye.

Basarilar dilerim canım.

Damlaya ayni tavsiyeleri vermisiz... Meyve suyunu unuttum ben haklisin oda olmaz

Bende dünün menüsünü yazayim..
Sabah 2 dilim tam buğday 2 küçük domates labne peyniri 1 KK kadar
Öğle 5 köfte çoban salata 1 dilim tam buğday 1 bardak ayran
Ara 2 küçük parça bitter cikalata
Aksam domates peynir 2 dilim tam buğday

Ara semizotu salatası 2 hurma

Su 2 lt kadar meto cayi 2 kupa spor leslie 4 fast mile+ 80 mekik

Tabiki sor istediğini.
Öyledir Zaten canim 1 tane olur dost dediğin. Benim hüzün vakti bu ara...

Bizde özledik canim iyi oldu geldiğin.. Menulerinde disarda olduğun halde iyi bence.. Ben evdeyken daha düzensiz :))

Canim bütün menü sanki gün yemeklerini alip gün içine yaymissin gibi olmuş :) o hashasli 2 lokma mi yoksa büyük parcami anlamadim ama miktarlar az olmuş ben bir öğünde yiyorum bu ara bunlari

Gunaydin beril görmemiştim umarim seninde iyi geciyordur..

Az olmuş canim bence...

Haşhaşlı 3 dilim ekmek kadar falan canım diğerleri nöbet arkadaşım getirmiş annesinin günü vardı sanırım.

Canim hoşgeldin toplu alinti yapamadim ama okudum.. Ara sira insanin herşeyi birakasi gelir öyle.. Bunaldim diye burayi birakma sakin.. + da misin bu hafta Pers. Öyle demistin? Yemek konusu zamanla oturur canim ama ellenazin dediği gibi topluca yapip biraksan rahat olur sana.. Kendin için yemek olmadiginda 2 yumurta kir yagsiz yanina domates salatalik al sana diyet yemeği.. Birgun biberli birgün mantarli hatta kabakli :)

Öyle canım ya son 2 haftadır hep hep uyku modundayım artık havalardandır diyemiyorum. Deminde uyudum burda. yemek yedikten sonra aşırı tiksiniyorum midem bulanıyor her seferinde ki bugünde öyle oldu hemde ağır bişey yemedim yani domates peynir yumurta yedim öğlende. Adetim yeni bitti ama gebe olabileceğimi bile düşünüyorum 2 gündür. :18: Sadece kendim olsam dediğin gibi zor olmuyor, müsli gibi şeyleri bile yerim ama eşim kızıyor biraz ona eşlik etmediğim için e yapınca da yeniyor malum :56:

Menünde gayet güzel canım. Bu arada yemek yapamama sıkıntım tekrar gündeme gelmişken sorayım semizotu salatasını nasıl yapıyorsun, annemde sık yapardı ama tarif istediğimde öyle üstünkörü veriyor anlamıyorum bişey :1: Tekrar sorduğumda sinirleniyor diktatör anacım :1:

Bende kıskandım seni gogom, yarın denize gidiyorum 2 gün yüzeriz kızımla.
Damlaya ayni tavsiyeleri vermisiz... Meyve suyunu unuttum ben haklisin oda olmaz

Evet canım okudum şimdi:1: benim kızda ishal olmuştu birara dr kesinlikle verme demisti aklimda kalmış. Damla gelmedi hiç sanırım, inşallah kötülememistir.

Toparlamissin canım menulerini.
Öyle canım ya son 2 haftadır hep hep uyku modundayım artık havalardandır diyemiyorum. Deminde uyudum burda. yemek yedikten sonra aşırı tiksiniyorum midem bulanıyor her seferinde ki bugünde öyle oldu hemde ağır bişey yemedim yani domates peynir yumurta yedim öğlende. Adetim yeni bitti ama gebe olabileceğimi bile düşünüyorum 2 gündür. :18: Sadece kendim olsam dediğin gibi zor olmuyor, müsli gibi şeyleri bile yerim ama eşim kızıyor biraz ona eşlik etmediğim için e yapınca da yeniyor malum :56:

Menünde gayet güzel canım. Bu arada yemek yapamama sıkıntım tekrar gündeme gelmişken sorayım semizotu salatasını nasıl yapıyorsun, annemde sık yapardı ama tarif istediğimde öyle üstünkörü veriyor anlamıyorum bişey :1: Tekrar sorduğumda sinirleniyor diktatör anacım :1:
Ben süzme yoğurt alıyorum yada evdeki yogurdumu tülbentle süzüyorum, sarmisak rendeliyorum az zeytinyagi tuz, semizotunuda dogra koy, tamamdır.

kaptan suanki kilomu 79 alabilirsin. persembe bildirim yapicam aksam sporuma cikayim menumu de yazarim :p

geldim ozaman hosgeldim :)

kaptan suanki kilomu 79 alabilirsin. persembe bildirim yapicam aksam sporuma cikayim menumu de yazarim :p

Hoşgeldin canım tekrar. Izne ayrıldığın kiloyu alıcam perşembe bildirim yaptığında hesapliycaz.iyi sporlar sana

İyi geceler kızlar.bu hün gelemedim.kızım hastalandı.ateşlendi,ishal oldu,kusdu...ilk yardım falan çağırdık.üşütmüş galiba.boğazı da kızarmış içerden...yarın gelirim

İyi geceler kızlar.bu hün gelemedim.kızım hastalandı.ateşlendi,ishal oldu,kusdu...ilk yardım falan çağırdık.üşütmüş galiba.boğazı da kızarmış içerden...yarın gelirim

Çok geçmiş olsun canım iyilessin kuzunda burayı dert etme sen

gecmis olsun canım

Back
X