bişeey değil canım a.s. günde 1 tane faydalı bilgili anlaştığımız gibi...
sende sağol şekerŞeniz
eeee akşam yemeğini yazmamışsın seni takip ediyorum hani diyetisyen listesi demiştin sanırım yanlış hatırlamıyosam kopye çekiyorum o yüzdenyerimseniben
bugün gündüz girmedm islerm vardi ve oglusum ve kocisimole gezdik doladik
sabah kahvaltida kibrit kutusu kadar beyaz peynir zeytin domates salatalk yedim ve hic ekmek yemdm yanindada cilekli süt icdim
öglende meyveyle falan gecirdim ama aksam bogazimi tutamadm ve dürüm yedim pfff
teşekkür ederim şeker..
liste güzelmiş..bende de var buna benzer diyet listesi diyetisyen vermişti ufak tefek değişiklikler var ama geneli aynı sendeki porsiyonlar fazlaymış bende daa azdı..
mesela sebze yemeği 4 kaşık..ama yoğurt var yarım kase..yenmemesi gereken şeylerde hemen hemen aynı peki sen tam anlamıyla uyuyomusun bu listeye..
ben taşındıktan sonra listemi kaybettim yaa
eee öğlen tam yemezde geçiştirirsen olacağı bu tabi akşama da acıkırsın şeker..
o yüzden sabah ve öğle çok önemli karnımız tam doyunca akşam fazla kaçırmıyoruz en azından
eet sekercigim haklisin vala ama kostrmakdn aklima yemek gelmedi ama aksamada kurt gubu acdm tutamadm bogazimi
bugunde sabah 1 yagsiz ve az kasarli tost yedim yannda meyve suyu icdim
öglende meyveyle gecistrdim aksamda tavuk izgara ve salata azcikda profiterol yedm
hadi canim bu aksam hafif olmus gene bende askam salata ve yogurt yedim sonrada meyve karnim davul gibi ya sanirim regl oluyorum
ins cnm olursunda rahatlarsn ama benim hamilelkdn önce böyle dgldi valla simdi cok agriyo
hafif yedim ama profiterol sisidi benide cok agir geldi yaa
bidaha yeme ozaman :umursamaz: zaten aksamalri tatli yemek iyi degil cok canim isterse 1 tane tatli bisküvi yiyebilirsind iye okumustum zaten aksamlari hafif atlatabildinmi cok güzel kilo veriliyo
benim agrim olmuyo canim zaten cok düzensiz haplardan sanirim emzirmeyi bitirince öteki haplari icicem ozaman düzenli oluyorum
ins düzelir cnm
eet cnm en önmlisi zaten aksamlari hafif yeemek ben nornmalde cok fazla yemm ama aksamlari esikm isden geldikdn sonr onla birlikde abartiyorm ondn dolayi kilo yapiyo buda kötü isde bi ögrene bilsm aksamlari haff seylerle atlatmayi ozamn sper olacak
Not: Tabloda yer alan notlar takım mevcudunun % kaçının sınıfı geçtiğini göstermektedir.
8. Takım analiz istememiştir. 3. ve 12. Takımlar zamanında cevap vermedikleri için tablo dışı kalmıştır. 9. Takım yeniden yapılanma sürecindedir.
Not: Tabloda yer alan puanlar yarışmacıların, Haziran ayında yapılan genel analizlerinden aldıkları karne notudur.
Karne notu; kilo-süre ilişkisine göre hesaplanmaktadır. Bu nedenle de eski üye olup, bu listede yer alanlar için alkış! :hooray:
Temmuz 2009 Analiz Programı :
10 Temmuz 2009 / 112. ETAP : 1. / 2. / 4. Takımların analizleri yapılacaktır.
17 Temmuz 2009 / 113. ETAP : 5. / 6. / 7. Takımların analizleri yapılacaktır.
24 Temmuz 2009 / 114. ETAP : 9. / 13. / 14. Takımların analizleri yapılacaktır.
31 Temmuz 2009 / 115. ETAP : Temmuz Ayı Analizlerine genel bakış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?