Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banubız geÇen hafta hollywodd dıyetı yaptık yasemınle ben devam edıyorum
sadece dÜn dıkkat etmedım mısafır vardı
ıkıde bır dıyetmı yapıyon nıye az yıyorsun dıyenlerden bende Çaktırmamak ıÇın yedım ama ne yemıŞım ++lardayım bugÜn ama tekrar devam edıyorum

Selam Şekerler,

Benimde hafta sonum ilk kez iyi geçti. Cumayla aynıyım. veee bu hafta tatile çıkacağım için çokk hırslıyım.Umarım böyle gider.

Sabah:1 dlm çavdar, domates, az peynir

canim akdeniz degil hollywad diyeti ayrintilarida ilk 2 gün sadece meyve suyu iciyosun ama sinirsiz bide en az 8 bardak su sonraki günlerdede kahvali ayni sadece 3.günde ekmekle yumurta var geri kahvaötilar yagsiz peynir salatalik ve domatesden olusuyo ögle yemekleride ayni bol yesil salata az zeytinyagi gezdirilmis aksamlarida günlerine göre degisiyo ama tavuk balik ve sebzeden olusuoyo mesela izgara tavuk yanina az zeytinyagiyla yapilmis brokoli gibi

herkese günaydin bu arada haftasonu sicti cafer don getir oldu malesef ve artidayim :gitme: sinir oluyom kendimie ya ne güzel 900 grmim kalmisti 7 den kurtulmaya püff

sebnemcim tebrik ederim canim bu haftaki hirsinda hic azalmadan devam eder ins

deryacim ozaman bugün meyve suyu iciyon sen kolay gelsin canim Allah yardimcin olsun

ben de cumartesi cd çalışması yaptım..pazar günü akşama kadar temizlik yaptım akşamda bir tonn misafir geldi gece yarısına kadar koştur koştur durumlarındaydım..
bugün sabah erken tekrar temizlik yaptım evi süpürüp sildim dün çocuk da çoktu epey kirlendi yerler..
bugünde cd çalışması yapıcam çünkü yürüyemedim ev temizledim

slm kızlar
son on gündür bende çarpıntı ve halsizlik başlamıştı.eşimin ısrarlarına dayanamayıp bugün doktora gittim.canım biraz sıkkın.hastaneden gelirken yürüyerek indim eve.2 saati buldu yürüyüşüm.
eve gelince öğle yemeğimi yedim.biraz taze fasulye biraz yoğurt.
ŞEBNEMCıM canım tebrik ederim senide.

SaĞol yasemİn acımmmm ben
ne yapalım bÖyle boĞazıma hakİm olmayı ÖĞreneceĞİm demekkİ

((

neyin var canim kötü bisey deyildir ins

banucum 1 kase dondurma derken???
kaç gr bu dondurma:)))

semiha dr ne dedi canım niye sıkıldın???

şebom hadi hayırlısı tatile daha ince git inşallah...

merhaba kızlar geçen hafta başvurmuştum guruba katılmak için.ama ertesi günü hastalandıgım için ve aile ici sebeplerden şehirdışına gitmek zorunda kaldımdan maalesef elimde olmayan sebeplerden dolayı paylaşımlarda bulunamadım.bugün 1 haftalık deneme süresi tekrar başlatabilirmiyiz acaba.:kedi:

..selam kızlar nasılsınız..ben çok yorgunum çoook..hafta sonu girmedim
arkadaşlarla kır lokantasına gittik ızgara ayran salata yedim ben..sabahta klasik kahvaltımı yapmıştım..
akşam bişey yemedim çünkü akşama doğru yemiştim..
dün çok ama çok hafif geçti bugünde öyle..sebze meyve ağırlıklı yiyorum...
çok yorgunum uyumak istiyorum..sabahtır halı yıkıyorum..kollar bacaklarda hal kalmadı..

geçmiş olsun şeker evet sana mesaj bırakacaktım baktım epey dir uğramamışsın tatile çıktığını düşündüm..

semihacım sanada geçmiş olsun dr ne dedi bende merak ettim şeker
özgecim allah kolaylık versin yorma kendini fazla
kuzucum sanada geçmiş olsun sıcak sıcak bitki çayı iç mesela zencefilli ada çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…