canım özendim şimdi sana ,o kadar yorgunum stresli bir gün geçirdimki anlatamam.bayramda kapıdan dışarı adım atmak istemiyorum o derece yorgunum:2:
yarın sabah tartılıyoruz değilmi?
özenme canım benim hiç özenilecek halim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özendim şimdi sana ,o kadar yorgunum stresli bir gün geçirdimki anlatamam.bayramda kapıdan dışarı adım atmak istemiyorum o derece yorgunum:2:
yarın sabah tartılıyoruz değilmi?
Allah soyletti galiba canım, öyle anladım ben
Cekirdek yok kuzum ondandır![]()
Öyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.
Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.
Acaip ihtiyacım var aslında tatile![]()
Ben hesap ettim. Diyetisyene başladığım ilk hafta günde 1200-1300 kalori aldım. Normalde almam gereken 2100 civarı çıkıyordu. Bu sayede kilo verdim. Sonraki 12 günde ise sanırım metabolizma hızım daha da arttı çünkü hesabıma göre almam gereken 2400 civarı oldu. Yine 1400 kalori alıyordum. Eğer 2400'de devam ederse haftada 1 tatlının bana zararı 200-300 kalori olur sanırım. Ama düşünmem tatlıyı artık.
Bir de diyette yenilenler çok önemli gerçekten. Sağlıklı kilo vermek için kas ve kemikten kaybetmemek lazım. Ben ilk dönemde aldığım 1 kilo kasın 0,7 kilosunu geri vermişim. Keşke onu koruyabilseydim metabolizmam da yüksek kalırdı. Şimdi hayvansal proteini artırdım. Örneğin bu hafta 2 defa köfte yedim, akşama tekrar köfte yiyeceğim. Haftada 3 gün çorba menüsü biraz düşürecek sanırım ama onu da yoğurt, tarhana çorbası şeklinde tüketmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım. Ben de memnunum. Ama bu kez yağ kaybım daha az. Sporu hızlandırmam lazım.
Bizim kuruma giriş kartlı. Acil işimiz olursa saatlik resmi izin alıyoruz. O da aylık toplam 8 saati geçerse yıllık izinden düşüyor. Kurallar katı.
Bizim denetimlerimiz çok.
Sahaya çıktığımızda geç dönsek veya proje incelerken mesaiye kalsak eklenmiyor maalesef.
Bizim devlet kurumu değil özel sektör gibi. Yaptığımız işler örneklemeyle kontrol ediliyor vs. Ama ben seviyorum. Serbest piyasada ticaret veya hekimlik yapmaktan daha iyi. Yeni mezun arkadaşlar zorlanıyor ama ben özel sektörü de, serbest meslek icrasını da gördüğüm için kötünün iyisi diyorum.![]()
Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadim
Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü'nü bitirdim gece, simdi Ruh ve Yürek'i okuyacağım aynı yazarın. D&R'da indirimli kitaplar var, bir bak istersen canım. 5'Tl'ye Doğan Yayınlarının kitapları vardı.
İlk haftanın dışında listenin bir zorluğu yok canım. 1400 kalori ama yoğurttan dolayı metabolizma acayip hızlanıyor sanırım. Tavsiye ederim.
Yemeklerin susuz yenmesi olayı nedeniyle diyetisyenime itiraz ettim. O kadar yağdan bir şey olmaz diye ve dökmek de istemiyordum. Çok önemli olmadığını söyledi. Bana da bir zararı olmadı zaten. Kolay uygulanabilir bir diyet ancak dikkat edilmesi gereken yaş ve ağırlığın kalori hesabına etkisi var. Bu yüzden bazal metabolizma hızını hesap edip listeyi ona göre uyarlayabilirsiniz.
Bazal Metabolizma Hızı:Kadınlar= 655 + ( 9.6 x Kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )
http://diyet.com.tr/index.asp?actions=bazalmetabolizma
Yağ yerine kas yapmışsın canım. Çok güzel. Kasların harcadığı enerji daha fazla. Yani bazal metabolizmanın yaktığı kalori artmış. Aynı kiloda 2 kişinin görünümlerini çoook farklı yapan da yağ-kas oranı. Kilo veremedim diye üzülme zamanla verirsin.
Merhaba kızlar, takım analiziniz tamamdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36087338#post36087338
Geçer not almış durumdasınız, ancak dilerim daha sonraki analiz döneminde daha yakışıklı bi not alırsınız..
Sağlıklı zayıflamalar diliyorum..![]()
süper arkadaşım tebrik ederim daha vermeyi düşünüyormusun:)
Sagol canim evet dusunuyorum boyum kisa benimaslinda gobek ve kalcadan epey gitti hatta tum kiloyu bu bolgelerden verdm herhalde:) tek derdim bacaklarim simdi.
Spora gidiyormuydun gidiyorsan tek bacak çalışabilirsin yararı olur.valla ben şu hAntal kiloları bi atsam nerden olursa olsun göbek atacağım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
özenme canım benim hiç özenilecek halim yoksanada geçmiş olsun bende sık yaşıyorum bu ara o stresli günleri..tartı günümüz takım kararıyla perşembe olmuştu ama senin ilk kilon baz alınacağı ve bu hafta deneme süren olduğu için sıkıntı yok.. ama perşembe normalde unutma diğer haftalarda
![]()
vericeksin canım sende acele yok yavaş yavaş kalıcı ve sağlıklı olarak gidecek hepsi![]()
Tşk canım ozaman ben önümüzdeki haftayı beklicem dört gözle:) takıma alınacakmıyım bakalım biraz tüyo verin bari:)
canım benim takıma alınman için paylaşımın, buralarda olman yeterlideneme süresini sınav gibi görme amaç sadece kalıcı mı yoksa öylesine bi hevesle gelenlerden mi olduğunu görmek.. kaptanımız verir kararı ama dediğim gibi bi sınav yok burda
![]()
***4. TAKIM 369. ETAP***
Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz72.0/ / /% )
sadness101255.7 / 55.1/ 0.6/% 1.08)
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Tşk canım ozaman ben önümüzdeki haftayı beklicem dört gözle:) takıma alınacakmıyım bakalım biraz tüyo verin bari:)
Kizlar kilo almisim malesef 95.0 olmusum
Kusura bakmayin anca firsatim oldu yazmaya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar dünün menüsüCanim simdik onemli olan birbirimizin motivasyonunu arttirmak ve takima katilimci olmak (tabi ben bu aralar olamasam da)
Menulerini paylas bizle birlikte hatalarimizi dogrularimizi gorelim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.