Oyyy nasil da guzel yazmis canim veterinerim yahu
Sna bisey sorcaktim ben sokak hayvanlarina artik yemek koyarken ben peynir falan da koyuyorum koymasam mi acaba zararli ya tuzlu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımsın ya. Çok üzüldüm. Ama inan evliliğin ilk yılları böyle didişmeyle geçer. Herkes önce kendi gücünü sınar. Genelde erkek daha çok sınar sanki. Zamanla birbirini ev ortamında ve aile içinde tanıdıkça değiştiremeyeceğini anlayınca kabullenme dönemi başlar.
Ataerkil toplum yapısında maalesef erkek ailesine çok önem verir. Kırmayacaksın, her zaman iyi karşılayacaksın vs. Bir de evlenince aslında dert satın alırsın ama kendininkini de paylaşırsın. O yüzden mümkün olduğunca kendini karşındakinin yerine koymak lazım.
Tabi bazen de bir taraf gerçekten çok zorlayıcı olabilir. Bu durumda da sevgi ağır basar bence.
Herşeyden önemlisi birşey söylemek istiyorsan lafı dolandırmadan yumuşatmadan söylemek gerekir bence. Üzülmesin, kırılmasın diye kendi düşüncelerimi net olarak söyleyemezsen biriktirmeye başlıyorsun.
Mutlu olmanın en temel yolu açık ve net olmak, lafı döndürmeden kendini doğru ifade etmek ve olaylara zamanında müdahale etmek. Ama çok çabuk öfkelenen biriyle de sakinleşince konuşmak lazım bence.
Merhaba biraz geç de olsa ben buralardayım. Kayınbabama iftar sofrası hazırladım geldim.
Kızımla parkta geziyoruz. Çok kalabalık. Dondurma yedim ama mısır hayır dedim.Hoşgeldin bende yeniden geldim:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar eivmdeyim an itibariyle.. yoğun bir gündü arkadaşlara devrettim bitti çok şükür.. meto çyımı kaynatıyorum elimde de tarçınlı yoğurt umarım atlatırım başka bişey yemeden akşam yemeği için çok geç oldu artık..
Kızımla parkta geziyoruz. Çok kalabalık. Dondurma yedim ama mısır hayır dedim.
Meto çayını ben hala yapamadım aktara gidemedim ama yarın tatil halledecem inşallah tadı kokusu nasıl acaba mide bulandırıcıysa başka yöntemler aramam gerekecek...
zencefili taze kullanırsan tadı gayet güzel canım... birde bulabilirsen yeşil elma al diğerleriyle çok hoş olmadı..ben migrostan toparlıyorum malzemeleri aktara gitmiyorum hiç..
Tşk ederim bi sorum daha olacak karpuzu çok seviyorum diyette yenirmi kilo aldırırmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aldırır da fazlası canım ara öğün olarak 1 dilim yanında 2 kaşık yoğurtla yiyebilirsin.. gece tavsiye etmem gündüz ara öğünleri daha iyi olur.. bu arada menün yine düzensizdi canım ya..gündüz az yemişsin akşam fazla..
Canım ya kusura bakma bu asıl senin işin sanırım. Dayanamadım yazdım.
Sokak hayvanları peyniri bulmuş da tuzsuzunu mu arasın. Birşey olmaz merak etme. Zaten ev hayvanları kadar hassas değiller.
Valla supersiniz :) cok dogruCanım ben erkeğin ailesini çok hoş karşılaman gerektiğini iki ye ayırıyorum 1. Hak ediyorsa evet sonuna kadar karşılar ve ağırlarsın 2. Hak etmiyorlarsa kesinlikle onlara iyi olacağım diye kendinden taviz vermezsin
Bende çok aile sorunu yaşadım ilk evlendiğimde kayınvalideme oturdum beni hiç kabul etmedi evlenmemizi istemedi oğlunun karısına hükmedebilecek elpenece divan duracak değimi yerindeyse hiçbirşey bilmeyen yönlendirilecek bir gelin istemişti . Daha 21 yaşındayım sen düşün. Haliyle ona karşı nasıl bir saygı duyarsın seni sevmeyen Birinide sevemezsin daha evliliğimin ilk yılı evi terkettim dayanamadım ama kocam hep yanımda oldu destekçim oldu. Tabi ailesinide ezdirmedi yani en çok o etkilendi. Ya sonra sı haliyle geri döndüm tabi ayrı bir evim oldu. onlarda kendilerini topladılar benim nasıl bir insan olduğumu yavaş yavaş çözdüler. Ben onları o şekilde kabul etmeye çalıştım tabi hala devam ettiğimde oluyor:)) tatlıya bağladık tam 9 yıl olacak :) birde çocuk yaptık artık bizimle uğraşamıyor tek derdi meğerse torunmuş:)
Oo süper kızın kaç yaşında ? Bende oğlumla spor yaptım:) çok komik halimiz vardı görmeniz lazım hadi anne spor yapalım diye dönüp duruyor etrafımda:)))
aynen katılıyorum bende çok güzel anlatmışsın..en uzun süre evli olan da sendin galiba tam anlamıyla çözmüşsün..
Kızım 7,5 yaşında. Bu yıl 3. sınıfa başlayacak. Oğlum var 13 yaşında. Şu an İstanbul'da halasının yanında. Kızımla pek spor yapamadık. Gezmenin yarısında halsizlik çöktü üstüme. Ağzımın içi ve dilim yara olduğu için yemek yemek de gezmek de zehir oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?