Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar eivmdeyim an itibariyle.. yoğun bir gündü arkadaşlara devrettim bitti çok şükür.. meto çyımı kaynatıyorum elimde de tarçınlı yoğurt umarım atlatırım başka bişey yemeden akşam yemeği için çok geç oldu artık..

Canım ya kusura bakma bu asıl senin işin sanırım. Dayanamadım yazdım.
Sokak hayvanları peyniri bulmuş da tuzsuzunu mu arasın. Birşey olmaz merak etme. Zaten ev hayvanları kadar hassas değiller.

aynen katılıyorum bende çok güzel anlatmışsın..en uzun süre evli olan da sendin galiba tam anlamıyla çözmüşsün..

Canım ben erkeğin ailesini çok hoş karşılaman gerektiğini iki ye ayırıyorum 1. Hak ediyorsa evet sonuna kadar karşılar ve ağırlarsın 2. Hak etmiyorlarsa kesinlikle onlara iyi olacağım diye kendinden taviz vermezsin
Bende çok aile sorunu yaşadım ilk evlendiğimde kayınvalideme oturdum beni hiç kabul etmedi evlenmemizi istemedi oğlunun karısına hükmedebilecek elpenece divan duracak değimi yerindeyse hiçbirşey bilmeyen yönlendirilecek bir gelin istemişti . Daha 21 yaşındayım sen düşün. Haliyle ona karşı nasıl bir saygı duyarsın seni sevmeyen Birinide sevemezsin daha evliliğimin ilk yılı evi terkettim dayanamadım ama kocam hep yanımda oldu destekçim oldu. Tabi ailesinide ezdirmedi yani en çok o etkilendi. Ya sonra sı haliyle geri döndüm tabi ayrı bir evim oldu. onlarda kendilerini topladılar benim nasıl bir insan olduğumu yavaş yavaş çözdüler. Ben onları o şekilde kabul etmeye çalıştım tabi hala devam ettiğimde oluyor:)) tatlıya bağladık tam 9 yıl olacak :) birde çocuk yaptık artık bizimle uğraşamıyor tek derdi meğerse torunmuş:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meto çayını ben hala yapamadım aktara gidemedim ama yarın tatil halledecem inşallah tadı kokusu nasıl acaba mide bulandırıcıysa başka yöntemler aramam gerekecek...

Kızımla parkta geziyoruz. Çok kalabalık. Dondurma yedim ama mısır hayır dedim.

Oo süper kızın kaç yaşında ? Bende oğlumla spor yaptım:) çok komik halimiz vardı görmeniz lazım hadi anne spor yapalım diye dönüp duruyor etrafımda:)))

zencefili taze kullanırsan tadı gayet güzel canım... birde bulabilirsen yeşil elma al diğerleriyle çok hoş olmadı..ben migrostan toparlıyorum malzemeleri aktara gitmiyorum hiç..

zencefili taze kullanırsan tadı gayet güzel canım... birde bulabilirsen yeşil elma al diğerleriyle çok hoş olmadı..ben migrostan toparlıyorum malzemeleri aktara gitmiyorum hiç..

Tşk ederim bi sorum daha olacak karpuzu çok seviyorum diyette yenirmi kilo aldırırmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşk ederim bi sorum daha olacak karpuzu çok seviyorum diyette yenirmi kilo aldırırmı?

aldırır da fazlası canım ara öğün olarak 1 dilim yanında 2 kaşık yoğurtla yiyebilirsin.. gece tavsiye etmem gündüz ara öğünleri daha iyi olur.. bu arada menün yine düzensizdi canım ya..gündüz az yemişsin akşam fazla..

Evet bi türlü düzene sokamadım. Akşam baya acıkınca saldırıyorum:) tam tersi olması lazım ama iş yerinde olunca uyduramıyorum bir türlü..

Canım ya kusura bakma bu asıl senin işin sanırım. Dayanamadım yazdım.
Sokak hayvanları peyniri bulmuş da tuzsuzunu mu arasın. Birşey olmaz merak etme. Zaten ev hayvanları kadar hassas değiller.

Canim.ben aslen sosyoloji cikisliyim aile danismanlini ustune okumustum eğitim olsun diye.cok guzel yazmissin.
Aynen ben de oyle dusundum çopten kimbilir neler yiyolar kiyamam.bugun bi komsumuz apartman bosluguna dusen bi kediyi sahiplenmis nasil sevindim anlatamam.pamuk gibi ayni.ben royal canin onerdim ama 2 aylik daha erken mi ki kuru mama icin anne sutu de cok icmemis.ciger falan yiyebiliyomus.ben cok soru soruyorum kusura bakma ama tavuk onermiyosunuz dimi? Veteriner tavuk gogus yedir demis

Valla supersiniz :) cok dogru
Ben erkek arkadasimin annesiyle en basta anlasamiyodum kulturler aliskanliklar cok farkli yaptigim ev işini bile begenmezdi.ama simdi alistim onun duzenine.cok da iyi anlasiyoruz. Alttan da almak lazim cunku yaşları büyük bi cok seyi degistiremeyiz artik.
Biz beraber eve ciktigimizda bize gelip dilaplari raflari duzenlemisti heryere örtüler süs bezlerden takmıştı dantel olmayanlardan :)
Ben var yaaa ağlıcaktim resmen gozlerim doldu.ama hic sesimi cikarmadim ama o gidince hemen arkasindan dolaplardan sarkan örtüleri çekmiştim bi dk icinde :) iki taraf da kırılmamış oldu.hem onun hevesi kırılmadı hem benim istediğim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Canlar. Ben uyanalı 4 saat oldu ama ancak boş kalabildim. Boş kaldım dediysem kızım da gözüme bakıyor. Devamlı onunla ilgilenmemi istiyor.
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı limonlu su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yeşillik, domdili (hadi bilin bakalım-oğlumun kreşteki kahvaltı listesinde yazıyordu aklıma geldi), salatalık, şekersiz çay
ara yok
öğlen yok
ara: 3 kuru kayısı, 1 çorba kaşığı sarı leblebi
Akşam: 5 adet köfte, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata, 1 bardak kefir, çay
Ara: 1 nektarin, 2 top dondurma

Kızım 7,5 yaşında. Bu yıl 3. sınıfa başlayacak. Oğlum var 13 yaşında. Şu an İstanbul'da halasının yanında. Kızımla pek spor yapamadık. Gezmenin yarısında halsizlik çöktü üstüme. Ağzımın içi ve dilim yara olduğu için yemek yemek de gezmek de zehir oldu.

aynen katılıyorum bende çok güzel anlatmışsın..en uzun süre evli olan da sendin galiba tam anlamıyla çözmüşsün..

Aslında dönem dönem ben de çok bunaldım. Benim herşeyi üstlenen, erkeğe minnet etmeyen bir yapım var. Kendi işimi kendim yaparım hatta lüzumsuz bir şekilde başkasının işini de üstlenirim. Üstlenirdim ya da. Artık yaş ilerleyip te eşim benim herşeyi yapmama iyiden alıştığı ve artık yapmayınca suçlama konumuna geldiği için kendi yükümü hafifletmek için işyerimi kapatıp devlet kurumuna geçtim. Tabi bu sayede de başka şehirde olduğum için biraz mesafe oldu. Eşim de kendi işlerini yapmayı öğrendi. Yemek yapmak, ev temizlemekten bahsetmiyorum. Resmi işlemler, ailesi ile ilgili işler vs. Ailesi ile ilgili üstlendiği sorumluluklar beni en çok yıldıran durumdu. Hala devam ediyor sorumlulukları ama en azından ben eskisi gibi değilim, değiştim. Daha huzurluyuz ikimiz de.

Günaydın geçmiş olsun canım:) ağız yarasına bitkisel bir şurup vardı iyi gelen adını unuttum hatırlamaya çalışıyorum oğluma dr u tavsiye etmişti 2 kullanıma geçmişti aktardan almıştık onlarda biliyor ağız yarası diyince aklıma ismi gelince yazarım ...

Benim dünkü menüm
Sabah
1 kbr kutusu peynir 1 dikim ekmek
Öğle
Patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
Akşam
Patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 1 ince dilim karpuz
Spor 1 saat 3 lt su

Merhaba hanimlar hwpiniz cok iyi tavsiyeler yazmissiniz. Evliligin ilk zamanlarini cok guzel anlatmissiniz tek tek alintilayamadm. Umarim herkes iyidir.
Canlar Buraya carrefour ekspress acilmis gidelim bi hosgeldn diyelim dedik. Malum buralar köyden hallice, gelismislik bakimindan, o swbepten sevindik. neyse uzatmayayim henuz yazlik bir tunik alamadgm icin eski 2 tunigimle idare ediyorum ve uzun zamandir birini giymiyordum digeri utulenecek usendim giyeyim bunu dedim icinde cok komik durdum esimde dediki cocuk gbi oldun, kizdim ona ama bi yandan da sevindim baya kilo vermisim:) normalde dar geliyordu. biarn once giysi almak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…