Ellanazz iyi bir hayvanseversin. Anladığım kadarıyla da çok hümanistsin.Canim.ben aslen sosyoloji cikisliyim aile danismanlini ustune okumustum eğitim olsun diye.cok guzel yazmissin.
Aynen ben de oyle dusundum çopten kimbilir neler yiyolar kiyamam.bugun bi komsumuz apartman bosluguna dusen bi kediyi sahiplenmis nasil sevindim anlatamam.pamuk gibi ayni.ben royal canin onerdim ama 2 aylik daha erken mi ki kuru mama icin anne sutu de cok icmemis.ciger falan yiyebiliyomus.ben cok soru soruyorum kusura bakma ama tavuk onermiyosunuz dimi? Veteriner tavuk gogus yedir demis
Valla supersiniz :) cok dogru
Ben erkek arkadasimin annesiyle en basta anlasamiyodum kulturler aliskanliklar cok farkli yaptigim ev işini bile begenmezdi.ama simdi alistim onun duzenine.cok da iyi anlasiyoruz. Alttan da almak lazim cunku yaşları büyük bi cok seyi degistiremeyiz artik.
Biz beraber eve ciktigimizda bize gelip dilaplari raflari duzenlemisti heryere örtüler süs bezlerden takmıştı dantel olmayanlardan :)
Ben var yaaa ağlıcaktim resmen gozlerim doldu.ama hic sesimi cikarmadim ama o gidince hemen arkasindan dolaplardan sarkan örtüleri çekmiştim bi dk icinde :) iki taraf da kırılmamış oldu.hem onun hevesi kırılmadı hem benim istediğim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın geçmiş olsun canım:) ağız yarasına bitkisel bir şurup vardı iyi gelen adını unuttum hatırlamaya çalışıyorum oğluma dr u tavsiye etmişti 2 kullanıma geçmişti aktardan almıştık onlarda biliyor ağız yarası diyince aklıma ismi gelince yazarım ...
Ellanazz iyi bir hayvanseversin. Anladığım kadarıyla da çok hümanistsin.
Kedi ve küçük köpeklere, küçük kemiklerinden dolayı tavuk eti vermiyoruz. Yu tarsa kemikler barsaklarını tıkayabilir. Ama kemiksiz göğüs eti olur. Kedilerde aşırı proteinle besleme böbrek büyümesine neden olur.
Canım ya ismini öğrensen çok sevinirim. Gece nöbetçi eczaneden sprey aldım ama hala acım geçmedi. Dilim dışarda geziyorum evde.
Kızlar ya sizden izin istiyorum bir küçük dilimcik börek için. Kayınbabam kıymalı börek istedi benden sahur için. Eziyet olmasın diye de ekledi. Bilse ki fiziksel değil de ruhsal ve iştahsal eziyet var. Zaten iki gündür memümdekileri bile tam yiyemedim.
Çorba günü diyeti zormuş bu arada.
Böreği de ağız tadıyla yiyebileceğimi sanmıyorum ya bu yaralarla.
Karadut şurubu eşime sordum şimdi şişeyide buldum aktardan alınıyor.canım bizde işe yaramıştı...
Teşekkür ederim canım. Yumuşak olursa yiyebilirim umarım.afiyet olsun canım benden izin çıktıbu kadar düzenli menülere bu kadarcık kaçamak olsun tabi..
Ye gitsiiin yaaa ama cok degil tabisi :)Kızlar ya sizden izin istiyorum bir küçük dilimcik börek için. Kayınbabam kıymalı börek istedi benden sahur için. Eziyet olmasın diye de ekledi. Bilse ki fiziksel değil de ruhsal ve iştahsal eziyet var. Zaten iki gündür memümdekileri bile tam yiyemedim.
Çorba günü diyeti zormuş bu arada.
Böreği de ağız tadıyla yiyebileceğimi sanmıyorum ya bu yaralarla.
Ellanazz iyi bir hayvanseversin. Anladığım kadarıyla da çok hümanistsin.
Kedi ve küçük köpeklere, küçük kemiklerinden dolayı tavuk eti vermiyoruz. Yu tarsa kemikler barsaklarını tıkayabilir. Ama kemiksiz göğüs eti olur. Kedilerde aşırı proteinle besleme böbrek büyümesine neden olur.
Canımsın ya. Üzgünüm. Şaşırdım. Ama bak ismini öğrendim. Çok güzelmiş. Hayvanlar insanlara göre daha açık, dost ve vefalı. Su kaplumbağam vardı. İsmi afacandı. Yemeğini verirken kafasını yukarı uzatır, gözlerime bakardı. Çok severdim. Kayınvalidem kansere ilk yakalandığında Ankara'da onunla ilgilendim. Eşim de bakamadı hayvancağıza. Döndüğümde ölmüştü. Çok üzülmüştüm.Ye gitsiiin yaaa ama cok degil tabisi :)
Ben elanaz degilim ki nezaket ismim :))
hümanistimdir evet.cevreme gore aşırı, kendime gore normal hayvan severim :) tanimissin beni valla :) hatta insanlardan cok hayvanlari severim desem de yeri
Geçmiş olsun canım. Ayaklarını yüksek bir yere kaldırıp biraz dinlenirsen belki faydası olur. Ama yattığın yerde çarpıntı oluyorsa kendine gelmen uzun sürebilir.allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..
Ne kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..
Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.Kizlar ben bugun denize gittim kardesim ve arkadaslarimla ben utandim biliyomusunuz soyunup giremedim denize ve psikolojum cokmus durumdaydi resmen. Annemlerin yanina gelip ipin ucunu kacirldigim icin cok kizdim kendime
Hatta raporumu da hergun yazmiyorum gogo kesin farketmistir.coookk kizdim kendimeee coook
Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim.Canımsın ya. Üzgünüm. Şaşırdım. Ama bak ismini öğrendim. Çok güzelmiş. Hayvanlar insanlara göre daha açık, dost ve vefalı. Su kaplumbağam vardı. İsmi afacandı. Yemeğini verirken kafasını yukarı uzatır, gözlerime bakardı. Çok severdim. Kayınvalidem kansere ilk yakalandığında Ankara'da onunla ilgilendim. Eşim de bakamadı hayvancağıza. Döndüğümde ölmüştü. Çok üzülmüştüm.
Öptüm canım. Böreği yedim ama sanki o beni yedi. Dilim hiç böyle olmamıştı.
allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..
Canım benim çocukta olmuştu nedeni pekte belli olmayan bişey ama genelde vitamin eksikliğinden derler bide demir bizim genelimizde zaten b vitamini eksikliği var hepimiz ara ara unutkanlıklar yaşıyoruz benim aslında düzenli kullanmam gereken demir ilacım vardı yanınada b12 vermişti dr ama ben kilo alırım diye bi kutu bitince bıraktım:)bu arada haşimatom da var hamileyken çıktı guatrın bi çeşidi onun içinde tekrar dr a gitmem gerek çok ihmal ediyorum iş yüzündenNe kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.
Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.
Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim.
Agiz yaralari neden kaynaklaniyor acaba benimde ayda bir muhakkak oluyor. Annemin ben bildim bileli oyle cok zor. Sanada gecmis olsun canim.
Teşekkür ederim canım. Yumuşak olursa yiyebilirim umarım.
allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..
Canımsın ya. Üzgünüm. Şaşırdım. Ama bak ismini öğrendim. Çok güzelmiş. Hayvanlar insanlara göre daha açık, dost ve vefalı. Su kaplumbağam vardı. İsmi afacandı. Yemeğini verirken kafasını yukarı uzatır, gözlerime bakardı. Çok severdim. Kayınvalidem kansere ilk yakalandığında Ankara'da onunla ilgilendim. Eşim de bakamadı hayvancağıza. Döndüğümde ölmüştü. Çok üzülmüştüm.
Öptüm canım. Böreği yedim ama sanki o beni yedi. Dilim hiç böyle olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?