Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar haftasonu sessizliği çöküş buraya ya mayıştınız sıcaktan yada koşturuyosunuz.. ben ilk gruptayım bugün.. dünün menüsünü yazayım yine kötü yine toparlanamayan düzensiz bir menü..
sabah:1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 1 probiyotik yoğurt, 1 kk helva:18:
ara: ton balıklı yeşil salata
ara: 1 kk helva
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
ara: 1 kase kabuklu fıstık, yarım dilim tiramisu
su 2 lt kadar, spor yok meto çayı 1 kupa

Ellanazz iyi bir hayvanseversin. Anladığım kadarıyla da çok hümanistsin.
Kedi ve küçük köpeklere, küçük kemiklerinden dolayı tavuk eti vermiyoruz. Yu tarsa kemikler barsaklarını tıkayabilir. Ama kemiksiz göğüs eti olur. Kedilerde aşırı proteinle besleme böbrek büyümesine neden olur.

Canım ya ismini öğrensen çok sevinirim. Gece nöbetçi eczaneden sprey aldım ama hala acım geçmedi. Dilim dışarda geziyorum evde.

Karadut şurubu eşime sordum şimdi şişeyide buldum aktardan alınıyor.canım bizde işe yaramıştı...

Kızlar ya sizden izin istiyorum bir küçük dilimcik börek için. Kayınbabam kıymalı börek istedi benden sahur için. Eziyet olmasın diye de ekledi. Bilse ki fiziksel değil de ruhsal ve iştahsal eziyet var. Zaten iki gündür memümdekileri bile tam yiyemedim.
Çorba günü diyeti zormuş bu arada.
Böreği de ağız tadıyla yiyebileceğimi sanmıyorum ya bu yaralarla.

afiyet olsun canım benden izin çıktı bu kadar düzenli menülere bu kadarcık kaçamak olsun tabi..

Ye gitsiiin yaaa ama cok degil tabisi :)

Ben elanaz degilim ki nezaket ismim :))
hümanistimdir evet.cevreme gore aşırı, kendime gore normal hayvan severim :) tanimissin beni valla :) hatta insanlardan cok hayvanlari severim desem de yeri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah
1 yumurta bir dilim ekmek
2 cay kasigi cikolata

Oglen
1 zeytinli puaca

Aksam
2 kofte
1 tavuk but
1 kuzu çopşiş
3 bardak ayran
Salata

2 litre su
20-30 dk yuruyus

Kizlar ben bugun denize gittim kardesim ve arkadaslarimla ben utandim biliyomusunuz soyunup giremedim denize ve psikolojum cokmus durumdaydi resmen. Annemlerin yanina gelip ipin ucunu kacirldigim icin cok kizdim kendime
Hatta raporumu da hergun yazmiyorum gogo kesin farketmistir.coookk kizdim kendimeee coook

allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..

Canımsın ya. Üzgünüm. Şaşırdım. Ama bak ismini öğrendim. Çok güzelmiş. Hayvanlar insanlara göre daha açık, dost ve vefalı. Su kaplumbağam vardı. İsmi afacandı. Yemeğini verirken kafasını yukarı uzatır, gözlerime bakardı. Çok severdim. Kayınvalidem kansere ilk yakalandığında Ankara'da onunla ilgilendim. Eşim de bakamadı hayvancağıza. Döndüğümde ölmüştü. Çok üzülmüştüm.
Öptüm canım. Böreği yedim ama sanki o beni yedi. Dilim hiç böyle olmamıştı.

Geçmiş olsun canım. Ayaklarını yüksek bir yere kaldırıp biraz dinlenirsen belki faydası olur. Ama yattığın yerde çarpıntı oluyorsa kendine gelmen uzun sürebilir.

Ne kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.
Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.
Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim.
Agiz yaralari neden kaynaklaniyor acaba benimde ayda bir muhakkak oluyor. Annemin ben bildim bileli oyle cok zor. Sanada gecmis olsun canim.

Kızlar kusura bakmayın misafir geldi onlarla ilgilendim yazamadım bişey 23 te gittiler oğlum tutturdu park diye parka götürdük yeni geldim eve ama dönerkenn aktardan bitkilerimi aldımmm çay yapanileceğim gece gece açıktı hemen girip aldım artık sabah erken kalkarsam inşallah çayımı içeceğim:)

Canım geçmiş olsun beslenmene dikkat et bikaçgün çokta sıcak belkide ondandır umarım daha iyidindir.

Canım benim çocukta olmuştu nedeni pekte belli olmayan bişey ama genelde vitamin eksikliğinden derler bide demir bizim genelimizde zaten b vitamini eksikliği var hepimiz ara ara unutkanlıklar yaşıyoruz benim aslında düzenli kullanmam gereken demir ilacım vardı yanınada b12 vermişti dr ama ben kilo alırım diye bi kutu bitince bıraktım:)bu arada haşimatom da var hamileyken çıktı guatrın bi çeşidi onun içinde tekrar dr a gitmem gerek çok ihmal ediyorum iş yüzünden

Kızlar şimdiden bugün yediklerimi yazayım sonrada uykuya geçeyim yarın iş var sorunlu stres hat safhada olacak
Sabah
3 adet zeytin
1 kb kutusu peynir
2 parça burgu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kayısı
Öğle
1 tbk 5 yemek yaşığı ıspanak
2 dilim tam buğday ekmeği
3 kayısı
Akşam
Saat çok geç olunca ben yemek yemedim karpuz ve kavun yedim:)
Tabi misafire hazırladıklarımdan hiiiç yemedim tbr bana dimi:))
Spor yok bol uyuma var
Su 1,5 lt az içtim
Herkese iyi geceler ve iyi haftalar

Canim oruclumuydun bugun?

Benim de vardi su kaplumbagam ama kocaman oldu suan izmir fuarin göletinde takılıyor :)

Ben bi avuç cigdem yedim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…