Söylemesi ayıp olmazsa doktora yapmıştım. Bilgileri bilimsel verilere dayandırmadan yapamıyorum. Ara sıra gereksiz bilgi de yazarsam uyarın lütfen.
İyi günler canlarım.özledim vallaha girip girip okuyorum.ben oluroyle bazenin verilerini 79.5 diye girin ya.95 olur mu hiç.kesinlikle hata yaptı bu da anlaşılıyor zaten.geçenlerde ben de o tartıya çıktım.görümcem herbalife diye bir zayıflama ürünü var onların takımına katıldı.onun tartısında çıkdım.benim metobolizma yaşım kendi yaşım çıxtı galiba."bioloji yaş"denilen bir şeydi.bir de orda 1312li diye bir rakam çıxdı.o da almam gereken kaloriyimi gösteriyor?görümcem baktı metobolizma hızın yavaş dedi.aslında nasıl bir ürün bilmiyorum.ben de onların takımına katılmak pazarlamak isterim.1fikriniz varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatile gidecek arkadaşlar ; Benim yerimede eğlenin :)kendinize iyi bakın bizi unutmayın burda bekliyor olacağız:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım üzülme kimse tatile çıkmıyor izinde evde olacak hepsiellenaz da haftasonu için gidiyor pazartesi evine geçer
canım üzülmüyorum onların adına sevindim sadece ...iyi dinlenmeler diyeyim ozaman :) ben arkadaşlar hakkında bilgi sahibi olmadığımdan öyle söyledim.
zamanla tanışır kaynaşırsın tatlım.. ben mesela eşim görevde 6 ay yok.. çocukta yaz dönemi anneannesinde evde tek takılıyorum.. arada bunalım arada sakin öyle zaman geçiyor..
Ellerine sağlık kaptanım, görüşmek üzere sende kendine iyi bak. Bende cumartesiden itibaren 1 hafta izne çıkıyorum pek katılım sağlamayabilirim yoğunluğa bağlı artık :)
Perşembe ye kadar ugramayayim diye düşünüyorum yapabilirsem tabiicanım ben seni yine buralarda olursun diye düşündüm uğrarsın ya..liste zamanı gel ama bakhadi iyi dinlenmeler..
Canım senin menulerine şöyle bi baktimda yorum yapmadım. Şimdi yazayım çok az yiyosun kilon fazla vermen gerekennkiloda fazla bu şekilde veremezsin. Öncelikle 1400 kalorilik falan bi listeyle başla hatta 1500 kaloride olur nette bulursun ilk ay spor yapma sonra hafif yürüyüş le başla devamı gelir sonra.eğer diyetisyene gitmiyceksen sana tavsiyem bu.az yiyerek metabolizmani mahvedersin.Başım dönüyor karnım acıktıbiran önce eve gitmek istiyorum yemek yemek diye karnım gurulduyo :)
Yok tatile gitmiyoruz biraz ara vermek diyelimmTatile gidecek arkadaşlar ; Benim yerimede eğlenin :)kendinize iyi bakın bizi unutmayın burda bekliyor olacağız:)
Bende evli ve bir kiz annesiyim benimkide babaannesinde şimdi ve çalışıyorum. Zamanla tanirsin herkesi.tamam tatlım, bende evli bir çocuk annesi çalışan bir bayanım.Arada işten fırsat bulunca yazıyorum.konuşulanları o yüzden kaçırabiliyorum kusuruma bakmayın geç görüyorum.
Perşembe ye kadar ugramayayim diye düşünüyorum yapabilirsem tabii
Canım senin menulerine şöyle bi baktimda yorum yapmadım. Şimdi yazayım çok az yiyosun kilon fazla vermen gerekennkiloda fazla bu şekilde veremezsin. Öncelikle 1400 kalorilik falan bi listeyle başla hatta 1500 kaloride olur nette bulursun ilk ay spor yapma sonra hafif yürüyüş le başla devamı gelir sonra.eğer diyetisyene gitmiyceksen sana tavsiyem bu.az yiyerek metabolizmani mahvedersin.
Yok tatile gitmiyoruz biraz ara vermek diyelimm
Bende evli ve bir kiz annesiyim benimkide babaannesinde şimdi ve çalışıyorum. Zamanla tanirsin herkesi.
tamam tatlım, bende evli bir çocuk annesi çalışan bir bayanım.Arada işten fırsat bulunca yazıyorum.konuşulanları o yüzden kaçırabiliyorum kusuruma bakmayın geç görüyorum.
Perşembe ye kadar ugramayayim diye düşünüyorum yapabilirsem tabii
Canım senin menulerine şöyle bi baktimda yorum yapmadım. Şimdi yazayım çok az yiyosun kilon fazla vermen gerekennkiloda fazla bu şekilde veremezsin. Öncelikle 1400 kalorilik falan bi listeyle başla hatta 1500 kaloride olur nette bulursun ilk ay spor yapma sonra hafif yürüyüş le başla devamı gelir sonra.eğer diyetisyene gitmiyceksen sana tavsiyem bu.az yiyerek metabolizmani mahvedersin.
Yok tatile gitmiyoruz biraz ara vermek diyelimm
Bende evli ve bir kiz annesiyim benimkide babaannesinde şimdi ve çalışıyorum. Zamanla tanirsin herkesi.
Bitti canım ama bende bittim valla, bir huysuz bir mızmız sinir harbi yaşıyorum bu gidişle sakinlestiriye baslayacagim.2 gün kaçıyorum basbasa olmayalim dedim kızımla ortam değişsin.
Anladım canım, bazi listelerde yok bile ondan sorfum.
Ben senin kilonda olsam hic dusunmezdim listede ne durumdayim diye canım
Bende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)
gogoyla ben sağlıkçıyız canım.. bende 112 de çalışıyorum nöbet usulu olunca bazen hiç gelemiyorum diğer zamanlarda evde tek takılmam sebebiyle buralardayımgeçen gün uyudum diye bana özenmiştin hani nöbetten çıkmıştım haliyle yorgunluk vardı.. öyle işte yarında nöbetçiyim yanıma yiyecek bişeyler hazırlıycam şimdi..
Kavgalar evliliğin tuzu biberi belki şu yazımı okurken bile barışmış olacaksınız hiç dert etme ben ne kavgalar ediyordum ama arkama dönüp baktığımdada bir tek o var herşeyin ve herşeyisin o da anlar şuan sizin bunlarda güzel yarın çocuk olunca kavga etmeyi bile özlüyorsunuz:) bende bu arada hem önmuhasebe hem sorumlu hem satış hem personel müdürü .... Yani anlayacağın herşey patronun sözde sağ-sol kollarından biriyim 8 yıldır:)) ama 1 gün bile izni olmayan biriyimBende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)
Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.
Yapamadım bak geldim yinee bi bakayım dedim yürüyüş yaptik yarimlen yoruldum yatıyorum şimdi.yapamazsın senşaka bir yana güzelce dinlen eşinle güzelce vakit geçir fırsat buldukça da gel canım.. özleriz hepten boş bırakma buraları..
Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?