Günaydın arkadaşlar kusura bakmayın dün tekrar gelemedim. Hayat zor ya tartışmalar gelip geçiyor ama her seferinde saygı çıtası biraz daha düşüyor. 9 senedir tanıyorum o zamandan bu yana ilk defa bu kadar değersiz gözümde. Aile meselesi yani büyük bir şeyde yok ortada... planlar değişince iftara bu akşam davet edelim dedim oradan büyüdü olay takmıyormuşum onun ailesini falan, bu laftan nasıl böyle bir şey çıkardı anlayamadım. Olay maddiyata bile geldi! Çalışıp borçlarına yardımcı olduğum halde kötü oldum, hayat böyle nankörlüklerle dolu demek ki ya... oje parasını yetiştiremeyeceği bir kadınla evlenseydi de görseydi dünyanın kaç bucak olduğunuBaşım hala kazan gibi...
Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.
Bende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)
Ah canim ya olacak bunlar daha yenisiniz..sakin yaklasmaya calismalisin arada herkesin gergin olduğu donemler olur..e ilk kural aileler konusunda yorum yapılmayacak..sakinlesrne kadar biraz mesafeli durun ardından düzelir herşey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum basta evlilik icin başta bağların çok güçlü olması lazım. Ayni yaştayız senle.Aile danışmanıyım ben her nekadar çalışmasamda daha da açarsan belki bi yardımım dokunur.mutlu degilsen once bi konusmaniz lazim karsilikli.sevgiden cok iletisiminizin iyi olmasi lazim
Ha bir de evliliğin ilk 1-2 yılı geçinememek normal kabul ediliyor.
Cunku sadece siz degil ayri hayatlar külturler aileler karakterler de evleniyor.
Kizlar bi komsum var habire ozon davisine gidelim diyip duruyor.siz hic duydunuz mu bunu nette bi ton sey yaziyor bilgi kirliligi heryerde farkli yaziyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar upuzun yazdm sildm. Esimle fena kavga ettik basm catliyor yemek bile yiyemedm. Evlilik bana gore deglmis. Evleniyosan Bir adamla degil evin kedisiyle bile evleniyosn derdi bi abim. Cok hakliymis herkesi sevmek zorundayiz sanki.
Bende bekarim demek isterdim dodocum ama malesef bir onceki mesajmda bahsettgm gibi evliyim 8 aylik. 24 yasindayim onmuhasebe- sekreterlik yapyrm uzun zamandir ayni firmada. Hic bsyim pek iyi degil yani:)
Günaydın arkadaşlar kusura bakmayın dün tekrar gelemedim. Hayat zor ya tartışmalar gelip geçiyor ama her seferinde saygı çıtası biraz daha düşüyor. 9 senedir tanıyorum o zamandan bu yana ilk defa bu kadar değersiz gözümde. Aile meselesi yani büyük bir şeyde yok ortada... planlar değişince iftara bu akşam davet edelim dedim oradan büyüdü olay takmıyormuşum onun ailesini falan, bu laftan nasıl böyle bir şey çıkardı anlayamadım. Olay maddiyata bile geldi! Çalışıp borçlarına yardımcı olduğum halde kötü oldum, hayat böyle nankörlüklerle dolu demek ki ya... oje parasını yetiştiremeyeceği bir kadınla evlenseydi de görseydi dünyanın kaç bucak olduğunuBaşım hala kazan gibi...
ne bileyim canım ya aşağıyada yazdım uzun uzun ama seviyenin hepten düşmesinden korkuyorum biraz da. Kavgaya alışkınız da şu mübarek günlerde böyle yapacak bir insan değildi, inadı yüzünden sırf, sinirden falan değildi o yüzden daha çok sinirlerimi bozdu.
Aslında ben her şeye rağmen mutlu olabilen bir insanım, çok sabit düşünen bir tip benimki ama en azından şöyle çevreme baktığımda çok iyi bir eş.
Sevgiden yana şüphem yok ama iletişim dediğin gibi kopuk, çok sığ düşündüğü için birbirimize zıtız.
evliliğin ilk zamanları zor biliyorum ama 9 senedir tanıdığım adam ya ne bileyim bu kadarını beklemiyordum. Karşılıklı konuşma kabiliyeti yok adamın, sorunda burada zaten adam gibi konuşsa ikna olurum zor bir insan değilim ama sinirlenince cümle bile kuramıyor aynı şeyleri konuşuyorBense tam tersi istemeyerek adım atarım dün çok fazla şey yaşadığımız halde geceye doğru konuştum biraz, hiç tutamam kendimi küs kalamam. Sonra da daha haklı sanıyor adam kendini. Millet nasıl kocası diller döktüğü halde inat edip burnunu sürtüyor valla büyük başarı :) benimki haksız olduğu halde canımı yaktığı halde gelse konuşsa yumuşarım hemen. Sanırım herkesin dediği gibi 30lu yaşlarını beklemem gerekecek oturması için
Çenem de durmadı, daha fazla anlatıp kızları sıkmayayım :) ilgilendiğin için çok sağol canım, yazdım rahatladım biraz daha.
Çok güzel mesleğin varmış bu arada ya.
Kızlar nerdesiniz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
20 sene de tanisan ayni eve gelince aynı olmuyor :) daha ayrinti sormam lazımdı aslında ben de de var ayni huy küs kalamiyorum hemen ilk adiji ben atiyorum yumuşuyorum.aslında normal olan kararli bi sekilde konusmak ama biz yumuşadikça onlar daha da ego yapiyor.ki iliskinin icine ego girdimi hic biseyin anlami kalmiyor.bizim de mesafeli davranmamiz lazim aslinda eger konusmaktan anlamiyolarsa.ne bileyim canım ya aşağıyada yazdım uzun uzun ama seviyenin hepten düşmesinden korkuyorum biraz da. Kavgaya alışkınız da şu mübarek günlerde böyle yapacak bir insan değildi, inadı yüzünden sırf, sinirden falan değildi o yüzden daha çok sinirlerimi bozdu.
Aslında ben her şeye rağmen mutlu olabilen bir insanım, çok sabit düşünen bir tip benimki ama en azından şöyle çevreme baktığımda çok iyi bir eş.
Sevgiden yana şüphem yok ama iletişim dediğin gibi kopuk, çok sığ düşündüğü için birbirimize zıtız.
evliliğin ilk zamanları zor biliyorum ama 9 senedir tanıdığım adam ya ne bileyim bu kadarını beklemiyordum. Karşılıklı konuşma kabiliyeti yok adamın, sorunda burada zaten adam gibi konuşsa ikna olurum zor bir insan değilim ama sinirlenince cümle bile kuramıyor aynı şeyleri konuşuyorBense tam tersi istemeyerek adım atarım dün çok fazla şey yaşadığımız halde geceye doğru konuştum biraz, hiç tutamam kendimi küs kalamam. Sonra da daha haklı sanıyor adam kendini. Millet nasıl kocası diller döktüğü halde inat edip burnunu sürtüyor valla büyük başarı :) benimki haksız olduğu halde canımı yaktığı halde gelse konuşsa yumuşarım hemen. Sanırım herkesin dediği gibi 30lu yaşlarını beklemem gerekecek oturması için
Çenem de durmadı, daha fazla anlatıp kızları sıkmayayım :) ilgilendiğin için çok sağol canım, yazdım rahatladım biraz daha.
Çok güzel mesleğin varmış bu arada ya.
Canımsın ya. Çok üzüldüm. Ama inan evliliğin ilk yılları böyle didişmeyle geçer. Herkes önce kendi gücünü sınar. Genelde erkek daha çok sınar sanki. Zamanla birbirini ev ortamında ve aile içinde tanıdıkça değiştiremeyeceğini anlayınca kabullenme dönemi başlar.
Ataerkil toplum yapısında maalesef erkek ailesine çok önem verir. Kırmayacaksın, her zaman iyi karşılayacaksın vs. Bir de evlenince aslında dert satın alırsın ama kendininkini de paylaşırsın. O yüzden mümkün olduğunca kendini karşındakinin yerine koymak lazım.
Tabi bazen de bir taraf gerçekten çok zorlayıcı olabilir. Bu durumda da sevgi ağır basar bence.
Herşeyden önemlisi birşey söylemek istiyorsan lafı dolandırmadan yumuşatmadan söylemek gerekir bence. Üzülmesin, kırılmasın diye kendi düşüncelerimi net olarak söyleyemezsen biriktirmeye başlıyorsun.
Mutlu olmanın en temel yolu açık ve net olmak, lafı döndürmeden kendini doğru ifade etmek ve olaylara zamanında müdahale etmek. Ama çok çabuk öfkelenen biriyle de sakinleşince konuşmak lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?