Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman siz geldiniz benim çıkmam gerekiyor kuafore gidicem canlarım arkadaşa eşlik etmeye ardından da markete falan girerim öpüyorum görüşürüz..
Inşallah gerek kalmaz canım, bak bende 70in altına inemiyorum 70lilerde takıldım.
Görüşürüz öptüm.

canım geçmiş olsun.. strese girme hiç neden yalnızsın ki

kızlar sonunda girebildim bilgisayardan ilk şifre yeniledim gelen kutumu boşalttım
ne yicem düşünüyorum kara kara :2: kızlar ilaçlarım bitti son ilacımı da dün içtim reglimi yaklaşık 2 hafta geciktirdiler bir an önce olayım da kurtulayım diye bakıyorum

ne güzeeel :)
benim erkek arkadaşımla beraber sokaktan sahiplendiğimiz 3 kedi var ayrıca 1 hamster, 1 iguana , bir sürü de sevgilimin balıkları var.vatoz discus falan üretiyor.
annemlerin evde de japonlar , muhabbet kuşu ve papağan var

canım sen yine götür ama sıcaktan büyük ihtimalle.. benim kızın da sırtında çıkmıştı kırmızı leke rosa demişti cildiye uzmanı e tabi steroid vermişti tedavi olarak.. benim kız minyon e ben takıntılı steroidler büyümeyi durduyor e haliyle vermedim.. 1 ay kullanacaksın demişti 2 hafta sonra kendi kendine geçti.. bi gösterde çokta endişe etme bence..eşinin evde olduğu bir saate alsaydın randevunu olmazmıydı ki enazından yanında eşin..

Kasiyor canım çok, sabah akşam yıkıyorum pudra sürmek istemiyorum, bepantende ise yaramiyor. Sinirlensin aglasin terliyor ve kasiyor. Doktoru isilik gibi dedi coresatin verdi baktım prospektusune bebeklere kullanan cilt tabakasini koruyan bir krem öyle yan etkisi olan birşey değil. Birde deloday şurup verdi kaşıntı icin.
Gecmezse dermatit olabilir başka bir krem kullanacakmisiz. Esime denk getiremedim canım, boy kilo olctürmedim bu kez sakin durdu, sadece boynuna baktık, önümüzdeki ay giderim artık kilo boy kontrolüne alışsın dedim. Bu deloday uyku yapiyordu galiba kullanmistik daha önce akşam verirsin dedi bu sayede uyur belki erkenden canım. 1 haftafir devam ediyordu cogalinca iz kalir diye korktum birde canim ondan bu panigim.
Ne bileyim canim kimse kalmamis cevremde bunu anladım komsuluk yok burda pek arkadasim yok haliyle böyle zamanlarda ariyorum birilerini yanımda.
Ne ilaci kullaniyordun bilmiyorum ama geçmiş olsun canım.

Canım isilik için goturebiliyosan denize sok kızını en iyi ilacı tuzlu su isiligin. Arkadaşlık konusunda haklısın kimsede kalmamış komşuluk falan benimde iki üç arkadaşım var dışarıda görüştüğüm komşular yok gibi bişey lojmanda.neyseki evimize tasincaz bayramdan sonra orda komşuluk bi nebze daha iyiydi.

canım zaten çocuklarda ciltle ilgili bi sorun olunca biraz deneme yanılma oluyor ilaçlar anladım bu kadar sürede..deloday güzel uyutur evet kaç ay devam ediceksin ben kıza 6 ay vermiştim en son son 1 yıldır kullanmıyoruz artık biraz büyüdüğü için eskisi gibi allerjik ataklar olmuyor..bu arada dermatit için verilen kremlerde zararlı değil zaten rahatlıkla kullanabilirsin..
beni gelirsem istanbula arkadaş olurum sana 1 yıl kaldı tayine izmitte yazıcaz oraya gidersem de gogoya takılıcam bizde komşuluk arkadaşlık iyiydi de bu tayinler olmasa bizim gitti kankalar hep benim.. bu ara bende kendimi çok yalnız hissediyorum

Sağol canım, haftaya gotürebilirim denize 2 gün, annemleri de yıldırmak istemiyorum, 2 gün kaldık 4 kişiyi delirtti geçen hafta. Biraz sakinlessin su memeyi unutsun tamamen giderim.
Arkadaslik konusundada gezmeye tozmaya insan çok ama böyle bir durumda kimse olmuyor yanında. Çok sevdiğim insanlar hep uzakta maalesef. Bazen annemlerin zamanında yasasaymisim diyorum, öyle imreniyorumki eskiye anlatamam.

Deloday 10 gün kullan dedi, kremide sabah aksam surebilirsin dedi pediatrikmis zaten.
Valla canım gel gel,ne güzel olur, burda gel alışverişe kahveye yemeye gidelim deyip takılacak insan çok ama hayat bundan ibaret degilki. Birde utandım sen yalnızım deyince canım. Senin Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda dilediginiz yere cikar tayininiz.

Gel canım izmite inşallah süper olur.

Eskiden çok güzeldi komşuluk dostluk kalmadı artık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e benimde şimdiki durum aynı işte canım.. e gezmedeydim bugün yie.. bana gelirler ben giderim dolaşmaya iyi hoşş. ama samimi kalmadı.. neyse alışılır bu duruma da eninde sonunda.. iş lazım bana canım ya yoksa böyle bunalım takılıyorum.. az kaldı birazdan nöbete geçiyorum accık kafam dağılır

Gel canım izmite inşallah süper olur.

Eskiden çok güzeldi komşuluk dostluk kalmadı artık.

Aynen canım.
Zor durumlar canım, hepimiz böyle böyle yabancılaşıyoruz işte birbirimize. Çocuk olunca ha deyince gidilmiyor her yere uykusu yemeği ona göre ayarlamak gerekiyor, insan vazgeciyor bir yerden sonra. Ama bazen öyle bunalıyorumki anneme kaçıyorum 2 gün , gelmek istemiyorum geri.
İyi nöbetler canım

Hepinize iyi akşamlar,
Lanet Teledünya ve Uydunet gitti yine, Türkcell'in internetide kagnı gibi şansıma. Yarın düzelir inşallah rahat rahat yazarım.
Öpüyorum hepinizi.

Sorma sorma benim de ayni kac senedir izmirdeyim tek bir allahin kulu yok bisey oldugunda arayabilcegim.sagolsun cayini kahvesini ictigim alt komsumdan da cok guzel bi kazik yedim en son.

Buyuk sehir falan diyodum geciyodum ama memleketimde de ayni.yeni tasindik kimseyle muhattap degiliz. ama eski komsularla hala daha gorusuyoruz.

Akintim vardi size de yazmistim eskiden hatirlarsaniz o yuzden gittim doktora ilaclarimi bitirdim dun gece bugun de regl oldum iki hafta gecikmeyle.agrim cok ama. Ve bugun dogru duzgun bisey yemedim ama nutella kavanozuna gomuldum resmen canim hala da tatli istiyor. Turuyorum kendimi

Amanın bo? Cem ceminayttan aldım bu lafı. Nasıl bakıyorsun hepsine

Belki çok yorucu ama özlüyor insan çocukların ilk yıllarını. Hatta eşim 3. çocuğu istiyordu. Ben dizimden sıkıntı duyduğum için ve yaşımdan dolayı istemiyordum. Bugün ortopedist ameliyat olmam gerektiğini söyleyerek noktayı koydu. Çocuk hayalleri de suya düştü.

Selam kızlar nasılsınız bayrama çok az kaldı kiloları verdikmi acaba tartılma gününüz gelsede baksak:) heyecanlıyım kendimi iyiden iyiye kaptırsım burAya ben nezaman listede yer alacağım gogocum...

Geçmiş olsun canım. Benimde oğlumun ayağının altında bişey çıkıyor mantar değil ama çünkü mantar parmak arasında olur fiye biliyorum yanık gibi kızarıklık var sonradanda soyuluyor bepanten kullandım bi ara geçer gibi oldu tekrarlıyor.

Canım ya exipial lipo çocuklarda oluyor mu bilmiyorum ama oğlum küçükken kullanmıştım. Ürtikeri vardı. Her banyodan sonra vücudu kabarmasın diye sürüyordum. Allerji için ben de arada bir kullanıyorum. Süper birşey. İçinde üre var. Fazla geniş yüzeylerde kullanılmıyor. Ama bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…