Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ya. Git doktora Allah korusun düsersin bi yerlerde tek başına. Yanlız çıkma bari. Aklım kalacak sende, gelince haber et olurmu?

yok canım endişenmeni gerektirecek bişey.. yalnız çıkmıyorum zaten arkadaşı aradım bi parkta oturup gelicem.. saat te bayağı ilerledi bakıcaz belki kahve içmeye geçeriz bilmiyorum.. öptüm canım görüşürüz yine..

Canim benim cok sevindim :)
Darisi basimiza insallah.beril demisken sen beril zamaninda katilmistin di miii :) fotograflari cok cok cok begendim canim

Yahu iste ben cok takinti haline getirdim bi cok seyi hep bi utaniyorum bu yillardir boyle

Canım bundan sonra dikkat edersin toparlarsin.uzulme hic

Güzel canım, arada çikolata olur.ayran fazla geldi bana

Valla digru soyluyosun canim onunu alamadim ben serin serin guzel geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar. İzinliyim 3 gün. Ama cumartesiden beri hayatım bitik. Nasıl bir salgınmış bu. Kendime gelemiyorum. Dilim artık iyileşiyor ama halsizlik çok, kendime gelemiyorum. Dün akşam 10'dan sonrasını takip edemedim. Menümü yazıp çıkacağım bugünlük. İlerleyen saatlerde umarım tekrar görüşürüz(yazışırız).
Çorba menüsü: sabah, öğle, akşam 2 kepçe yarma çorbası, yarım domates.
Kuşlukta 3 kuru kayısı
Öğleden sonra 3 ceviz, 1 çorba kaşığı leblebi
Akşamki kıymalı börekten ince bir dilim.
Spor yok
2 litre su
Cumartesi akşam 40 dakika yürüyüşü yazmamışım.

çok geçmiş olsun canım.. menü güzel tabiki listene uygun anladığım kadarıyla

Selam kozlar sessiz yine buralatmm

Selam kizlar sessiz yine buralar aksam yemegim

Eklentiler

• $1405354740674.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 70
çok geçmiş olsun canım.. menü güzel tabiki listene uygun anladığım kadarıyla

Teşekkür ederim canım. Çorba menüsü zor biraz, ekmek hiç yok. Börekle kapattım tabi.

Muhabbet kuşları çok ilginçtir. Bağlandı mı herkesten kıskanır sahibini. Eş aldığınızda ondan bile kıskanır. Küsünce ısırır mutlaka. Eş alınca eğer ona alışırsa sahibinden biraz uzaklaşabilir ama ben mutlaka eşi olması gerektiğini savunuyorum.
Ağız yaraları Herpes virüsten oluyor. Strese girince atağa geçiyor. Ama benimki farklı. İlk defa böyle oldu. Dilimin ucunda kocaman ülser gibi yara. Böyle bir salgınmış.

Ben aktara gidemedim dodo. Tuzlu suyla yıkıyorum ağzımı. İyi geliyor.

Menülerin daha iyi artık. Peynirin biri yerine yumurta olabilirdi.

Küçük bir kız kliniğine gelmişti. Su kaplumbağası hareket etmiyordu. Muayene edince öldüğünü anladım. Ağladı. Ben de o an petshopa götürüp daha büyük bir tane aldım. Sevinerek gitti.

Canım ya kaç tane petin var evde. Biraz zorlasam kedi de çıkacak sanki.

Günaydın güzeller,
Mutlu haftalar dilerim hepinize.
Mutlu haftalar. Sevgi dolu bir hafta olsun.

Canım ya yine de şekerli yemesen daha iyi. Hatta böbrekten dolayı olabilir diye fazla tuzlu ayran da tavsiye etmiyorlar. Benim de tansiyonum düşük. Normale dönerse sarsıyor. Hacettepe'de bir doktora gitmiştim. Strese girmeyeceksin, açıkmayacak, susamayacaksın Vs dedi. 2. Hamileliği düşündüğümde korktuğum için gitmiştim. Hamilelikte normale dönebilir de demişti doktorum. Öyle de oldu. Yıllar sonra öğrendiğim birşeyle. şok oldum. Vertigo. Bu denge bozukluğu, Yer ayağının altından kayıyormuş, boşluk hissi, çarpıntı. Düşük tansiyona benziyor ve doğum yapanlarda görülüyordu çoğunlukla. İlaç kullanınca rahatladım. Ara ara oluyor yine de

Bugün heciktim yoğun iş temposu sonra ev şimdi spordayım keyfiniz nAsıl nakalım ben yoklen bişey olmuşmu bakayım:) sAyıma başlayalım artık:)

canım ben sağlıkçıyım zaten de terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benim tüm tahlillerim yapıldı zamanında ve arada yaptırırım ben 3 ayı geçmez..vertigo zaten kelime anlamı olarak baş dönmesi demek.. genelde iç kulaktan kaynaklanır ama yok bende sorun.. stres olayını söyleme sebepleri belli zaten psikolojik kaynaklı diye derler bi sebep bulamadılarsa özellikle.. doğumla alakalı diye bişey hiç duymadım yani ailede genetiktir bizim tansiyonlar da bakıcam şimdi daha iyiyim zaten yıllardır olan bi durum olunca insan zamanla umursamaz oluyor.. herpes ten uçuklar oluşur canım birde ağız yaraları kandida kaynaklıdır genelde yani mantar kökenli.. anneminde çok olur tarif ettiğin gibi kitle şeklinde, herpes te benim başbelamdı bir zamanlar.. 10 aylık bi kesin tedavi uyguladık ardından hamilelik düşünmedim tabi bir sure çok şükür 7 yıldır kurtuldum..

dannescim nasılsın canım

ramazan nasıl geçiyor benimki baya problemlide

iyiyim canım hoşgeldin görmemişim.. ramazan dan yana pek bi sıkıntı yok canım tutamıyorum ben zaten.. evde eş yok çocuk yok tek başıma takılıyorum.. senin neden sıkıntılı geçiyor yoğunluktan mı?

canlarım yatayım ben uzun süredir bu saate kalmıyordum düzen şaşıyor sonra.. yatmadan menümü de yazayım
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 15 tane kiraz
öğle:2 yumurtadan 2 biberden yapılmış omlet, 1 kase cacık
ara: 15 tane kiraz,1 parça bitter
akşam: yarım kutu ton balığı eklenmiş yeşil salata,1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: 1 top kadar sade dondurma eklenmiş frappe, 2 çatal tiramisu
su 3 lt kadar, spor yok, meto çayı 1 kupa

iyi geceler yarın görüşürüz..

Evet canım daha öncedende yazmıştım telefondan bakınca herkesin yazdığı birbirine karışıyor malesef kusura bakmayın senin yazdığını bende başkası yazmış gibi görünüyor ekran görüntüsünü olmasssa paylaşayım 5c kullanan varmı aynı sorununla karşılaşan ?benim telefonmu sapıttı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…