Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama bi de su var o acidan degerlendirirsek benim komple vegan olmam gerekiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldn canmım ne çabuk geçiyor bu hafta yine tartı günü gelmiş
Hoşbulduk canım. Evet geldi tartı günü. 8. Takım toparlansin birazda yeni üye cagiralim az kisi kalmisiz baksaniza benimle 7 kisiyiz.

Doğru soyluyosun canım molasiz olunca yoruyo ama şimdi kucuk olduğu gunlerini iyi degerlendir.çok çabuk buyuyolar canım bi bakmışsın kucagina sigmiyolar

Canımsın ya bu duyguların normal. Bakıcıya bırakırsın, kreşe gönderirsin, okula gönderirsin kafanda her ortamda bir sapık varmış gibi yaratırsın. Ama eskiden de vardı. Sadece komşular kapı önünde otururdu, birileri mutlaka olurdu. Zarar verecek insanlar fırsat bulamazdı. Ama inan korktuğumuz kişiler çok uzakta değil yanıbaşında çıkıyor. Tanıdık çıkıyor.
O yüzden sürekli diken üzerinde yaşamaktansa çocukları bu yönde eğitmeye başladık. Vücuduyla ilgili bilinçlendiriyoruz. Erken yaşta uyanık olmayı, kendini savunmayı öğreniyorlar. Temkinli olmakla paronayak olmak arasındaki sınırı korumamız lazım. Yoksa hasta oluruz. Artık hayatımızda kameralarla yaşayacağız herhalde. Ya da kime güveneceğimizi bileceğiz.
Biraz sakin olup önsezilere güvenmek lazım.

Selam kızlar ben geldim biraz geç oldu galiba misafirliğe gittik o yüzden daha yeni geldik. Kızlar arkadaşım bi sofra hazırlamış ellerine sağlık hepsi çok güzeldi o kadar emek vermiş hepsini yedim derdim ama hayırrr yermiyim iradem kuvvetli kafa koyduğum şeyi başarmam lazım:) şimdi size bugünkü menümü yazayım
Sabah
1 kibr kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmekği
Öğle
1 tabak yaklaşık 6 kaşık taze fasülye 1'5 dilim ekmeke
Akşam
2 kaşık kabak çitmesi
1 adet zeytinyağlı biber dolması
2 kaşık yoğurt
Salata
Su 3 Lt spor yok
Hadi bakalım yarın kaç kilo olacağız:)

Canım sen bence evde nutella bulundurma hayır diyemeyeceğim tek lezzet nutella

Canım artık ne yiyeceğimizde bilmiyoruz nolcak bu halimiz gün geçtikçe korkuyorum ileride insan kılığından çıkıp mutantlara döneceğiz gibi geliyor bu gidişle Allah korusun...

[MENTION][/MENTION]
Yaşasın. Listedeyim kızlar hadi bakalım inşallah mezun olduğumuda burdan yazarım:)çok sevindim uykuya geçeyim bari iyi geceler

[MENTION][/MENTION]
Yaşasın. Listedeyim kızlar hadi bakalım inşallah mezun olduğumuda burdan yazarım:)çok sevindim uykuya geçeyim bari iyi geceler

Hadi bakalim canim insallah hayirli ugurlu olsun :)

Canım sen bence evde nutella bulundurma hayır diyemeyeceğim tek lezzet nutella

Valla kuzum almanyadan gelen arkadaslar sagolsun

Tebrik ederim canim tutmussun kendini menunu de begendim ben

Canim uzmanvet de soylemis cok dogru. Biz kucukken herkes birbirini tanirdi ben okuldan gelirdim babannem evde olmazi kapi kilitli bile olmazdi acik olurdu bi komsudan cikip gelirdi.toplum baskisi daha fazlaydi kotü kisiler zaten barındırılmazdı.kotu niyetliler de bastirmak zorunda kalirdi.simdi herseyi okadar normallestirdik ki şaşırmıyoruz bi cok şeye.toplum yapisi da hukuk da caydirici degil.korkman cok normal.oyle takmaya kalkarsak evin icinde anne baba bile sapik ruhlu olabiliyor.o yuzden cok paranoya yapmamak lazim.sen dikkat edip cocuguna da egitimi verdikten sonra korkma hic.cocugun cinsel kimlik kazanmasi cok onemli.
Yardimi olur mu bilmem ama derste gorduklerimi ozet geceyim.muhtemelen biliyosunuzdur zaten.cocugu kucakta herkese sevdirmemek gerek.yabancilarin kucagina oturmamali erkek yada kiz farketmez bikini bölgesine dokunmasina izin vermemeli cocuk oyle bisey oldugunda da bağırmaya başlaması öğretilmeli.odasina kapi calinmadan girilmemeli.mutlaka özel alani olmali.banyo yaparken bikini bölgesini kendisi yikamali. Erkek cocuguna goster amcalara pipini diye egitim veriliyor bizim toplumda malum.akil vermek olarak algilamayin lütfen icimden geldi yazmak

Sağol canım benim.
Valla öyle korkuyorum ki anlatamam. Tek avantajim kızım istemediği birşey yapmaz (şimdilik tabi) bazen bana bile öpmeye kalkınca yooo hayır diyor. Keşke görmesek hiç bu kacirilan kaybolan vs cocukları. Daha dogrusu hiç olmasa böyle şeyler.İnsan ister istemez saçmalama boyutuna geliyor.
Tebrikler canım, iradene sahip cikmissin.menunde super olmus
Sağol canım,
Öyle birşey düşünmedim merak etme, gayette doğru söylediklerin. Sadece insan gördükçe , duydukca kötü hissediyor, üzülüyor paranoyaklık derecesine geliyor.
Şimdilik avantajim kızımın bana bile hayır demesi. Hiçde zorlamam zaten onu öp, bunu sev diye. Bazen kimseye yüz vermez anneme abime babasına hatta bana bile hiç zorlamam istemiyorsan yapma derim. Böyle davranmak doğru bencede. Kişiliğini oturtması açısından. Bir tek hayvanları çok sever ona müdahale etmiyorum kedi köpek favorimiz görsün mıncıra mıncıra sevmek sarılmak istiyor, bırakmıyor. Bildigin elmayra oldu başıma.
Bildirim
Gecen hafta
79.5
79.1

Tebrikler canım, sen beni yakalayacaksın bu gidisle.
Geçen hafta 97 bu hafta 92,6

Tebrikler canım.

Günaydın güzeller,
Mutlu bir tartı günü olsun dilerim.
Ben kazık caktim. Bu haftada sabitim. Gidiyim biraz parkta koşturayım. Haftayada kilo veremezsem 1 hafta aç gezicem.
Öpüyorum hepinizi.

Gunaydin kızlar bildirimi yapayim bende
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

Eklentiler

• $1405578703640.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 49
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

çok mutluyum sabit listeye başlamaktan etmekten kurtuldum çok şükür 53 direncini kıtdım umarım haftaya artmaz burda kalırım

Bildirim
Gecen hafta
79.5
79.1

Tebrik ederim canım.
Günaydın kızlar güzel bir gün olur hepimize inşallah:)
İlk kilo bildiriminde bulunayım 92,6 kiloyoyum:))
Ooo süper Tebrikler
Gecen hafta 53.3
Bu hafta 52.9
Yüzdesi 0.75

Harika olmuş inşallah devamı gelir güzel güzel gider kilolar.

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
sadness101255.1 / / /% )
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
uzmanvet 70.5/ / /% )
dodo34 97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Gel canım izmite inşallah süper olur.

Eskiden çok güzeldi komşuluk dostluk kalmadı artık.

daha yeni gördüm yazdığını atlamışım nasılsa valla sana hiç sormuyorum bende gidersem takılıcam diyorum direkt
izmir de 1. tercih olacak bizim heran sanada baskına gelebilirim
canım aslında çocuk olunca daha sosyalleşmiştim ben ama mecburi sosyalleşme oluyor ve farklı yan etkiler gelişiyor.. ben hiç hoşlanmadığım insanlarla muhatap oldum bu yıl kızımın arkadaşı olduğu için ve inan oldukça sorunlarda yaşadık..büyüdülermi daha zor diye bunlardan bahsediyoruz inan ne kadar küçükse o kadar iyi ayrıca anneler bunalmaz ki canım git bence haftasonları..
ürtikerle egzamanın ilacı bende de var el kremi olarak sürekli kullanıyorum ben..yazdıklarımdan anlamışsınızdır zaten analı kızlı tüm sülale allerjiktir bizim..kızım esmer olsun istemiştim sırf allerjilerle uğraşmasın diye ama benim kopyam çıktı bu arada çocuklarda kullanılıyor diye biliyorum bende..
biliyorum evde unuttugunu yoksa yine oklar gelecekti sana..
çok güzel olmuş canım

ellenaz sabit canım bu arada hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…