Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ellenaz sabit canım bu arada hoşgeldin..

Hoşbuldum bebeğim düzelttim şimdi. Bende 68.2 geldim sabah ama pazar tartilcam bakalım gecen cuma cumartesi serbest bırakmıştım kendimi pazar sabah 69 dum uzmanvet in listesine başladım bakalım pazar sabah ne çıkacak tartıda

canım o nutella olmayaymış ne güzelmiş menü
geçmiş olsun canım ya kesin herlade ameliyat.. iyi gezmeler bu arada karadeniz turu bu sıcaklarda güzel serin bir mola olur..ve yine çocuk kısmını ne güzel anlatmışsın...
canım bul paranoya değil aslında çocuk büyüten herkesin yaşadığı bir durum..evet heran tetikte dikkatli olmak zorunda hissediyor insan kendini..bir süre sonra korkular azalsada ben hala etrafta sebepsiz dolanan birini görünce gözümü ayıramam.. yinede azalıyor büyüdükçe
canım bende diyecektim de durumu bildiğim için bişey demedim bi toparlansın diğer takımlarda bir süre böyle idare ederiz biz..
bak bu güzel bi liste olmuş protein olmasada
canım veteriner oldugunu bilmesem kesin yazarsın derdim ben sana.. ne güzel bir anlatım şekli bu

ben kurtuldum başlamaktan şimdi birde 2 hafta sonra memlekete gidiyorum ondan da başlamak istemedim orda uymam mümkün olmaz diye..sonuç güzel olacak gibi ama devam et bence.. hala veremezsem eylülde bakıcam bişeylere artık..

canlarım 2 günlük menümü yazmamışım ben.. çok fenaydı çokkk nöbet 3 saat uykuyla geçti yemeğe dadandık yine.. dünde öğleden sonra bir uyumuşum akşam 19 da kalktım.. gece de uyku tutmadı tabi bende diyette şaştı iyice.. gelelim menülere..
çarşamba menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 2 yumurta ve 1 kabaktan omlet, yarım kase cacık
ara: şekersiz karışık hoşaf suyu 1 bardak, 3 tane kayısılarından
abartmıyorum heralde 6-7 tane bademli kurabiye
ardından uyku
uyanınca başka bişey yemedim 21 gibi 1 kase çorba içtim
su 2 lt kadar, meto çayı 2 kupa,spor yok
salı menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: ton balıklı salata,buğday çorbası 1 kase
akşam: 2 yumurta ve 2 biberden omlet, cacık
ara: 1 avuç beyaz leblebi
gece: oldukça büyük bir parça pide, beyaz peynir, 1 kk helva
su 3 lt kadar spor yok meto çayı kupa

uzmanvet çok çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede başarılı bir operasyon geçirip sağlığına kavuşursun.Karadeniz turu süper.bende çok merak ediyorum.İlgi çekici doğası var.Ben bir Akdenizliyim.Deniz ile büyüdüm fakat istanbula geldiğimden beri burada deniz yüzü görmedim.Şu tatillerde olmasa yine denize hasret geçirirdim.
Ayrıca çocuklarımız için yazdığınız yazıları okudum takdir ettim şunu çıkarttım artık herhes herşeyin bilincinde ve çocuklarıda ona göre yetiştiriyoruz.Tabi ki eski masum yıllar yok artık dün aynı masada yemek yediğin dost dediğin insanları yarın tanıyamaz hale gelebiliyorsun.

Araya bayram gircek ama başladım artık kayınvalidem alışık diyetteyim dememede mahllede bayramlasmaya gideriz bikaç komşuya baklavalari kocisin tabağına bosaltirim

Merhaba kızlar. Kaynatmışsınız yine. 3 günden sonra işler yoğundu. Sabah da diyetisyene gidince vakit hızlıca geçti.
Bayram sonrası 2 günü herkes bağlamak isteyince amirim "siz dünkü toplantıda yoktunuz. Gidecekler belli oldu. Artık cuma akşamı çıkarsınız Karadeniz turuna" diyerek içimi bir kararttı. Ama sonra şaka olduğunu söyledi. Rahatladım.

Gelgelelim tartıya. Tartıda 69,2 geldim.1.3 kilo vermişim. %1,8 oluyor.

Bugün yediğim adanayla (dürümsüz) birazcık geri almışımdır sanırım.
Sürpriz olmadı ama diyetisyende canım sıkıldı. Yine göbüşüm olduğu gibi kalmış. Kasdan erimiş çok, yağdan 400 gr'cık o da bacaklardan.:26:

Dünkü menüm: Kalkınca ballı limonlu 1 bardak su
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin, salata
ara: yarım elma, 2 kırmızı erik
Öğlen: Zeytinyağlı taze fasulye, salata, yarım kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam: yarım porsiyon et sote, 2 kaşık barbunya pilaki, 1 kaşık pirinç pilavı, 2 kaşık salata
ara: 2 top dondurma

Akşam arkadaşa davetliydim. Mantı, tavuk çorbası, ekmek kadayıfına elimi sürmedim.

Araya bayram gircek ama başladım artık kayınvalidem alışık diyetteyim dememede mahllede bayramlasmaya gideriz bikaç komşuya baklavalari kocisin tabağına bosaltirim

ah ah ilk defa bir bayram hiç öyle sıkıntım yok üzülsem mi sevinsem mi halime bilemedim ev baklavası olursa ye sen tadımlık yine aklında kalmasın sonra fena çıkıyor acısı

izmir de 1. tercih olacak bizim heran sanada baskına gelebilirim

Gel tabi yaaa izmir çoohh guzel :)

Ayy ne guzel hayvan sevmesi vicdanli bi insan olur ilerde :) gelisimi icin de cok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen hafta 97 bu hafta 92,6
Süpersin. Umarım hızlıca kurtulursun kilolarından. Ama dikkat et. Benim uçuk ve aftlar sanırım vitamin-mineral eksikliğinden olmuş. Diyetisyenim Supradyn almamı tavsiye etti.

çok mutluyum sabit listeye başlamaktan etmekten kurtuldum çok şükür 53 direncini kıtdım umarım haftaya artmaz burda kalırım
İnşallah canım. Kırılmıştır direnç. Devam edersin.

Teşekkür ederim. Canımsın. Bayramın 3. günü tura başlayıp 10 gün Karadeniz ardından da ameliyat. Kısmet napalım.
Projede beraber çalıştığım arkadaş da 1-20 Eylül arası evlilik için izin alacak. O tarihe dönmem lazım. Umarım aksilik çıkmaz.

Sağol canım. Hayat süzgecinden geçiriyor. Öğreniyoruz, tecrübe ediyoruz. Kötü tecrübe nasip olmasın hiçbirimize.

Arkadaşlar Prof Dr. Ahmet Aydın'ın Taş Devri Diyeti kitabını mutlaka okuyun. Ben geçen yıl almıştım. Zaten doğala yakın besleniyorduk. Kendi ineğimiz ondan yoğurt, tereyağı, peynir, tavuğumuzdan yumurta alıyorduk. Zeytinyağı alırdım her Ege tatili dönüşü. Kısmetse bu yıl da Karadeniz'den tereyağı almayı düşünüyorum. Kayınvalidem (çok severdim kendisini) yapardı tereyağ ve peynirimizi. Hastalandı. Kaybettik. Onun hastalığı da çok şey öğretti bana. Kanseri çok araştırdım. Kemoterapi aldığında zorla beslerdik. Aslında beslenmese daha iyiymiş. Yeni yeni öğreniyoruz. Şeker kanser hücresinin tek besin kaynağıymış. Osmanlı'da hastaları iyileştirmek için hekimler su orucu tuttururlarmış 3 gün. O kadar çok ayrıntı var ki. Farklı kaynaklardan okurum sürekli. Ama bu kitap farklı, hayatınızı değiştirecek. Bu bir diyet kitabı değil. Yaşam biçimi.

Geçen gün gördüm kitabı ama almadım canım. Alıcı gözle bakayım ilk fırsatta.

ah ah ilk defa bir bayram hiç öyle sıkıntım yok üzülsem mi sevinsem mi halime bilemedim ev baklavası olursa ye sen tadımlık yine aklında kalmasın sonra fena çıkıyor acısı
Dimi aklımda duracagina karnımda dursun

Görmüştüm o kitabı ama ev ducan karatay yasemin Soysal derken diyet kitabı doldu hee birde kan grubuna göre beslenme kitabı var.eh tas devrinide alayım tam olsun

selam kızlar sessiz kalmışız yine.. ben öğleden sonra bi uyumuşum taa 19 da kalktım koştur koştur markete gittim geldim yemek yedim.. dünün vicdan azabı hala içimde bu gün çok dikkat ettim yediklerime..gece umarım uyurum sabah nöbet var yarın ki yiyecekleride hazırlıyayım yanıma görüşürüz...r

***4. TAKIM 369. ETAP***

Ellanazz 72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
sadness101255.1 / / /% )
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
uzmanvet 70.5/ 69.2/ 1.3/% 1.84)
dodo34 97.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

ya canım sadness kesin unuttu.. yada interneti yok evde..

gogocum ya 1. takım da baktımda diskalifiye olan üyenin geri dönüşünde kilosu haftalara bölünmüyormu? bi karışık geldi bana..

gogocum ya 1. takım da baktımda diskalifiye olan üyenin geri dönüşünde kilosu haftalara bölünmüyormu? bi karışık geldi bana..

Canim ona karar defterine baktim ben ama bisey goremedim beni de bilgilendirirsen sevinirim bu hafta ortalama yerlede bizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…