Canim ona karar defterine baktim ben ama bisey goremedim beni de bilgilendirirsen sevinirim bu hafta ortalama yerlede bizde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neti olmayabilir yazmıştı zaten bakalım yarın gelir belki.ya canım sadness kesin unuttu.. yada interneti yok evde..
Bakayım diycektim sen bulmussun canım Saolasıngogocum ya 1. takım da baktımda diskalifiye olan üyenin geri dönüşünde kilosu haftalara bölünmüyormu? bi karışık geldi bana..
bende ona bakıyordum canım buldum.. doğru yapmışsınız karar burda..
Diskalifiye edilmiş üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda; kaptan, üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, geri dönüş için iki ayrı uygulama söz konusudur:
1- İzin süresi aşımı nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde izinden dönen üye kuralları uygulanır.
2- Diğer sebepler nedeniyle diskalifiye edilmiş olan üyeye; geri dönüşünde yeni üye kuralları uygulanır.
Neti olmayabilir yazmıştı zaten bakalım yarın gelir belki.
Bakayım diycektim sen bulmussun canım Saolasın
Hayal kırıklığına uğrama ama. Bunda sabah öğlen akşam şunu ye diye birşey yok. Dişlerin neden ağzımıza sığmadığından tut osteoporozdan ilaçsız kurtulmanın yollarına kadar herşey var. Başucu Kitabı gibi. Örneğin en çok süt tüketen Amerikalı kadınlar ama neden en çok onların beli bükülüyor. Yapay tatlandırıcılar neden şişmanlatır gibi.Dimi aklımda duracagina karnımda dursun
Görmüştüm o kitabı ama ev ducan karatay yasemin Soysal derken diyet kitabı doldu hee birde kan grubuna göre beslenme kitabı var.eh tas devrinide alayım tam olsun
Hayal kırıklığına uğrama ama. Bunda sabah öğlen akşam şunu ye diye birşey yok. Dişlerin neden ağzımıza sığmadığından tut osteoporozdan ilaçsız kurtulmanın yollarına kadar herşey var. Başucu Kitabı gibi. Örneğin en çok süt tüketen Amerikalı kadınlar ama neden en çok onların beli bükülüyor. Yapay tatlandırıcılar neden şişmanlatır gibi.
Interneti yok sanırım canımSadnes hala gelmedi listeyi paylasmamiz lazım kızlar ne dersiniz kimse uğramamış kaç saattir bende yeni boşa çıktım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
***4. TAKIM 370. ETAP***
Ellanazz72.0/72.0 / 0/%0 )kilosu sabit
sadness101255.1 / / /% )bildirimde bulunmadı
Ddanes: (53.3/52.9 /0.4 /% 0.75)
oluroylebazen: ( 79.5/79.1 /0.4 /%0.50 )
uzmanvet70.5/ 69.2/ 1.3/% 1.84)
dodo3497.0/92.6 /4.4 /%2.27 )yeni üye hedef kilosu 65 kilosu ikiye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.89
ya goncam ben paylaştım gelirsin gelmezsin emin olamadım.. benim iş malum zaten heran çıkabilirim..bu arada yazı ayarlarım sayesinde çok kötü bir ekleme oldu bitürlü düzeltemedim ya çok küçük oluyor yada çok büyük..umarım sorun olmaz..
Oh iyi yaptın canım eline sağlık bende kasla goz arasında unuttum kocisle markete girmiştik iyiki bakmışsın.
Yoğun canım bu ramazan oncekilere göre daha yoğun geçiyo. Inşallah gecen güzel geçer.ben böyle yoğun ramazan görmedim canım ya.. nedir bu anlamadım normalde gündüz sakin geçerdi toplasan 1 saat oturmadım üstüm başım kan içinde...evde sıkılsam daha iyi olacak sankisenin işyeride yoğun mu bu kadar??
Yasasin yasasin 1. Olduk :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?