Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım hoşgeldin demekki çoğunluk ilk hafta 1. Oluyor:) bakalım haftaya napcaz merak ettim doğrusu... Umarım bünyem beni yanıltmaz da haftayada derece alırız:)

Günaydın fıstıklar...
Dünkü menüm
Sabah
1 kbr kutusu peynir 3-4 tane kuru kayısı
Öğle
1 tbk bamya, yeşil çay
Akşam
1 tbk bamya 3-4 kayısı 2 dilim kavun
Spor 2 saat su 3 lt
1 br bitki çayı

gunaydın canım hoşgeldin.. nasılsın kilolar gitmeye deam ediyormu?

İyiyim canım.yok diyetteyim aslında ama 62olmuşum ya.1haftalık izindeydi kocam.burdan ayrıldıktan sonra da düzen bozuldu falan.2kilo aldım.ama kocam yarından işe çıkıyor.ve ben de kaldığım yerden devam.58olmayı hedefliyorum...ben diyetle mutluyum ya.1kaç gün bıraktım kendimi depresyona yaklaşdığımı fark ettim.şimdi düzenlemeye çalışıyorum.zaten o 2kiloyu da saldığım da almışdım. Ama salmak dediyim de azcık porsiyonları artırmaktı ha,öyle eski düzene dönmek deyil...bakalım...aranızdayım zaten. Gelişmeleri paylaşırım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aman canım dikkat et bu koruma dönemi önemli ipin ucunu kaçırma.... tartıyı uzaklaştırma ortalıkta dursun hep..2 kilo büyük rakam bence hadi izinde olur o kadar toparlarsın sen yine..

Canım hoşgeldin demekki çoğunluk ilk hafta 1. Oluyor:) bakalım haftaya napcaz merak ettim doğrusu... Umarım bünyem beni yanıltmaz da haftayada derece alırız:)

tatlım diyetin ilk haftalarında kilolar daha hızlı gider sonra yavaşlar ama kilo verilmeye devam edilir.. tecrubeyle sabittir hepimiz yaşadık.. daha ileriki zamanlarda duraklama dönemleri olur bazen 3 hafta süren( misal ben).. bu dönemler de mutlaka atlatılır ve yola devam.. kolay olmasada keyifli bir yolculuk her beden değişiminde ayrı mutluluk yaşatan...

Selam güzeller, iyi pazarlar hepinize.
Uykusuz bir gecenin ardından burdayım.
Gece kızımın ateşi çıktı, akşam park donüşü çok agladı acıyor acıyor diye, agzını gösteriyordu. Diş çıkarıyor sanırım azı dişlerinden. Ama ateşi düşmek nedir bilmedi, iştahıda yok. Bakalım fitil kullandım uyuttum şimdilik, ateş düşmezse doktora götürüp idrar tahlili yaptırırım artık. Kuzumun gözler şisti uykusuzluktan ya. Neyse böyle durumlar bende. Sizler iyisinizdir umarım.
Ugrarım yine , biraz yanına uzanıp kitap okurum bende, hem dinleniyim hemde kontrol etmiş olurum.
Öpüyorum hepinizi.

Günaydın kızlar.
Ben sanırım tereyağına geri döndüm. Yumurtayla başladım. Ekmeği tamamen bırakmaya çalışıyorum.
Ama eti ve tereyağını asla bırakamam. Zeytinyağını salatada çok seviyorum.
Ne dersiniz meyve ve kurubaklagiller dışında karbonhidrat tüketmemek sıkıntı yaratır mı sizce.
Günde 2 dilim ekmeği sadece sabah kahvaltıda yarım dilime düşürürsem benim için tamamdır. O da yumurtaya şöyle bir bandırmak için.
Bir programda Canan Karatay "Kabızlık için günde 20 tane zeytin tüketebilirsiniz" demişti. Sabah kahvaltının dışında da salatalara eklesem. 5 adet siyah zeytin 15 gr ve 53 kaloriymiş. Yaklaşık 200 kalori.
Bu hafta biraz deneyim.

Merhaba canım. Geçmiş olsun. Diş çıkarma gerçekten çok eziyetli. Canım ya. Ne kadar ağrısı vardır.

Oğlum diş çıkarıyor sanmıştım küçükken. Üroloji uzmanının muayenesi sonucunda sünnet yapıldı acil. Ne kadar yanıldığımı hatırladım. Ateşe dikkat etmek gerekiyor. Bir de kız anneleriyiz çoğunlukla ama erkek çocuklarda mutlaka sünnet derisinde yapışma var mı diye sık sık kontrol etmek lazımmış.

Bence sorun olmaz canım, tereyağı çok faydalı biliyorsundur mutlaka, çocuklara beyin gelişimi açısından ilk önerdiği şey bizim doktorun, hergün tüketsin diyor kızım için. Abartmamak sartiyla zeytinde tereyagida tüketilebilir .kalori hesabini yapip ayarlayabilirsin. Karbonhidratta çok elzem çok faydalı birşey gibi gelmiyor bana, seviyoruz o ayri. Diyetisyenine sormanda fayda var canım yinede. Bende bugünden işi sıkı tutmaya baslıyorum biraz. Dün misafir vardı sacmaladım iyice. Yürüdük ama yettimi bilmiyorum. Mutsuzum bugün haliyle.
Sağolasın canım.
Bugün pazar canım, yakınlarda 3 hastaneye sordum çocuk doktoru yok, kendi doktorumuzada ulasamiyorum. Bugün olmazsa götürücem uzaktada olsa bir hastaneye, durumu takip ediyorum.
Acile gitsem fitil verip gonderecek, özel de olsa biliyorum, başıma geldi hep. Geceden beri 4 kez yıkadım,2 tanede fitil kullandım şu an uyuyor uyanınca bakacağım artık duruma. Diş diye düşündüm çünkü gösterip acıyor diyor. Ama emin değilim tabiki. Şimdilik takibe devam. Inşallah bir fitil daha vermek zorunda kalmam bugün.
Bugünü atlatsak bile idrar tahlili yaptirmak istiyorum yarin canım.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım kaça kdar çıkıyor ateşi? diş ateş yapar ama öyle 39 derece gibi yükseltmez.. eğer çok yukseldiyse enfeksiyon kaynaklıdır..

geçmiş olsun canım kaça kdar çıkıyor ateşi? diş ateş yapar ama öyle 39 derece gibi yükseltmez.. eğer çok yukseldiyse enfeksiyon kaynaklıdır..
Sağol bitanem.
Buraya yazdiktan sonra bir baktım pespembe olmuş teni cayır cayır yanıyor hemen bindim arabaya 1 saat mesafede hastane vardi özel aradim 24 saat doktor varmis gittim ama ne gitmek uyukluyor gözler kapanıyor yaşadığım korkuyu anlatmaya kelime yetmez. Gittim trafikde vardi baya icimden dua ede ede ulastim hastaneye havale gecirir diye. Alerji testi yapildi iğne yapildi agladi 1 saat , bademcik iltihabiymis 2 antibiotikle döndük, 1 saatte geri dön uyutmadan. Gel 3czame bul ilacını al derken evime yeni girdim canim. Simdi ilaclarini hazirlicam yemek yedirip. Ömrümden omür gitti bugün o ağlarken bende agladim. Neyse inşallah toparlayacak canim

Cankuşlaaaarimm merhabaa,

Uzun bir ayrilik oldu farkindayim ama lutfeeen bana kizmayin gercekten nefes almadan calistim simdi simdi duzene giriyorum galibaa :) Rabbim nazar degdirmesin saat 5 6 cikiyorum son uc gundur

Hemen size ozet vereyim sanirim 93 92 ile falan size veda etmistim sanirim cok bozmadim ilk baslarda diyetimi direndim baya 88 leri gordum bile ama vucudum bu tempoya dayanamadi daha fazla

Oglen yemegine gidemiyordum yogunluktan e haliyle hadi disardan soyleyelim aman pide yiyelim hamburger yiyelim derken 91 92 geri dondum sorun yok ama biraz ara vermis oldum en azindan kendi kendime oyle teselli veriyorum.

Son iki gundur tam gaz yoluma geri dondum ogun atlamadan saglikli mi besleniyorum derseniz tam olarak diyemem ama uymaya calisiyorum

Simdi gelelim durumuma hos yaz aylarinin ortasindayiz otel dolmus durumda gunduz calistigim icin aksamlarim en azindan bosa cikiyor tabi bazi aksamlari 9 10 da eve geliyorum 14 16 saat calistigim cok oldu artik olur mu bilmiyorumda olsa bile yatmadan yazabilecegimi dusunuyorum

Eh hadi gari ben geri geldim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım.
Dün aklıma geldin. Faceden yazayım dedim, sonra unuttum kostururken.

çok geçmiş olsun canım kuzucuğa.. ateş yuksek deyince dert oldu zaten içime yazdığımı gördünmü diye bayağı düşündüm.. bağdemcik olsun başka sıkıntı olmasında bi 3 gün daha uğraştırır seni dikkat et bu arada.. sen zaten dikkatli bir annesin de her çocuk hastalanır üzülme..

hoşgeld,n canım... gel sen akşamları uğrarsın ne olacak

Sağol canım. Demiştim 1 fitil daha kullanmak istemiyorum duruma bakıp karar vericem diye. Oyle kötü gorünce dedim Eylül bul doktor çocuğa. Benim şansıma hep bayram, haftasonu gibi günlerde hastalanır Ela zaten, bu hastaneyi öğrendiğim iyi oldu. Lazım olacak belliki. Şimdi keyfi yerinde atesde düstü baya, penisilin iğne iyi geldi canım. Gecede kontrol ederim sık sık. Korktum baya bu kez.çok şükür halimize. Rabbim kimsenin evladını hasta etmesin inşallah.
Hosbulduk canimm nasilsin :))

Idare ediyorum canım. Özledik seni, iyi yaptın geri dönmekle canım.

Hosbulduk hosbulduuuk

Valla bende cok ozledim sizleri ne guzel sakin huzurlu gunlerim vardi sizinle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…