Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım penisilin anneleri korkutur ama en etkili antibiyotiktir..vee genel kural bütün çocuklar mesai saatinde hastalanmaz iyi olduguna sevindim canım keyifli olsunda ilaçlarını içer çabucakta iyileşir.. ben kolay kolay götürmem haftasonu çünkü doktor yok normalde burda.. annelerin halini görsen nasıl panik oluyor herkes çocuk hastalanırsa diye 3 ay çocuk doktoru hiç yoktu kışın.. yaz dönemide kadın doğumcu bulunmaz van a doğuma gitti geçen yıl arkadaşlar..enazından elinin altında gidebileceğin mesafede bulabiliyorsun..onaylanacak bişey değil ama sağlıkçı olunca evim eczane gibidir benim çocuk doktoru olduğu dönemde yazdırdığım antibiyotikler havale geçirirse kullanılıcak diazem e kadar herşey var.. kendim başlıyorum mecburen taa çorludaki doktoru arıyorum telden muayene anla halimizi..

Büyük geçmiş olsun. Kızın hızlıca iyileşir umarım.

Bende hastalanınca penisilin olmadan atlatamıyorum canım, zaten test yaptırıp yaptırdım iğneyi, güvenemedim ama cidden etkili el mahkum.
Benim yakınmam ayıp canım sizin şartlatı düsununce ama çok moralim bozuldu, üzüldüm. Rabbim kimseye çocuğuyla ilgili sıkıntı yaşatmasın.Sizin durumlar zor canım, Allah yardım etsin. Doktorsuz nasıl olur düşünemiyorum. Sen saglıkçısın ilaçlara yan etkilere ve kullanım şekillerine dair bilgin var , bende senin konumunda olsam bu şartlarda aynen senin yaptığını yapardım. Mecbursun, sağlık şakaya gelmiyor. Eminjm sağlıkçı olmayan annelerde stoğunu yapıyordur ates dusurucu agri kesici vs, oyle normalki.
[QUTE=uzmanvet;36229781]Büyük geçmiş olsun. Kızın hızlıca iyileşir umarım.[/QUOTE]
Teşekkürler canım.

Teşekkürler canım.[/QUOTE]

canım benim şöyle bakınca yazdıklarıma haline şükret der gibi olmuş.. amacım elbette öyle değildi uzağa götürmenden bahsedince yazdım.. senin yanlış anlamayacağını bilsemde yinede belirtmek istedim..çorludayken herşey elimin altındayken bile aynı endişeleri duyardım bende haklı olarak..bütün annelerin yavruları hasta olmasın biz olalım ya..

Cankuslarim iyi geceler raporumu verip bir 7 dakikalik sporumu yapiiip yatayim sabah erken kalkicam :)

Sabah

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
Salatalik

Yesil cay

5 6 adet siyah kuru uzum

Yarim kepce kadar tavuk corbasi
4 5 ck turlu
Yogurt
İki dilim ekmek - normal ekmegimi almayi unutmusum -
Karpuz ( 1 dilim kadar )

5 6 adet kuru uzum

6 ck kurufasulye
Yogurt
Aci biber yemegi

Karpuz 2 dilim kadar

Yesil kahve

Artik yuruyus hayal gibi bisi oldu cor yorgun oluyorum ama telefona bir uygulama indirdim six pax diye antreman ayarladim ona basladim karin bel calistiriyor sadece

Birde dayim bana titresimli gobek kemeri getirmis 10 dk ust 10 dk alt gobege onu yaptim yatiyorum tatataaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E hadi gari hos geldin canim :)
Senin baslangic kilon neydii?
Otelde mi calisiyosun canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben döndüm kizlar tatil bitti.i moddan cikiyorum yarin haberiniz olsun. Cumartesi kacamak cikolatam pazar da dondurmam var

Teşekkürler canım.

canım benim şöyle bakınca yazdıklarıma haline şükret der gibi olmuş.. amacım elbette öyle değildi uzağa götürmenden bahsedince yazdım.. senin yanlış anlamayacağını bilsemde yinede belirtmek istedim..çorludayken herşey elimin altındayken bile aynı endişeleri duyardım bende haklı olarak..bütün annelerin yavruları hasta olmasın biz olalım ya..[/QUOTE]
Canım benim, asla öyle düşünmedim. Anneyiz hepimiz kendimize göre zorluk çekiyoruz ama sizin durumlarla kıyas kabul etmez asla bizim durumlar burda o anlamda söyledim. Üzülme sakın olurmu asla öyle bir düsuncem yok.

Iyi geceler kızlar bi bakayım dedim yatıcam az sonra öpüyorum hepinizi

Ben döndüm kizlar tatil bitti.i moddan cikiyorum yarin haberiniz olsun. Cumartesi kacamak cikolatam pazar da dondurmam var

Hoşgeldin canım. Günaydın
Gunaydinlar herkeseee :*

Günaydın kızlar iyi haftalar.

Günaydın sizede kızlar.
Hepinize Günaydın, mutlu haftalar.

Günaydın kızlar. Hoş geldin yediXXL.

Yine hafta başı, yine hafta sonu koşuşturmasından çıkmış ben. Yorgun ve uykusuzum.
Ama eskiye göre daha dincim sanki. Bu diyet bana yaradı. Akşam eve gidince tartıda 68 gördüm, şok oldum ama tartım bozulmuş. Sonra 69 oldu.

Dünkü menüm: Ballı limonlu suyu bıraktım.
Sabah: 1 tatlı kaşığı tereyağında yumurta, yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım salata (yarım domates, yarım salatalık, marul)
10 adet siyah zeytin, 1 yemek kaşığı çökelek
Kuşluk: 1 elma, 3 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen: 5 yemek kaşığı etli taze fasulye, 3 yemek kaşığı yoğurt, yarım salata, 5 adet siyah zeytin
Akşam:150 gr kadar kemikli kuzu pirzola (1 domates, biber ve 1 tatlı kaşığı tereyağında fırında), 3 yemek kaşığı yoğurt, tam salata, 5 adet yeşil zeytin
yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 büyük kırmızı erik
Yaklaşık 1100 kalori
2,5 litre su, yarım saat tempolu yürüyüş

güzel olmuş canım iyi devam ediyorsun diyetine.. o programı bende indirdimde beceremedim kaldırdım

gel canım gel..dondormanı kulahsız sossuz yersen kaçamaktan saymayız

Gunaydinlar herkeseee :*

Günaydın kızlar iyi haftalar.

Hoşgeldin canım. Günaydın

Günaydın sizede kızlar.
Hepinize Günaydın, mutlu haftalar.

Hosbulduk ben buraya geldigimde 104.4 dum :)

sizlerede kocaman bi günaydın...

Canım benim, asla öyle düşünmedim. Anneyiz hepimiz kendimize göre zorluk çekiyoruz ama sizin durumlarla kıyas kabul etmez asla bizim durumlar burda o anlamda söyledim. Üzülme sakın olurmu asla öyle bir düsuncem yok.[/QUOTE]

tamam canım sen düşünmesene ben öyle düşündüm işte neyse bakalım kuzucuk nasıl bu gün?gece 4 te de arkadaşım aradı ateşlenmiş çocuk ta bursada.. dedim doktora hemen ben burdan ne edeyim sana.. şimdi iyiymiş oda salgın mı varki yine bu ara

dünkü menümü yazayım bende güzeller habire abur cubur arıyorum evde olunca.. beyaz leblebi kalori olarak iyi ama bakalım ne etki edicek bu hafta bana

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

ara: 1 avuç leblebi

öğle:1 kase tarhana çorbası tavuklu,4 tane acı biber

ara: 1 avuç beyaz leblebi

ara:15 tane kiraz

akşam: 100 gr kadar haşlanmış tavukla yeşil salata

ara: 1 avuç leblebi, 4 parça bitter

su 2 lt kadar spor yok meto çayı 3 kupa

tamam canım sen düşünmesene ben öyle düşündüm işte neyse bakalım kuzucuk nasıl bu gün?gece 4 te de arkadaşım aradı ateşlenmiş çocuk ta bursada.. dedim doktora hemen ben burdan ne edeyim sana.. şimdi iyiymiş oda salgın mı varki yine bu ara[/QUOTE]
Olabilir canım hepsi hasta kuzuların bu ara. Şimdi iyi halsiz biraz zavallim, biseyde yemiyor idare ediyoruz atesi cikmawinda.
Güzel olmuş canım
Güzel olmuş menün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…