Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156
Hepinizi tebrik ediyorummm harikasınız kızlarrr
günaydın canlarım iyi haftasonları herkese.. hepimizi tebrik ediyorum uzun süredir derecemiz yoktu iyi geldidodo senide ayrıca tebrijk ederim ilk haftadan bireyselde 2. olmuşsun..
Süpersin dodo. Tebrikler. Böyle devam.Canım arkadaşlarım belki siz hedefinizde sonlara geldniz ama ben daha yeni başladım benimle beraber ablam ve arkadaşımda başladılar tanıdığım kişilere bı siteyi yarışmayı şiddetle öneriyorum çünkü diyet tek başına üstesinden gelinenilecek bişey değil ama takım olarak kesinlikle altedilir sizin sayenizde bı kiloları verdim tşk ederim hepinize..
Süpersin dodo. Tebrikler. Böyle devam.
Ben ekmeği iyice azalttım. Şeker krizleri de bitti. Artık hamurişi ve tatlı ikramlarını geri çeviriyorum. Liste takip etmeyi bıraktım. Ama alışkanlıklarım değişti. Arkadaşlarla yediklerimi paylaşmanın da kendimi frenleme konusunda çok faydası var.
Ve evet bu gruplar arası bir yarış ve ben başladığımdan beri 3.ve 1. olduk. Hep böyle devam etsin.
Kizlar tebrik ederim haftanin birincisi oldunuz basarilarinizin devamini diliyorum 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar tebrik ederim haftanin birincisi oldunuz basarilarinizin devamini diliyorum 😘
Canım arkadaşlarım belki siz hedefinizde sonlara geldniz ama ben daha yeni başladım benimle beraber ablam ve arkadaşımda başladılar tanıdığım kişilere bı siteyi yarışmayı şiddetle öneriyorum çünkü diyet tek başına üstesinden gelinenilecek bişey değil ama takım olarak kesinlikle altedilir sizin sayenizde bı kiloları verdim tşk ederim hepinize..
nerdesin sen bakim... olmaz tabi haberinneyse canım izmire gittin mi sen ailenin yanındamısın daha..
Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156 Eki Görüntüle 1194156
Hepinizi tebrik ediyorummm harikasınız kızlarrr
Günaydın canlarım.tebrik ediyorum hepinizi.başarılarınız daim olsun. dodocum seni iki kez tebrik ederim,ikinci olmuşsun.ilk katıldığım hafta ben de 1ci olmuşdum 62kadının arasında,saymışdım bi de üşenmeden:sly::sly::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?