Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar. Başarılarımız daim olsun.
Dünkü menümü:
Kalkınca ballı limonlu su
Kahvaltı: hergün artık standart(yarım ekmek, peynir, yumurta, 10 zeytin, yeşillik, çay)
Ara: şeftali, 100 ml kefir
Öğlen: ton balıklı salata, çay
100 ml kefir
Ara: 2 kuru kayısı, 7 badem
Akşam: 1 kase kıymalı mercimek, 5 kaşık etli patlıcan, 3 Kaşık yoğurt, yarım dilim ekmek
Ara: 100 ml kefir

günaydın canlarım iyi haftasonları herkese.. hepimizi tebrik ediyorum uzun süredir derecemiz yoktu iyi geldi dodo senide ayrıca tebrijk ederim ilk haftadan bireyselde 2. olmuşsun..

Teşekkür ederim umarım böyle giderim başarmayı çok istiyorum hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorum:)

Canım arkadaşlarım belki siz hedefinizde sonlara geldniz ama ben daha yeni başladım benimle beraber ablam ve arkadaşımda başladılar tanıdığım kişilere bı siteyi yarışmayı şiddetle öneriyorum çünkü diyet tek başına üstesinden gelinenilecek bişey değil ama takım olarak kesinlikle altedilir sizin sayenizde bı kiloları verdim tşk ederim hepinize..

Süpersin dodo. Tebrikler. Böyle devam.

Ben ekmeği iyice azalttım. Şeker krizleri de bitti. Artık hamurişi ve tatlı ikramlarını geri çeviriyorum. Liste takip etmeyi bıraktım. Ama alışkanlıklarım değişti. Arkadaşlarla yediklerimi paylaşmanın da kendimi frenleme konusunda çok faydası var.
Ve evet bu gruplar arası bir yarış ve ben başladığımdan beri 3.ve 1. olduk. Hep böyle devam etsin.

İnşallah canım ekmeği tümüyle yememek daha iyi bence inan beNim hiç ekmek yiyesim gelmiyor dAha önceleri sütlaçla bile ekmek yerdim:)))

Kizlar tebrik ederim haftanin birincisi oldunuz basarilarinizin devamini diliyorum 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar pc açık ben uyuyorum bi tarafta menümü yazayım..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 1 avuç beyaz leblebi
öğle: 1.5 kase tavuklu tarhana çorbası,4 acı biber
ara: 1 avuç leblebi
akşam: tavuklu yeşil salata
ara: 1 avuç leblebi 1 frappe
su 2 lt ancak oldu, spor yok, meto çayı 3 kupa

cuma menüm:
sabah:1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle 1 hazır domatesli çorba, 4-5 zeytin, 1 dilim kadar ekmek, 1kk helva
akşam:2 kaşık kadar pilav, yarım kase çorba, yarım tabak etli türlü
ara: 3 dilim baklava:18: biraz reçelle 1 dilim kadar ekmek
su 3 lt kadar, spor yok, meto çayı 2 kupa

anladığınız üzere hiç sağlıklı beslenme modunda değilim. cuma nöbette aralarda da bişey yemişimdir kesin de hatırlamıyorum

Dünkü menümü yazayım hemen

Kalkınca ballı su

Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim peynir, 1 yumurta, 10 zeytin, yeşillik, çay

Öğlen:5 yemek kaşığı etli tpatlıcan yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurt
yeşillik, yarım dilim ekme

Ara: 1 elma, yarım portakal, 2 ceviz

Akşam: 5 yemek kaşığı taze fasulye, 3 Kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek, yeşillik, çay

Ara: 2 incir, 1/4 porsiyon sade dondurma 1 haftada 3. oldu

2,5 litre su
öğlen 2 saat ev temizliği
akşam 1,5 saat yürüyüş

daha çok kilolar gidecek canım azminle.. önemli olan senin istekli olman burasıda biraz denetim alanı gibi hadi haftaya derece alda görelim seni

nerdesin sen bakim... olmaz tabi haberin neyse canım izmire gittin mi sen ailenin yanındamısın daha..

Canim ben simdi fethideyim ailemle tatile geldik.izmire donmedim daha. O yuzden zaten sizinle ilgilenemiyorum cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun
Sabah 1 simit 1 dilim peynir

Oglen
Elektirikli izgarada yagsiz tavuk gogsu
1 ice tea

Aksam
5 kofte
1 kasik yogurt
1 ayran
2 parca lavas

Spor yok 2 litre civari su

Günaydın canlarım.tebrik ediyorum hepinizi.başarılarınız daim olsun. dodocum seni iki kez tebrik ederim,ikinci olmuşsun.ilk katıldığım hafta ben de 1ci olmuşdum 62kadının arasında,saymışdım bi de üşenmeden:sly::sly::sly:

gunaydın canım hoşgeldin.. nasılsın kilolar gitmeye deam ediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…