Nöööeeeeyyy :what: tavukburger menu müüHerkese iyi geceleeer gogocumm hic hosgeldin yok mu bana acapaaaglicam bilgin olsunnn :))
Buz gibi bir dus aldim ve hoop yatagima yattm hemen sizlere yaziyorummm efenimmm :)
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
Salatalik
Oglen
Tavuk burger menuyine yemege gidemedim ama dengeleme yaptimm
Aksam
1 kase sut yulaf ezmeli
Ara yapmadim hic arti aksamida yulafla gecirdim dengelesin diye aksam cok aciktim ama tuttum kendimi yesil kahvemi yapip icemedim yorgunluktan halim yoktu hic ama bir adet demleme yesil cay ictim bu kadar opuyorum sizleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar menüm
Sabah
1 kbr kutusu penir 2 dilim ekmek
Öğle
Kabak yemeği 2 kşk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam
2 adet zeytinyağlı dolma ekmek yok
Spor yok su 1,5 lt
Sıkma kendini canım. Diyet psikolojisi diye bir şey yok artık. Bu bizim beslenme tarzımız bundan sonra. Kiloları verince eski beslenmemize dönmememiz lazım. Ara vermemek lazım bence. Sıkıntılarımızı başka şekilde atlatmayı öğrenmemiz lazım. Her sıkıntıda yemeğe sarıldığımız için bu hale geldik bence.Iyi geceler hepinize.
Kızlar ben bu aralar hiç aktif olamıyorum, menü paylasamiyorum. Bayram sonrasına kadar izinli sayın beni. Çok bunaldım herşey üstüste geldi bu aralar. Buralardayım izindeykende ama diyet psikolojisinden uzaklasmam gerek.
Öpüyorum hepinizi.
Günaydın kızlar menüm
Sabah
1 kbr kutusu penir 2 dilim ekmek
Öğle
Kabak yemeği 2 kşk yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam
2 adet zeytinyağlı dolma ekmek yok
Spor yok su 1,5 lt
Izinli olayim canım ben. Layıkıyla gelemiyorum zaten biliyorsun, menü paylasamiyorum. 2 hafta kadar diyet psikolojisinden uzaklasmam gerek. Bayram sonrası gelirim, zaten fırsat buldukça bakacağım. Özlerim siziSelam kizlar gelemedim yoğun bugün yine.. Ellenazim sen izinli mi yazilmak istiyorsun yoksa bildirim yapicakmisin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmasmi var tabi hoşgeldin canım ben kendimi izne ayirdim bi süre arda bakıyorum çıkıyorum topiğe.Herkese iyi geceleeer gogocumm hic hosgeldin yok mu bana acapaaaglicam bilgin olsunnn :))
Buz gibi bir dus aldim ve hoop yatagima yattm hemen sizlere yaziyorummm efenimmm :)
Sabah
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 adet siyah zeytin
2 dilim kepek ekmek
Salatalik
Oglen
Tavuk burger menuyine yemege gidemedim ama dengeleme yaptimm
Aksam
1 kase sut yulaf ezmeli
Ara yapmadim hic arti aksamida yulafla gecirdim dengelesin diye aksam cok aciktim ama tuttum kendimi yesil kahvemi yapip icemedim yorgunluktan halim yoktu hic ama bir adet demleme yesil cay ictim bu kadar opuyorum sizleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gogocum yazıyı okudum. Teşekkürler. Kan grubuyla ilgili söylenenler doğru. Oğlum ve ben A grubuyuz. Eşim ve kızım 0 grubu. Ne yazık ki ben taş devri diyeti diye ısrar etsem de genlerimden gelen kırmızı eti sindirememe sorunum yüzünden sıkıntım oluyor. Eşim ve kızım hiç sıkıntı yaşamadı. Oğlumda protein alerjisi çıktı. Balık ve tavuk tüketmem gereken 2 besin. Ayrıca zeytinyağı tüketince tereyağına göre daha rahatım. Sebzeyi çok severim.
Yazıda geçen midedeki katman olayı çok doğru. Hani ben bir ara 2 öğün beslensek meyveyi ne zaman yiyeceğiz diye sormuştum ya cevabı burada. Yemekten yarım saat önce meyve, ardından salata, sebze yemeği, yoğurt, et yemeği vs. sıralıyoruz herhalde. Akşam ve öğlen denedim.
Zaten suyu yemek aralarında asla içmem, masaya da su koymuyorum diye bana kızarlar. Et yemekleriyle yoğurt yememe olayı sıkıntı. Gerçi kalsiyum demiri bağladığı için sıkıntı ama yine de çözemedim. Yoğurdu ne zaman yiyeceğiz.
Süt konusu da çok doğru. 2 yıldır çocuklara süt için diye ısrar etmiyorum. çiğ içmek lazım. O da mümkün olmadığına göre yoğurt ve kefir mantıklı. Türk insanında zaten sütteki şekeri sindirememe (laktoz intolerans) hastalığı yaygın olduğu için süt içmek sakınca yaratıyor. Ne güzel yoğurdu da biz bulmuşuz zaten.
Bir de çocukları 1,5-2 yaşında sütten kestikten sonra süt vermenin de pek anlamı yokmuş. Bunu yıllar önce bir doktor arkadaşım söylemişti. Sütteki kalsiyum çok değerli değil diye. Sonraları öğrendiğime göre barsaklarda sütün sindirimiyle ilgili olan özel bir yapı 2 yaş civarı kayboluyor.
Zaten kendi mesleğimde bildiğim bir şey var. Buzağılar süt emerken mide başlangıcından şirdene (mayalık denen 4. mide) kadar bir oluk oluşuyor ve süt diğer bölümlere uğramadan şirdene gidip mayalanıyor.
Küçük çocuklarda da kusunca peynirimsi bir madde gelir. Bu sütün iyi değerlendirildiğinin işaretidir. Maalesef 2 yaşından sonra sütün pekbir faydası olmuyor.
Başlamışken kadınlar için en iyi kalsiyum kaynağının badem olduğunu öğrendiğimden beri badem çok tüketmeye başladım. Diyet için biraz azaltmıştım.
Sıkma kendini canım. Diyet psikolojisi diye bir şey yok artık. Bu bizim beslenme tarzımız bundan sonra. Kiloları verince eski beslenmemize dönmememiz lazım. Ara vermemek lazım bence. Sıkıntılarımızı başka şekilde atlatmayı öğrenmemiz lazım. Her sıkıntıda yemeğe sarıldığımız için bu hale geldik bence.
Çok az yiyorsun canım ya. Bıkkınlık olmasın sonra. Zaten 1000 kalorinin altında almaman lazım.
Kızlar merhaba bu ara hiç gündemimizi takip edeöiyorum tamamiyle iş stresi bayram öncesi yetiştirme telaşım var. Kendimi çok yorgun hissediyorum bunun üstüne birde el bileğim feci ağrıyor dr bile gidemiyorumneyse yani ben yazmasan daha iyiydi öpüyorum sizi... Bugünkü menüm
SabAh
1 kbr kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğle
1 tbk patlıcan yemeği 2 dilim ekmek
Akşam
1 tbk patlıcan yemeği 4 kaşık yoğurt 2,5 dilim ekmek
Karpuz 1 porsiyon
Spora malesef gidemiyorum(( geç çıkıyorum halim kalmıyor
Su 3 lt
Izinli olayim canım ben. Layıkıyla gelemiyorum zaten biliyorsun, menü paylasamiyorum. 2 hafta kadar diyet psikolojisinden uzaklasmam gerek. Bayram sonrası gelirim, zaten fırsat buldukça bakacağım. Özlerim sizi
Cnım aynen motivasyon yerlerde sürünüyorcanım benim takıma çok az uğruyorsun bu ara...yoğunlugun olabilir elbette hepimizin zaman zaman olur ama ne kadar çok gelirsen o kadar motivasyon artar..gecede olsa gel bi yazılanları oku cevap yaz bence...
tamam canım nasıl istersen net olsun diye sormuştum.. güzel bi mola olsun abartma ha
Sağolasın bitanem.
İnan yiyip içmek için istemiyorum molayı, bu aralar canım hiçbirşey yapmak istemiyor, yatağa yatıp kitap okuyup uyumak istiyorum sadece. Biraz kafamı dinlemek.
Günaydın hepinize güzeller, mutlu olun, mutlu kalın, hoşçakalın. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?