• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım aramıza. Katilimin güzel olursa cuma alırız listeye yoksa öbür cumaya kalır. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.

Iyiyim canım bayram tatilinde kilo almışım birazcık onları vereyim vede taşınma işini halledeyim doncem izinden.

Hoşbuldumm canim inşallah cumaya girebilirim listeye bunun icin ugrasacagm :1:
Akşama paylaşırım menümü o zaman

Kızlar merhaba ben geldim tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndüm:)
hosgeldiiin dodocum dinlendin mi?
İnsallah tamam her gece yatmadan önce paylasacgm menümü nur diyebilrsin canım :1: evet ögrenciyim ziraat mühendislgi son sınıf ögrencisym :-) yemek düzenim 6 ögün 3 ana 3 ara ögün akşam paylaşırm menümü :1:
hayirlisi olsun ozaman canim simdiden bol motivasyonlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayram kacamaklarla doluydu yedim bi ton şey :)rapor yazmamam da anlamisinizdir. şuanda da onun pismanligi icindeyim.
onun disinda bayram gezmesine pek cikmadim ananneme gittim sadece.
tatilcilerden dolayi da burda adim atilcak yer yoktu.06 , 20 ve 34 plaka araba istilası vardı.
olumlu yonunden bakarsak nerdeyse her gun yuzuyorum denize gidiyorum kollarimi calistiriyorum.
kendime vakit ayiriyorum tum zamanimi kendime ayiriyorum
sevgiliyi de bıraktım mis gibi tatil yapiyorum kafa rahat :)
haa bir de ehliyetim vardi onceden ama araba kullanamiyodum.simdi ders aliyorum bu trafikte araba kullanmayi ogreniyorum :)

Selam kızlar internet buldum bi bakayim dedim :) yurtdisinda da olsam aklim sizde yine :)) opuyorum hepinizi benim diyet sinavim simdi basladi.. Bayramiç atlattim ama bu donemi zor atlatirim sürekli hazir yiyorum burada.. E dönüşte toparlarim artik görüşürüz canlarim...

Merhaba kızlar. Gürcistan sınırında kaldık. Babanın vekaleti olmadan çocuklar geçemiyormuş. Eşim noterden vekalet çıkarıp fakslayacak. Beklerken dünkü menümü yazayım dedim.

Sabah: 15 gr tereyağı, 15 gr bal, 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 10 adet zeytin, yarım salatalık

Ara: 1 avuç dağ çileği, böğürtlen

Akşam: 3 dilim beyaz ekmek, 5 yemek kaşığı mıhlama, 1 porsiyon alabalık, çay

Ara: Dondurma (110 kalori), yarım tadelle küçük

1,5 saat tırmanış
2 litre su

nööeeeeyyy ayder yaylasındamisin süpppeeerr

Süperdi. En tepeye 7 km tırmanış vardı. Ancak hava yağışlı olunca ekip vazgeçti yarıdan geri döndük. Ama dağ çiçeğini buldum bir kenarda. Islandık. Sudan çıkmış balık misali. Çok güzeldi.

hoşbuldum :3: 22 yaşındayım samsunluyum boyum 169 kilom 82.7 hedef kilom 60 :16: geçen sene sağlıklı beslenerek 65 e kadar indim ama çok uzun zamandır 60 ı göremedim görmenin yanında kilomu korumak da istiyorum tabiki biraz üşengecim sanırım ya da tembel de diyebilirz bu spor konusunda geçerli :1: koşu bandım var pilates ve yoga setim var onlarla aramı düzelteceğim inşallah :1:

ilk sayfadakiler kurallar sanırım evet okudum onları deneme süresine hazırım :46:
Merhaba. Ben de Samsun'luyum. Ama yıllardır gelemiyorum. Hoşgeldin aramıza.

Günaydın güzeller nasılsınız bugün.[/QUOte
Günaydın. Sınır kapısında bekliyoruz. Ama herşey güzel.

Kızlar merhaba ben geldim tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndüm:)
Hoşgeldin.

bayram kacamaklarla doluydu yedim bi ton şey :)rapor yazmamam da anlamisinizdir. şuanda da onun pismanligi icindeyim.
onun disinda bayram gezmesine pek cikmadim ananneme gittim sadece.
tatilcilerden dolayi da burda adim atilcak yer yoktu.06 , 20 ve 34 plaka araba istilası vardı.
olumlu yonunden bakarsak nerdeyse her gun yuzuyorum denize gidiyorum kollarimi calistiriyorum.
kendime vakit ayiriyorum tum zamanimi kendime ayiriyorum
sevgiliyi de bıraktım mis gibi tatil yapiyorum kafa rahat :)
haa bir de ehliyetim vardi onceden ama araba kullanamiyodum.simdi ders aliyorum bu trafikte araba kullanmayi ogreniyorum :)

anlaşılan baya güzel:) bende araba kullanmayı çok istiyorum fakat cesaretim yok istanbul trafiği berbat silmece geçiyorlar.şuan taksi en ideal vasıta benim için:) bu kış ehliyet almayı düşünüyorum bakalım alalım kalsın nolcak dimi belki birgün işe yarar:):):)

anlaşılan baya güzel:) bende araba kullanmayı çok istiyorum fakat cesaretim yok istanbul trafiği berbat silmece geçiyorlar.şuan taksi en ideal vasıta benim için:) bu kış ehliyet almayı düşünüyorum bakalım alalım kalsın nolcak dimi belki birgün işe yarar:):):)

kızlar ben de sizler gibi hergün menümü yazamıyorum yazacak gibi değil çünkü evde de şuan boya temizlik işi var sporada gidemiyorum diyet anlayacağınız hüsran hafta sonuna toparlayacağım inşallah..:1:

ben onceden almistim da hic hatirlamiyorum.nasil aldim ne yaptim :)

Gürcistan girişi de çıkışı da rezillik. Görülecek yerleri de fazla değil. Sahil ve botanik parkı. Pişmanlık duydum.

Süperdi. En tepeye 7 km tırmanış vardı. Ancak hava yağışlı olunca ekip vazgeçti yarıdan geri döndük. Ama dağ çiçeğini buldum bir kenarda. Islandık. Sudan çıkmış balık misali. Çok güzeldi.

Merhaba. Ben de Samsun'luyum. Ama yıllardır gelemiyorum. Hoşgeldin aramıza.

Günaydın güzeller nasılsınız bugün.[/QUOte
Günaydın. Sınır kapısında bekliyoruz. Ama herşey güzel.

Hoşgeldin.

Hoşbuldum memnun oldum memleketlim :1:

Dünkü menüm
kahvaltı 2 dilim tam bugday ekmegi
bol domates salatalık 4 zeytin 2 dilim beyaz peynir 2 bardak şekersiz çay
ara 1 nektari
ögle 1 kase köfteli yogurt çorbası 4 kaşık sebzeli makarna
ara 1 nektarı 1 bardak süt
akşam ıspanaklı yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi salata yogurt

Ee ne yapıyorsunuz hanımlar dün spor yapamadım malesef dısardaydm ama baya gezdik bende aksam eve gelnce 50 mekik çektim

Dünkü menüm
kahvaltı : 2.5 dilim tam bugday ekmegi 5 zeytin domates salatalık yeşil biber 2 bardak çay 2 parça beyaz peynir

ara 1 sade kahve yarım saat arayla 1 nektari

öğle 3 kaşık mantı salata patlıcan yemeği

ara 2 bardak çay

akşam 4 kaşık pirinç pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 1 kase cacık :56:

su : 2 litre
spor 1 saat yürüyüş

Back
X