• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar....

perşembe menü:
sabah: 1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı bal
1 yumurta
2 zeytin
yarım patates kızartması, 2 sivri biber kızartması
1 orta dilim kavun
şekersiz çay

öğle: 3 orta dilim kavun yedim

akşam: 1 tabak pilav
yarım tabak fasulye
1 tabak melemen (bu tabaklar dolu dolu değil tabi:) kaşık hesabı yapmadım)

2 litre su, sabah 40 akşam 40 dakika bisiklet çalıştım.

cuma menü:
sabah: 1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı bal
1 yumurta
yarım patates kızartması, 2 sivri biber kızartması
şekersiz çay

öğle: 2 orta dilim karpuz yedim

akşam: 1 tabak pilav
1 tabak melemen
1 orta dilim karpuz

2 litre su, sabah 30 akşam 30 dakika bisiklet çalıştım.

Günaydın arkadaşlar geçen hafta birkaç kez geldim ama yazamadan çıktım, umarım herkes iyidir. İzinde olduğumu sanıyordum ama diskalifiye olmuşum, sağlık olsun hepinize başarılar diliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sakinlik devam ediyor.
Artık evdeyim.
Dünkü menüm:
Sabah:1 yumurtalı menemen, 1,5 dilim tulum peyniri, 10 adet zeytin, 2 dilim beyaz ekmek, 1 yemek kaşığı bal, 2 çay

Ara: 6 adet badem, 1 adet ceviz, 2 fındık
Öğlen:1 kase mercimek çorbası, 1 tabak bulgur pilavı, 4 kaşık yoğurt, 1 kase çoban salata
Ara:2 top dondurma
Akşam:2 peynirli poğaça, 4 kaşık patates salatası, 3 çay
Ara: 1 incir
2 litre su, 2 saat orta hızda(5 km/saat) yürüyüş

Günaydın arkadaşlar geçen hafta birkaç kez geldim ama yazamadan çıktım, umarım herkes iyidir. İzinde olduğumu sanıyordum ama diskalifiye olmuşum, sağlık olsun hepinize başarılar diliyorum.
Merhaba sadness. Diskalifiye olmana çok üzüldüm. Sana da başarılar. Hiçbir zaman vazgeçme.

Merhaba arkadaşlar. Nerelerdesin? Tatile kaç kişi çıktı acaba. Ben o kadar olumsuz duruma rağmen yazmaya çalıştım. Cıvıltı kaybolmuş buralarda.
Dünkü menüm:
Sabah:1,5 dilim tulum peyniri, 2 dilim beyaz ekmek, 2 çay, tereyağında yumurta, salatalık, domates, 10 tane yeşil zeytin, marul, dereotu

Ara: 1 armut, 2 küçük parça bitter çikolata

Öğlen:1 lahmacun, 100 ml ayran, yarım kase çoban salata

Ara: 1 tane nektarin
Akşam: 5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 3 Kaşık yoğurt, 1 domates, 1 salatalık, çay

Ara: 1 nektarin, 1dilim beyaz ekmek, 1,5 dilim peynir
2 litre su, yarım saat plates

Merhaba sağolun, bakalım kilo verme olayından ziyade spora başlamam gerek artık ama yaz malum zor oluyor :) Sizler nasılsınız? topik pek bir durgun çok şaşırdım böyle görünce.

Evet canım ya durgunluk var. Tatilden döndüm ben de. İştahımı kontrol etmeye çalışıyorum. Midem büyüdü biraz. Yine de kilo vermisim. Perşembe 68.1 diye bildirmiştim, Samsun'da köyde değirmende tartılmıştım ama eve gelip kendi tartımda 67.5 çıkınca şaşırdım.

Merhaba kardes takim
Iki gundur yazamiyorum kizlarr depresyona girdim yazamayan arkadaslar tlfna indirdigimiz versiyon calismiyor sanirim guncelleme gelmesi lazim masaustu versiyonunu deneyin ya da tlfnda googledan girin
Foruma girebildiginizde 1. Takima da beklerim sevgiler

Gogo nerelerdesin?
Bugünkü menümü yazıyorum.

Sabah: 1haşlanmış yumurta, 1,5 dilim beyaz peynir, 1 domates, salatalık, 10 yeşil zeytin, 1 dilim beyaz ekmek

Ara:4 kuru kayısı, 1 küçük çikolata

Öğlen: 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, domates, salatalık, 1,5 kase muhallebi

Ara: yarım elma

akşam: 1 tabak salata, 2 parça kuzu haşlama-1 patatesli, 2 dilim çavdar ekmeği

Ara:2 erik, yarım elma

Yatarken:1 bardak süt-1 çay kaşığı hurma suyu-1 tatlı kaşığı neskafe

2 litre su, 20 dakika yürüyüş(2 km), yarım saat plates

Merhaba kardes takim
Iki gundur yazamiyorum kizlarr depresyona girdim yazamayan arkadaslar tlfna indirdigimiz versiyon calismiyor sanirim guncelleme gelmesi lazim masaustu versiyonunu deneyin ya da tlfnda googledan girin
Foruma girebildiginizde 1. Takima da beklerim sevgiler
Merhaba ben yazıyorum ama yorumlayan olmayınca sıkıcı. 1. Takıma davetin için teşekkürler.

selam kızlar yazamıyorum menüleri, nete de giremiyorum misafirler var:rolleyes: ancak diyete devam:cool:
2 gün sonra da 10 günlük bir tatile çıkıyoruz. döndüğümde yine buradan devam etmek isterim . kendinize iyi bakın.

Evet canım ya durgunluk var. Tatilden döndüm ben de. İştahımı kontrol etmeye çalışıyorum. Midem büyüdü biraz. Yine de kilo vermisim. Perşembe 68.1 diye bildirmiştim, Samsun'da köyde değirmende tartılmıştım ama eve gelip kendi tartımda 67.5 çıkınca şaşırdım.
Tatil kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor (: Yanlış hatırlamıyorsam 70 üstüydü kilon, çok istikrarlı gidiyorsun tebrik ederim :KK9:Bu arada diğer arkadaşlarda tatil yada topikte izindeler mi? bu tenhalık ondan herhalde.

Tatil kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor :) Yanlış hatırlamıyorsam 70 üstüydü kilon, çok istikrarlı gidiyorsun tebrik ederim :KK9:Bu arada diğer arkadaşlarda tatil yada topikte izindeler mi? bu tenhalık ondan herhalde.

Merhaba canım. Sanırım sitedeki yeniliklerden dolayı siteye ulaşım ya da paylaşılanların görünmeme sorunu da var.

Tebriklerin için teşekkür ederim. Ben şu an 68 kilodayım. Toplamda 6 kilo verdim ama Karadeniz tatilinde havasından suyundan iştahım ve yemem arttı. Çok hareketli olduğum için kilo almadım ama şu an midemi küçültmek için savaşıyorum resmen. Regl olmamın da etkisi var sanırım ama bilemiyorum. Verdiğim kiloları almak istemiyorum.

merhaba maalesef bende her gün yazamıyorum ve diyet yapmaya çalışıyorum
bu günkü menüm
sabah
3 mücver
1 lavaş
1 domates
1 kk peynir
2 bardak limonlu çay

ara 1 yeşil elma

öğlen
5-6 tane kabak çiçeği dolması
ev turşusu