• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar bugun erkenden menumu yaziyim aksama misafirim var bi de bugun esimin d.gunu yazamazsam arada kaynar gider
Sabah 2 dilim kasar peynir 2 yumurtadan omlet 1 dilim domates 1 kasik kadar krem peyniri 3 dilim ekmek(ek.ek biraz fazla oldu)
Ikindi biskuvili dondurma
1 adet kucuk muz
Oglen etli bamya 125 gr yogurt
Saat 15 gibi bi kase sutlac
Arada 1 adet incir turk kahvesi cok kucuk bitter cikolata
Aksam cok az makarna 5 dilim kanat ..yarim kase mercimek corbasi 2 bardak limonata
Kalorimi tam doldurmusum....bugunde pasta alicam cok kucuk bi dilim yemeyi dusunuyorum...

Canm arda fazlalik bsiyler var ama ynede guzel canm tebrkler:)
Kolay gelsn canm elnden geldgince diikkat etmeye calis cunku yine onlari yakmak icin sen ugrasicaksin :)optm canm

Bende menmu paylasym hemencik :)

Sicak limonlu su
Sabah :1,5 dilim ekmek ,2 yumrtayla peynrli kasarli omlet,3 kask bal,cay
Ara:yesilcay
Oglen ton balikli salata
Ara: fistik ( biraz fazla kacti :/)
Aksam:(16.00):az porsyon turlu yemegi

Sekersz sutlu kahve, biiitter cikolata

3 lt su spor yapamadm ama hicte otuurmadm guucm kalmamsti ondaan yapamadm erke yattim .umarm begenrsniz :)

Bende menmu paylasym hemencik :)

Sicak limonlu su
Sabah :1,5 dilim ekmek ,2 yumrtayla peynrli kasarli omlet,3 kask bal,cay
Ara:yesilcay
Oglen ton balikli salata
Ara: fistik ( biraz fazla kacti :/)
Aksam:KK43:16.00):az porsyon turlu yemegi

Sekersz sutlu kahve, biiitter cikolata

3 lt su spor yapamadm ama hicte otuurmadm guucm kalmamsti ondaan yapamadm erke yattim .umarm begenrsniz :)
Guzel olmus menun ..begendim...yediklerin cok kalorili olmadigi icin fistigin bisey yapicagini dusunmjykrum ama dikkat etmek lazim surekli olursa kalorili biseylerin uaninda yenirse o zaman durum kotu olur...
haklisin benimde su dondurma ve aksamki makarnaa olmasaydi iyiydi.

Günaydın kızlar. Araziye çıkacağım için bugünlük menümü yazıp çıkıyorum.
Dünkü menüm:
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 küçük krep, çay, domates, salatalık
Ara: 1 nektarin, 200 ml kefir
Öğlen: 1 tabak sulu köfte, 1 dilim sosyete baklavası, 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 7 adet badem, 3 adet incir
Ara: küçük parça krep, 2 kuru kayısı, 5 gr bitter çikolata
Akşam: 6 kaşık etli taze fasulye, 100 ml kefir, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yeşil çay, ballı tarçınlı su
2 litre su
20 dakikada 2 km yürüyüş
spora gidemedim, yüzmeden dolayı hamlamışım.

Guzel olmus menun ..begendim...yediklerin cok kalorili olmadigi icin fistigin bisey yapicagini dusunmjykrum ama dikkat etmek lazim surekli olursa kalorili biseylerin uaninda yenirse o zaman durum kotu olur...
haklisin benimde su dondurma ve aksamki makarnaa olmasaydi iyiydi.
Olsun canm zamanla duzelicek menulermiz alisicaz ne yemeliyz ne yememeliyiz belkide canimz hic istemicek gram aliriz diye :))

Günaydın kızlar. Araziye çıkacağım için bugünlük menümü yazıp çıkıyorum.
Dünkü menüm:
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 küçük krep, çay, domates, salatalık
Ara: 1 nektarin, 200 ml kefir
Öğlen: 1 tabak sulu köfte, 1 dilim sosyete baklavası, 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 7 adet badem, 3 adet incir
Ara: küçük parça krep, 2 kuru kayısı, 5 gr bitter çikolata
Akşam: 6 kaşık etli taze fasulye, 100 ml kefir, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yeşil çay, ballı tarçınlı su
2 litre su
20 dakikada 2 km yürüyüş
spora gidemedim, yüzmeden dolayı hamlamışım.
Canm baklavadan sonra aradaki krep gozume catti onu yemeseydin daha bi iyi olurdu sanki onn disinda guzel.gozukuyor tebrikler tatlm :))

fena halde gribim bal zencefil keci boynuzu pekmezi ile kilo vermem sekteye ugrayabilur...

diyet ya ds oruc hemen grip oluyorum cok sinir bozucu

fena halde gribim bal zencefil keci boynuzu pekmezi ile kilo vermem sekteye ugrayabilur...

Cok gecmis olsun canm iyileste ole devam edersn diyete niye oyle oluyorki vucudunda bi eksiklik bisiy olmasin tahlil yaptirdinmi hic yakin zamanda

Menumu paylasiyorum hemen :)

Kahvalti
Meyveli yogurt
2 dilim kavun

Ara
2 cubuk kraker
1 dilim yagsiz firin mucver

Oglen
Ton balikli misirli salata

Ara
2 dilim yagsiz firin mucver

Aksam
6 minik misket kofte
Yogurt

Bayagi bi yogun geciyor ablacim, bastan sıkı tutmak gerekiyor ipin ucu kacmasin diye, sinav tarihi de aciklandi bugun, 15 martmis, gerilim de basladi tarih belli olunca ne yazik ki :KK43:
Selin demen yeterli tatlm :)

Sen bayadr basladn zaten bu hizla gidersen cok rahat bi snav gecrrsn canm konu eksiklerni bir an evvel tamamla ondan sonra yeni konulari guzelce ogrenp bol soru cozup pratik yapmakta sira :))

Önce sağlık canım. Hele bu enfeksiyonu atlat, gerisi kolay.
Diyete başladığımda iyiydim, sonlara doğru dilimde kocaman bir yara çıktı. Sanırım vitamin eksikliğinden bağışıklık sistemi zayıflıyor. Ağzımdaki aftlar kolay iyileşti ama dilim 2 hafta sürdü.
Vitamin takviye alabilirsin.

Olsun canm sen bugn acsni cikartrsin eminmki :)
Bugün arazide 20 dakika kadar 2 kilo ağırlığındaki botla yürüdüm. Yemek fazla yiyemedim. Diğer işler de biraz hareketlilik sağladı ama 2,5-3 saat kadar arabanın içinde oturmak zorunda kaldım mesafe uzak olunca.

Menumu paylasiyorum hemen :)

Kahvalti
Meyveli yogurt
2 dilim kavun

Ara
2 cubuk kraker
1 dilim yagsiz firin mucver

Oglen
Ton balikli misirli salata

Ara
2 dilim yagsiz firin mucver

Aksam
6 minik misket kofte
Yogurt
Menün güzel olmuş canım.

Önce sağlık canım. Hele bu enfeksiyonu atlat, gerisi kolay.
Diyete başladığımda iyiydim, sonlara doğru dilimde kocaman bir yara çıktı. Sanırım vitamin eksikliğinden bağışıklık sistemi zayıflıyor. Ağzımdaki aftlar kolay iyileşti ama dilim 2 hafta sürdü.
Vitamin takviye alabilirsin.

Bugün arazide 20 dakika kadar 2 kilo ağırlığındaki botla yürüdüm. Yemek fazla yiyemedim. Diğer işler de biraz hareketlilik sağladı ama 2,5-3 saat kadar arabanın içinde oturmak zorunda kaldım mesafe uzak olunca.

Menün güzel olmuş canım.
Nasil gidiyor isler canm bu sefer istedigin gibimi hersey yolundami :)

Back
X