Hızlıca verirsin merak etme. Güzel başlamışsın.Bu arada yediklerime dikkat etmeye gecen pazartesi baslamistim 1.1 kg vermisim 1 haftadanasil mutluyum
dogum oncesi kiloma 4.5kg kaldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlıca verirsin merak etme. Güzel başlamışsın.Bu arada yediklerime dikkat etmeye gecen pazartesi baslamistim 1.1 kg vermisim 1 haftadanasil mutluyum
dogum oncesi kiloma 4.5kg kaldi
![]()
Umarim gider butun kilolar...hem saglik hem gorunus acisindan kilolu olmak cok kotuHızlıca verirsin merak etme. Güzel başlamışsın.
Guzel olmus menun ..begendim...yediklerin cok kalorili olmadigi icin fistigin bisey yapicagini dusunmjykrum ama dikkat etmek lazim surekli olursa kalorili biseylerin uaninda yenirse o zaman durum kotu olur...Bende menmu paylasym hemencik :)
Sicak limonlu su
Sabah :1,5 dilim ekmek ,2 yumrtayla peynrli kasarli omlet,3 kask bal,cay
Ara:yesilcay
Oglen ton balikli salata
Ara: fistik ( biraz fazla kacti :/)
Aksam16.00):az porsyon turlu yemegi
Sekersz sutlu kahve, biiitter cikolata
3 lt su spor yapamadm ama hicte otuurmadm guucm kalmamsti ondaan yapamadm erke yattim .umarm begenrsniz :)
Olsun canm zamanla duzelicek menulermiz alisicaz ne yemeliyz ne yememeliyiz belkide canimz hic istemicek gram aliriz diye :))Guzel olmus menun ..begendim...yediklerin cok kalorili olmadigi icin fistigin bisey yapicagini dusunmjykrum ama dikkat etmek lazim surekli olursa kalorili biseylerin uaninda yenirse o zaman durum kotu olur...
haklisin benimde su dondurma ve aksamki makarnaa olmasaydi iyiydi.
Canm baklavadan sonra aradaki krep gozume catti onu yemeseydin daha bi iyi olurdu sanki onn disinda guzel.gozukuyor tebrikler tatlm :))Günaydın kızlar. Araziye çıkacağım için bugünlük menümü yazıp çıkıyorum.
Dünkü menüm:
Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, 5 zeytin, 2 ceviz, 1 küçük krep, çay, domates, salatalık
Ara: 1 nektarin, 200 ml kefir
Öğlen: 1 tabak sulu köfte, 1 dilim sosyete baklavası, 1 dilim beyaz ekmek
Ara: 7 adet badem, 3 adet incir
Ara: küçük parça krep, 2 kuru kayısı, 5 gr bitter çikolata
Akşam: 6 kaşık etli taze fasulye, 100 ml kefir, 1 dilim kepekli ekmek
Ara: yeşil çay, ballı tarçınlı su
2 litre su
20 dakikada 2 km yürüyüş
spora gidemedim, yüzmeden dolayı hamlamışım.
Cok gecmis olsun canm iyileste ole devam edersn diyete niye oyle oluyorki vucudunda bi eksiklik bisiy olmasin tahlil yaptirdinmi hic yakin zamandafena halde gribim bal zencefil keci boynuzu pekmezi ile kilo vermem sekteye ugrayabilur...
diyet ya ds oruc hemen grip oluyorum cok sinir bozucu
Dün kendimi frenleyemedim. 2. ara fazla oldu. Spor da yapamadım. Sabitledim.Canm baklavadan sonra aradaki krep gozume catti onu yemeseydin daha bi iyi olurdu sanki onn disinda guzel.gozukuyor tebrikler tatlm :))
Olsun canm sen bugn acsni cikartrsin eminmki :)Dün kendimi frenleyemedim. 2. ara fazla oldu. Spor da yapamadım. Sabitledim.
Cok guzel menu tatlm tebrikler :) nasil gidiyor calismalar :)Ha bir de 2 bucuk litre su ve 45 dakika yoga :)
Bayagi bi yogun geciyor ablacim, bastan sıkı tutmak gerekiyor ipin ucu kacmasin diye, sinav tarihi de aciklandi bugun, 15 martmis, gerilim de basladi tarih belli olunca ne yazik kiCok guzel menu tatlm tebrikler :) nasil gidiyor calismalar :)
Selin demen yeterli tatlm :)Bayagi bi yogun geciyor ablacim, bastan sıkı tutmak gerekiyor ipin ucu kacmasin diye, sinav tarihi de aciklandi bugun, 15 martmis, gerilim de basladi tarih belli olunca ne yazik ki![]()
Önce sağlık canım. Hele bu enfeksiyonu atlat, gerisi kolay.fena halde gribim bal zencefil keci boynuzu pekmezi ile kilo vermem sekteye ugrayabilur...
diyet ya ds oruc hemen grip oluyorum cok sinir bozucu
Bugün arazide 20 dakika kadar 2 kilo ağırlığındaki botla yürüdüm. Yemek fazla yiyemedim. Diğer işler de biraz hareketlilik sağladı ama 2,5-3 saat kadar arabanın içinde oturmak zorunda kaldım mesafe uzak olunca.Olsun canm sen bugn acsni cikartrsin eminmki :)
Menün güzel olmuş canım.Menumu paylasiyorum hemen :)
Kahvalti
Meyveli yogurt
2 dilim kavun
Ara
2 cubuk kraker
1 dilim yagsiz firin mucver
Oglen
Ton balikli misirli salata
Ara
2 dilim yagsiz firin mucver
Aksam
6 minik misket kofte
Yogurt
Nasil gidiyor isler canm bu sefer istedigin gibimi hersey yolundami :)Önce sağlık canım. Hele bu enfeksiyonu atlat, gerisi kolay.
Diyete başladığımda iyiydim, sonlara doğru dilimde kocaman bir yara çıktı. Sanırım vitamin eksikliğinden bağışıklık sistemi zayıflıyor. Ağzımdaki aftlar kolay iyileşti ama dilim 2 hafta sürdü.
Vitamin takviye alabilirsin.
Bugün arazide 20 dakika kadar 2 kilo ağırlığındaki botla yürüdüm. Yemek fazla yiyemedim. Diğer işler de biraz hareketlilik sağladı ama 2,5-3 saat kadar arabanın içinde oturmak zorunda kaldım mesafe uzak olunca.
Menün güzel olmuş canım.