• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinn mutlu pazarlar kizlarrrr:KK54:
Dunku menum
Kahvalti 2 yumurtadan menemen yaptim
1 bardak cay 2 dilim ekmek
Saat 11 de bi turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen 1 tabak etli turlu 125 gr yogurt
Ikindi 1 kase sutlac
Aksam tavuk sis .az bulgur pilavi.1 bardak limonata
Dunku menum digerlerine gore daha saglikli oldu:KK55:
Bugun annemdeyim misafir var borek kek felan yapildi ama ben yemeyi dusunmuyorum:KK20:ins basarabilirim
Evet canm oncekilere gore daha karbonhdratsiz olmus tebrikler git gite dahadaguzellesicek emninki :)) yeme canm iradeni dene yaada tadimlik al birak hadi bi arkadayiz yapabilrsin :))

Yakalandimyine ve selinmehmethamza ikinizin de menusuni begendim....selin diyimmi kisaca belli bi kilo vermeden sonra vucut direnc gosteriyo bu cok normal bi surec biraz daha sabirla kilo vermeye devam ediceksin uzulme lutfen... sabirli bi sekilde hepimiz bu kilolardan kurtulacagiz ins.:KK65:
Evet canm hepniz selin diyebilrsiniz bana memnun olurm :)
İnsallh canm ya moralm bozldu abah heyecnla kalkp hmen tartiliyorm ben bi baktim puf amapes etmek yok yaglara savas actim :))

Bende kucuk halilarimi yikiyorm esim yikamaya verelim dedi dikislerm acir belki diye ama ben spor olmasi acisindan hemde serinliym diye kendim yikiyorm kollarmda calisiyor hem :D

twist bel yan karin bolgesi calistiriyo...

duz yivarlak usyinde donuyorsun...

50 dk kemer taktim sabah

Bende cevapliym evet bi anne icn en mutlu an o an sanrm hamilelgmi ogrendigmde onu gordugmde kokusunu icime cektigmde ki o an :) 2. Bebegmde bunu bir hafta sonra yasadm kucagma cirlcplak ve agzi acik cok acikmis bi sekilde geldi hic ddokunamamistm daha once o anida hic unutamam :'(

Ya kizlar gecen hafta ayni sekldeki menulerle ne guzel kilo verdim bu hafta kilo durdi her gun ayni ne yapmaliyim niiye inmyor asagya :KK43: sporumu arttirmaliym nye boyle oldu :KK43:
Kilo vermeye başlayınca vücudun tepkisi böyle oluyor maalesef. Emzirmeseydin metabolizmanı hızlandırmak için yeşil çay, mate çayı içebilirdin. Başka yöntemler de olabilir.

Bende de bu hafta bi anormallik var, resmen oynamıyor kilom :KK43:
Vücudun yağlara sarılma modu sanırım. Belli bir sürede kırılacaktır. Metabolizmayı hızlandırmak lazım.

Bugün boya isi bitti kankamla evi temizliycez birazdan çıkıcam. Yarında taşınır esyalar inşallah yada en gec salı. Neyseki ben iste olcam esim yapacak o işleri.
Taşınma işi zor. Ancak yenilik güzeldir. Kolay gelsin gogo.

Gunaydinn mutlu pazarlar kizlarrrr:KK54:
Dunku menum
Kahvalti 2 yumurtadan menemen yaptim
1 bardak cay 2 dilim ekmek
Saat 11 de bi turk kahvesi kucuk bitter cikolata
Oglen 1 tabak etli turlu 125 gr yogurt
Ikindi 1 kase sutlac
Aksam tavuk sis .az bulgur pilavi.1 bardak limonata
Dunku menum digerlerine gore daha saglikli oldu:KK55:
Bugun annemdeyim misafir var borek kek felan yapildi ama ben yemeyi dusunmuyorum:KK20:ins basarabilirim
Menün güzel canım. Börek, kek yiyince artık çook pişmanlık duyuyoruz.
Yoldan gelince çocuklar istedi diye pastaneye girdik. Aç olunca su böreğini yedim. 20 gün kadar önce tatilde yediğim börekten beri 2. kaçamak. Pişmanım. Yerken lezzeti için değil karnımı doyurmak için yedim. Keşke yanıma yolluk alsaydım.

Kizlar gunun sorusu olsun kendinizi en mutlu hissettiginiz an nedir ?( tabi ozel degilse ) :)
Şu an için soruyorsan kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlediğim zaman ancak kulaklarıma acayip zarar verdiğini biliyorum.
Genelde soruyorsan tabi ki ilk tekmeler.

Ilk bebegimin usg de ayaklarini gprmustum hayatim bpyunca o an hissetigim seyi unutamam tum vucudum titremisti icimde bi insan buyudugunu iliklerime kadar hissetmistim ...ikinci bebegim dogduktan sonra odaya geldiginde Allahim bu benim mi diye icime sigamadim onun o kokusu inanilmazdi ikisi arasinda ayrim yapamiyorum hayatimdaki en mutlu anlarim:KK36:Rabbime binlerce sukur iyiki varlar Allahim herkesin yavrusunu annesine .annesini de yavrusuna bagislasin ins.Amin

Son düzenleme:
Bugün havuzda olduğum için nete giremedim. Biraz gecikti ama dünkü menümü yazayım.

Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, salatalık, domates, yeşillik, 5 zeytin, yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara: 1 dilim karpuz
Öğlen: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, yarım kase yoğurt
Ara: 1 soda, çay
Akşam: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, 2 çay
Ara:1 elma
2,5 litre su
2 saat ev işi, yarım saat orta seviye pilates, 1 saatte 4 km yürüyüş

Kilo vermeye başlayınca vücudun tepkisi böyle oluyor maalesef. Emzirmeseydin metabolizmanı hızlandırmak için yeşil çay, mate çayı içebilirdin. Başka yöntemler de olabilir.

Vücudun yağlara sarılma modu sanırım. Belli bir sürede kırılacaktır. Metabolizmayı hızlandırmak lazım.

Yoldan gelince çocuklar istedi diye pastaneye girdik. Aç olunca su böreğini yedim. 20 gün kadar önce tatilde yediğim börekten beri 2. kaçamak. Pişmanım. Yerken lezzeti için değil karnımı doyurmak için yedim. Keşke yanıma yolluk alsaydım.

Şu an için soruyorsan kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlediğim zaman ancak kulaklarıma acayip zarar verdiğini biliyorum.
Yesil cay iciyorm ama baska ne yapmaliym bilmiyorm bugn hic oturmadm bide aksm kosu mekik ekledm yemektede 0 kacamak ins sonucunu alirm :/

Ilk bebegimin usg de ayaklarini gprmustum hayatim bpyunca o an hissetigim seyi unutamam tum vucudum titremisti icimde bi insan buyudugunu iliklerime kadar hissetmistim ...ikinci bebegim dogduktan sonra odaya geldiginde Allahim bu benim mi diye icime sigamadim onun o kokusu inanilmazdi ikisi arasinda ayrim yapamiyorum hayatimdaki en mutlu anlarim:KK36:Rabbime binlerce sukur iyiki varlar Allahim herkesin yavrusunu annesine .annesini de yavrusuna bagislasin ins.Amin
Annelik ne muhtesem bir duygu gercekten rabbm isteyen butun herkese nasip etsin . amin canm

Bugün havuzda olduğum için nete giremedim. Biraz gecikti ama dünkü menümü yazayım.

Kahvalti: 1 dilim tulum peyniri, salatalık, domates, yeşillik, 5 zeytin, yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim beyaz ekmek, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Öğlen: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak etli patlıcan yemeği, yarım kase bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt, yarım kase çoban salata, avuç içi kadar pide ekmeği, 2 çay
2,5 litre su
cok guzel olmus canm menun zaten tum gun spor yapmssin nerdeyse super :))

Ko

Kolay gelsin hepsi bi cirpida bitsin ins.

Kolay gelsin canm beraber sohbet muhabbet anlmadan biter eminim:))
Saolun kızlar bitti çok şükür çok yorulduk ama değdi.
Bende kucuk halilarimi yikiyorm esim yikamaya verelim dedi dikislerm acir belki diye ama ben spor olmasi acisindan hemde serinliym diye kendim yikiyorm kollarmda calisiyor hem :D
Sanada kolay gelsin selincim ben yaz başı yıkatmıştım hepsini yerlesirken silerim sanırım. .

Saolasın uzmancim.

2,5 litre su
Güzel olmuş canım dolu dolu bi menü ama kaçamaksız.

Ben yatağa attım kendimi sonunda iyi geceler kızlar yarın görüşürüz inşallah.
Bu arada benim ismimde gonca.

Saolun kızlar bitti çok şükür çok yorulduk ama değdi.

Sanada kolay gelsin selincim ben yaz başı yıkatmıştım hepsini yerlesirken silerim sanırım. .

Saolasın uzmancim.

Güzel olmuş canım dolu dolu bi menü ama kaçamaksız.
Ay 2 halida tukendm biraktm cocuklarla yarn 2 kuck daha var artk bakalim :)

Sevndm canm oh gule gule kirletin insllh :) goncacm :)

Back
X