• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alintilarim silindi telden girmwyi hic sevmiyorum pc olsa iki lafin belini kirardik...

kizlar sorular sormustu onlaei cevaplayim

kan tajlili yapyirdim kansizim ferrum iciyirum

vitqmin olarqk da limon sikip sikip ixiyorum yiyorum
Dikkat et tatlm tansyonn dusmesn birden
aimdi :)) nasil oldn toparlandnmi birazcik

Uzmanvet canm cok guzel bi paylasim oldu aonuna kdar okudm ve cok guzel bilgiler aldm biber domates et ve sut urunlerini daha dikkatli tuketicem bundan sonra belkide kilo vrrmeme dahada katki saglicaktir ve biay aorucam mesela ara ogun yapiyorz ya biz o yanls dimi bir sabah bir aksm yemeliyiz o da meyveler once veyahut tatli sonra ana yemek yannda bisiy olmadan yogurt bile 1 e saat sonrada su veya yeailcay dogru anlamsm deglmii

Kizlar simdi dusunuyorumda siz benm icn ayri ayri hepnz cok ozelsinz hayatmda iyki varsniz ben kilomu ilk ke birileryle bu kdar rahat bi seklde paylastm onn hakkinda konstm beni buraya kabul ettgniz icin tesekkr ederm hepnizi kocaman opuyorm :))

Kizlar simdi dusunuyorumda siz benm icn ayri ayri hepnz cok ozelsinz hayatmda iyki varsniz ben kilomu ilk ke birileryle bu kdar rahat bi seklde paylastm onn hakkinda konstm beni buraya kabul ettgniz icin tesekkr ederm hepnizi kocaman opuyorm :))
Evet bende burda olmaktan cok mutluyum hep birlikte istedigimiz kilolara inicez ins.hem saglikli hem de fit olcaz Allahin izniyle...dertler paylastikca azalir selincim...sende iyiki varsin foruma nese getiriyosun hernekadar seni tanimasamda cok neseli hayat dolu oldugunu tahmin edebiliyorum....

Evet bende burda olmaktan cok mutluyum hep birlikte istedigimiz kilolara inicez ins.hem saglikli hem de fit olcaz Allahin izniyle...dertler paylastikca azalir selincim...sende iyiki varsin foruma nese getiriyosun hernekadar seni tanimasamda cok neseli hayat dolu oldugunu tahmin edebiliyorum....
Evet canm oyle oldugumu soylerler hayatin zorluklari cok tabi anlatamadgim neler yasiyor insan ama ynedee gulmeyi becerebilmek lazm yoksa nasil gecrr bu hayat dimi :)

Uzmanvet canm cok guzel bi paylasim oldu aonuna kdar okudm ve cok guzel bilgiler aldm biber domates et ve sut urunlerini daha dikkatli tuketicem bundan sonra belkide kilo vrrmeme dahada katki saglicaktir ve biay aorucam mesela ara ogun yapiyorz ya biz o yanls dimi bir sabah bir aksm yemeliyiz o da meyveler once veyahut tatli sonra ana yemek yannda bisiy olmadan yogurt bile 1 e saat sonrada su veya yeailcay dogru anlamsm deglmii
Uygulaması çok zor. Çünkü ömrümüzü yemek yemeye boğuyoruz resmen. Şekere alıştığımız için sık sık yemek zorunda kalıyoruz. Taş Devri diyetinde süt ve süt ürünleri fazla yok. Ben acayip alışkınım yoğurt ve peynire. Kalsiyum fosfor oranından dolayı kalsiyum vücuttan atılıyor. Zaten bu kalsiyum vücutta çoğu şeyle de bağlanıyor. Mesela demir. Yoğurtlu ıspanak yemeyin derler ya bundan dolayı. Badem yemeyi biraz artıracağım. Hem kalsiyumu için hem de cildi korumak için. Sütü de 1 dilim peynir 200 ml kefirle sınırlayacağım.
Bir öğün denedim. Önce su içtim, ardından meyve yedim, yarım saat sonra salata, yoğurt, en son da etli yemek. Yoğurdu boş mideye yemek daha iyi. Yemekten 1-1,5 saat sonra su içmeye başladım, ardından çay, Yeşilçay devam ettim. Öğleden sonra ara öğün badem yedim sadece. Güzel de oldu. Günde 4 öğün. Tekrar başlarım yakında. Spor yapabilmek için öğünleri azaltmadım. Ağır spor bitince 4 öğüne başlarım.

Uygulaması çok zor. Çünkü ömrümüzü yemek yemeye boğuyoruz resmen. Şekere alıştığımız için sık sık yemek zorunda kalıyoruz. Taş Devri diyetinde süt ve süt ürünleri fazla yok. Ben acayip alışkınım yoğurt ve peynire. Kalsiyum fosfor oranından dolayı kalsiyum atılıyor. Zaten bu kalsiyum vücutta çoğu şeyle de bağlanıyor. Mesela demir. Yoğurtlu ıspanak yemeyin derler ya bundan dolayı. Badem yemeyi biraz artıracağım. Hem kalsiyumu için hem de cildi korumak için. Sütü de 1 dilim peynir 200 ml kefirle sınırlayacağım.
Bir öğün denedim. Önce su içtim, ardından meyve yedim, yarım saat sonra salata, yoğurt, en son da etli yemek. Yoğurdu boş mideye yemek daha iyi. Yemekten 1-1,5 saat sonra su içmeye başladım, ardından çay, Yeşilçay devam ettim. Öğleden sonra ara öğün badem yedim sadece. Güzel de oldu. Günde 4 öğün. Tekrar başlarım yakında. Spor yapabilmek için öğünleri azaltmadım. Ağır spor bitince 4 öğüne başlarım.
Parca parca yiynce hem sndirimi rahat olmstur hem tokluk hissi daha cok glmistir eminimki alismadgimz icn bize garp gliyor yoksa cok guzel bi alskanlk bence ins kendmzi alstrablirZ benm sutle pek aram yok yogrt ve peynr yiorm ama yogurduda yemekle beraber yemege onceden beri cok alismistm onu degstirmeliym oncelikle sonra yemekten aonra su icmeyi kaldirmaliym bu sira spor cok yapamiyorm ama gnduz xok yoruluyorm butn evi kaldirdm her yer bi yerde bide teras ve alt katta odunluk tarİ bisiy var oralarada griyorm cocuklar uyudugu zaman butun gun hareket halinde aksmda bacaklarm cok agriyor spor yapmaya gcum kalmiyor ama islerm bitsin eski duzenme gecicem hemen

Muck kocaman. Çok tatlısın. Selinciğim. Süper annesin de eminim. Ben oğluma mandallardan yol yapardım. O da kamyonetle geçerdi. O zamanki halime benzettim seni. Ama zamanla yıprandım çok. Polyannaydım ben de. Kimseyi kıramadım da çok kırıldım. Artık biraz daha tersim. 40'ımı geçince kapris yapmayı, reddetmeyi bazen de kalp kırmayı öğrendim. Biraz bencilim ama daha mutluyum. Bir laf öğrendim.
Alttan alan, kalp kırmayan kadından korkacaksın, çünkü ne zaman patlayacağı belli olmaz. Çok karamsar olduysa özür dilerim.
Kendine iyi davran.

Muck kocaman. Çok tatlısın. Selinciğim. Süper annesin de eminim. Ben oğluma mandallardan yol yapardım. O da kamyonetle geçerdi. O zamanki halime benzettim seni. Ama zamanla yıprandım çok. Polyannaydım ben de. Kimseyi kıramadım da çok kırıldım. Artık biraz daha tersim. 40'ımı geçince kapris yapmayı, reddetmeyi bazen de kalp kırmayı öğrendim. Biraz bencilim ama daha mutluyum. Bir laf öğrendim.
Alttan alan, kalp kırmayan kadından korkacaksın, çünkü ne zaman patlayacağı belli olmaz. Çok karamsar olduysa özür dilerim.
Kendine iyi davran.
Bu kadar olur sanki sana herseyimi anlatmam gbi bi cevapti bu resmen kaldm cevremde bu tarz insanlar var karsisndknn ne dusundugnu bilmeden konusan su an dedgn gbi oyle boyle gecyor zaman ama bi yasa gelnce emnimki bende lafmi esirgemyecegm ben yalana hic tahamml edemyorm ve karsmda ack ack yalansoyleyen beni salak yerne koymaya valsan insanlar var nye cunku selin hep guluyor uzulmyor diye aklida yok bisyn farknda degl ben buna cok snir oluyorm bi akklli kendileriymis gibi davranan insanlara :) benmkide cok patlama oldu ozur dilerim :D

***4.TAKIM 376. ETAP***

uzmanvet ( /66.9/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
sudem34 ( /76.7/ / /% )
yakalandimyine (/71.4/ / /% )
mum (/60.4/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor
zeynepsudee (/66.2/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

***4.TAKIM 376. ETAP***

uzmanvet ( /66.9/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
sudem34 ( /76.7/ / /% )
yakalandimyine (/71.4/ / /% )
mum (/60.4/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor
zeynepsudee (/66.2/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %
Canm takimimz yaz ayndami bu kdar yoksa genel mi eger girmek isteyen olursa yeni arkadaslar davet etsek daha cogalsak kaynassak daha guzel olur diye dusunuyorm ben ama kaptanmiz bilir tabiki :)

Canm takimimz yaz ayndami bu kdar yoksa genel mi eger girmek isteyen olursa yeni arkadaslar davet etsek daha cogalsak kaynassak daha guzel olur diye dusunuyorm ben ama kaptanmiz bilir tabiki :)
Yok canım izinde olup listeye donecekler var bikaç kişi. Bi taneside benim izinde olanların. Şimdilik bu kadariz ben yine uygun başvuru görürsem cagiririm ama sayiyi fazla artiramiyoruz.

Yok canım izinde olup listeye donecekler var bikaç kişi. Bi taneside benim izinde olanların. Şimdilik bu kadariz ben yine uygun başvuru görürsem cagiririm ama sayiyi fazla artiramiyoruz.
Anladm canm bide sey sorcaktm aradm bulamadm smdi yarn yuzdr alicaz ya orda ilk kilomuzumu baz alicaz gecen haftaki kilomuzumu yani ilk buraya girdgm kilomumu yoksa gecen haftaki kilomumu aklma takldi yanls yapmym dedm

Anladm canm bide sey sorcaktm aradm bulamadm smdi yarn yuzdr alicaz ya orda ilk kilomuzumu baz alicaz gecen haftaki kilomuzumu yani ilk buraya girdgm kilomumu yoksa gecen haftaki kilomumu aklma takldi yanls yapmym dedm
Geçen hafta ki kilonu alıcaksın canım. Ilk kilonu unut bundan sonra haftalık gidiyo

kizlar tanisalim mi...

29 yasindayim..sinif ogretmeniyim...evliyim...22.5 aylik oglum var...boga burcuyum...yukselenim terazi...istanbuldayim..boy 1.72 kilo 77 yazayim...sabah taryilacagim cunku...

benim gibi herkea kendini tanitir mi?

kizlar tanisalim mi...

29 yasindayim..sinif ogretmeniyim...evliyim...22.5 aylik oglum var...boga burcuyum...yukselenim terazi...istanbuldayim..boy 1.72 kilo 77 yazayim...sabah taryilacagim cunku...

benim gibi herkea kendini tanitir mi?
Tanistgima memnun oldum canm :)

Bende 21 yasindaym ...ev hanimyim ama jeofizk muhendisligi okudm tabi tam sonna gelemesemde :( 2 cocuk sahbiyim 1.65 boyum kilomu birazdan yazacagim :)) kocaeli izmitteyim bende yau burcuyum genelde neseli sakin alttan alan bir yapm vardr ama icime atarm bi kapandimmi tam kapanrm diyebilirm bendende bu kdar sekerler :)

Back
X