Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel menu olmus canmcim yne tebrikler )

Dunku menumu bildiriyorum bende hemencik :)

Sabah: kpekli ekmekten kucul bir tost,1 haslabms yumrta, bal ,peynir, maydanoz

Ara:bitki cayi, elma ( yarim )
Oglwn : 4 bulgurlu biber dolmasi,kivrcik salata
Ara:bitki cayi 1 ufak dilim kek
Aksam : nuggetli buyuk bir kase salata ve ayran
Cayn yannda halley 2 tane ( cok utanyorm ama misafr icnde ole bole derken gitti bugn sifr tatli tuketecegim soz veriyorum )

40 dk hizli tempoda yuruyus 2 saat ev isi ( her gun) 2 lt su

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yazamadım tatildeydim çok iyi geldi ama +1 kiloda tatille birlikte bana geldi.bu hafta telafi edeceğim inşallah

Canm profilindeki kizinmi masallah cok tatli allah nazarlardan saklasin :))

amin canım sağol ewet kızım elanurum
Masallah canm gozlukleride cok sirin benmde eltmin aralikta kiz bebeisi olcak ben ondan heyecnliym suslu puslu bisyler almak istyorm surrkli simdi internette buldm tam o tarz dikim yapan bi yer sipars veryorsn eve gonderyorlar bende hediye alicm ama hngisini alsm bilemedim hepsnden alasm geldi inanki : D

ben hep kızım olsun isterdim canım cicili biçili giydirmek için allah gönlüme göre verdi bende kızıma internetten sipariş verdim tütü etek falan ama çok basit şeyler geldi göründüğü gibi değildi alırken dikkat et canım benimde içim gidiyor herşeyi almak istiyorum çok tatlı kıyafetler var

Canm ben sabahlati pek izleyembiyorm evi toparla sil supur camasir bu saate kadar acamyorm hic ayip olmazsa konu neydi kimbilir ne faydali bilgiler paylasmistir :/
Bende tamamını izleyemedim ama genelde anlattığı şeyler 6 öğün yiyin yürüyüş vs.vs. Yürürken poşet yada streç film sarak zararliymis akşam geç yemeyin.

Tütü yu evde yapabilirsiniz kızlar çok kolay google a yazinca çıkıyo yapılışı ben yegenime yaptım bi arkadasimda ikiz kizlarina yapti hic baskasina para vermeyin.

Canm ben sabahlati pek izleyembiyorm evi toparla sil supur camasir bu saate kadar acamyorm hic ayip olmazsa konu neydi kimbilir ne faydali bilgiler paylasmistir :/
bende izledim canım diyette ekmek yenmesi gerektiğini ekmek yerine makarna yada pilav yemenin zararlı olduğunu falan söyledi.sirkeli su içmekte zayıflatmıyormuş

Tütü yu evde yapabilirsiniz kızlar çok kolay google a yazinca çıkıyo yapılışı ben yegenime yaptım bi arkadasimda ikiz kizlarina yapti hic baskasina para vermeyin.
evet ya çok kolaymışta malzeme almaya zamanım olmadı gerçi nerde satılır onuda bilmiyorum bulsam renk renk yapıcam

Bende su anda ondan sebep birax kararsiz kaldim naylonumsu geldi dikkatli baknca bebek icn saglikli degil en iyisi gorup sevip almak sanrm bende kiz cocugu cok sevyorum susu pusu buyuynce anneye arkdas olusu :))

bende izledim canım diyette ekmek yenmesi gerektiğini ekmek yerine makarna yada pilav yemenin zararlı olduğunu falan söyledi.sirkeli su içmekte zayıflatmıyormuş
Bunu bi arastryim canm severm bende oyle bisylerle ugrasmayi supper bi fikir oldu buda :))

Klasik olanlari tekrarlamis hatrlatmis doktor hanim :)

evet ya çok kolaymışta malzeme almaya zamanım olmadı gerçi nerde satılır onuda bilmiyorum bulsam renk renk yapıcam
Renk renk cicekcilerden alabilirsin tulleri genelde satiliyoda süs malzemesi satan dükkanlar var.
Bende su anda ondan sebep birax kararsiz kaldim naylonumsu geldi dikkatli baknca bebek icn saglikli degil en iyisi gorup sevip almak sanrm bende kiz cocugu cok sevyorum susu pusu buyuynce anneye arkdas olusu :))
Sana adresvverebilirim belsanin oralarda var kumascilarsin falan olduğu ara ssokağın bi üstünde var oralar hep öyle dükkan dolu zaten.
Strec filmi ne icn kullanyorlarmiski
gobege sarinca terletiyo yürüyüş yaparken o yüzden sariyolar.

selam kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.. iş, okul, okul sonrası alınacaklar falan yeni yemek yedik kızımla..birazdan bi bakarım neler kaynatmışsınız daha şimdiden gözüm yatakta bi kahve içeyim kendime geleyim bari..

Kahveni ic gel canm ya unutma biZide :)) yoluna girdimi biraz isler

Benmde ilk aklma orasi geldi bide bi pasaj vardi onn en altnda 2 dukkn vardi ordada cok cici seyler oluyor :) ordan boncuk alip yatak odama set yapmistim :))

Kizlar selamlar sizden uzak duramadim:)evin halini bi gorseniz cok kotu koli cuval ne ararsan dolu
Carsambaya tasiniyoruz kismetse:)
Bu arada diyet kontrolu gitti tabine bulursam yiyorum hic dikkat edemedim
Bi tasinayim araniza hemen doncem ins.cok kilo almam
Bu arada bende kocaelinde okudum universiteyi...cok ozledim oralari 6 yilim gecti...belsa felan diyince anilarim canlandi:)

Olsun canm sen hayrlisiyla tasin yerles sonra hemen burdasin birakmayiz : D a ne gyzelmis hangibolumu okudun canm baya bi sure buralardaymissin gercekten simdik ne taraftasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…