Canm ben sabahlati pek izleyembiyorm evi toparla sil supur camasir bu saate kadar acamyorm hic ayip olmazsa konu neydi kimbilir ne faydali bilgiler paylasmistir :/Kızlar yeni oturabildim star tv de Ayça KAYA varizleyebilirseniz
Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
Öğlen kahvaltısı: Menemen, 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, çay, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1/3 muz, 5 adet çilek, yarım salatalık (meyve tabağını kızım hazırladı, bir de güzel süslemiş ki ama bu yetenek kesinlikle benden geçmemiş)
Ara: 2 adet ceviz, 3 kuru kayısı
Akşam: 4 yemek kaşığı bulgur pilavı üzerine 2 yemek kaşığı etli nohut yemeği, 150 gr kadar hamsi, yarım kase salata
Ara: 1 adet magnum mini böğürtlenli (spor hocam diğer dondurmalara göre şeker oranı düşük dedi ama sevmedim ama yedim)
1311 kalori
1,5 litre su, yarım saat yürüme, 2 saat ev işi
günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yazamadım tatildeydim çok iyi geldi ama +1 kiloda tatille birlikte bana geldi.bu hafta telafi edeceğim inşallah
amin canım sağol ewet kızım elanurumCanm profilindeki kizinmi masallah cok tatli allah nazarlardan saklasin :))
Masallah canm gozlukleride cok sirin benmde eltmin aralikta kiz bebeisi olcak ben ondan heyecnliym suslu puslu bisyler almak istyorm surrkli simdi internette buldm tam o tarz dikim yapan bi yer sipars veryorsn eve gonderyorlar bende hediye alicm ama hngisini alsm bilemedim hepsnden alasm geldi inanki : Damin canım sağol ewet kızım elanurum
ben hep kızım olsun isterdim canım cicili biçili giydirmek için allah gönlüme göre verdi bende kızıma internetten sipariş verdim tütü etek falan ama çok basit şeyler geldi göründüğü gibi değildi alırken dikkat et canım benimde içim gidiyor herşeyi almak istiyorum çok tatlı kıyafetler varMasallah canm gozlukleride cok sirin benmde eltmin aralikta kiz bebeisi olcak ben ondan heyecnliym suslu puslu bisyler almak istyorm surrkli simdi internette buldm tam o tarz dikim yapan bi yer sipars veryorsn eve gonderyorlar bende hediye alicm ama hngisini alsm bilemedim hepsnden alasm geldi inanki : D
Bende tamamını izleyemedim ama genelde anlattığı şeyler 6 öğün yiyin yürüyüş vs.vs. Yürürken poşet yada streç film sarak zararliymis akşam geç yemeyin.Canm ben sabahlati pek izleyembiyorm evi toparla sil supur camasir bu saate kadar acamyorm hic ayip olmazsa konu neydi kimbilir ne faydali bilgiler paylasmistir :/
Tütü yu evde yapabilirsiniz kızlar çok kolay google a yazinca çıkıyo yapılışı ben yegenime yaptım bi arkadasimda ikiz kizlarina yapti hic baskasina para vermeyin.ben hep kızım olsun isterdim canım cicili biçili giydirmek için allah gönlüme göre verdi bende kızıma internetten sipariş verdim tütü etek falan ama çok basit şeyler geldi göründüğü gibi değildi alırken dikkat et canım benimde içim gidiyor herşeyi almak istiyorum çok tatlı kıyafetler var
bende izledim canım diyette ekmek yenmesi gerektiğini ekmek yerine makarna yada pilav yemenin zararlı olduğunu falan söyledi.sirkeli su içmekte zayıflatmıyormuşCanm ben sabahlati pek izleyembiyorm evi toparla sil supur camasir bu saate kadar acamyorm hic ayip olmazsa konu neydi kimbilir ne faydali bilgiler paylasmistir :/
evet ya çok kolaymışta malzeme almaya zamanım olmadı gerçi nerde satılır onuda bilmiyorum bulsam renk renk yapıcamTütü yu evde yapabilirsiniz kızlar çok kolay google a yazinca çıkıyo yapılışı ben yegenime yaptım bi arkadasimda ikiz kizlarina yapti hic baskasina para vermeyin.
Bende su anda ondan sebep birax kararsiz kaldim naylonumsu geldi dikkatli baknca bebek icn saglikli degil en iyisi gorup sevip almak sanrm bende kiz cocugu cok sevyorum susu pusu buyuynce anneye arkdas olusu :))ben hep kızım olsun isterdim canım cicili biçili giydirmek için allah gönlüme göre verdi bende kızıma internetten sipariş verdim tütü etek falan ama çok basit şeyler geldi göründüğü gibi değildi alırken dikkat et canım benimde içim gidiyor herşeyi almak istiyorum çok tatlı kıyafetler var
Strec filmi ne icn kullanyorlarmiskiBende tamamını izleyemedim ama genelde anlattığı şeyler 6 öğün yiyin yürüyüş vs.vs. Yürürken poşet yada streç film sarak zararliymis akşam geç yemeyin.
Tütü yu evde yapabilirsiniz kızlar çok kolay google a yazinca çıkıyo yapılışı ben yegenime yaptım bi arkadasimda ikiz kizlarina yapti hic baskasina para vermeyin.
Bunu bi arastryim canm severm bende oyle bisylerle ugrasmayi supper bi fikir oldu buda :))bende izledim canım diyette ekmek yenmesi gerektiğini ekmek yerine makarna yada pilav yemenin zararlı olduğunu falan söyledi.sirkeli su içmekte zayıflatmıyormuş
Renk renk cicekcilerden alabilirsin tulleri genelde satiliyoda süs malzemesi satan dükkanlar var.evet ya çok kolaymışta malzeme almaya zamanım olmadı gerçi nerde satılır onuda bilmiyorum bulsam renk renk yapıcam
Sana adresvverebilirim belsanin oralarda var kumascilarsin falan olduğu ara ssokağın bi üstünde var oralar hep öyle dükkan dolu zaten.Bende su anda ondan sebep birax kararsiz kaldim naylonumsu geldi dikkatli baknca bebek icn saglikli degil en iyisi gorup sevip almak sanrm bende kiz cocugu cok sevyorum susu pusu buyuynce anneye arkdas olusu :))
gobege sarinca terletiyo yürüyüş yaparken o yüzden sariyolar.Strec filmi ne icn kullanyorlarmiski
Kahveni ic gel canm ya unutma biZide :)) yoluna girdimi biraz islerselam kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.. iş, okul, okul sonrası alınacaklar falan yeni yemek yedik kızımla..birazdan bi bakarım neler kaynatmışsınız daha şimdiden gözüm yataktabi kahve içeyim kendime geleyim bari..
Benmde ilk aklma orasi geldi bide bi pasaj vardi onn en altnda 2 dukkn vardi ordada cok cici seyler oluyor :) ordan boncuk alip yatak odama set yapmistim :))Renk renk cicekcilerden alabilirsin tulleri genelde satiliyoda süs malzemesi satan dükkanlar var.
Sana adresvverebilirim belsanin oralarda var kumascilarsin falan olduğu ara ssokağın bi üstünde var oralar hep öyle dükkan dolu zaten.
gobege sarinca terletiyo yürüyüş yaparken o yüzden sariyolar.
Olsun canm sen hayrlisiyla tasin yerles sonra hemen burdasin birakmayiz : D a ne gyzelmis hangibolumu okudun canm baya bi sure buralardaymissin gercekten simdik ne taraftasin :)Kizlar selamlar sizden uzak duramadim:)evin halini bi gorseniz cok kotukoli cuval ne ararsan dolu
Carsambaya tasiniyoruz kismetse:)
Bu arada diyet kontrolu gitti tabine bulursam yiyorum hic dikkat edemedim
Bi tasinayim araniza hemen doncem ins.cok kilo almam
Bu arada bende kocaelinde okudum universiteyi...cok ozledim oralari 6 yilim gecti...belsa felan diyince anilarim canlandi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?