Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar gunaydin bildirimini yapym hmen :)

Sabah 1,5 dilim minik kpek ekmegi,maydanoz,peynir,cay 2 haslanms yumrta ,2 tk bal
Ara:1 ceviz 1 dlm pastirma
Oglen:1 buyuk parca haslanmis et vve 1 kase yogurt
Aksam meyve tabagin( armut uzum ve elmali))1 gofret
1,5 lt su

Günaydın kızlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: menemen, çeçil peyniri, salatalık, marul, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay
Ara: 3 kırmızı erik

Öğlen: yarım porsiyon minekop balığı, 1 küçük patates, salatalık, marul
Ara: 10 badem, 100 ml kefir

Akşam: 1 kase nohut yemeği, yarım kase çorba, salata
Ara: 1 top dondurma
Ara: 1 nektarin
2 litre su
40 dakika orta tempoda yürüyüş

Canm menun cok gusel olmus tebrkler tam dengeli bir gun gecirmissin :)

Canm menun cok gusel olmus tebrkler tam dengeli bir gun gecirmissin :)
Sağol canım. Gerçi bugünlerde tatlı krizi tutuyor. Dün de öğleden sonra muhallebi yiyecektim. Aldığım muhallebi küflü çıktı. Hevesim kursağımda kaldı. Bugün 1 dilim meyveli pastayı yedim ama.

Kizlar ben tasinma telasi gecene kadar izin istiyorum...bu arada gripte oldum cok feci durumdayim

Ne sattiklarni kontroldemi etmyolar :/ nefsni korlicek kdar yemssn canm bende pasta en dayanmadm seydir o yuzden ne aliyorm ne yapiyorm : D

Kizlar gunaydin bildirmim geliyor :)
Bugn kendmi daha iyi hissdyorum hastaligi atyorm sanrm vucdm cok kansz kaldi ondan boyle oldum tahlil yaptrmayi dusunuyirm :/

Sabah:2 minik dilm ekmek 1 haslnmis yunrta,1 tk pekmez,maydanoz , peynir

Ara:yesilcay2 minik cikolata

Oglen aksam 4 biber dolmasi ( bulgurlu),buyuk bir kase cevizli havuclu peynrli kivircik salata ,cok az yogurt

2 lt su spor yok ( bugn baslycam ins )

günaydın kızlar iyi pazarlar.. bende dünün menüsünü yazayım gece kriz tuttu akşam yemeği yiyememiştim.
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle tavuk sote 2 kaşık kadar 1 dilim tam buğday,1 domates
ara: 2 erik, 20 adet üzüm
akşam diyelim:1 pk ubuk kraker
ardından: 3 dilim tam buğday ve 80 gr ton balığı
su 2 lt kadar çay yok spor yok..
yarın işbaşı düzene girer heralde benim menüler.. okul koşturması da bitti gibi bakalım..bugün de eve alışverişe çıkıcam görüşürüz..

canım benim menüler daha düzene girmedi e haliyle pek yorumda yapmak istemiyorum.. ama salatanı havuç katmadan yapsan daha güzel olur glisemik indeksi yüksek havucun..yoğurdu arttırabilirsin birde..2 minik dediğin çikolata 2 küçük karemi anlamadım eğer öyleyse sorun yok..2 öğün olmuş dışardaydın heralde sende..

sevmezmiyim canım kendi evim zaten kızın okulu için lojmana tasinmistik daha önce evimizde oturuyoduk şimdi geri döndük kız ortaokula başlıyor diye.
canım, benim kızın okul işide kafamı çok karıştırdı özel okul konusunda iyi yapmadım sanki..dün toplantı vardı doğru dürüst hiçbirşey konuşulmadı 3 saat boşu boşuna kafa patlattık.. senin kızın okulunda yemek olarak kahvaltı da varmıydı? bizde sadece öğle yemeği var..saatleride çok kötü okul açılmadan 8.30-17 denilmişti şimdi 16 oldu çıkış saati..birde bana indirim yapmayım kıyafetleri bizden olur demişti şimdi kalkmış biz yardımcı oluruz demişizdir dedi iyice sinir etti sanki dilendik yani.. kıyafetleri bizden olsun denirse bu yazlık kışlık birer takım demektir benim anladığım..neyse kafam kazan bi yoluna giremiyor iş güç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…