canım valla evde kalmamış almakta aklıma gelmedi akşam alacağım cevizfalan.ekmekte yemedim ama baya bi sosu falan vardı oyuzden bugun hafif geciriyorumGuzel olmus canm menun ekmeksz yeemen guzel olms bugun fazla hareketle eminm yakicaksindir onuda :)ceviz findik badem neredee :))
Tamm canm bende oyle gecrmeye calisyorm ama cnm cok tatli istyor nasil durdurablirm kendmiicanım valla evde kalmamış almakta aklıma gelmedi akşam alacağım cevizfalan.ekmekte yemedim ama baya bi sosu falan vardı oyuzden bugun hafif geciriyorum
Kahvaltıda halleymi yedinBende bildirimimi yapym hmen :))
Sabah 2 kuck dilm kepek ekmegi,1 halley ,bal,peynir,maydnoz,1 hasl. Yumurta
Ara: yesilcay 9 badem
Oglen 2 dolma, kivrcik salata, yogurt
Aksm: tavuk sote 1 kase yogurt,1 dilm kpek ekmegi2 yudm meyve suyu1 parca cik.
Yarim saat cardio pilates
3 lt su :))
Kahvaltıda halleymi yedinBende bildirimimi yapym hmen :))
Hic sorma canm benm esimde hem diyor destekliyorm seni arkandaym hemde aksm bisyler getiryor yemicem dyorum hemen basliyor boyle diyetmi olur tamm birak ben sensiz yiyemm flan demeye :))
tatlı deme canım tatlı deme kaç gündür eşim gelirken ne alayım dediğinde tatlı al dememek için kendimi zor tutuyorum bide fıstıklı baklava canım istiyor yani en kalorilisindenTamm canm bende oyle gecrmeye calisyorm ama cnm cok tatli istyor nasil durdurablirm kendmii(
1 parça cik.Bende bildirimimi yapym hmen :))
Kahvaltıda halleymi yedin
Kahvaltıda halleymi yedin
Ya cok utandim su an ama iyi oldu bana utanym bdaha yapmym onuda neden yedm onceki gece 10 lu halleyi 3 erkek karsmda yediler canm cok cekmsti bende hakkmi aldm sabah yiyim kolay yansn dedm ondan oyle oldu biraz :/1 parça cik.çikolatamı canım utana utana yazmışsın gbi kahvaltıdada halley
afiyet olsun canım benim sabah yemek en iyisi zaten eşler biraz yardımcı olsa işimiz çok daha kolay olacak amaYa cok utandim su an ama iyi oldu bana utanym bdaha yapmym onuda neden yedm onceki gece 10 lu halleyi 3 erkek karsmda yediler canm cok cekmsti bende hakkmi aldm sabah yiyim kolay yansn dedm ondan oyle oldu biraz :/
düşündüm bulamadım canım yok galiba çok şükürKizlaar buda gunn sorusu olsun o zaman bayadit yapmadik :))
Hayatinizda asla unutamayacaginz en kotu aniniZ nedir ??
afiyet olsun canım benim sabah yemek en iyisi zaten eşler biraz yardımcı olsa işimiz çok daha kolay olacak ama
Hic sorma canm en dayanamadgm seydir zaten tatli bi onu assam tamamdir bu is :))düşündüm bulamadım canım yok galiba çok şükür
Benim babamı kaybettigim günKizlaar buda gunn sorusu olsun o zaman bayadit yapmadik :))
Hayatinizda asla unutamayacaginz en kotu aniniZ nedir ??
Sabah yemen iyi olmuş gün içinde yanmış gitmiştir.Ya cok utandim su an ama iyi oldu bana utanym bdaha yapmym onuda neden yedm onceki gece 10 lu halleyi 3 erkek karsmda yediler canm cok cekmsti bende hakkmi aldm sabah yiyim kolay yansn dedm ondan oyle oldu biraz :/
Sağol canım. Arada bir kalırsam da dikkat etmeye çalışıyorum.Iskender yenebilir et sonuçta ekmek yememişsin zaten yanında. Eşler öyle malesefhic dusunmuyolar bazen.
Gayet güzel yine menün kefirimi yaptim bugün bende gerçi hazır sütle yapmak zorunda kaldım bu defalik ama olsun mayalansinda içmeye baslayalim kızımla.
İnşallah kısa zamanda göreceksiniz. Ben Haziran ortasında 74 kilo ile başladım. 6 haftada 6 kilo verdim. Sonrasında da haftada ortalama yarım kilo verdim. Şu an 65'e indim sanırım. Aslında hedefimi 64 değil de 58 de koyabilirim ama o zaman kollar, bacaklar ve kalçadan çok gidecek ama karın ortada kalacak. Belki kışın yavaş yavaş kalan 6 kiloyu da karın hareketleriyle veririm. Ayda 1 kilo olacak şekilde.Canm supersin ya bizde gorcekmiyiz o gunleri bu gdisletoplamda ne kadar vermis oldun simdi buraya basladigindan beri ??
Kizlaar buda gunn sorusu olsun o zaman bayadit yapmadik :))
Hayatinizda asla unutamayacaginz en kotu aniniZ nedir ??[/QUOTE
Çok istediğim 2. hamilelik ihtimalinden dolayı elime batan odun kıymığını bile aldırmaya doktora gitmediğim halde tatilde oğlumu havuza götürdüğümde yanan sırtımı tedavi etmek için kullandığım bepantene karşı allerji geliştinde arkasından anjioödeme varan sonuçlar olduğunda antihistaminik, kortizon vb ilaçları kullanmak zorunda kalıp ay sonunda da hamile olduğumu öğrendiğimde başımdan kaynar sular dökülmüştü resmen. Tabi sonrasında doktorların tutarsız konuşmaları sonucunda aldırdığımda çektiğim hem bedensel hem ruhsal acıyı asla unutmadım.
6 ay sonra da kızıma hamile kaldım.
Halley de nazar boncuğu olsun. Menülerin güzel canım. Sıkma canını. Azar azar kurtulacağım. Çok sakıncalı da mutsuz oluyor insan. Kilo vermenin sırrı aslında inanmak. Yediklerinin kilo aldıracağından korkarsan kilo alırsın zaten. Kilo vereceğine inan öncelikle.Bende bildirimimi yapym hmen :))
Hindistan cevizli, damla sakızlı muhallebi şeker krizi için birebir canım dene.tatlı deme canım tatlı deme kaç gündür eşim gelirken ne alayım dediğinde tatlı al dememek için kendimi zor tutuyorum bide fıstıklı baklava canım istiyor yani en kalorilisinden
Basin saolsun canm yattigi yer nur olsun insallahBenim babamı kaybettigim gün
Sabah yemen iyi olmuş gün içinde yanmış gitmiştir.
Sağol canım. Arada bir kalırsam da dikkat etmeye çalışıyorum.
Kefir aslında hazır sütle daha kolay fermantasyon oluyor. Sebebini yağın homojenize olmasına bağlıyorum. Kaynatıp soğuttuğum sütle zor oluyor. Sende nasıl oluyor. Uht sütlere karşıyım bu arada. Tetraplakta satılan meyve sularına da tabi. Çocuklar benden şikayetçiler. Markette içecek olarak su ve maden suyu dışında birşey almıyorum. Yiyecekte de dondurma ve çikolata alıyorum o kadar.
İnşallah kısa zamanda göreceksiniz. Ben Haziran ortasında 74 kilo ile başladım. 6 haftada 6 kilo verdim. Sonrasında da haftada ortalama yarım kilo verdim. Şu an 65'e indim sanırım. Aslında hedefimi 64 değil de 58 de koyabilirim ama o zaman kollar, bacaklar ve kalçadan çok gidecek ama karın ortada kalacak. Belki kışın yavaş yavaş kalan 6 kiloyu da karın hareketleriyle veririm. Ayda 1 kilo olacak şekilde.
ictiklermiz nler yapiyor bizeHaberturkte gdolu besinlerle ilgili bi saglik programnn tekrari vardi izleyemedim internetten tekrarni bulacagm ama duygudm suydu 2030 da bugne oranla kisrlik %50 daha fazla artcak dedi doktrlar moralm cok bozldu yediklermz ict
canım benim haklısın tabi insanı şüphe bir türlü bırakmaz aklındanda çıkaramazsın.benimde nişanlıyken hatta nikahımız bile olmuştu düğünü bekliyoduk başıma buna benzer bir şey geldi burada yazıp moralimi tekrar bozmak istemedim sen yazınca yazdım.düğün için alışveriş yaparken bi bayan mağazasına girdim iç çamaşırcı olduğu için eşim dışarıda bekliyordu uzun süre çıkmayacağımı düşündü galiba ben oradakileri beğenmeyince hemen çıktım çıktığımda eşimi bi bayanla bakışırken gördüm daha sonra merhaba deyip konuşmaya başladı beni görmedi ne konuştuklarını tam duymadım ama bu bile bana yetti sonradan öğrendim eski sevgilisiymiş karşılaşmışlar geliyomuyum diye kontrl etmek için arkasına baktığında beni görünce şok oldu ben hiçbişey söylemeden yüzüğü atıp gittim gelme diyede bağırdım sonradan özürler çiçekler falan ailelerde araya girince barıştık ama hala içimdekişüphe gitmiyor herşeyinide kontrol ediyorum bir şey bulamadım çok şükür.herkes bunun için ayrılınırmı dedi amabenim için önemli bir şey tabikiictiklermiz nler yapiyor bizeelimden geldigince dikkat edyorum.ama bi yerden sonra olmuyor yetisemyorum
Sorunn cevabni bende veryim siznkilern yannda tabi bisy degl ama bende hala untamm ve hatrladkca snir olurm
3 sene evvel flan esimle nisanliydik bekarlik evimizn en alt katndada esimin diger market vardi zaten orda tansmistik neyse kimsenin gunahna girmek istemm ama sansmza alinn her kaasyer bi acaypti bu anlatcagm en kotu yasadgm tabi daha nelr vardida nisanliydik esimle dugn icn hazrlik alsvers flan yapyorz bi telefon geldi ve esm kipkirmzi oldu suphelndim neyse dedm bnm dsimda bir olaydir flan aksma dogru eve gectim otrdm bilgsardan moblya bakyorm babm geldi sen kacta geldin dye kizdi bna neyse konstk gec gelmedgimi anladi gtti biraz sonra tekrr geldi ve esmn arabasnda bi bayan otutdgunu soyledi bende aradm hmen ve karsdan zit bi cevp gelmeynce yikldm megerse kasyer surekli rahatsiz edyormus byda artk dayanamams ve uyarmaya gtmis ne olursa olsun orda bende olmalydm pesmden is cevrmemeliydi ben esylarmi topladm aglyark tatle gttim bir hafta hattmi fln herseyi kirdim geldgmde onu cok caresiz gordum yemnler ednce inandm barstk ama hala bunn uzernden puskuryorm elmde olmadan ve asla aklmdan cikmiyor cok konstm ozr dilerm
Hazır meyve suyu almıyorum evde yapiyorum neyseki ama sütü mecburen aliyoruz kaynatma sütü o kadar sık alma şansım yok haftaa 5 kilo ondanda yoğurt kefor yapıyorum maya ölmesin diye hazir sütle yapıyorum.Sağol canım. Arada bir kalırsam da dikkat etmeye çalışıyorum.
Kefir aslında hazır sütle daha kolay fermantasyon oluyor. Sebebini yağın homojenize olmasına bağlıyorum. Kaynatıp soğuttuğum sütle zor oluyor. Sende nasıl oluyor. Uht sütlere karşıyım bu arada. Tetraplakta satılan meyve sularına da tabi. Çocuklar benden şikayetçiler. Markette içecek olarak su ve maden suyu dışında birşey almıyorum. Yiyecekte de dondurma ve çikolata alıyorum o kadar.
İnşallah kısa zamanda göreceksiniz. Ben Haziran ortasında 74 kilo ile başladım. 6 haftada 6 kilo verdim. Sonrasında da haftada ortalama yarım kilo verdim. Şu an 65'e indim sanırım. Aslında hedefimi 64 değil de 58 de koyabilirim ama o zaman kollar, bacaklar ve kalçadan çok gidecek ama karın ortada kalacak. Belki kışın yavaş yavaş kalan 6 kiloyu da karın hareketleriyle veririm. Ayda 1 kilo olacak şekilde.
Amin canım inşallahBasin saolsun canm yattigi yer nur olsun insallah
kötü bir olay yasamissin ama geçmiş gitmiş. Çok takılma yinede.ictiklermiz nler yapiyor bizeelimden geldigince dikkat edyorum.ama bi yerden sonra olmuyor yetisemyorum
Sorunn cevabni bende veryim siznkilern yannda tabi bisy degl ama bende hala untamm ve hatrladkca snir olurm
3 sene evvel flan esimle nisanliydik bekarlik evimizn en alt katndada esimin diger market vardi zaten orda tansmistik neyse kimsenin gunahna girmek istemm ama sansmza alinn her kaasyer bi acaypti bu anlatcagm en kotu yasadgm tabi daha nelr vardida nisanliydik esimle dugn icn hazrlik alsvers flan yapyorz bi telefon geldi ve esm kipkirmzi oldu suphelndim neyse dedm bnm dsimda bir olaydir flan aksma dogru eve gectim otrdm bilgsardan moblya bakyorm babm geldi sen kacta geldin dye kizdi bna neyse konstk gec gelmedgimi anladi gtti biraz sonra tekrr geldi ve esmn arabasnda bi bayan otutdgunu soyledi bende aradm hmen ve karsdan zit bi cevp gelmeynce yikldm megerse kasyer surekli rahatsiz edyormus byda artk dayanamams ve uyarmaya gtmis ne olursa olsun orda bende olmalydm pesmden is cevrmemeliydi ben esylarmi topladm aglyark tatle gttim bir hafta hattmi fln herseyi kirdim geldgmde onu cok caresiz gordum yemnler ednce inandm barstk ama hala bunn uzernden puskuryorm elmde olmadan ve asla aklmdan cikmiyor cok konstm ozr dilerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?