Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

semihacım sen bugünkü kilonu yaz yinede giremezsen onu baz alırız.

ALEYNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gruba ilk geldiğindeki kg. kaç?

Kestane kebap acele cevap.

Banada neşeli diyeti uygun geldi ama yarın izne çıkıcam o yüzden yapamam ama dönüşte deneyebilirim.

Akrep ve derya 24 Temmuzda listeler sizde dedim okylemediniz, tamam dimi şekerler?

15 günde 6 kilo verdiriyomuş bu detox diyeti
15 GÜN DETOX

1- Erken kalk Perdeleri aç güzel bir nefes al her sabah.
2- Erken yat akşamları

SABAH : Kahvaltıda kabuklarıyla 2 yeşil elma
ÖĞLEN ve AKŞAM :
• Zeytinyağlı yemekler
• Sebze Çorbası
• Çok iyi pişmiş etsiz bakliyatlar
• Balık buğulama (hatada 1 gün )
• Domatesli maydanozlu yumurtanın beyaz ile bir yemek yapılabilir. DENEMEDıM 
• Bulgur pilavı
YıYEBıLıRSıNıZ.

Öğünlerinizde yemeğinizle birlikte,
- 1 tatlı kaşığı yağ ile salata yiyebilirsiniz istediğiniz kadar.
- 1 bardak Yağsız yoğurt yada ayran yiyip içebilirsiniz.
- 1 dilim de tam buğday ekmegi yiyebilirsiniz.

ARA ÖĞÜNLER :
- 1 büyük bardak yağsız süt veya ayran
yada
- 1 avuç sarı leblebi yiyebilirsiniz.

Detox için yardımcı bir karışım önermiş ENDER SARAÇ
1Lt suya – 2 adet tarçın - 4 adet karanfil - 2 adet limon kaynatıp posasını atın
15 gün boyunca günde 2 bardak için.

Uyulması önemli olan bilgiler.
- Form Plus poşet çayı alınacak ve günde istediğiniz bir zaman dilimlerinde 2 adet içilecek. Tercihen saat 10:00 da ve 15:00 de ara ögüne yakın zamanlarda.

tamam canim oazamn bende basliyom yarin ama evde grissinim yok yarin disari cikacaktim onuda alirim artik bide sanirim ben su bulyon corbayi icemiycem bi kere denemistim bi iki kasik ictinmi güzel ama gerisi bayiyo insani
tamam canım başla yarın birlikte çıtırlaşalımkaydirigubbakcemile2
bende bulyonu içemem diye düşünüyorum midemi bulandırmamak için çorbayı kendim yapıcam..zaten genelde çorba var..yapar koyarım dolaba ölçüsüne göre öğünlerde içerim..
bende sabah çıktım marketten eksiklerimi aldım..köfteyide hazır aldım..epey küçük olanlarından
ama o zaman dondurma yiyememki
yeme kıs lmaz:şimdiye kadar yedik yedik de noldu..sonuç hep mutsuz olduk..hadi gelde hep birlikte mutlu olalım şekeropuyorumnanaktan
Ya kızlar neŞelİ olmak İstİyorum ben Çok gÜzel geldİ bana kaÇ kalorİlİk acaba
tamam sen de neşeli olursun o zamankaydirigubbakcemile3
Banada neşeli diyeti uygun geldi ama yarın izne çıkıcam o yüzden yapamam ama dönüşte deneyebilirim.

Akrep ve derya 24 Temmuzda listeler sizde dedim okylemediniz, tamam dimi şekerler?
gomutanım biz zatiii okeylememişmiydikkafamçokkarıştı
dur kıııs karıştırma kafamızı seçenek fazlalaşırsa rotamız şaşar allah muhafazalmaz:
kaptancım ok demedik çünkü biz başta kabul etmiştik sen meraklanma

evvvveeeettt bencedeeyerimseniben

öğle yemeğimi 14-14:30 arası yedim

menüm:1 bardak yoğurt,bir salatalık,2 grissini
salatalığı yoğurda doğradım harika oldu..öyle hafifimki şu an..tok da tutuyor..

şu ana kadar ;yemek hazırladım..sonra masayı topladım bulaşıkları hallettim..mutfağı tekrar toparladım.ve süpürdüm.yatak odasını topladım.kızımın odasını düzledim ve salonu tekrar topladım..sadece yerler kaldı..süpürüp silinecek..namaz kıldım kuran okudum..çok iyi geldi..ve benimkini yolcu ettim..
evde olunca acaip yoruluyorum yaa..evde olan kızlar hadi birbirimize rapor verelim.sonuçta ev temizliği de bir çeşit spor dimi .

Şekerler(akrep ve derya) siz zaten gönüllü oldunuzda biriniz diğerinde zannedersiniz ogün işiniz çıkar vs. sağlama almak istedim:)

Saolun canlar...

sende sağol şeker...hallederiz sen merak etme..ikimizinde işi çıkarsa kardeş takımdan rica ederiz..gözün arkada kalmasın olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…