Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şu detoks diyetini mutlaka bende denicem bu tarihlerde hangisi yapılıyo bilgisi olan varmııı

ben öğlen haşlanmış tavuk 1 parça
ve yoğurtlu makarna yedim

bu ay sonu üç günlük kiraz detoksunun tekrarı var canım..önümüzdeki ay karpuz

kız akrep kilo alırmı güldürdün beni valla:))) 2 kilo verdi ama beğenmiyor..daha çok vermeliydim diyor..ülen ben 3 günde 2 kilo versem oooo...ama midesi küçülmüş belli..çabuk acıkmıyor oturuncada fazla yemiyor...

neyse bizde bugün dr a gittik ek gıdaya 6 ya yakın geçeceğiz dedi..bide meyve alatayımmı dedim kızdı ya rezil oldum kızlar neler söyledi..cahil muamelesi yaptı bize yaaa:))))

cani bide detox yaparken illa sabah ögle aksammi yemen gerekiyo yoksa cok acikirsan yine yiyebiliyonmu kiraz
sadece sabah öğle akşam yiyosun canım..kiraz miktarı da kilona göre değişiyor..aralarda yeşilçay içiyosun

anam ne biliim kiraz yemekden gözüm de şaşırdı sanırım..evet doğru normalde çok gibi ama işte böyle bişiide mucize bekliyoruz sanırım çok fazla vermek istiyoruz..
birde ne güzel eşin yapmış benimki mümkün değil yapmazdı sanırım

ben zayıfladım ya kiloyu kendine yakıştırmıyor...senin yanına yakışmam lazım...bi kadına bak bide kocasına demesinler diyor deli :))

Bende gecikmeli de olsa ne yediğimi yazayım.

Salı

Sabah :Çeyrek ekmek arası salam-kaşar yedim
Öğle : Şeftali yedim.
Akşam : 1 tabak bamya - 2-3 kaşık bulgur pilavı - biraz cacık

Aralar malum zaten hep su ve çay.

Çarşambaya

Sabah : domates-salatalık, envayi çeşit peynir ve yumurta +1 dilim ekmek peşinden de sabah sabah ne alaka olacak ama dondurma yedim:kedi:

Öğlen : Kızarmış tavuk.

Akşam aç değildim 1 tane salatlık yedim sadece.

Su ve çay zaten değişmez ikili.:roflol:

herkese günaydın
kendi uydurduğum detox işe yarıyor kızlar.denemek isteyen varsa öneririm.2 günde 500gr gitti. daha önce denediklerim işe yaramamıştı.yürüyüşü de arttırınca oldu.
dün akşam 2 parmak köfte 4 kaşık yoğurt
gece 2 kaşık yoğurt+1 şeftali
85 dakika yürüyüş yaptım.

Yasemin nasılsın canım, evi toparlayabildin mi, elini netten biraz olsun çekebildin mi?

Beci nasıl bir detoks uyguluyorsun>?

akrep ne kadar verdin çokkk merak ediyorum.

günaydın kızlar
klasik kahvaltımı yaptım bugün.
akşama izmir yolcusuyuz. haftasonum orda geçecek.inşallah kilo almadan dönerim.
şebnemcim bilgin olsun.kilomu ordan bildirmeye çalışırım ama yinede söz veremem.yada şimdi tartılıp söyleyebilirim.sen nasıl dersen.

selam herkese
akşam salata parça tavuk
sabah salatalık dilim peynir
kuzum dutu bende severim ama bu sene nasip olmadı afiyet olsun

yasemin canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim seni, akrebim şuan inşallah iyisindir meraktan çatlatdın beni bu arada, ortim hiç sesin çıkmıyor sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…