sorma şeker benimkinde de bi değişmeler oldu..kendine kıyafet felan alıyor..yanında kötümü görüneyim diyor..sen gittikçe güzelleşiyosun napıyosun diyor..yaptığın maskeden banada yap diyor..delüüü oysa zayıflamak ve spora borçluyum güzelleşmemi haberi yok:roflol:ben zayıfladım ya kiloyu kendine yakıştırmıyor...senin yanına yakışmam lazım...bi kadına bak bide kocasına demesinler diyor deli :))
daha neler canım..imkansız değilki sende zayıflarsın bende 80 dim hemde geçen yıl bu zamanlar..ama şimdi çokşükür..sende verirsin şekeropuyorumnanaktanbiz yanmisiz desene bi kocasina bak bide karisina senağlama
evet canım katılıyorum..yağ yakıyolar işte..ama yinede moral oluyor bize..saçmalamayın kızlar yaa..o aklı sıra bana yağ yakacak...lmaz:yoksa öyle zapzayıf mükemmel vücut falan değilim yani..eski halime döndüm o kadar
herkese günaydın
kendi uydurduğum detox işe yarıyor kızlar.denemek isteyen varsa öneririm.2 günde 500gr gitti. daha önce denediklerim işe yaramamıştı.yürüyüşü de arttırınca oldu.
dün akşam 2 parmak köfte 4 kaşık yoğurt
gece 2 kaşık yoğurt+1 şeftali
85 dakika yürüyüş yaptım.
ortim süpersinnnnbu sabah
1 dilim sucuk+1 dilim ekmek+salata
45 dakika yürüyüş
afiyet olsuuunGünaydın kılzar,
dün yürüyemedim, akşamda birass kızartma yedim.
Sabah biraz ekmek (beyaz), domates, peynir
süprüüüüssssszemuszemusYasemin nasılsın canım, evi toparlayabildin mi, elini netten biraz olsun çekebildin mi?
Beci nasıl bir detoks uyguluyorsun>?
akrep ne kadar verdin çokkk merak ediyorum.
iyi yolculuklar şekeeer:gitme:günaydın kızlar
klasik kahvaltımı yaptım bugün.
akşama izmir yolcusuyuz. haftasonum orda geçecek.inşallah kilo almadan dönerim.
şebnemcim bilgin olsun.kilomu ordan bildirmeye çalışırım ama yinede söz veremem.yada şimdi tartılıp söyleyebilirim.sen nasıl dersen.
afiyet olsuuunselam herkese
akşam salata parça tavuk
sabah salatalık dilim peynir
kuzum dutu bende severim ama bu sene nasip olmadı afiyet olsun
yasemin canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim seni, akrebim şuan inşallah iyisindir meraktan çatlatdın beni bu arada, ortim hiç sesin çıkmıyor sen nasılsın
herkeze selam
orticim ben iyiyim iş yoğunluğunu atmaya çalışıyorum
yasemincim hoşgeldin nasılsın biraz sakinleşebildinmi?
benim diyet sanki bozulmayamı başladı bilmiyorum iştahhım çok açıldı pzrts regl olucam belki onun içinmidirbilmiyorum
gerçi yiyiyorumda akşam hiç kaçamak yapmayan ben eve gelen misafirlerimle oturup mangal daki etten yedim normalde gece buunu yapmazdım çünkü akşam sürpriz yaptılar malzemeleri alıp gelmişler onlar ateşi yakarken ben pilav yaptım bizim yemeğe başlamamız 9,30 u geçmişti pilavdan da ettende yedim salata kendime ayırırdım hiç yağlamazdım aklıma geldiği halde yapmadım ortadaki salatadan aldım bide dondurma akşam o dondurmayı yemezsem nasıl mutsuz oluyorum boğazlarım ağrıyo şuanda
offf ne bilimmmmmmm verdiğimi almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?