Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben zayıfladım ya kiloyu kendine yakıştırmıyor...senin yanına yakışmam lazım...bi kadına bak bide kocasına demesinler diyor deli :))
sorma şeker benimkinde de bi değişmeler oldu..kendine kıyafet felan alıyor..yanında kötümü görüneyim diyor..sen gittikçe güzelleşiyosun napıyosun diyor..yaptığın maskeden banada yap diyor..delüüü oysa zayıflamak ve spora borçluyum güzelleşmemi haberi yok:roflol:
biz yanmisiz desene bi kocasina bak bide karisina senağlama
daha neler canım..imkansız değilki sende zayıflarsın bende 80 dim hemde geçen yıl bu zamanlar..ama şimdi çokşükür..sende verirsin şekeropuyorumnanaktan
saçmalamayın kızlar yaa..o aklı sıra bana yağ yakacak...lmaz:yoksa öyle zapzayıf mükemmel vücut falan değilim yani..eski halime döndüm o kadar
evet canım katılıyorum..yağ yakıyolar işte..ama yinede moral oluyor bize..

bu sabah
1 dilim sucuk+1 dilim ekmek+salata
45 dakika yürüyüş
ortim süpersinnnn
Günaydın kılzar,

dün yürüyemedim, akşamda birass kızartma yedim.

Sabah biraz ekmek (beyaz), domates, peynir
afiyet olsuuun
Yasemin nasılsın canım, evi toparlayabildin mi, elini netten biraz olsun çekebildin mi?

Beci nasıl bir detoks uyguluyorsun>?

akrep ne kadar verdin çokkk merak ediyorum.
süprüüüüssssszemuszemus
iyi yolculuklar şekeeer:gitme:
selam herkese
akşam salata parça tavuk
sabah salatalık dilim peynir
kuzum dutu bende severim ama bu sene nasip olmadı afiyet olsun
afiyet olsuuun
yasemin canım nasılsın neler yapıyorsun merak ettim seni, akrebim şuan inşallah iyisindir meraktan çatlatdın beni bu arada, ortim hiç sesin çıkmıyor sen nasılsın

çatlamaya devam şekeeerr...yarın sabah beni bekleyin anacıııımmm delikafadulden

bugünde çok ünlü bir diyetisyenin diyet listesine başladım kızlar..yanlı hatırlamıyosam 40 günde 18 kilo veren var..bakalım artık..ramazan ayına kadar epey gider inşallah..bayrama istediğim cicileri giymek istiyorummmm

herkeze selam
orticim ben iyiyim iş yoğunluğunu atmaya çalışıyorum
yasemincim hoşgeldin nasılsın biraz sakinleşebildinmi?
benim diyet sanki bozulmayamı başladı bilmiyorum iştahhım çok açıldı pzrts regl olucam belki onun içinmidirbilmiyorum
gerçi yiyiyorumda akşam hiç kaçamak yapmayan ben eve gelen misafirlerimle oturup mangal daki etten yedim normalde gece buunu yapmazdım çünkü akşam sürpriz yaptılar malzemeleri alıp gelmişler onlar ateşi yakarken ben pilav yaptım bizim yemeğe başlamamız 9,30 u geçmişti pilavdan da ettende yedim salata kendime ayırırdım hiç yağlamazdım aklıma geldiği halde yapmadım ortadaki salatadan aldım bide dondurma akşam o dondurmayı yemezsem nasıl mutsuz oluyorum boğazlarım ağrıyo şuanda
offf ne bilimmmmmmm verdiğimi almak istemiyorum

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,4 dilim macar salam ve bol su içmeye devam

ufff senin için kötü olmuş ama arada metoyu şaşırtmak daha fazla kilo verdiriyomuş şeker..o yüzden moralini bzmadan bugünü dengelemeye çalış sen..akşm dikkat et özellikle yarın sabah büyük gün:lepi:

ara öğün :1 domates
benim detoksta yoğurt ve meyve yiyosun
yoğurt yağ yakımı bakımından 1 numaradır.meyve de şekeri dengeliyo.kendim uydurdum.
çok acıkınca domates yiyorum.öğlen ve akşam yemeği olarak yoğurt ve yanına meyve yiyorum.meyveli yoğurt yani.dün akşam köfte yedim biraz.ince parmak köfte
3 litre su ve bol yürüyüş.içtiğim suda normal su.soğuk su değil.şu ana kadar 3 günde 245 dakika yürümüşüm.kabızlık sorunum da çözüldü.içim boşaldı resmen.depolamışım meğer

Herkese merhaba
ıŞlerım Çok yoĞun gıremedım
kahvaltı yapamadım daha
az sonra 1 lahmacun yıcem
ÖpÜldÜnÜz

izin aldım evdeyim kızımla vakit geçiricem..sanırım o yüzden hep hafta sonuymuş gibi geliyor..
mutfağımı temizledim sadece yer kaldı..makineye çamaşır attım..markete gittim geldim..salonumu toparladım..ve bol su içiyorum..kahvaltımı geç yapınca ara öğünümde gecikicek..kalkıp ara öğünümüde yaparım şimdi

kiraz detoksu benim bağırsakları kitledi kızlar hala tık yok..hemoroidi olanlara önermiyorum..
kahvaltımı yapınca karnım şişti sanırım hareketlenme var bi rahatlasam süper oluck..o kadar kiraz nereye gitti anlamadım..kilom azaldı bağırsaklarda boşalırsa daha fazla gidicek inşalah şu meret kilo..

öğlen yemeğim
1 domates ve 4 yeşil zeytin + 1şeftali ve 4 kaşık yoğurt karışımı

kizlar merak etmissiniz saolun dün aksama kadar girmedim nete arkadasa gittim ama gitmeden evi toparladim öyle gittim normalde oturur kalir hicbiseyde yapmazdim eve gelince toplu eve gelmek cpk güzel oldu :)) bugünde sabah kalktim elim ayagim tutmuyor nasil uykum var oglum gece cok kalkiyo bende sersem gibi oluyom haliyle hicbisey yapasim gelmiyo uykusuzluktan sabah actim pcyi bi baktim kapattim sonra yattim 2 saat az önce kalktim yemek yedim ama yine hic bisey yapcak halim yok bu uykusuzluk mahvediyo beni yatsam uyurdum aksama kadar ne yapcam hic bilmiyorum (

diyet ve spor konusundada bi türlü toparlanamiyorum ne diyet kaldi ne spor zaten bu yukusuzlukla sporada eliim ayagim kalkmiyo diyet dersen ne buluirsam yiyiom bu hafta fazla gelecegim kesinde haftaya ne olurum bilmiyorum ah ah su yorgunlugu uykusuzlugu bi atabilsem üzerimden evimi piril piril yapsam eski azmime dönsem dua edin bana ya ne oluyo anlamadim ama sicaklar basladiktan sonra oldu oglum böyle normalde gece 1 kere kalkardi buda cok rahatsioz etmezdi beni 8

ozaman birlikte yapalım kızlar benim de mutlu olmaya ihtiyacım vardı ve mutlu edicek beni inanıyorum..birlikte yaparsak birbirimize destek de çıkarız..
bende sabah la öğle arası var sanıyodum yokmuş direk öğle yemeği yicem o zaman..ama sabahki salam ve ekmek epey tok tuttu beni..2,5 litrelik şişeyi doldurdum koydum tezgaha akşama kadar bitiricem onu..kızlar başlayın yarın sizde bakalım cumaya kaç kilo gidecek..bugün sabah yürüyemedim ama pazar gidicem..1 saatten fazla sürüyor temposuz olucak ama bugünlük böyle olsun zaten evin içinde koşturup duruyorum..az önce çamaşır katladım yerleştirdim..aralarda da su içmeye devam..
benimki yatıyor..kalkar şimdi ona kahvaltılık hazırlicam..işe gidicek bir saat sonra

tamam canim oazamn bende basliyom yarin ama evde grissinim yok yarin disari cikacaktim onuda alirim artik bide sanirim ben su bulyon corbayi icemiycem bi kere denemistim bi iki kasik ictinmi güzel ama gerisi bayiyo insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…