Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş menün.
Haftasonu olunca saatlerde değişiyor ister istemez. Benim haftasonuma göre oldukça düzenli yinede.
Sizin oralar daha soguktur tabii buralar daha ılık simdilik. Menün gayet iyi yine.
Güzel dengeli olmuş.
Canım karbonhidrat biaz fazla olmuş o yüzden acikiyo olabilirsin. Akşam börek fazla değil ama karbonhidrat olduğu için acikirsin.
Doğru bi tespit ben sol kolumu kullanaya çalışırım genelde işimden dolayida kullanmak zorunda kalıyorum zaten. Ama daha fazla kullanmam lazım.
Tarçını onericem bende gerçekten işe yarıyor.
Bir simit 4 dilim ekmege eş o yüzden çok sayilmaz ama aksam 1 dilim ekmek yeter bence o yüzden akşam fazla olmuş.
Gayet güzel dengeli yine.
Menün güzel olmuş yanlız su ve sporunu yazmamissin önceki menulerindede yoktu yazarsan iyi olur canım.
paylaşımlarımız çok az kızlar
hiç motivasyon yok
Evet canım kendi adıma benim motivasyonum düşük biraz ama toparlamaya çalışıcam.
Evet canım yaa tam okullar açıldı düzene girdik araya bayram girdi yine düzen bozuldu ama dün pazartesi yeni bir gün yeni bir hafta deyip başladım güne bakalım inşallah iyi olur.

Bende menümü yazayım hemen
Dün sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek peynir

Ara 1 galeta nescafe

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav 2 kaşık patlıcan yemeği cacık

Ara 1 elma

Ara eve gelince 1 bardak kefir

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık nohutlu bulgur pilavı 2 küçük biber dolması bol salata

Ara 1 nar

Su 2 lt
spor 30 + 45 dk yürüyüş

günaydın tatlım.menün güzel gayet güzel.tebrikler devamını diliyorum
Sağol canım. Düzene giriyorum sanırım.

Menün güzel canım, aradaki tost birazcık göze batmış, hafiften ama menünün içinde kaynamış.

Toz tarçını yemeklere serpebilirsin ama o zaman da yiyeceğini yemiş oluyorsun zaten. Önemli olan yemek öncesi çayını içmek. Kaynamış suya toz tarçın atıp denemedim ama ballı-tarçınlı çay tarifinde toz tarçın da olabilir diye okumuştum.

Menün , sporun çok güzel olmuş canım. Biber dolmaları küçük yazdığın için olmuş.

Saol canım evet biberler baya küçük ben buyuk biber sevmiyorum illa minik minik olacak.

canm cok guzel menun tebrik ettm cok cok :)

senin menude super canm kacmaksz su ve sporr yok ama sanrm :)

yok
canm ben uyanyorm erken ama cocuklari
yedir evi topla anck
giriyorm ondan gec
oluyor tatlm :)

Hergün en az 2 litre suyu içiyorum ama spor malesef yok

ben diyetisyene başladım kızlar
20 gün boyunca kaçırmadığım taktirde menüm bu şekilde olucak

Kizlar bugn berbat bir gun gecirdim gercekten ve hicbirsey yemedm yiyemicemde moralm sifir resmen anlatamaiyormda sizr anlatabilcegm bisy olsa paylasrdm hemen ama yapamam oyle iste menumu paylasmsdm yarnikisini birden yazarm zayrn bugn nerdeyse bisy yok yinede buraya bir bakiym dedm

ben hemen hemen her öğlen büroda çorba içiyorum. pek yemek alternatifi yok bulunduğumuz bölgede. o yuzden akşam yemeğinde çorba yapmak gelmiyor içimden. ama ekmek konusunda katılıyorum sana
menü çok iyi
toplam 6 dilim ekmek olmuş. bnece maksimum 5 dilimde bırakalım ekmeği
hem pilav hem biber dolması olmamış sanki. bulgur da olsa fazla karbonhıdrat olmuş gibi
hayırdır ya umarım hemen çözülecek bişeydir
Ayda 4 kilo vericen dedi sizce de az degil mi?
bence hiç az değil. ben bazen 2 kılo veriyordum ayda . önemli olan verdiğin kilolarn
kalıcı olması

benim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğle 12.45 :
1 karnıyarık
3-4 yemek kaşığı kadar pilav

ara 1 mandalina

akşam 20.00
2 lkepçe etli kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pılavı

ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek

spor : sabah 4 km yürüyüş

Ayda 4 kilo vericen dedi sizce de az degil mi?

İnsallah canm bakalm bugn daha sakin bir gun insallah bu seklde kalir bakalim

Sana katiliyorm canm kalici olsnda ne kadar GİDERSE gitsin :))
canm menin sporun flan guzel bitek iki ogndede pilav var o takildi gozume benm o kdar :)

günaydın sporunu çok beğendim.Sabah patatesin yanında ekmek olmasa daha iyi olurdu.pilavda pirinç olduğu için biraz fazla geldi onun dışında kekte biraz geç saatte olmuş ama yinede çok gelmedi bana okadardan bişey olmaz:)

sorununu bizle paylaşmalısın bence canım insan anlattıkça rahatlar moralini bozma insan her sorunun üstesinden gelebilir yeterki çaba göster içine atıp büyütme canım benim

günaydın canlar bende yazayım
Sabah:sütlü kahve(canım bişey istemedi)
Ara:2 ceviz,10 tane kadar kuru üzüm
Öğle:şehriye çorbası,1 dilim k.ekmği,1 kase yoğurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşam:1 parça haşlanmş tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,cacık,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz.çay şekersiz su:3 litre spor maalesef yok

sorununu bizle paylaşmalısın bence canım insan anlattıkça rahatlar moralini bozma insan her sorunun üstesinden gelebilir yeterki çaba göster içine atıp büyütme canım benim
Canm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym (

anladım canım zor durum konuyu bilmiyorum ama eşinde kardeşinin ağlamasını kaldıramamıştır tepki vermesi normal.zaten tepkisi sana değildir tabi sende onu anla seni isteyerek kırmaz.sorunu bin önce çözmelerini diliyorum canım

ondan zaten bu kadr tepki gostermis sonra konustuk oyle soyledi bende canm zaten ben kendm icn uzulmedim yasanan olay moralmi bozdu bu sekilde olmasaydi keske ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…