Geçmiş olsun. Nane-limon kaynatırsın artık. Diyetten dolayı direncin de düşmüş olabilir. İştahını açmayacaksa vitamin takviye edebilirsin.Sorma canm burasida baya bi serinledi hatta hemen ailecek grip bile olduk bi tek bende oksuruk var bogazim yaniyor acyor kasnyor ve sesimde giti neyseki cocuklarmda yok bende olsn bitek onada raziym :)
Menunde cislar var ama sen hesaplaym gidiyorsn tatlm ondan guzel ynede :)
canm menun super tebrik ettn kocaman hep boyle olur insallah :)
Menün güzel olmuş. Bahar ayında iştahtaki değişimler normal, başka bir sıkıntı yoksa. İştahın artmasın istiyorsan üşümeyeceksin. Isınmak için çok yiyoruz, tabi ısınacağımızdan fazla enerji alıyoruz.Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic
Menum
Sabah : 1 haslanms yumrta peynr zeytn sogus 2 dilm ekmek cay ve 1 kask bal
Ara 5 badem yesilcay
Oglen 4 biber dolmasi yogurt
Ara yesilcay elma
Aksam 1 dllim borek 1ayran
Sppr yok butn gun cocuklarla ayaktaym bu sira :)) 2.5 lt su
okadar soğukmu canım bizim burası gündüz sıcak oluyor hatta çoğu markette falan klima çalıştırıyorlar o yönden şanşlıyız kızımıda güneşe çıkarıyorum.menüne gelince kahvaltın biraz kalorili olmuş sende farketmişsin ama güzel oluyor ya patatesli yumurtaGünaydın kızlar. Çok soğuuk. Kaloriferler yansın artık. Arazide sıkıntı değil ama otururken çok üşüyorum. Gerçi kalori de harcıyoruz ama öğlene ne bulursam yeme isteği doğuyor.
Dünkü menüm:
09.30: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim beyaz peynir, çay (kızım patates var diye ekmek yemiyor, ben yapamıyorum)
12.00: Yarım ayva, yarım elma
14.00: 1 kaşarlı tost, çay, 1 paket ülker dido (206 kaloriymiş)
20.00: 1 tabak etli taze fasulye yemeği, 4 kaşık yoğurt, yarım kase salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet fasulye turşusu
22.00: Çay, 1 dilim kek, yeşil çay
23.00: yarım elma
1454 kalori, 2 litre su, ev işleri olunca spor yok maalesef
İç Anadolu'dayım. Bu sabah ayrı bir soğuk vardı. Devlet kurumunda da 15 Ekim'den önce kaloriferler yanmıyor.burası da çok soğuk sen de mi iç anadoludasın :)
malesef ben de çok seviyorum patatesin her halini ve ekmek en zayıf noktam
nacizane tavsiyem kahvaltıda ya reçel ya bal ye. evet miktarları az ama yıne de birini tercih etmen daha uygun olur gibi.
bir de şu kek kurabiye gibi kaçamaklar bu kadar geç saat yapılmazsa telafısı daha kolay olur gibi..
ben çok beğedim . kurabiyeyi görmedim tabi :)
malesef hafta sonu karbonhidrattan kaçamıyoruz. evde bi makarna , pilav canavarı var. bizim buralarda hamur işi kültürü de çok fazla. akşam yemeği niyetıne yapılan el açması börekler çok meşhurdur :)
yarım paket 5-6 tane falan dır heralde. bir pakette 10-12 tane vardır diye tahmin ediyorum. sabahları yürüyeyim diye erken çıkıyorum. çoğu zaman kahvaltıya fırsat kalmıyor. bu ne yaman çelişki böyle :/
Evet canım ya pazar günleri oğlum da evde olduğu için kahvaltıda patates kızartmalı yumurta yapıyorum. Başka yok. Hatta eskisi gibi patates yemeği pek yapmıyorum.okadar soğukmu canım bizim burası gündüz sıcak oluyor hatta çoğu markette falan klima çalıştırıyorlar o yönden şanşlıyız kızımıda güneşe çıkarıyorum.menüne gelince kahvaltın biraz kalorili olmuş sende farketmişsin ama güzel oluyor ya patatesli yumurtakarbonhidrat biraz fazla olmuş gibi.sen dengelersin kilonda fazla değil zaten canım.ev işleride spor sayılır
Bir tavsiyem tarçını denemen. İştahın açılacağı saattlerde kaynamış suya 1 tarçın kabuğunu atıp 5 dakika beklet. Soğuyunca içine 1 çay kaşığı bal koyarsan metabolizmanı da hızlandırır.Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic
Menum
Ara 5 badem yesilcay
Ara yesilcay elma
Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic
Menum
Ara 5 badem yesilcay
Ara yesilcay elma
Canım iyi frenlemişsin, çok değil dert etme.bende menümü yazayım kızlar
Cumartesi:
Sabah;2 dilim light ekmek arası beyaz peynir tost
Ara:1 elma
Öğlen:zeytinyağlı araka yemeği+2 dilim ekmek
Ara:1/2 simit
Ara:1 armut
Akşam:1 kase tarhana çorbası+5 kaşık kuru fasulye+ dilim ekmek
Düğüne gittik bir ısırık pasta yedim kızma yedirirken o kadar
Pazar:
Sabah:2 dilim light ekmek+1 dilim beyaz peynir+1 dilim kaşar+3 4 tane kavurma et+1 kaşık kadar salça
Öğlen:1/2 simit+1,2 bisikivi ısırığı
Akşamsaat 5 gibi) 5 kaşık kuru fasulye+1/2 yarım simit (sabah canım çok simit çekmişti bende ekmek yerine yedim :))
Ara:1 avuç kadar şam fıstığı
irademi anca bu kadar koruyabildim
Ben kendi adıma iyiyim. Biraz üşüdüm işyerinde ama iştahımı kontrol ettim sayılır (15 gr eti karam %80 bitter hariç). Hadi ama kaptan başı çekmen lazım. Dağılmayalım. Kış gelse de o kilolar gidecek. Ben bugün üşüdükçe kalktım dolaştım. Akşama da ıspanak aldım.Selam kızlar gelemedim kaç gündür yoğun ve yorgunum bugün de çalışıyorum. Nasılsıniz bakalım ben pek gi bezgin hissediyorum kendimi. Bi türlü toparlanamiyorum acaip gaza ihtiyacım var.
Akşam güzel fikir. Çayı eve geldiğimde icsem iyi olacak sanırım. Daha bugün metabolizma hızlandırıcı cayimin sonunu döktüm unutmuşum tezgahta gözümün önünde üstelik ama kefirle aram iyi çok şükür. Akşamüstü yolumu uzatarak geldim eve. Sanırım havalar kapaninca içime kapandim bende bakalım bu hafta durum ne olacak.Canım iyi frenlemişsin, çok değil dert etme.
Ben kendi adıma iyiyim. Biraz üşüdüm işyerinde ama iştahımı kontrol ettim sayılır (15 gr eti karam %80 bitter hariç). Hadi ama kaptan başı çekmen lazım. Dağılmayalım. Kış gelse de o kilolar gidecek. Ben bugün üşüdükçe kalktım dolaştım. Akşama da ıspanak aldım.
Akşam yemeği için frenleme moduna geçiyoruz. Cısss yok, ekmek 1 dilimi geçmiyor, metabolizma hızlandırıcı en az 1 çay içiyoruz. Çorba olsun mu? Olsun. Eğer çorba varsa yemek yarım tabağa düşer. Salata ve yoğurt serbest. Katılan var mı?
Günaydın hanımlar. Akşamki menüye işyerinde unuttuğum ıspanak yerine 4 kaşık bulgur pilavıyla uydum sayılır.
Menüm:
07.30: 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 tk reçel, 5 adet zeytin, 2 küçük krep, çay
10.30: 8 adet badem, 2 kuru kayısı
12.00: çeyrek ekmek arası hamsi,
15.30: 15 gr bitter çikolata, 3 çilek
18.30: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
21.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
(1420 kalori)
2 litre su, öğlen yarım saat düşük hızda yürüyüş
sut evet denycm canm dun ayca kaya ekmegi her ogunde tuketin dedi ben sadece sabah yiyorm sonra bidaha yemiyorm o an doyuyorm ama sonra acikiyorm aksm ogunme bir dilim ekmek ekliycem sanrm bakalm nolucak :)ben de oluyor malesef. gündüz kalorili bişey yediysem akşam dengelemeye çalışıyorum. bu da 11-12 gibi acıkmamı sağlıyor. yememek için ya erkenden uyuyorum ya da ılık süt içiyorum. beni çok tok tutuyor.
Guzelms canm ama benm xok uykumu kaciriyor aksamlari icnce sonra sabaha kadar tavani izliyorrum : D sana dokunmuyor sanirm :))canım karbonhidratlı gıdalar tüketmişsin ondan gece acıkıyor olabilirsin akşam böreği az yemişsin ama ben börek yeyince çok acıkırım.gece acıkınca bişey yememek için buzdolabında iştah açıçı bişey bulundurma ki aklın orda kalmasın.bende akşam erken yiyorum gündüzde az yeyince gece tabiki açlık oluyor üşenmezsem sade neskafe yapıp içiyorum kendimi avutuyorum canım
canm ins grip olmazsin gecmis olsunGeçmiş olsun. Nane-limon kaynatırsın artık. Diyetten dolayı direncin de düşmüş olabilir. İştahını açmayacaksa vitamin takviye edebilirsin.
Ben de korkuyorum grip olacağım diye. 2,5 sene önce burun ameliyatı olduktan sonra grip aşısı olmaya başladım çok tavsiye etmeseler de. Bu sene olmadım çünkü aşım olduğu halde Şubat ayında gripsonrası maxillar sinüzüte yakalandım ve 2 ay iyileşemedim. Sonra İbrahim Saraçoğlunun papatya buğusuyla temizledim biraz. Grip olursam perişan olurum.
Menün güzel olmuş. Bahar ayında iştahtaki değişimler normal, başka bir sıkıntı yoksa. İştahın artmasın istiyorsan üşümeyeceksin. Isınmak için çok yiyoruz, tabi ısınacağımızdan fazla enerji alıyoruz.
Sakin canm o kdar gayret edip kilolari verdn artk kilo almak flan yok kiloyu korumak var kesinlikle cok sikldiysan biraz mola ver ama azck ama sakin birakma kndini tatlm :)İç Anadolu'dayım. Bu sabah ayrı bir soğuk vardı. Devlet kurumunda da 15 Ekim'den önce kaloriferler yanmıyor.
Ben patatesi 1 haftadır tüketmeye başladım. Yemeğini bile yapmaya korkar olmuştum. Alışverişte bile elim gitmiyor patates alırken. Reçeli de çıkaracağım yavaş yavaş. Bal yemek daha mantıklı.
Keki de çocuklar istediğim filmi açmayınca rüşvet olarak yaptım açıkçası. Ütüyü bırakıp kek yaptım. Onlar da birer tane yiyip yattılar. Allahtan ben ütüye devam ettim ve 12 gibi yattım. Sindirilmesi ve kana geçmesi gece geç vakit olmuştur ama cıssssss olsun bana.
Cuma günkü açılış furyasından sonra açılışlara gitmeme kararı aldım. Hepsinde karbonhidrat bolca oluyor maalesef. Ben o kadar kiloyu nasıl verdim hayret ediyorum. Ama azimliyim geri almayacağım.
Bende sol elimle hic bisy yapamam gic alismamism sag elim resmen agrir bazen bundan sebep : DEvet canım ya pazar günleri oğlum da evde olduğu için kahvaltıda patates kızartmalı yumurta yapıyorum. Başka yok. Hatta eskisi gibi patates yemeği pek yapmıyorum.
Bayramdan önce de serindi burası ama bugün bayağı soğudu. Güneşimiz bol olsun diyelim. Malum melatonin hormonu arttıkça yorgunluk, halsizlik de artıyor. Güneşi görünce faydalanmak lazım.
Ev işleri konusunda bir şey keşfettim. Hep aynı kolumuzu kullanıyoruz farkında mısınız. Sırtımın sol tarafında sürekli oluşan kulucun sebebinin de bu olduğunu fark ettim ve sol kolumu kullanmaya çalıştım. Özellikle toz alma işinde çok etkili oldu hatta biraz da abartarak spora dönüştürdüm işi. Daha iyi sanki.
Toz tarcinda olurmu canmBir tavsiyem tarçını denemen. İştahın açılacağı saattlerde kaynamış suya 1 tarçın kabuğunu atıp 5 dakika beklet. Soğuyunca içine 1 çay kaşığı bal koyarsan metabolizmanı da hızlandırır.
Ben bir ara akşam eve gidince yemek yaparken kendimi frenleyemediğim için tarçın çayını içtim. Uzun süre içince mide bulantısı yaptı. 2 haftadan sonra biraz ara verebilirsin. Tabi ara verince de tekrar başlamayı unuttum ben.
menün güzel ama
biber dolması 4 tane çok değilmi?[/
QUOTE]canm sirf bulgrdan yapmstm ve buyuk degllerdi ondan cok oldu birde bisy sorym icne kus uzumu fistk flan koysak diyetmizi bozarmii ??
Canm simtler cok olmus ust uste yemissin ya o biraz kotu olmus onn disnda bisiy gormedm canm :))bende menümü yazayım kızlar
Cumartesi:
Sabah;2 dilim light ekmek arası beyaz peynir tost
Öğlen:zeytinyağlı araka yemeği+2 dilim ekmek
Ara:1/2 simit
Akşam:1 kase tarhana çorbası+5 kaşık kuru fasulye+ dilim ekmek
Düğüne gittik bir ısırık pasta yedim kızma yedirirken o kadar
Pazar:
Sabah:2 dilim light ekmek+1 dilim beyaz peynir+1 dilim kaşar+3 4 tane kavurma et+1 kaşık kadar salça
Öğlen:1/2 simit+1,2 bisikivi ısırığı
Akşamsaat 5 gibi) 5 kaşık kuru fasulye+1/2 yarım simit (sabah canım çok simit çekmişti bende ekmek yerine yedim :))
Ara:1 avuç kadar şam fıstığı
irademi anca bu kadar koruyabildim
Kaptanim yapma sen simdi tatilden flan geldin direk yogun is teemposu havalar flanda degisti dedign gibi ondan biraz cik boyle oldun ama gecicek kaptanm sen nerak etme bakne kilolar vericez allahn iznyle biz bu kiz sporlar yapicaz oh oh :))Selam kızlar gelemedim kaç gündür yoğun ve yorgunum bugün de çalışıyorum. Nasılsıniz bakalım ben pek gi bezgin hissediyorum kendimi. Bi türlü toparlanamiyorum acaip gaza ihtiyacım var.
Kesnlikle katiliyorm canm bu kis bizim kisimiz olsun yaza super gireliim bayanlar :))Canım iyi frenlemişsin, çok değil dert etme.
Ben kendi adıma iyiyim. Biraz üşüdüm işyerinde ama iştahımı kontrol ettim sayılır (15 gr eti karam %80 bitter hariç). Hadi ama kaptan başı çekmen lazım. Dağılmayalım. Kış gelse de o kilolar gidecek. Ben bugün üşüdükçe kalktım dolaştım. Akşama da ıspanak aldım.
Akşam yemeği için frenleme moduna geçiyoruz. Cısss yok, ekmek 1 dilimi geçmiyor, metabolizma hızlandırıcı en az 1 çay içiyoruz. Çorba olsun mu? Olsun. Eğer çorba varsa yemek yarım tabağa düşer. Salata ve yoğurt serbest. Katılan var mı?
olsn canm arada boyle bir oluyor insana vu hafta boyle olsada haftada daha guzel olur sikma sen sakn canini :)Akşam güzel fikir.
Çayı eve geldiğimde icsem iyi olacak
sanırım. Daha bugün metabolizma
hızlandırıcı cayimin sonunu döktüm
unutmuşum tezgahta gözümün
önünde üstelik ama kefirle aram iyi
çok şükür. Akşamüstü yolumu
uzatarak geldim eve. Sanırım
havalar kapaninca içime kapandim
bende bakalım bu hafta durum ne
olacak.
canm cok guzel menun tebrik ettm cok cok :)Günaydın hanımlar. Akşamki menüye işyerinde unuttuğum ıspanak yerine 4 kaşık bulgur pilavıyla uydum sayılır.
Menüm:
07.30: 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı bal, 1 tk reçel, 5 adet zeytin, 2 küçük krep, çay
10.30: 8 adet badem, 2 kuru kayısı
12.00: çeyrek ekmek arası hamsi,
15.30: 15 gr bitter çikolata, 3 çilek
18.30: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase salata, 4 kaşık bulgur pilavı
21.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
(1420 kalori)
2 litre su, öğlen yarım saat düşük hızda yürüyüş
senin menude super canm kacmaksz su ve sporr yok ama sanrm :)benden de herkese günaydın;
bende menümü yazıyım
Sabah;2 dilim ekmek arası beyaz peynir ve domatesli tost+1 bardak şekersiz çay
Öğlen:6 kaşık kuru fasulye+2 dilim ekmek
Ara:1 beyaz peynirli tost
Akşam:1 kase tarhana çorbası+5 kaşık z.y. araka yemeği+1 dilim ekmek+salata
Ara:2 tane taze incir
herkese güzel günler diliyorum
yokgerçi daha dünkü menüme uzmanvet dışında kimse yorum yapmamış ama
ben yinede bugünü
yazdım :)
kimse daha uyanmamış
anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?