Güzel olmuş canım menün ve sporunbenim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle 12.45 :
1 karnıyarık
3-4 yemek kaşığı kadar pilav
ara 1 mandalina
akşam 20.00
2 lkepçe etli kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pılavı
ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek
spor : sabah 4 km yürüyüş
Aaa kahvaltisiz olmaz ammaagünaydın canlar bende yazayım
Sabah:sütlü kahve(canım bişey istemedi)
Ara:2 ceviz,10 tane kadar kuru üzüm
Öğle:şehriye çorbası,1 dilim k.ekmği,1 kase yoğurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşam:1 parça haşlanmş tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,cacık,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz.çay şekersiz su:3 litre spor maalesef yok
Babası aglayinca napsin adam uzulup tepki vermesi normal. Yazık üzüldüm amcayadaCanm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym(
Kizlar 2 gunluyokenum
1 haslanms yumrta domates 4 zeytin 2 dlim ekmek cay 1 tk bal a
Ara 5 bade. Yesilcay
Oglen ymek canm istemedi
Ara uzum ve elma
Aksam 1 porsyon fasulye tursusu yaninda yogurt
2.5 lt ssu spor yok
2. Menum
Sabah 2 yumrtadan omlet 2 dilim ekmek peynr zeytin ve 1 tk recel
Sonrasi yok
Aksam kuck dilm ekmekten tost yagsiz
Su 1 lt spor yok
Bugn daha duzenli olucak soz veryorm
Hic sorma canm ins guzelce kapanir bu konu bakalimGüzel olmuş canım menün ve sporun
Aaa kahvaltisiz olmaz ammaa
Babası aglayinca napsin adam uzulup tepki vermesi normal. Yazık üzüldüm amcayada
Tabi o kadar sıkıntının arasında bu menülerin çıkması normal.
Kizlar bugn berbat bir gun gecirdim gercekten ve hicbirsey yemedm yiyemicemde moralm sifir resmen anlatamaiyormda sizr anlatabilcegm bisy olsa paylasrdm hemen ama yapamam oyle iste menumu paylasmsdm yarnikisini birden yazarm zayrn bugn nerdeyse bisy yok yinede buraya bir bakiym dedm
Canm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym(
Ayda 4 kilo vericen dedi sizce de az degil mi?
ben hemen hemen her öğlen büroda çorba içiyorum. pek yemek alternatifi yok bulunduğumuz bölgede. o yuzden akşam yemeğinde çorba yapmak gelmiyor içimden. ama ekmek konusunda katılıyorum sana
menü çok iyi
toplam 6 dilim ekmek olmuş. bnece maksimum 5 dilimde bırakalım ekmeği
hem pilav hem biber dolması olmamış sanki. bulgur da olsa fazla karbonhıdrat olmuş gibi
hayırdır ya umarım hemen çözülecek bişeydir
bence hiç az değil. ben bazen 2 kılo veriyordum ayda . önemli olan verdiğin kilolarn
kalıcı olması
benim dünkü menüm şöyle:
sabah 8.00
biraz patates kızartması
yarım dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle 12.45 :
1 karnıyarık
3-4 yemek kaşığı kadar pilav
ara 1 mandalina
akşam 20.00
2 lkepçe etli kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pılavı
ara 21.30
2 bardak şekerisz çay
1 dilim kek
spor : sabah 4 km yürüyüş
haklisin canimsıkma canını ölüm dışında herşeye çare var arkadaşım.
benim menüm 20 gün boyunca hep aynı olucak.daha öncede söylemiştim diuetisyenim şuan boyum ve kiloma öyle uygun gördü
patates kızartmaso ve gece keki dışında normal.onlar olmamış
canim menun guzel cok begendim :)bende yazayım menümü
Sabah:2 dilim ekmek+biraz salça+peynir+şekersiz çay
Ara:1 elma
Öğlen:5 kaşık kuru fasulye+2 dilim ekmek
Ara:1 küçük yağsız tost+1 ayran
Ara:2 dilim armut
Akşam:1 dilim ekmek+3 kaşık zeytinyağlı yemek+1 ısırık börek
3 litre su
tesekkur ederim canm benm ins hallolur baska bisylerle kendimi dagtmaya calisiyorm sanda allah kolaylik versin canm dikkat et kendine :)Kızlar merhaba. Yoğundum bugün. Yoruldum da. Sabah gittiğim projenin hesabını yaparken başka projeye çağırdılar, kuruma dönünce de toplantı oldu. Eve gidiyorum, önce markete uğrayacağıim. Yazdıklarınızı okudum. Selinciğim çok üzüldüm. Sen çok hassassın biliyorum.inşallah atlatırsı, çözülür. Menümü umarım yazabilirim sonra. Şu an aklımda hiçbirşey yok, kafam kazan gibi.
canm bana gore biraz fazla olmus ama sen kendne gore ayarliyorsn canm :)Dünkü menüm:
07.30: 1 dilim çavdar ekmeği, tereyağında yumurta, 1 çay kaşığı bal, 5 zeytin, 1 dilim peynir, çay
10.30: elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 4 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık yoğurt, 1 tane kremalı, çikolatalı sütlü tatlı(yapan kişiler isim koymamış)
15.30: 8 tane badem
19.00: 1 tabak ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1/2 kase salata
21.00: 1 dilim karışık pizza, 6 çubuk patates ( eşim geldi ve ıspanak yemek istemedi, hazırlıksız yakalandım, dışarı gidince de dayanamadım.)
Kalori 1700'ü geçti sanırım.
Su 1,5 litre, spor yok.
canm iyi gelmostir insallah sana biraz hava degisimi simdi daha bi gayretli devam ediceksin inaniyorm ama dun hic yemek yememissin acikmadn umarimki :)Bugün bütün gün gelemedim kusura bakmayın kızlar. Nöbetten çıktım kankamla.disardaydik sinemaya falan gittik sonrada pazar vardı pazar alışverişi kiin etüt merkezi falan yemeği dışarda yedik 9 d evdeydik ancak fırsat bulabildim. Listeyi çıkarttım bu durgunluk haline bi son vermek lazım aklimda birkaç şey var yazıcam sizde fikirlerinizi yazin.once dünkü menümü yazayım.
Sabah saat 10 da yarım simit peynir 1 tatlı kaşığı reçel
öğlen 12 de kızımla 2 köfte yoğurt 2 kaşık pilav salata
Ara 1 elma
akşam 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek yoğurt yemek kötüydü nöbette
ara 2 dilim ekmek peynir 1 tatlı kaşığı reçel
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Akşam yemeğinden sonra çayla reçel süper oluyor. Benim evdeki reçel bitince ki bitmek üzere (2 kavanozu dağıtmıştım) marketten de almadığım için bırakırım sanırım. Menün de güzel olmuş.Bugün bütün gün gelemedim kusura bakmayın kızlar. Nöbetten çıktım kankamla.disardaydik sinemaya falan gittik sonrada pazar vardı pazar alışverişi kiin etüt merkezi falan yemeği dışarda yedik 9 d evdeydik ancak fırsat bulabildim. Listeyi çıkarttım bu durgunluk haline bi son vermek lazım aklimda birkaç şey var yazıcam sizde fikirlerinizi yazin.once dünkü menümü yazayım.
Ara 1 elma
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
İnsallah canm bakalm bugn daha sakin bir gun insallah bu seklde kalir bakalim
Sana katiliyorm canm kalici olsnda ne kadar GİDERSE gitsin :))
canm menin sporun flan guzel bitek iki ogndede pilav var o takildi gozume benm o kdar :)
haklısınız karbonhidrata yüklenmişimgünaydın sporunu çok beğendim.Sabah patatesin yanında ekmek olmasa daha iyi olurdu.pilavda pirinç olduğu için biraz fazla geldi onun dışında kekte biraz geç saatte olmuş ama yinede çok gelmedi bana okadardan bişey olmaz:)
kahvaltı da olsaymış süper olcakmışgünaydın canlar bende yazayım
Sabah:sütlü kahve(canım bişey istemedi)
Ara:2 ceviz,10 tane kadar kuru üzüm
Öğle:şehriye çorbası,1 dilim k.ekmği,1 kase yoğurt
Ara:1 elma,1 mandalina
Akşam:1 parça haşlanmş tavuk,4 kaşık bulgur pilavı,cacık,1 dilim k.ekmeği
Ara:2 ceviz.çay şekersiz su:3 litre spor maalesef yok
üzme kendini her ailede olur böyle şeylerCanm anlatablcegm bisy degl soyle ozetlym dun oyle eltmlerle kaynvalideme bir ugradik esimde vardi bizmle eltm koye pek gelmezdi aslnda yollar donemecli hamile oldugndan kaynpedermle konusucakms meger Bende orda ogrendm neyse bunlat konstular esini sikayet etmis bir konuda bu bana kalsin kaynpederm agladi ilk kes onu oyle gordum esimde oyle gornce eltime agzna ne geliyorsa soyledi sustrmaya calistm ama bende zilgiti yedim tabi neyse geldik evdede gerginlik devam etti beende hic kaldiramam kavga turu olaylari su an bile ellrm yernden kalkniyor bir tuhaf haldeym(
bu karışıklıkta insan yıyecek bişey düşünemiyor tabiKizlar 2 gunluyokenum
1 haslanms yumrta domates 4 zeytin 2 dlim ekmek cay 1 tk bal a
Ara 5 bade. Yesilcay
Oglen ymek canm istemedi
Ara uzum ve elma
Aksam 1 porsyon fasulye tursusu yaninda yogurt
2.5 lt ssu spor yok
2. Menum
Sabah 2 yumrtadan omlet 2 dilim ekmek peynr zeytin ve 1 tk recel
Sonrasi yok
Aksam kuck dilm ekmekten tost yagsiz
Su 1 lt spor yok
Bugn daha duzenli olucak soz veryorm
pardon canım ben yeni olduğumdan bilmiyordum. atlamışım.sıkma canını ölüm dışında herşeye çare var arkadaşım.
benim menüm 20 gün boyunca hep aynı olucak.daha öncede söylemiştim diuetisyenim şuan boyum ve kiloma öyle uygun gördü
patates kızartmaso ve gece keki dışında normal.onlar olmamış
pizzaya kadar iyi gitmişsin aslındaDünkü menüm:
07.30: 1 dilim çavdar ekmeği, tereyağında yumurta, 1 çay kaşığı bal, 5 zeytin, 1 dilim peynir, çay
10.30: elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 4 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık yoğurt, 1 tane kremalı, çikolatalı sütlü tatlı(yapan kişiler isim koymamış)
15.30: 8 tane badem
19.00: 1 tabak ıspanak yemeği, 4 kaşık yoğurt, 1/2 kase salata
21.00: 1 dilim karışık pizza, 6 çubuk patates ( eşim geldi ve ıspanak yemek istemedi, hazırlıksız yakalandım, dışarı gidince de dayanamadım.)
Kalori 1700'ü geçti sanırım.
Su 1,5 litre, spor yok.
menü güzel olmuş. fikirlerin neler ? nasıl hareketlendireceğiz?Bugün bütün gün gelemedim kusura bakmayın kızlar. Nöbetten çıktım kankamla.disardaydik sinemaya falan gittik sonrada pazar vardı pazar alışverişi kiin etüt merkezi falan yemeği dışarda yedik 9 d evdeydik ancak fırsat bulabildim. Listeyi çıkarttım bu durgunluk haline bi son vermek lazım aklimda birkaç şey var yazıcam sizde fikirlerinizi yazin.once dünkü menümü yazayım.
Ara 1 elma
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
pizzayı telafi etmişsinGünaydın kızlar.
Dünkü menüm:
07.30: 1 dilim çavdar ekmeği, tereyağında 1 yumurta, 3 zeytin, 1/2 dilim peynir, 2 kupa çay (10 yıldır şekersiz çay içiyorum).
10.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1 kase ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
15.30: 6 tane badem, 15 gr bitter çikolata
19.00: 150-200 gr kadar hamsi tava, 6 kaşık bulgur pilavı, 1/2 kase salata
20.30: 1 kupa çay, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 dilim ekmek
21.30: 2 kırmızı erik
Kalori 1410kalori , 1,5 litre su (sabah ve öğleden sonra araziye gittiğim halde bu kadar içebildim).
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
bende kendimi bildim bileli sekersiz icerm canim cayi smdi asla sekerli icemem misem almaz :) menunude cok begendim bu arada :)Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
07.30: 1 dilim çavdar ekmeği, tereyağında 1 yumurta, 3 zeytin, 1/2 dilim peynir, 2 kupa çay (10 yıldır şekersiz çay içiyorum).
10.30: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1 kase ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
15.30: 6 tane badem, 15 gr bitter çikolata
19.00: 150-200 gr kadar hamsi tava, 6 kaşık bulgur pilavı, 1/2 kase salata
20.30: 1 kupa çay, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 dilim ekmek
21.30: 2 kırmızı erik
Kalori 1410kalori , 1,5 litre su (sabah ve öğleden sonra araziye gittiğim halde bu kadar içebildim).
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
supersin canm bitti bu is bizm icnde dua et lutfnSabah tartıda 64,30 kg çıktım. 0,46.
Mezuniyete 300 gr kaldı.
Spor olsun diyemi yaptn canm bunu yoksa isin geregmi aman cok dikkat et lutfen malum is kazalari :/Menüye yazmayı unuttum. Akşamları yeşil çay içmeye başladım tekrar, salatayla beraber marul, ekşimen, akşam eve gidince açlığımı kontrol etmek için de dereotu yiyorum. Faydasını görüyorum sanırım. Bu hafta yürüyüşün dışında spor aktivitem yok pek. Gerçi dün öğleden sonra gittiğim kontrolde inşaatın 2. katında düşmek korkusuyla beraber demirlerin üzerinde 40-45 dakika atlamak da iyi spor oldu bana.
canm menun guzel olms vucdnda odem vardr bikac gne normale doner canm bende geciktim acayp sistim resmen :/merhaba kızlar. benim kilom 61,3 çıktı ama yarın tekrar tartılıp söylemek istıyorum çünkü regl dönemindeyim. bu gün son günüm. gerçi pek bişey değişir mi bilmıyorum :/
dünkü menüm
sabah 8.00
1 dilim peynir
yarım sahanda yumurta
domates
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
ara : 1 elma
öğle 12.30
1 karnıyarık
2 yemek kaşığı pilav
ara :1 avuç leblebi
akşam:19.00
1 servis kaşığı menemen
2 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?