Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus canm menun abartli bisy gormedim hic ben :)
Tamam canm bende yuruyus bandina cikamiyorm tek olsam aksatmam ama alt katta band orasida soguk cocuklarla inemiyirm ama internettwn yapiyorm :)
guzl olsms canm menun nutellayi tadmla birakmissin supersin :)

Kendim için ariyordum âma bulmusken paylaşayım dedim.

Biraz da yeşillik olsa tam olurmuş. Menün güzel. Tabi ben akşam dayanamazdım.

Menum

Sabah: 2 dilim tb ekmegnden tost 4 zeytin peynir seftali receli 2 tk
Ara yok

Oglen firinda kofte domates corbasi yogurt 1 er porsyon

Ara yok

Aksam 1 tabak nohut yemggi 4 kask pilav yogurt

1 elma

30 dk cardio plates 3 lt su
Tebrikler güzel. Diyetisyenim bana ara öğünleri mutlaka yapmam gerektiğini söylemişti (acıkmasam bile). Böylece vücut bolluk var sanıyormuş ve yağlara sarılmaktan vazgeçiyormuş.

Menün güzel. Lokum göze batsa da hurmanın faydası vardır. Leblebi yiyince mutlaka suyu fazla içmek lazımmış (ara not). Havalar soğuduğu için su çok aklıma gelmiyor, zorla içiyorum ben de.

Kizlar kusura bakmayin ben günlerinde unuttum iyice.. İs çok yoğun ev çok yoğun..işyerinde akşamüstü cuma olduğunu farkettim o kadar kafam karismis..aksam gelmeye calisicam ayrintili yazarim hoscakalin

Kendim için ariyordum âma bulmusken paylaşayım dedim.
Kac klori oluyor canm gunluk cok guzlmis not aliyorm hemen :) tesekkur ederiz biizmle paylastign icin tatlm sende bunu uygulyacaksn sanrm :)
Canm bugn hic yiyemedm gibi bisy merdvenlerimi temzledm yikadm 2 cocukla aksam oldu yemek yiyene kadar ilk ara ognum guzeldi ama sonrasi yok :/
Kizlar kusura bakmayin ben günlerinde unuttum iyice.. İs çok yoğun ev çok yoğun..işyerinde akşamüstü cuma olduğunu farkettim o kadar kafam karismis..aksam
gelmeye calisicam ayrintili yazarim hoscakalin
tamm canm bekliyoruz Seni kolay gelsin cok cok :)

Kizlar kusura bakmayin ben günlerinde unuttum iyice.. İs çok yoğun ev çok yoğun..işyerinde akşamüstü cuma olduğunu farkettim o kadar kafam karismis..aksam gelmeye calisicam ayrintili yazarim hoscakalin
Sorun değil canım senin sağlığın iyi olsunda merak ettim gelmeyince face dende yazmıştım kızın sen esin iyisiniz dimi.
Uygulamayı düşünüyorum canım bikaç gündür kötüyüm regl de olacam onunda etkisi var sanırım ama toparlayıp bi yerden baslamak lazım. Kalorisi 1300 civarı vardır sanırım.
Kizlar bugnle beraber 5 gun geciktim uf cok stres oldum yazmadan duramadm
Stres yapma canım mevsim değişti son zamanlarda sıkıntılı şeyler yaşadın ondandır. Hamilelik suphen varsa 5 gun geçmesi yeter eczaneden test al yap istersen
Su an hic hazir degilim canm inanki zaten bebklerm kucuk daha ogrenmeye korkuyorm birz daha bekliym diyorm
Haklısın ama ne kadar kacican kuzum yap bi test.

haklisin canm yarn bakalm cikablirsem aliym.hemen :/

Ee napiyorsnuz kizlar :)

herkese günaydın arkadaşlar

dün kalabalık bir misafir grubum vardı.atlattım çok şükür

Sabah:2 dilim light ekmek+şekersiz çay +peynir+1 bıçak üstü tereyağ
Ara:1 armut
Öğlen:1 tane yağsız salçalı tost+şekersiz çay
Ara:36 gr bitter çikolatayı 3'e böldük ofiste yaklaşık 12 gr kadar kahveyle yedim
Akşam:1 kaşık orman kebabı+1 kaşık püre+1 kaşık pilav+1 ısırımlık börek (yemeklerimden tadımlık yedim)+kereviz salatası yedim bol bol
Ara:şekersiz çay+1 ufak üçgen dilim kabak tatlısı

guzel olmis canm menun tebrik ediyorm :)

Guzel hafta sonlari diliyorm kizlar hepinize :)

Menum ;

Sabah :2 yumrtadan omlet seftali receli 2 catal peynr 4 zeytin cay

Ara 8 badem yesilcay

Oglen ve ara yok malesef :/
Aksam 1 tabak nohut yemegi biber domatea sote ayran ve 1 dilim ekmek

3 lt su spor yok

haklisin canm yarn bakalm cikablirsem aliym.hemen :/

Ee napiyorsnuz kizlar :)
Dün akşam kızımla arkadaşları icin minik hediyeler yaptık. Ilkokul arkadaşlarıyla günümüz var pazar sabahı. Dogumgununu onlarlada kutlamak istedi 3. Kez doğumgünü yapıcaz prensese
Iyi atlatmissin canım misafiri menün güzel düzenli.
Akşama kadar acikmadinmi canım arada atistirman lazım metabolizman yavaşlar yoksa.

Bende yazayım menümü.
Sabah yağsız kaşarlı tost çay

Ara az leblebi ve kuru meyve

Öğlen 1 ince dilim börek 1 kepçe çorba 1 kepçe yoğurt

Ara 1 elma

Akşam 4 kaşık ıspanak yoğurt 4 kaşık peynirli makarna

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

Ben biisyi yazmayi unuttm aksm 1 dilim paata yedim defterme yazmamsm smdi aklma geldi kusra bakmayn kizlar

Canm dun cok yorldm ondn acktgmda hissetmedm bgun daha dikkat edyorm ama :) uyardgin icin tesekkur ederm :)

Masallah prensese dun eltmn oglununda dogmgnu vardi kapi komsuyuz beni cagrmadilar ama pasta geldi aslnda yemicktm ama nasl yedim anlamdm Dogumgnleri guzel oluyor heleki cocuklar icin ne kdarda sevniyorlar kuzular :)

menun guzel olms arkadasm tebrik ettm seni :)

Aslında menü güzel ama öğlen ve aranın olmayışı bozmuş olayı

pasta cızz olmuş
eltin hemde kapı komşun seni nasıl çağırmadılar d.gününe. eee o zaman pasta nasıl geldi anlamadım ben ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…