Haklisn canm bugn daha dikkat ediyorm ama :)Aslında menü güzel ama öğlen ve aranın olmayışı bozmuş olayı
pasta cızz olmuş
eltin hemde kapı komşun seni nasıl çağırmadılar d.gününe. eee o zaman pasta nasıl geldi anlamadım ben ???
Menün kontrollü olmuş. Tebrikler. Kabak tatlısına dayanamaz çok yerdim herhalde. Bugün yapsam mı acaba.herkese günaydın arkadaşlar
dün kalabalık bir misafir grubum vardı.atlattım çok şükür
Sabah:2 dilim light ekmek+şekersiz çay +peynir+1 bıçak üstü tereyağ
Ara:1 armut
Öğlen:1 tane yağsız salçalı tost+şekersiz çay
Ara:36 gr bitter çikolatayı 3'e böldük ofiste yaklaşık 12 gr kadar kahveyle yedim
Akşam:1 kaşık orman kebabı+1 kaşık püre+1 kaşık pilav+1 ısırımlık börek (yemeklerimden tadımlık yedim)+kereviz salatası yedim bol bol
Ara:şekersiz çay+1 ufak üçgen dilim kabak tatlısı
Öğlen yeseydin keşke. Metabolizmanı yavaşlatmamalısın.Guzel hafta sonlari diliyorm kizlar hepinize :)
Menum ;
Sabah :2 yumrtadan omlet seftali receli 2 catal peynr 4 zeytin cay
Ara 8 badem yesilcay
Oglen ve ara yok malesef :/
Aksam 1 tabak nohut yemegi biber domatea sote ayran ve 1 dilim ekmek
3 lt su spor yok
Süper olmuş menün canım.Bende yazayım menümü.
Sabah yağsız kaşarlı tost çay
Ara az leblebi ve kuru meyve
Öğlen 1 ince dilim börek 1 kepçe çorba 1 kepçe yoğurt
Ara 1 elma
Akşam 4 kaşık ıspanak yoğurt 4 kaşık peynirli makarna
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Saolasın canım teşekkür ettim ve öptüm. Pastaya çok takılma olur arada.Ben biisyi yazmayi unuttm aksm 1 dilim paata yedim defterme yazmamsm smdi aklma geldi kusra bakmayn kizlar
Canm dun cok yorldm ondn acktgmda hissetmedm bgun daha dikkat edyorm ama :) uyardgin icin tesekkur ederm :)
Masallah prensese dun eltmn oglununda dogmgnu vardi kapi komsuyuz beni cagrmadilar ama pasta geldi aslnda yemicktm ama nasl yedim anlamdm Dogumgnleri guzel oluyor heleki cocuklar icin ne kdarda sevniyorlar kuzular :)
menun guzel olms arkadasm tebrik ettm seni :)
Çok enteresan kapı komsun hem cagirmiyo hem pasta gonderiyo sordunmu niye yapıyo diye. Diyettesin diye cagirmiyo desem niye pasta gonderiyo. Biz insanlar acaip varliklariz vesselam.Haklisn canm bugn daha dikkat ediyorm ama :)
Canm bende anlasam ben hepsnde ilk ona soylerm 3 senedir yapiyorlar bana sonra pasta veryor sanki pastaya kalmsm gbi normalde aramzdada bisy yok yani canm cicimz bugnde bana geldi dedm nasl gecti dogmgnu surprz yaptlar dedi ki saat 1 lerde flan bende merdvenleri temzledm baktm bunlar giynms hazrlanmslar kendme o kdar kizdmki ama napacksn kirlan kalple kaliyor sadece hersy benm gece yne duygsallagm geldi bundan sebep agladm.bir sure allahtn esim yanmdaydi gonlmu aldi saolsn :)
Akşam olmasa iyiymiş aslında.Merhaba kızlar:
Dünkü menüm:
07.30: 3 zeytin, 1/4 gözleme, 1 çk bal, 1 kiraz domates
11.00: 1 elma, 3 kaşık yoğurt
12.00: 1/3 kase mercimek çorbası, 1 kase etli türlü, revani, 2 kiraz domates
15.00: 7 badem, 2 kuru kayısı
19.00: 3 derisiz tavuk pirzola, 1/2 kase salata, 1 kaşık ezme, 5 adet fasulye turşusu
20.30: 2 yemek kaşığı reçel, 1 dilim çavdar ekmeği, çay
Yeşil çay
22.00: yarım elma, 5 çilek
1700 kalori, 1,7 litre su
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
Akşam 15 dakika leslie, 15 dakika pilates (canlar için
Eline emeğine sağlık püsküütüm ne diyim inşallah veririz bu kiloları.Merhaba 4. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım. Ne yazık ki geçer not alamadınız. Karne notunuz 40.
Her ne kadar bu dönemde takım olarak iki kere ilk üçte yer almayı başarmış olsanız da, iki kere sonunculuk derecesi almanızın karne notunuzun düşük olmasında payı büyük.
Bir dahaki analiz döneminde geçer not almanızı dilerim.
gogo2405, BegumD ve ddanes aldıkları kiloları verirlerse neden olmasın..
Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37371474
Kolay gelsin diyelim. Hem stres te attırır örgü.Naber hanımlar neler yapıyorsunuz. Ben ayaklarimi uzattım çay içiyorum kızıma suveter başladım orecem inşallah okul suveteri bulamadık çocuğa. Ya büyük ya küçük geldi bende oreyim dedim.
Kolay gelsin canm bende gecen sene battanye ordum benmklere biraz fazla buyuk oldu ama kullanmaya kiyamiyorm simdide :))Naber hanımlar neler yapıyorsunuz. Ben ayaklarimi uzattım çay içiyorum kızıma suveter başladım orecem inşallah okul suveteri bulamadık çocuğa. Ya büyük ya küçük geldi bende oreyim dedim.
hafiften inceden bir laf sokulmusMerhaba 4. Takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım. Ne yazık ki geçer not alamadınız. Karne notunuz 40.
Her ne kadar bu dönemde takım olarak iki kere ilk üçte yer almayı başarmış olsanız da, iki kere sonunculuk derecesi almanızın karne notunuzun düşük olmasında payı büyük.
Bir dahaki analiz döneminde geçer not almanızı dilerim.
gogo2405, BegumD ve ddanes aldıkları kiloları verirlerse neden olmasın..
Sağlıklı ve keyifli zayıflamalar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37371474
Naber hanımlar neler yapıyorsunuz. Ben ayaklarimi uzattım çay içiyorum kızıma suveter başladım orecem inşallah okul suveteri bulamadık çocuğa. Ya büyük ya küçük geldi bende oreyim dedim.
Atarım canım resim biraz oreyimde.hafiften inceden bir laf sokulmusgecmis olsun kizlar toparlanmamiz lazim
suveterin fotosunu bize de attt. örme yeleklere hirkalara suveterlere bayilirim
Evet canım strese birebir.Kolay gelsin diyelim. Hem stres te attırır örgü.
Benimde elimde kızıma ordugum yatak örtüsü var biter inşallah.Kolay gelsin canm bende gecen sene battanye ordum benmklere biraz fazla buyuk oldu ama kullanmaya kiyamiyorm simdide :))
Sabah gec kalktin sanırım güzel olmuş canım menün.kizlar dunku raporum
oglen
yarim kepekli simit
3 çeri domates
1 salatalik
5 zeytin
ara bir mandalin
1 turk kahvesi
aksam
3 parca tavuk
1 tabak salata
1 dilim bugday ekmegi
gece
1 muz 1 bardak sut
2 litre su
Böyle algılandıysa üzgünüm..hafiften inceden bir laf sokulmusgecmis olsun kizlar toparlanmamiz lazim
suveterin fotosunu bize de attt. örme yeleklere hirkalara suveterlere bayilirim
Yaa haftasonu bile düzenli olmuş nerelere gideemmmMerhaba kızlar. Ancak gelebildim. 2 günlük menümü yazayım en azından.
Dünkü menüm:
10.00: 1 yumurtalı menemen, 3 zeytin, 1 kiraz domates, 1 çk bal, 1 dilim çavdar ekmeği
12.00: 5 çilek, yarım elma
14.30: 3 dilim tam tahıllı ekmek, 1,5 dilim kaşarla tost, çay, 2 yk reçel
19.15: 6 kaşık taze fasulye, 6 kaşık bulgur pilavı, 3 yk salata, 3 yk yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
22.00: 1 elma, 3 yk yoğurt
2 litre su, ev temizliği, 15 dakika pilates
Bugünkü menüm :
Kalkınca ballı_limonlu su
10.00: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 5 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, 2 yk reçel, 2 dilim tam tahıllı ekmek, çay, yeşilçay
14.30: 5 kaşık taze fasulye yemeği, 5 kaşık domates soslu-yoğurtlu makarna, yarım kase salata
19.30: 100 gr kadar ızgara et, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yeşillik salatası
21.00: 2 kupa çay
22.00: 1/4 armut, 1/4 elma, 1/4 portakal
2 litre su, markete kadar 15 dakikada 1,5 km yürüyüş.
Artık başarıya ulastin tebrik ediyorum süper.Toplam kalori de dün 1550, bugün 1313 olmuş.
Yarın karatay diyetine başlıyorum. 64 kiloya ulaştım. Bundan sonra kilo vermek değil de karın bölgemde olan ve sağlık riski yaratan, karaciğer yağlanmasının belirtisi olan yağlardan kurtulmak istiyorum artık.
Çok teşekkür ediyorum. Darısı başınıza diyorum.Yaa haftasonu bile düzenli olmuş nerelere gideemmm
Artık başarıya ulastin tebrik ediyorum süper.
Pazar günü de olsun artık o kadar. Akşamla kurtarmışsın zaten. Cumartesi menün de güzel. Sen de kontrollü gidiyorsun. Tebrikler.Günaydın diyeyim bari. Önce yorum yaptım sonra kendi menümü yazıyorum bende superim.
Yanlız tam hatırlamıyorum cumartesi yi.
Cumartesi sabah
2 dilim yulaf ekmeği 1 kaşık patatesli yumurta peynir Çay 1 tatlı kaşığı reçel
Ara az leblebi
Ara 1 elma 1 bardak kefir
Ara 2 hurma
Akşam pırasa havuç kabak kavurma karışık üstüne 1 yumurta 2 dilim ekmek yoğurt
Ara 3 hurma
Su 2 lt spor ev temizliği
Pazar sabah brunch taydim.
9 dan 2 ye kadar 2 poğaça 3 dilim peynir 1er dilim soslu kabak patates havuç kizartmasi 1 küçük dilim pasta sade kahve.
Akşam yeşil mercimek yemeği yoğurt 1 kaşık pırasa yemeği 3 kaşık bulgur pilavı 1 salatalık turşusu
Ara 1 nar 1 bardak kefir
Su 2 lt
spor alışveriş gezmesi 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?