- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
gogocum.ben seni instagramdan ekledim ismim soyismim oldugundan yazmadim burayaIlk gün fena sayılmaz uzmancin biriki kacamak yaptım ama iyiyim sabah meyvelerin soğuk olması kötü oldu onida cozcem bugunden cikaricam meyveleri dolaptan.
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun. Sorun yok ben izinli yazdım listeye yani bu haftada izinlisin öbür haftaya kadar toparlanirsin.
Sorun değil canım keyfine bak ama perşembe gel tamammi
Evet kullanıyorum ben danesle arkadaşız face de. instagram adim goncaelif face i özelden yazayım.
Gayet güzel olmuş canım menün Sporun.Merhaba kızlar. Akşam Ankara'ya gideceğim için işyerinde bitirmem gereken işleri toparlayıp ancak geldim. Birazdan da eve gidip hazırlanacağım.
Dünkü menüm:
07.30: 2 ceviz, 5 zeytin, 1 dilim çedar peyniriyle 1,5 yumurtalı omlet, yeşillik, siyah ve yeşil çay
10.30: 100 ml ayran
12.30: yarım kase ıspanak yemeği, 1 fileto balık, 7 badem, yeşillik
14.00: 2 adet kızarmış hamur-190 kalori (açılışlardan kaçsam da gıda günü nedeniyle yine yakalandım)
18.30: yarım dilim peynirli-1 yumurtalı omlet, 40 gr kadar et kavurma, yeşillik, 7 badem (dün akşama kadar kurum dışında arazideydim, çok yorgun olunca akşam yemeği yapamadım)
21.00: 1 bardak tarçınlı süt
1289 kalori, 2 litre su, öğlen 40 dakika yavaş hızda yürüyüş
Eşim saglikci olmadığı için çok mudahale etmez bazi konularda. Ama sizinki birlikte olmadığınız için öyledir yoksa surekli beraber olsalar o kadar dışarda yenmez.Öncelikle akşam yemediğim açmanın 1/2'si kadar sabah yedim. Küçük küçük yapmıştım ama. Canım da istemedi aslında neden yediğimi bilmiyorum.
Çocuklar konusunda evet gayretliyiz, seni de takdir ettim. Eşin yanındayken kural koyabilmen güzel. Benim eşim gelince kurallar çiğneniyor. Bizde BABA=FORUM=PİZZA+KOLA (oğlumun reflüsü olduğu için vazgeçirdim ama kızım inatlaşıyor). Zararlı yiyecekler evde ve okulda yok. Önceden markete gidince çikolata alıyordum. Artık onu bile almıyorum. Okulda yiyorlar nasıl olsa.
Menün güzel olmuş.
Cısssssss. Akşama hani spor cezası.
Tutkunun dışında menün çok güzel olmuş.
Atlatirsin canım cok dert etme.kizlar hemem mehulerimi paylasip gecmisi okuyayim.bugun derslerim basladi coook yoruldumm.ayrica sevgilimden ayrildim bu ara garip bi donemdeyim
Biraz dışarda olmuş yemekler sanırım.sali
sabah
yarim simit
1 dilim peynir
oglen
2 kofte
2 sogan dilimi
3 tavuk finger
soda
ara turk kahvesi soda
aksam
7 kasik patlican kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
gece
yarim armut
carsamba
yarim simit
oglen
3tane tavuk kanadi
1 buyuk ayran
aksam
yarim kase corba
1 kase cacik
salata(1 tabak)
Az önce gördüm canım doğru tahmin etmişim.gogocum.ben seni instagramdan ekledim ismim soyismim oldugundan yazmadim buraya
ahnen canim disarda ne bulduysam artik.yarin diyetistyen kontrolum varGayet güzel olmuş canım menün Sporun.
Eşim saglikci olmadığı için çok mudahale etmez bazi konularda. Ama sizinki birlikte olmadığınız için öyledir yoksa surekli beraber olsalar o kadar dışarda yenmez.
Atlatirsin canım cok dert etme.
Biraz dışarda olmuş yemekler sanırım.
Az önce gördüm canım doğru tahmin etmişim.
Kahvaltı yeterli değil ama menün güzel. Kontrollü olmuşsali
sabah
yarim simit
1 dilim peynir
oglen
2 kofte
2 sogan dilimi
3 tavuk finger
soda
ara turk kahvesi soda
aksam
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
gece
yarim armut
carsamba
yarim simit
oglen
3tane tavuk kanadi
1 buyuk ayran
aksam
yarim kase corba
1 kase cacik
salata(1 tabak)
Diyetisyenden almadım canım. Canan Karatay'ın menüsü. Yalnız bugün yolda olduğum için karbonhidrat aldım maalesef.diytistyen mi verdi canim.menjnu cok begendim
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun niye ayrıldın çok özel değilsekizlar hemem mehulerimi paylasip gecmisi okuyayim.bugun derslerim basladi coook yoruldumm.ayrica sevgilimden ayrildim bu ara garip bi donemdeyim
menülerin güzelcanım kaçamak görmedimceviz falanda olsa daha iyi olur:)spor ve suyuda yazmamışsın benim gibi unuttun galibasali
sabah
yarim simit
1 dilim peynir
oglen
2 kofte
2 sogan dilimi
3 tavuk finger
soda
ara turk kahvesi soda
aksam
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
gece
yarim armut
carsamba
yarim simit
oglen
3tane tavuk kanadi
1 buyuk ayran
aksam
yarim kase corba
1 kase cacik
salata(1 tabak)
valla kızla uğraşmakspor oluyor hiçhalim kalmıyor 5 dakka oturmuyoruz kucakta geziyoruz öyle oluncda halsiz kalıp acıkıyorumÖncelikle akşam yemediğim açmanın 1/2'si kadar sabah yedim. Küçük küçük yapmıştım ama. Canım da istemedi aslında neden yediğimi bilmiyorum.
Çocuklar konusunda evet gayretliyiz, seni de takdir ettim. Eşin yanındayken kural koyabilmen güzel. Benim eşim gelince kurallar çiğneniyor. Bizde BABA=FORUM=PİZZA+KOLA (oğlumun reflüsü olduğu için vazgeçirdim ama kızım inatlaşıyor). Zararlı yiyecekler evde ve okulda yok. Önceden markete gidince çikolata alıyordum. Artık onu bile almıyorum. Okulda yiyorlar nasıl olsa.
Menün güzel olmuş.
Cısssssss. Akşama hani spor cezası.
Tutkunun dışında menün çok güzel olmuş.
herzamanki gibiçok iyi kalori yeterli olmuş su ve sporda güzelMerhaba kızlar. Akşam Ankara'ya gideceğim için işyerinde bitirmem gereken işleri toparlayıp ancak geldim. Birazdan da eve gidip hazırlanacağım.
Dünkü menüm:
07.30: 2 ceviz, 5 zeytin, 1 dilim çedar peyniriyle 1,5 yumurtalı omlet, yeşillik, siyah ve yeşil çay
10.30: 100 ml ayran
12.30: yarım kase ıspanak yemeği, 1 fileto balık, 7 badem, yeşillik
14.00: 2 adet kızarmış hamur-190 kalori (açılışlardan kaçsam da gıda günü nedeniyle yine yakalandım)
18.30: yarım dilim peynirli-1 yumurtalı omlet, 40 gr kadar et kavurma, yeşillik, 7 badem (dün akşama kadar kurum dışında arazideydim, çok yorgun olunca akşam yemeği yapamadım)
21.00: 1 bardak tarçınlı süt
1289 kalori, 2 litre su, öğlen 40 dakika yavaş hızda yürüyüş
Ben seni facedede buldum ama arkadaş ekle butonu yok ekleyemedim.gogocum.ben seni instagramdan ekledim ismim soyismim oldugundan yazmadim buraya
bende ekleyemedim sarışın olan değilmiBen seni facedede buldum ama arkadaş ekle butonu yok ekleyemedim.
Hoşbuldumm hedefine ulaşman çok güzel darısı başımıza tebrik ederim seni .Karatay sabah erken kalkılıyorsa öğlen yenebilir diyor. Öğün aralarında 5 saat idealdir. Tabi öğlen çok acıkılmazsa geliştirilebilirmiş. Ama benim için geçiştirmek çok zor.
Bugün de çok hareketliydi ama yorulmuşum. Dünkü masa tenisi de dizimi zorlamış, ağrım var. Akşam yemek yapacak enerjiyi bulamayınca marketten çocuklara sosis (normalde sosis, salam almam hiç) kendime de kavurma aldım. Aslında karatay pastırmayı öneriyor da bulamadım.
Güzel olmuş menün. Ben de ilk hafta 1 dilim kek kaçırmıştım.
Şekerli ürünler seni çabuk acıktırı. Kuruyemiş, ceviz gibi yiyebilirsin. Fındık yağı regl de iyi geliyor.
Merhaba. Öncelikle hoşgeldin. Ben 4 aydır 4. Gruptayım. 10 kilo verip hedef kilom olan 64'e ulaştım. 1,65 cm boyundayım, 40 yaşındayım. Pazartesi günü de karatay diyetine başladım, amacım karın yağlarından kurtulup kas yapmak.
3te 1 i ancak 60 kiloya inmek istiyorum inşallah başarırım.Allah mutlu mesut etsin canm dugun telasi guzeldir cok severm ama karisilklik flan dedgn gbi bir sure gisiyor malum benmde misafrm vardi smdi alisverse flan ciktilar bende evi toparlyrm cocuklarla ugras yemek flan derken ne geceyi anlyorm ne gunduzu :))
Kola haric guzelms canm birdaha dkkat et hem kendn icin hem diyetn icin cok zararli :)
Canm guzel olms menun begendm ben uzumden korkarak yiyorm hep hamilelgmde bi ara cok uzum yedm ve o ay 4 kilo almstm doktorm uzume dlkat et demsti bende korkudan hala yemem cok fazla :))
cnm bende senn gibi fena oluyorm o donem gozm resmen tatli aryor evn icinde frenlemesi cok zoor :)
canm ne guzel baya bi ksm vermissn ins bndan sonrasida boyle devam eder :)
seni görmemişim tatlım teşekkür edderim :)coook tatliii :)
ben sana şaka yapmistim ama şimdi ben de üzüldüm kusura bakma puskuutcum
canim ozel mesajlarina bak ekleselim
canim kardesine mutluluklar diliyorum bir yastikta kocasinlar insallah
makarnadaki sos disinda ben bisey gormedim cok begendim canim benim
eski uyelerden kalmamis miiiii beni nasil unutttuuum :) hos geldin tekrardan canim
gogocum senin menjnu de begendim dikkat et meyveyi fazla kacirma ama
tutku olmamis okadar da menun guzelmis ama saglik olsun :)
Sorun değil canım dert etme.Günaydın takım ahalisi :) dün gelemedim ama artık buradayım inşallah ...
Kilo bildirimimi yapıyorum hemen ;
İzine ayrılmadan önceki kilom 80.1
bu hafta 82,0
2 kilo artıdayım umarım takımı çok etkilemem...
Evet canım.bende ekleyemedim sarışın olan değilmi
günaydın kızlar nasıl olduysa bugün erken girebildim menümü paylaşayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,2 dilim k.ekmeği,2 dilim peynir,çay
Öğle:şehriye çorbası iki kase,1 kase yoğurt
Ara:3 badem,sütlü kahve
Akşam:2 fırında baget,salata,ayran,şehriye çorbası
Ara:tarçınlı süt(tatlı krizim olduda yine) 3 litre su 2 saat ev işi+akşama kadar yaramaz kızımı evde gezdirme
Geçmiş olsun canım yazarım tabiki mezun olmak istiyorsan olabilirsinde ama kalmana daha çok sevinirim tabiki. Menün dışarda yemişsin sanırım ama çok abartmamissin yinede.Kızlar günaydın. Annem anjio olacak. Bekliyoruz. Tartılamadım ama. Dönene kadar da sağlıklı bir tartım yapamam sanırım. Gogocum beni 64.10 yazsam olur mu? Pazartesi 64 oldum, ama 1 hafta daha kalayım. Haftaya 64' ün altında olurum sanırım.
Dünkü menüm: Karatay diyetini biraz bozdum.
07.30: peynirli omlet, yeşillik, 1/2 küçük açma , çay, yeşilçay, 1 tatlı kaşığı reçel
12.30: kuşbaşılı pidenin yarısından biraz fazla, ayran
15.00: 1 elma
17.00: 1 kuzu pirzola, 1 küçük açma
20.30: 1 coco-Star, çay
23.00: 3 kaşık pırasa yemeği (annem yapmış yemeden olmaz)
2 litre su, öğlen 20 dakikada 2 km yürüyüş
1550 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?