Baklava sürpriz oldu aslında dayanamadım. Yemeğe gelen kankam aslında biliyor diyette olduğumu yapmaz öyle şeyler ama eşi illa alicm diye tutturmus napiim yedim artık sporu fazla yapicam haftasonu.İyi akşamlar kızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.
Spiral var dedin hormonlu olanlardanmi canım belki o yapiyodur kanamayi artirma azaltma yada ağrılı adet vs.yapabiliyo onlar hormonsuzda olsa.avil dekortta acaip uyku yapar özellikle avil.Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm
yok canm 1 sene oldu bugn doktora gittm spiraln etkisidr dedi bi ilac verdi eger seni rahatlatmsa cikartablrz dedi ilthap kapma riskn var dedi yok cnm gebelk yok testo yaptrdm bende ama regl hali oldgu icn kesn sonuc cikmayablrmis bakalmSipirali yeni mi taktırdın? Bende yapmadı ama geciktirebilir de. Çok geçmiş olsun bu arada. Kadın doğum doktoruna mutlaka git ama. Spiralde yüzde 1 gebe kalma riski var. Ben 2 senedir kontrole gitmedim. Smear da 2,5 sene oldu.
demekko ondan boyleym canm soylemem iyi oldu dun igneyi vurldgmdan beri boyleym avil daha once vuruldm ama bu sanki daha bi farkli etki gosterdi :)Baklava sürpriz oldu aslında dayanamadım. Yemeğe gelen kankam aslında biliyor diyette olduğumu yapmaz öyle şeyler ama eşi illa alicm diye tutturmus napiim yedim artık sporu fazla yapicam haftasonu.
Spiral var dedin hormonlu olanlardanmi canım belki o yapiyodur kanamayi artirma azaltma yada ağrılı adet vs.yapabiliyo onlar hormonsuzda olsa.avil dekortta acaip uyku yapar özellikle avil.
Canım ne zaman anlatmak istersen burdayım biliyosun çok sevindim taburcu olmana bi daha olmasın inşallah. Topik durgun ben yazın sonunu izinli geçirdim ev falan taşıdık tatildi okul acildiydi derken yanlız uzmanvet kalmıştı şimdilik toparladik fena değiliz.tatli gogocum ve uzmanvet tesekkürler canim
gogom suan degil sonra anlatayim ama hastane serüvenim bitti sali günü taburcu oldum yaklasik 10 ayi beyaz duvarlara bakarak gecirdim ama sonuc burdayimmmmmmmmmmmmmmm
anlat bakalim niye sessizsiniz, kizlar nerde
Bende sevmedim sürekli değişiklik yapiyolar.yeni halini sevmedim kk nin alisamadimda
En altta görünüyor canım.kimler online ya onlaridami göremiyoruz eeeeeeeee böyle kendi kendime yaziyom sankiiiiii
cok uzuldum canim sen daha iyi bilirsinde kötü birsey varmi göze birsey olmasinBen şimdi kizimi yatirayim gelicem bugün servise koşarken düşmüş bebeğim sağ alni çizik içinde gözünün etrafı mor ve şiş eve getirdik getireli gözünün içine bakıyorum iyimisin diye.neyse şimdi yatirayim gelicem geri topiğe.
Merhaba merak ettm neden hastanedeydin cok gecmis olsun su an iyi olduguna cok sevidnimtatli gogocum ve uzmanvet tesekkürler canim
gogom suan degil sonra anlatayim ama hastane serüvenim bitti sali günü taburcu oldum yaklasik 10 ayi beyaz duvarlara bakarak gecirdim ama sonuc burdayimmmmmmmmmmmmmmm
anlat bakalim niye sessizsiniz, kizlar nerde
canm cok uzuldm ben dusunce baua bi sure uyutmuyorm korkudan dikkat et canm cocuklar iste bi yerden illaki bi kaza buluyorlar kendilerne allah beternden korusunBen şimdi kizimi yatirayim gelicem bugün servise koşarken düşmüş bebeğim sağ alni çizik içinde gözünün etrafı mor ve şiş eve getirdik getireli gözünün içine bakıyorum iyimisin diye.neyse şimdi yatirayim gelicem geri topiğe.
Geçmiş olsun yavrucuğuna. Canı nasıl acımıştır ama anneler öpünce geçer.Ben şimdi kizimi yatirayim gelicem bugün servise koşarken düşmüş bebeğim sağ alni çizik içinde gözünün etrafı mor ve şiş eve getirdik getireli gözünün içine bakıyorum iyimisin diye.neyse şimdi yatirayim gelicem geri topiğe.
geçmiş olsun canım benim ihmal etme kendini.ilaçlarını düzenli kullan sen iyi olki bebişlerinde iyi olsunAllah kolaylik versn canm bnmde durmm ayni gercktn gucm kalmiyot aksmlari uyuynca onlar bende anck kendmi bi koltuga atuorm :/
Gibi canm dogmmdan beri gidememmistm simir testi flanda yaptirdm hayrlsiyla bisy cikmaz insallah ama reglyken dogru sonuc cikmiyormus sanrm olmadi bidaha gidicem artk
Evet canm ayni kalmk bile guzel :)
Canm uzuldm cokta uzun zamandr birlkteymissnz yokmu bir araya gelme ihtimalniz tbi herseyin hayirlisi olsn canm boylesi insallah senn icn daha hayrli olur:/
evet canm spiral vardi bende ondan olur dedi doktor ilac flan verdi bakalm ins biraz iyi gelicekmis :) sordugn icn teskkr ederm canm mutlu oldm :)
ozaman anlatıp kendinide üzme canım çokgüzel bi kızsın umarım biran önce herşey yoluna girer.valla canim cok zor zamanlarim da oldu ama hayatimda beni üzen insanlara yer yok.çekmedigim kalmadi onceki takimdan arkadaslarim iyi bilirlerdi cok anlatmistim.ama inanin anlatmaya bile luzum gormuyorum artik okadar degersiz gozumde
hoşgeldin beril77 buaralar biraz dağınığız ama toparlanıyoruz inşallah daha iyi olacağız desteklerle.kimler online ya onlaridami göremiyoruz eeeeeeeee böyle kendi kendime yaziyom sankiiiiii
katiliyorm.canm insan paylastkca rahatlar .evet yarin ne olacagni smdi ne olacagni bile kestiremiyoruzki bir bkiyoruz hayat bizi almis goturmus...biz sadece bir oyuncuİnşallah geçmiştir artık. 10 ay uzun zaman tabi. Anlatmak istersen biz destek için hep burdayız. Hayat bize hiç ummadığımız olaylar yaşatabiliyor.
3,5 yıl boyunca Kayınvalidem hastaydı. Sürekli hastanelerdeydik. Annemin ağır hastalanacağını düşünmezdim çünkü süregen küçük rahatsızlıkları vardı, bugünkü anjiodan sonra onu da kaybedebileceğimi düşünüp korktum. Geçen hafta sabah namazını kıldıktan sonra bayılmış, o arada da kafasını kapının koluna çarpmış.katiliyorm.canm insan paylastkca rahatlar .evet yarin ne olacagni smdi ne olacagni bile kestiremiyoruzki bir bkiyoruz hayat bizi almis goturmus...biz sadece bir oyuncu
canm benm ssnada cok gecmis olsn neeler yasammissn allahm daha kotusunden korusun diyelim simdi nasil ne dedi doktorlar neden boyle.bisy olmus canm hersey bizm icin biliyorz cok zor ben inanki dusunemiyorm bile onlara bisy oldugunu ama 4 seenedr onlara hasretm paylasmak istemedm belki yanls anlasrm diye ama biz esmle kacark evlendk ailelrimz istedi nisanlandik derken herkes farkli dusunceleryle annemi esmden soguttular herkes ayrlmami istedi ama yapamadm olmadi bende bu hatayi yaptm cok ugrastm ne yaptysam ters tepti simdi sadece babamla telefnda gorusebiliyorm annmm kokusnu kiz kardesimi oyle ozledmki sze anlatamm tek duam onlara bsy oolmasn boyle.iste canm bu aksmda biraz dert gecesi yaptk burda sanrm lutfn beni yanls anlmayn szi kendme dost bildgm icn bunlari paylstm iste :/3,5 yıl boyunca Kayınvalidem hastaydı. Sürekli hastanelerdeydik. Annemin ağır hastalanacağını düşünmezdim çünkü süregen küçük rahatsızlıkları vardı, bugünkü anjiodan sonra onu da kaybedebileceğimi düşünüp korktum. Geçen hafta sabah namazını kıldıktan sonra bayılmış, o arada da kafasını kapının koluna çarpmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?