Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

beriiiiill kız instagram sordum ya ben sana unutun muuu
Berilin fce i yokta instagram varmı bilmem. Selin senin varmııı

Öğlen az olmuş birde salata olsa iyi olurmuş.

UOTE="selinmehmethamza, post: 37475884, member: 618440"]yok canm ya ben kullanmiyorm belki acarm bi sure sonra :)[/QUOTE]
Ac canim senide gormus oluruz merak ediyorum hem zayiflamis hallerimizide ordan goruruz

Goncacim instagraminida bana yazarmisin ordanda takipleselim face pek giremiyorum eşim kızıyor ne varsa sanki

Canım ya öğlen üşendim açıkcası. Anneme temizlik ardından yemek yaptım. Tabi ben taze fasulye ve bulgur pilavına takıldım. Yeni yemek yaptıysam da bugün öğlen de yedim ve yola çıktım. Akşam da Kırşehir'de kocama temizlik, ütü vs. derken yarın da asıl ikametgahım olan Nevşehir'de okul toplantısı, ev temizliği derken darmadumanım. Pazartesi yol beni gıkım çıkmaz. Gel tostu Nevşehir'de Göreme'de balonlara karşı yiyelim.

canim benim mazeretim var ve su siralar yogurt sut vs.yiyemiyorum.süt yerinede haftada iki su bardagi soya icebiliyorum.ama dusuncen icin teskürrrrr
Sütü azalttım ben. Yerine badem yiyorum. Kalsiyum açısından faydası şuayibeli maalesef.

Bu arada kızlar bugün şu ana kadar 1200 kalori aldım. Meyve yemesem tamamdır. Pazar günü patates kızartmasına yumurtamız var her hafta, bu tehlikeyi de atlatırsam muhallebi yapacağım akşama. Tabi ki hurma suyuyla.

süpersin yemezsin daha bu saatten sonra sen canım.ben aşure ayını düşünüyorum ben yapamam ama komşular mutlaka yapıp verirler çok kalorilidir eminim sen yapıyormusun aşure

Canm cok iyi gidiyorsn motvasyonnu bozma hic annecign nasil oldu varmi bi gelisme ??
süpersin yemezsin daha bu saatten sonra sen canım.ben aşure ayını düşünüyorum ben yapamam ama komşular mutlaka yapıp verirler çok kalorilidir eminim sen yapıyormusun aşure
ay asuremi kuzm niye hatrlattn simdik onu sen bizdede bir koca kazan yapilir ben yemeden nasil duruurm bilmiyormki aklimdan hemen cikarttm su an onu bitti gitti : D

Goncacim instagraminida bana yazarmisin ordanda takipleselim face pek giremiyorum eşim kızıyor ne varsa sanki
goncaelif kullanıcı adım canım.
Aşure yaparım ben ama pek yemem normalde bakalım artık.

Aşireti geçen yıl yaptım, dayanamayıp yediğim için bu sene yapmayı düşünmüyorum. Umarım komşular getirmez çünkü pazartesi karatay diyetine başlayacağım.

Canm cok iyi gidiyorsn motvasyonnu bozma hic annecign nasil oldu varmi bi gelisme ??
ay asuremi kuzm niye hatrlattn simdik onu sen bizdede bir koca kazan yapilir ben yemeden nasil duruurm bilmiyormki aklimdan hemen cikarttm su an onu bitti gitti : D
Annem aynı, henüz sebep bulunamadı. İyot fazlalığına bağlı tiroit problemi var ve bu kalbi yavaşlatmak yerine hızlandırır diye biliyorum, psikolojik problem sebep olur belki, erkek kardeşimden dolayı çok üzüntülüydü, başka da sebep gelmiyor aklıma. Biraz bekleyeceğiz. İlgin için sağol Selinciğim.

bi gelisme olursa bilgilendr canm bizi en kisa zmanda sifa bulur insallah emnim erkek kardesnde cok kotudur

Aşureyi aşireti yazan akıllı telefonumun bir kez daha gazabına uğradım.
bende farketmeden neler yaziyorm canm tlefonlar saolsun :))

Selam kızlar bugün dışarıdaydik gelemedim. Şimdi oğlumu uyuttum çayımı koydum keyif yapıyorum :) sipa uyanikken telefona bakmıyorum istiyor hemen o yüzden saklıyorum telefonu. Zaten bilgisayar eşime ait bana sıra gelmiyor hic. Herkes iyidir inşallah.

canm sade guzel bir menu olms begendm cok :)
tesekkur ederim canimcim
Ben simdi menunu begendim diyecegimde beril kizar diye korkuyorum canım.sadece öğlen biraz az gibi geldi onun dışında dengeli
menumde ne varsa onu yiyorum kuzum diyeistyen verdi.
Berilin fce i yokta instagram varmı bilmem. Selin senin varmııı

Öğlen az olmuş birde salata olsa iyi olurmuş.
kuzum diyetistyenin verdigi menu

Canm o sorun bizdede var sorma telefon bilgsaayar hep onda olsn istyor oglum bende hic vermek istemyorm ama bn kullaniyorm dedgin gni gizli sakli bsyler yapiyorm :)

yooo bence gayette güzel olmuş
öğlen sebze akşam et dengelemişsin işte
Sağol canım :)
Ben cok kotu bisy yaptmmm biskuvili pasta yedm bir diliiim eltmdeydm vernce hayr diyemedmm ama hemn ayrn spor bisy yapicm (
ah bu hayır diyememek yakıyor bizi tabi ısrar etmeler yok mu tadına bak bi taneden birsey olmaz ya da sen emziriyorsun süt olsun gibi artık karşımdaki kişi ısrar etmesin diye yiyesim Geliyor. :) sporla dengelersin artık canım olan olmuş.

Menün güzel ama sabah kahvaltısına ağırlık vermen ve protein alman lazım canım.
Sabah oğlum benimle beraber onu emzireyim altını degistireyim derken ise gec kalıyorum o yüzden kahvaltı yapamıyorum. Ama düzene sokmaya çalışıyorum inşallah bu hafta kahvaltısız çıkmam.
ay o temzlik takintisi bendede var ben butn gun orayi sil burayi sil gel gorki ertesi gun yne ayni bide benmm dern temzligm hic bitmez :))

Sen smdi cis oalnlara bisiy demiyormusuuun :)) sok sok sok selin buna sasirdi
Evde çocuk olunca illaki dağılıyor birseyler dökülüyor.
o kadin benim canim
eccik deli
eccik cilgin
eccik kirilgan
eccik anac
eccik sivril dilli
ama
ama cok sekerimmmmmmmmmmmm
Evet çok şekersin :)
yarim simit cok kuru olmus be canim.biraz senlendirebilirdin simitcigi.
bu firin makarna benim bildigim kremali felansa cisssssssss
ama aksam ve su hele bu yogunlukta 45 dakika spor hos duruyor
Makarna yokki tatlım karnabahar o ayrıca ben hiç krema kullanmam yemeklerimde
hedeflere ulasmak bizim elimizde su hafta sonu gecsin pazartesi not edecem.yeni kararlar sunacam önünüze.arabayi almasin isterse alan bir yakisikliyi mutlak analar dogrmustur

Pazartesiyi merakla bekliyorum.

Kızlar telefon beni delirtti iki saate ancak mesaj yazabildim alıntıli mesajda problem oldu yaaa offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…