Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim benim mazeretim var ve su siralar yogurt sut vs.yiyemiyorum.süt yerinede haftada iki su bardagi soya icebiliyorum.ama dusuncen icin teskürrrrr

yarim simit cok kuru olmus be canim.biraz senlendirebilirdin simitcigi.
bu firin makarna benim bildigim kremali felansa cisssssssss
ama aksam ve su hele bu yogunlukta 45 dakika spor hos duruyor

hedeflere ulasmak bizim elimizde su hafta sonu gecsin pazartesi not edecem.yeni kararlar sunacam önünüze.arabayi almasin isterse alan bir yakisikliyi mutlak analar dogrmustur

kiz simartma beni.sizin bozuk motivasyonlari ortadan kaldirin bakiyim.biz kimleri zayiflatip mezun ettik be yawwwwwww

Ben cok kotu bisy yaptmmm biskuvili pasta yedm bir diliiim eltmdeydm vernce hayr diyemedmm ama hemn ayrn spor bisy yapicm (
bir elma yaklasik 100 kalori 6km/h la bir saat yürümekte yaklasik 120 kalori en azindan benim bantta yururken aklimda kalan bu.bunu niye yazdima gelince o pasta icin ne kadar spor yapacani bir dusun.biliyoruzki yalandan spor yapip beni kandiramayiz.vicdanin nasil suan pasta yiyen diyetteki kadin.hergun yarim saat yuruyeceksin.bir menunde kacirilmis bir ciss görürsem helede cumaya eksi cikmazsan topik topik gezer seni rezil ederim.daha önce yapmisligim var gogya sor.ayagini denk al simdiden cissssssss yok.kocana soyle o zaman pazara kendi gitsin.hem cocuklar sebzesiz beslenirmi diye surat et.yada daha kestirme bir yol deyim.diyemiyom yer uygun degil ama sen aksam hallet bu isi.anladini umuyorum

ya bu coklu alinti degismis yenisini biri anlatsin lütfen

haydi bana bas bas okuyacaniz epey bir satir biraktim size
bende ufaktan giyineyim herifimle kahveye gidecem bir arkadasin dukkanina

Haklisin canm ilk gunden yaptigma bak dimi diyette oldugmu kmseye demedm bu sefer cok ustume geliyorlar brnde cocuklara yedirirm diye aldmm onlarda 2 catalla biraktilar bu sefer bana kaldi yoksa karnm toktu hic nyetm bile yoktu (Tamm canm tam zamnnda dedn zaten o is bende ins bakalm denycem ben mezdeke yapym pastayi yavas yavas yakmaya calisaym napayimm

Ayy bak mutlu oldum şimdi.
kiz simartma beni.sizin bozuk motivasyonlari ortadan kaldirin bakiyim.biz kimleri zayiflatip mezun ettik be yawwwwwww
Simarmazsin sennyaa evet çok mezun verdik ben hala burdayım.
ya bu coklu alinti degismis yenisini biri anlatsin lütfen
Mesajın altinda çoklu alıntı var tıkla her istediğin mesajın altında işaretle en son cevap yazdığın yerin altında alintilari ekle bas alintiladigin mesajlar gorununce bu mesajları alintila de oluyo biraz karıştı yaparsın sen yaa

selam kızlar hızınıza yetişemedim sohbet muhabbet oh maşallah ben hafta sonu diye giremedim bir geldim ne olmuş burda dedim yani neyi okuyacağımı şaşırdım

selam kızlar hızınıza yetişemedim sohbet muhabbet oh maşallah ben hafta sonu diye giremedim bir geldim ne olmuş burda dedim yani neyi okuyacağımı şaşırdım
Evet canm hep boyle olalm insallh diyet boyle daha guzelmis :)) neler yaptin bugun :)

Evet canm hep boyle olalm insallh diyet boyle daha guzelmis :)) neler yaptin bugun :)
evet canım ben tüm gün temizlik yaptım eşim bebeğe baktı akşama kadar uğraştım hala bitiremedim kendimi çok kaptırdım galiba dip bucak giriştim evekızımıda ihmal ettim küstü banayemek falanda yapamadım eşim dışarıdan yedi bende atıştırdım birşeyler sabah geç kahvaltı yapınca bu saatr kadar bir şey yemek aklıma gelmedi sen ne yaptın sayfayı takip edemedim

Ben cok kotu bisy yaptmmm biskuvili pasta yedm bir diliiim eltmdeydm vernce hayr diyemedmm ama hemn ayrn spor bisy yapicm (
aaaa bir dilim de sana ödül olsun nolcak.
ama bu hafta baska kacamak yokkkkkk
okey mii beybi

hedeflere ulasmak bizim elimizde su hafta sonu gecsin pazartesi not edecem.yeni kararlar sunacam önünüze.arabayi almasin isterse alan bir yakisikliyi mutlak analar dogrmustur

ayy disardayim kahkaha attim resmen o şans bende nerde yine babamdan hayir var bana

raporumu yazayim hemencik

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
1 salatalik
1 dilim peynir
1 kupa bitki çayi

ara
1 bardak süt

oglen
1 yemek kasigi tavuk sote
1 dilim ekmek
1bardak ayran
yeşillik

ara
1 turk kahvesi

aksam
7 kaşık taze fasulye
1 ayran
1dilik ekmek

2 litre su

Canm temzlik hic bitmiyor zaten bende butn gun topla yerlestir2 afacan olunca malum geceackmazsin insallah canm butn gun yorldun bisyde yememissn dogru duzgn , bende napym canm herzamnki seyler cocuk yemek camasr :))
aaaa bir dilim de sana ödül olsun nolcak.
ama bu hafta baska kacamak yokkkkkk
okey mii beybi

ayy disardayim kahkaha attim resmen o şans bende nerde yine babamdan hayir var bana

Tamm canm baska kacamak yok cok dikkat edicem beril yoksa rezil edicek zaten beni bunn icin bile bisy yemem inankii

canm sade guzel bir menu olms begendm cok :)

Ben simdi menunu begendim diyecegimde beril kizar diye korkuyorum canım.sadece öğlen biraz az gibi geldi onun dışında dengeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…