Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşimle kızıma domates soslu patates kızartması yaptım ve tadına bile bakmadım ama küçük bir elma yedim. İyi geceler arkadaşlar, benden bu kadar.

Kızlar telefon beni delirtti iki saate ancak mesaj yazabildim alıntıli mesajda problem oldu yaaa offf.
benide baZen delirtiyor birsuru yaziyorm bi bakiyrum bisiy yok
Eşimle kızıma domates soslu patates kızartması yaptım ve tadına bile bakmadım ama küçük bir elma yedim. İyi geceler arkadaşlar, benden bu kadar.
canmmm iradene saglik bravo sen bu isi astin bitrdin bence supersin hayirli gecler :)

adayaren38Aktif ÜyeÜye

Yeni

Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim

Eklentiler

• 20141024_142338.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 87
kizlaaarr yahu son alisverise ciktiklarimda hep 42 beden aldim.artik normal magazalardan da pantolon almak guzel geldi :)

Kızlar telefon beni delirtti iki saate ancak mesaj yazabildim alıntıli mesajda problem oldu yaaa offf.
olsum canim sikma hic canini
cok tebrik ederim seni

nasil guzel bir fotograftir o öyle

Iyi geceler hatunlar
Eve yeni geldim bir selam vermeden yatmayim dedim.yazilanlari okudum kisaca cevaplayim.face Twitter Instagram falan kullanmiyom.face yasakti zaten.ama bir Instagram acarim nö Problem .bu saatte Menü yorumlamak sacmaaaaaaa olur diye yapmiyom ama begendigim bir Menü var ama kiminnnnnn?
Takimin toparlanmasina bir katkim Yok hepiniz olumlu seyler yazmisiniz ama selin hanim koca bir pastayi hupletmis.mezdekeyle göz boyamaya calisiyor sanirim okuduniz.yarin ki menusune nasil cemkirecegimi okumanizi siddetle tavsiye ederim.

Yarin oldu gururla menümü yazayimda gidip ilacimi alip uyuyum.
Sabah
1,5 yemek kasigi cig badem
1 yemek kasigi Kadar cig cekirdek ici
45 gr.kuru kayisi
1 Minik kelek

Öglen
150 gr tavuk gögsü izgara
Bir Tabak haslama Brokkoli
1 armut
2 dilim tahil ekmek

Aksam
2 parca Minik et izgara
Maydanoz salata
2 dilim tahil ekmek
1 elma

Su 2 yi gecti ama tam olcu Yok
Sporda bir sure Yok

Biraz aciklayim
Badem Tom tutuyor diye yedim.cekirdek icide Dogal yag benim icin.kuru kayisinin 45 gr.ida bir porsiyon meyve demek.ok.

Gözünüz Menü görsün üleynnnnnn.bugunku en güzel menuydü bence.

Bunlarda ikizler balim ve naz alindaki dikis izi olmasa ayirt edemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…