selam kızlarr ben döndüm ankaraya sonunda nasıl bir tatildi anlamadım bile bi daha yazlık mı tövbe edecem nerdeyse başımıza ğişmemiş tavuğun başına gelenler geldi pek dinlenme değildi anlayacağınız adana anamur ermenek konya ve ankara 12 güne bu kadar sığdı yorgunluktan ölüyom geçmişinizi de okuyamadım kilo durumlarını hiç sormayın abardım abaracağım kadar felaket anlayacağınız neyse benden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdirr
selam herkese
şebnem bugün tatil günü iyi tattiller bizim içinde eğlen kaydirigubbakcemile2
kızlar hafta sonu malesef ++ oldum çünkü oğlum 16 temmuz doğum günü arkadaşları için haftasonu doğumgünü düzenledim birz abartmışım ama çok değil 600 gr artıdayım cumaya bakalım nasıl olacak
bu arada herkes nerelerde
ben geldimmm
işyerinde arkadaşlar tatile çıkmaya başlayınca onların işleride üstümüze atandı tabi iş yoğunluğum acayip arttı bende Allahın izniyle 8.ayın ilk haftası olmıyacağım bi aksilik olmazsa
hafta sonu uzun zamandır ilk defa bu kadar gezdim bayada yoruldum karşıda oturan arkadaşlar davet etti dedim çocukla zor olur ama gittim valla çokta güzeldi kızımda çok zevk aldı artık eve sokamayız heralde onu tek kaçamağım dondurma oldu bu hafta telafi edicem bende ortim gibi
sabah
az peynir domates biber
öğlen az tavuk sote (yağlı değildi domatesli)
az yoğurtlu makarna
deryacım oğluşunun doğum gününü kutlarım allah uzun ömür nasip etsin sağlıkla mutlulukla
sabah k-flakes yedim sütle
ara altınbaşak 4 tane
öğle 2 kaşık börülce 4 kaşık makarna ayran
hafta sonu cumartesi yüzdüm pazar ev temizledim ütü yaptım bol bol, inşallah yediklerimi yakmışımdır tartılmadım korkumdan
amin canım teşk.ederim iyi dileklerin için
valla arkanı önüne dönünceye kadar yıllar çekip gidiyor
ortim kızma vercem o kiloları
öğlen 1 kepçe çorba domates salatalık 3 kaşık mantı
kızlar sizdede varmı yemek yemek yorulurmusunuz ben acayip istemiyorum