Bakalım benim kilo cizelgem olmuş mu.
Oh ne guzel canm hem isleri bitirdin hm kacamak yapmadin bende yarin kek pogca flan yapicam ne zamandr yapmadm cocuklar icin :)Ben de geldim ama geç oldu sanırım. Erken uyuyamadım. Kızıma aldığım poğaçayı oğlum yiyince okul için kek yaptım, sabahki yapacağım ütüyü de yapıp çıkardım aradan. Rahat rahat uyuyabilirim artık. Birşeycikler de yemedim.
bende hepsni yaptm ama o son kismi dedign gbi anlamadm yapamadm :/Kilo çizelgesi olduda imzaya ekleyemedim yapabilen varsa bilgilendirsin hepimizi. Iyi geceler tatlı rüyalar.
bakinca farkettim zaten aman nazar deymesin diyelim de nolur nolmaz :)Bitanem ben ayrılalı 6ay olmadığı için listeye giremiyorum.hem de vericek kilom yok kiii...benim amacım kaptanlık yapıp kilo vermek isteyenlere yardımcı olmak ve de kilomu korumak...
vallahi siz benim korkularimi aldiniz :) sanki düğun arifesindeyim de taktigim seylere bak hele :)))çok güldüm yaa sanki sen erkeksinde eşim hamile kalınca aldatırım diye korkuyorum diyomuşsun gibi olmuşhamile kalınca herşey değişir canım tüm duygular bebekle birlikte yüklenir merak etme benim eşim yeğenlerini falan sevmezdi yaramazlar diye kucağına bile almazdı ama kızımız olunca içine sokası geliyor o derece yani
oh valla bilgiyi uzmandan da aldim rahatladim. :))açılın ben hemşireyimevet canım korkutmak gibi olmasın eğer darlık varsa kesiliyor ama tabiki bölgesel anestezi yapıldıktan sonra yani sen hissetmiyorsun zaten sancıdan farkına bile varmazsın
Geç kalmışım ama sıcak havlu ve sıcak duş én iyisi.
Hoşgeldin canım benim.
Yorma kendini hatun. Allah kavuştursun inşallah.
Olmamış bugün bizimla degilsin
Yok öyle şeyler unut onları sen evlat dünyanın en güzel şeyi. Nereni keserlerse kessinler evlat candir. Hem ben normal dogurdum adet sancim falan azaldi bayaa.
Geçmiş olsun canım doktora gitseydin keşke. Menüler dengesizmi ďun normal bugün az olmuş neyse evine geldin artık düzene girer dimi.
Bildirimi perşembe yapiyos artık ben cuma yoğun alisinca yetistiremedim listeyidee
Ben bi bakayım yapabilirsem atarım.
Canım artık daha çok takil bu perşembe listedesin iznin bitti heée
Günaydın menün güzel canım haftasonu düzensiz oluyor öğünler genelde.Günaydın kızlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah yine 12 de tabiki yarım yufka peynir domates salatalık 1 yemek kaşığı patatesli yumurta
Ara yarım dilim kek Türk kahvesi
Ara Yarım elma 1 avuç badem fıstık kuru üzüm
Akşam Yarım ızgara balık 2 kaşık patlıcan salatası ve bol yeşil salata
Ara 2 hurma yarım nar
Su 2.5 lt
spor yok 4 saat çarşı gezmesi
İyi görünüyorsun biraz göbek var maalesef, benimki kadar büyük değil ama :)Eki Görüntüle 1283504 Eki Görüntüle 1283505 Bunlarda önden ve yandan koca göbişim :)
canm jej haric guzel ama kek dunde vardi sanrm bugn biraz daha dikkat o yuzdenGünaydın kızlar. Dünkü menümü yazayım hemen.
Sabah yine 12 de tabiki yarım yufka peynir domates salatalık 1 yemek kaşığı patatesli yumurta
Ara yarım dilim kek Türk kahvesi
Ara Yarım elma 1 avuç badem fıstık kuru üzüm
Akşam Yarım ızgara balık 2 kaşık patlıcan salatası ve bol yeşil salata
Ara 2 hurma yarım nar
Su 2.5 lt
spor yok 4 saat çarşı gezmesi
Canm uzuldm insllh cabuk halledebilirsniz aranzdaki meseleyi bilirm o duyguyu o zamanlarda tek yapmak istedim bi bardak kahve ve duygusal muzikler :) dunu ddunde birakalim bugn guzel bi gun olsun canm :)Günaydın öncelikle eşimle dün fena tartıştık canım çok sıkkındı. Sayfayı takip ettim ama hiç yazasım gelmedi kusura bakmayın.
Cumartesi menüm
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez karışımı
biraz domates salatalık
çay
Öğle
Yoğurtlu salata
2 kaşık pilav
Küçücük bir parça tavuk
Ara
1 elma
Akşam
1 fırında çipura
1 dilim ekmek
Salata
1 bardak şalgam suyu.
su 2,5 litre
Spor gezmeye gitmiştik bayağı yorgun döndük o yüzden yapamadım.
Pazar gününe gelince hiç yazmasam daha iyi güzel bir kahvaltı arkasından kavga ve sonrasında doğru düzgün birşeyler yiyemedim
Canm bi gobek var zatrn baska bisy yok oda mekik flan cekmeye calis bol bol iyi gelicektir tatlm benm asagya dogru bi gobusm var malesef sezeryandn oturuEki Görüntüle 1283504 Eki Görüntüle 1283505 Bunlarda önden ve yandan koca göbişim :)
Canım hoşpgeldin seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın Kızın nasıl.Merhaba 4.takımımmm.canım arkadaşlarım.gözünüz aydın berilimiz dönmüş.Allah onu bu takımdan eksik etmesin...galiba eskilerden masumum ve maymuşum burada...hepinizi
öpüyorum...
Maşallah azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz tabi darısı başımıza :) benimde haberim yoktu kaptanlığından ben mezun olup gittin diye düşünmüştüm.Unuturmuyum bitanem.ben buralardayım.7.takıma kaptanlık yapıyorum.haberin yok her halde.kilom iyi çok şükür.58e bile inmişdim 1hafta önce.şimdi annemlerden geliyorum durum ne bilemem :) :) :)
Allah kavuştursun canım yine gelir üzme kendini. Uğraştırıcı yorucu şeylerle de ilgilenme.Selin annem gitti.ayriliklari sevmiyorum.bugun yemegi sen yap yiyomuyorum yoksa dedi.neyse yemegi yaptim yoruldum.doktorun kendini yorma dediginide anlamis oldum.cocuklarla Pasta yapalim eglenelim dediydik.
Simdi senle muabbet yaninda cay birazdan duzeltir beni
Sebzeyi çok az yemişsin 1 kaşık fasulye ne yaa :)raporum
sabah
yarim simit
1 yumurta sarisi
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalik
1 cay kasigi çilek reşeli
ara
1 turk kahvesi
oglen
kalan yarim simit
karisik bitki cayi
bi avuc uzum
aksam
dolu dolu 1 yemek kasigi taze fasulye
2,5 nugget
4 kasik semizotlu yogurt
sporum yok
2 litre su
bugun diyetistyene pek uymadim
aksam
Geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah.kızlar iyi akşamlar. Dün gece başımı kapıya çarptım, yorgunluktan sanırım gözümün önünü görmedim. Hala sersem gibiyim. Çarptığımda beynim bir tur attı sanki, midem bulandı, korkudan yatamadım da. Küçücük bir boynuzum var. Bugün evimdeyim şükür. Çocuklar eşimle gezmeye gittiler. Başımı vursam da beni bekleyen işleri yaptım yine de. Okul toplantısı (toplantıda sadece çay içtim), pazar, market, çamaşır,yemek derken kendimi koltuğa zor attım. Paylaşım yapamadım özür dileyerek. Bayağı da kaynatmışsınız.
Dünkü menüm:
10.00: 1 dili tam buğday ekmeği, 5 adet zeytin, 2 şekersiz çay, 1 yk reçel, peynirli 1 yumurtalı omlet
12.30: 7 badem
15.00: 5 kaşık etli taze fasulye, 5 kaşık bulgur pilavı, çoban salata, 2 kaşık yoğurt
18.00: ülker special K kraker (121 kalori-Kamil koç verdi naapayım), çay
19.30 Eti Cin (132 kalori-2. ikramı beklemiyordum aslında), çay
21.00: 1/6 lahmacun, marul-kırmızı lahana-havuç salatası, 1 dilim kadar tulum peyniri
22.30: 1 elma
1255 kalori, ev temizliği olunca spora mecalim kalmadı, 2 litre su
Bugünkü menüm:
09.00: 3 zeytin, 5 parça patates kızartmasına 1 yumurtalı omlet, 1 dilim beyaz ekmek, 1 yk reçel
12.00: 7 badem
16.00: 1 elma, 1 muz
17.30: 1 tabak etli menemen, 5 kaşık bulgur pilavı, 1 yk ezme
Birazdan da 1 elma yiyip yatacağım.
Geçer hallederiz tabi de insan yıpranıyor. iyiyim bugün :)canm jej haric guzel ama kek dunde vardi sanrm bugn biraz daha dikkat o yuzden
Canm uzuldm insllh cabuk halledebilirsniz aranzdaki meseleyi bilirm o duyguyu o zamanlarda tek yapmak istedim bi bardak kahve ve duygusal muzikler :) dunu ddunde birakalim bugn guzel bi gun olsun canm :)
Sabah dışında ekmek yemedin mi? Mısır püskülü çayının yağ yakıcı özlliği varmış galiba onun için mi kullanıyorsun.Canlarm gunaydinlar bende menumu paylasiyim hemen :)
Sabah 2 dilm kepek ekmegi arasi peynirli tost 4 zeytin 2 tk recel cay
Ara 1 elma misir puskulu cayi
Oglen 1 porsyon taze fasulye ton baligi ve mor lahana salatasi
Ara badem fistik uzum
Aksam berilin salatasi ( kirmizi mercmekli cevizli domates biber maydanozlu )
Sutlu kahve
20 dk leslie 20 dk dans
3 lt su
Hep iyi ol canm :)Geçer hallederiz tabi de insan yıpranıyor. iyiyim bugün :)
oglende yemistm 1 dilm bak yazmamism ama aksam yemedm sadece salata yedim cayida evet okumustm canm bakalm deniycem bir etkisini gorcekmiyim :)Sabah dışında ekmek yemedin mi? Mısır püskülü çayının yağ yakıcı özlliği varmış galiba onun için mi kullanıyorsun.
Bebis olma ihtmali varmi :)Bugün güne iyi başladım kızlar inşallah devamı da iyi olur. Sabah klasik diyet kahvaltımı yaptım ve işe yürüyerek geldim 4km evle iş arası.Bir de hala regl olmadım 12 gün geçti korkmaya başladım. çok şiştim.
Bu kek kendi yaptığım esmer un ve a yağlı ama bitti dun yok bidaha yimem.canm jej haric guzel ama kek dunde vardi sanrm bugn biraz daha dikkat o yuzden
Canm uzuldm insllh cabuk halledebilirsniz aranzdaki meseleyi bilirm o duyguyu o zamanlarda tek yapmak istedim bi bardak kahve ve duygusal muzikler :) dunu ddunde birakalim bugn guzel bi gun olsun canm :)
Mekik yapinca belim çok ağrıyor canım geçen sene tutulup kalmıştım bir hafta dogrulamadim ama bi yarım mekik deniyim yine.Canm bi gobek var zatrn baska bisy yok oda mekik flan cekmeye calis bol bol iyi gelicektir tatlm benm asagya dogru bi gobusm var malesef sezeryandn oturu
Güzel olmuş canım menün Sporun.Canlarm gunaydinlar bende menumu paylasiyim hemen :)
Sabah 2 dilm kepek ekmegi arasi peynirli tost 4 zeytin 2 tk recel cay
Ara 1 elma misir puskulu cayi
Oglen 1 porsyon taze fasulye ton baligi ve mor lahana salatasi
Ara badem fistik uzum
Aksam berilin salatasi ( kirmizi mercmekli cevizli domates biber maydanozlu )
Sutlu kahve
20 dk leslie 20 dk dans
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?