Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende menumu yazaym hemencik :)

Sabah 2 yunmurta eynirli omlet 4 zeytin cay 1.5 dlim ekmek
Ara Yesilcay ve 5 badem
Oglen 1 porsyon taze fasulye 1.5 kizarmams nugget ve yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 elma
Aksam nohutlu berilin salatasi ve ayran

2.5 lt su yarm saat dans hareketli ( esim erken geldi leslie yapa.adm yine

berilin salatasıgüzel canım herşeyden var nugget niye 1,5 canım çocuklardanmı kalmıştısu ve dansta güzel tatlım

Olsun menün güzel sonuçta, zaten dans da yeter

Güzel olmuş salata yok ama sebze ve yoğurt var.
Menü güzel olmuş kalorisi de az olmuş iyi yani.
Saol canım kardeşim küçük diyorum ama 24 oldu benden 14 yaş küçük. Elime doğdu derler ya öyle olunca hep küçük diyorum.
Öyle ama uzak olunca aklı kalıyor insanın. Saol canım inşallah geçer gider.
beril nerde bu arada herkesten önce geliyordu bugün yok
Berilin evde interneti kesilmiş bi ara telefondan girmişti.
Güzel olmuş canım yine. Berilin salatasindan yapamadım bi türlü iyi oluryapsam aslında.

canm hem doyurucu oluyir hem lezzetli ben nohutlu ve kirmzi mrcmeklisini denedm ikiside hosuma gitti bugn yne mercmekle yapicm hemaksmlari haff gecirmis oluyorm boylelikle

Ben menümüde yazmadım sizinkileeri görünce aklima geldi.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmek 1 peynir 1 yumurta

Ara 8-10 kuru üzüm 4 badem 2 fındık nescafe

Öğlen 1 kepçe çorba salata 2 kaşık makarna 4 top köfte

Ara 2 küçük mandalina 1 kase yoğurt

Ara 1 bardak kefir

Akşam 1 kepçe çorba çeyrek balık (önceki gün kalan balık) salata 3 yaprak sarma

Ara 2 hurma ıhlamur

Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş

canm hem doyurucu oluyir hem lezzetli ben nohutlu ve kirmzi mrcmeklisini denedm ikiside hosuma gitti bugn yne mercmekle yapicm hemaksmlari haff gecirmis oluyorm boylelikle
Ben çok yaparım o tür salatalari. Yeşil mercimekle guzel olur. Buğdaylı dene kuru börülce yada şehriye ilede deneyebilirsin. Birde kara buğday la güzel oluyor. Her şeyle karistirabilirsin elma nar armut. ...

Eee nerdesiniz hatunlar beril gelmeyince herkes dağıldı yine toplasin az sohbet edelim yaaa

canm guzel olmus menun ama aksmki sarmalar azck gozume batti :))

Ben çok yaparım o tür salatalari. Yeşil mercimekle guzel olur. Buğdaylı dene kuru börülce yada şehriye ilede deneyebilirsin. Birde kara buğday la güzel oluyor. Her şeyle karistirabilirsin elma nar armut. ...
Evet bak fikirlerde hosuma gitti bugdaylida yapiym ve nar bunuda ekliyorm tessker edrm cnm fikrlern icn :)
Eee nerdesiniz hatunlar beril gelmeyince herkes dağıldı yine toplasin az sohbet edelim yaaa
ben burdaym sizden gelen cevaplari beklemekteym bi yandanda cocuklara yemek hazirliyorm :) onlara borek corekler bize salatalar elmalar :))

Bende nöbetçiyim bugün sbah çıkıyorum. Kitap telefon takılıyorum öyle.

Kizlar misafirim gelcek gec haber verdiler poaca kek falan yaptim ondan gelemedim

Kızlar kaptanlarınızla konuştuk paylaşım alanına da yazıcam.kardeş takım olalım...istediyiniz zaman 7.takıma gele bilirsiniz kendi takımınız gibi:)
Tamm canm kardes olduk o zman bizde bekleriz her zaman :))
G ogom beril nerdeki?
cnm dun internet gitti flan dedi sonra bidaha gelmedi bizde merak ettk hepimiz aradk onu inanki enerjisi yeter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…